Τρίτη θέση για το 2ο Γενικό Λύκειο Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρίτη θέση για το 2ο Γενικό Λύκειο Νάουσας


Την 3η πανελλήνια θέση κατάφερε να κερδίσει η ομάδα χάντμπολ του 2ου Γενικού Λυκείου Νάουσας στο σχολικό πρωτάθλημα Ελλάδος - Κύπρου που διεξήχθη στην Κατερίνη.

Η ομάδα της πόλης μας είχε 2 νίκες επι του λυκείου Απ. Βαρνάβα από την Κύπρο και του 1ου ΓΕΛ Άργους ενώ δέχθηκε και μια ήττα από τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Δούκα, τα οποία εν τέλει κατέκτησαν και την πρώτη θέση του σχολικού πρωταθλήματος. Αναλυτικότερα το πρωί της Δευτέρας το 2ο ΓΕΛ επικράτησε του ΓΕΛ Αποστόλου Βαρνάβα της Κύπρου με ένα γκολ
διαφορά 22-23 ενώ την επομένη ηττήθηκε απο τα εκπαιδευτήρια Δούκα με 5 γκολ διαφορά και σκορ 22-17. Ακολούθησε ο μικρός τελικός με το 1ο ΓΕΛ Άργους στον οποίο η ομάδα μας κέρδισε με σκορ 22 - 17 και κατέκτησε την 3η θέση.
    Η άριστη συμπεριφορά των αθλητών-μαθητών του λυκείου μας, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου, απέδωσε στην ομάδα της πόλης μας το ΒΡΑΒΕΙΟ ΉΘΟΥΣ της διοργάνωσης. Αυτή η διάκριση των παιδιών είναι ιδιαίτερα τιμητική για το σχολείο, τους γονείς και τους καθηγητές τους που δεν έχουν να καυχώνται μόνο για τους σπουδαίους αθλητές, αλλά για τα παιδιά
με ήθος και αρχές που αγωνίζονται προσηλωμένα στις αξίες και στα ιδανικά που προάγει ο αθλητισμός.
   Άξια αναφοράς και η διάκριση του μαθητή Στέργιου Λιούμη που αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης μετά από ψηφοφορία των συνοδών καθηγητών των σχολικών ομάδων που συμμετείχαν.

Σύνθεση : (Παυλίδης, Τζουβάρας) Λιούμης, Ράνος Τσάτσας, Θεοδωρόπουλος, Ρότζιος Π., Τζουβάρας, Βεζυργιαννόπουλος, Τσαγκεράς, Πινακούδης, Παπαδής, Γκουλαξίδης, Δεληχρήστος, Ρότζιος Γ.

http://zafirakishc.blogspot.gr

No comments