Συνάντηση αντιπροσωπείας ΟΧΕ με την Πρόεδρο του ΟΝΑ Δήμου Αθηναίων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΟΧΕ με την Πρόεδρο του ΟΝΑ Δήμου Αθηναίων


Συνάντηση με την Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων κ. Νέλλη Παπαχελά, είχαν ο Ειδικός Γραμματέας της ΟΧΕ και Γενικός Γραμματέας της ΕΣΧΑ Δημήτρης Σταυρακάκης, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΟΧΕ Γιάννης Βαρελτζής και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης της ΟΧΕ Παναγιώτης Ιατρούδης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της προέδρου του Οργανισμού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, έγινε παρουσίαση των αναπτυξιακών δράσεων της ΟΧΕ καθώς και της ΕΣΧΑ, ενώ συζητήθηκαν
προτάσεις για την καλύτερη ανάπτυξη και διάδοση του χάντμπολ στην περιοχή της Αθήνας.

Γνωστοποιήθηκε στην πρόεδρο του Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, η πρόταση της ΟΧΕ, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης street χάντμπολ όπου θα συμμετάσχουν τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αθήνας και θα γίνει σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, πιθανότατα λίγες ημέρες πριν το τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς.

Παράλληλα, εξετάζεται η Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ) με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων από κοινού, να διοργανώσουν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου ΓΣ στην Κυψέλη ή του Δήμου Αθηναίων στο Γουδή, την ετήσια γιορτή της Ένωσης, που θα γίνει παράλληλα με την διεξαγωγή τουρνουά μίνι και προ μίνι αγοριών και κοριτσιών.

Η κ. Παπαχελά, δήλωσε ότι από την πλευρά της ότι ο Δήμος Αθηναίων θα είναι αρωγός στις προσπάθειες της Ομοσπονδίας και της Ένωσης της Αττικής για την ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.

No comments