Ποινές αθλητικού δικαστή σε ΔΙΚΕ.ΑΣ και Ιωνικό ΝΦ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ποινές αθλητικού δικαστή σε ΔΙΚΕ.ΑΣ και Ιωνικό ΝΦ


Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :
1α) Αθλητικό Σωματείο Νέα Ιωνία/Δικέας την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές συναντήσεις και χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), λόγω του ότι δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την αθλητική δικαιοσύνη.
β)Αθλητή Σωματείου Νέα Ιωνία/Δικέας Κάρολο Γερουλάνο, κατά ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό μετατρέπει την πράξη από την παρ.3 α΄,β΄ του άρθρου 4 στην παρ.2 α',γ΄ του ιδίου άρθρου και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών.
γ)Αθλητή Σωματείου Νέα Ιωνία/Δικέας Αναστάσιο Γερουλάνο, κατά ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό
μετατρέπει την πράξη από την παρ.3 του άρθρου 4 στην παρ.2 του ιδίου άρθρου (ανάρμοστη συμπεριφορά) και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής.

δ) Αθλητικό Σωματείο Ιωνικού ΝΦ την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές συναντήσεις και χρηματικό πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), λόγω του ότι δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα την αθλητική δικαιοσύνη.
ε) Αθλητή Σωματείου Ιωνικού ΝΦ Νικόλαο Αντωνόπουλο, μετατρέπει την πράξη από την παρ.3 του άρθρου 4 στην παρ.2 του ιδίου άρθρου και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής.
ζ) Αθλητή Σωματείου Ιωνικού ΝΦ Χρήστο Εμμανουήλ, μετατρέπει την πράξη από την παρ.3 του άρθρου 4 στην παρ.2 του ιδίου άρθρου και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Χειροσφαίρισης.
η) Αθλητή Σωματείου Ιωνικού ΝΦ Αντώνιο Κασαπίδη, μετατρέπει την πράξη από την παρ.3 β' του άρθρου 4 στην παρ.2γ' του ιδίου άρθρου (απόπειρα βιαιοπραγίας κατ' αντιπάλου) και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής.
2α) Αθλητή Σωματείου Πήγασου Κυψέλης Αντώνιο Πολίτη, την ποινή αποκλεισμού των πέντε (5) αγωνιστικών.
β) Συνοδό Σωματείου Πήγασου Κυψέλης Στέφανο Καραλή, την ποινή αποκλεισμού των είκοσι πέντε (25) ημερολογιακών ημερών από τους αγωνιστικούς και αθλητικούς χώρους.
3) Αθλητικό Σωματείο Παναιτωλικός την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική συνάντηση.

3 comments

Anonymous said...

ο τσακιρης πως και δεν ηταν στιν λιστα?εκπληξηηηηηηη!!!!

Anonymous said...

χαχαχα βαρατε ελευθερα !!!!!αν ειναι να τρωνε ολες οι ομαδες 2 αγωνιστικες και κλεισμενων των θυρων για ξυλο μεταξυ τους....

Anonymous said...

Α1 ο Βυρωνας, καλορζικος.