Σε live streaming ο δεύτερος τελικός των γυναικών - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σε live streaming ο δεύτερος τελικός των γυναικών



Ορμή Λουξ- ΠΑΟΚ πράξη δεύτερη στους τελικούς της Α1 Γυναικών με τον «δικέφαλο» του Βορρά να θέλει μία νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής και την ομάδα της Πάτρας να επιχειρεί να στείλει την σειρά σε 3ο και τελευταίο ματς στη Θεσσαλονίκη. Όλες οι... απορίες για το αν θα υπάρξει στέψη ή παράταση, θα λυθούν σήμερα στις 18:00 στο «Κουκούλι» της Πάτρας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε Live Streaming από την ιστοσελίδα της ΟΧΕ, σε συνεργασία της Ορμής με το Sportshero.gr.

Η συνεργάτης του Ράτκο Τζούρκοβιτς στον πάγκο της Ορμής, Τάνια Πένεφ σχολίασε: «Είναι ένα ματς δύσκολο, όπως άλλωστε ήταν και το πρώτο. Είναι ένα ματς όλα ή τίποτα για την δική μας ομάδα. Πιστεύω όμως στην ομάδα μου. Στο πρώτο ματς χάσαμε από δικά μας λάθη. Αξίζουμε να πάμε την σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Αύριο πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένες στην επίθεση και να βρούμε λύσεις στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν κάναμε δηλαδή στον 1ο τελικό».

Από πλευράς του ΠΑΟΚ δεν θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση, τονίζοντας ότι θα μιλήσουν μόνο μετά το ματς.


1 comment

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάτρας που έφτασε ως εδώ ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος.Δεν πίστεψαν πολλοί σε αυτή την ομάδα που τελικά κατάφερε να διαψεύσει τους πάντες.Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία που κατόρθωσαν να φτάσουν μέχρι εδώ αν λάβουμε υπόψιν μας το νεαρό της ηλικίας των αθλητριών και το οτι δεν υπήρχε καν βασικός κορμός στην ομάδα που άλλοι(ονόματα δεν αναφέρουμε)προσπαθούν να χτίσουν χρόνια ολόκληρα!(και δίχως ουσιαστικό αποτέλεσμα)Καλή επιτυχία και μην μασάτε τίποτα!Μας αρκεί που τα καταφέρατε ως εδώ.Ελπίζουμε να μας κάνετε υπερήφανους!Και αν δεν τα καταφέρετε φέτος,έχετε πολύ μέλλον μπροστά σας.Χαιρόμαστε να σας βλέπουμε!Καλή επιτυχία