MVP ο Αλέξης Αλβανός και η Νάνσυ Στρατάκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

MVP ο Αλέξης Αλβανός και η Νάνσυ Στρατάκη


Ολοκληρώθηκαν οι ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών. Για την 21η αγωνιστική της Α1 Ανδρών ο Αλέξης Αλβανός πέτυχε σχεδόν το απόλυτο με 11 ψήφους, έναντι μιας του Νίκου Μουντζουρίδη. Ο διεθνής δεξιός ίντερ σημείωσε 6 γκολ στην νίκη της ΑΕΚ με 24-21 επί του Δούκα. «Ευχαριστώ τους προπονητές. Το ζήτημα είναι πως αναλάβαμε πρωτοβουλίες και συντονίστηκε όλη η ομάδα και παρά τα προβλήματα θα μοχθήσουμε για το καλύτερο δυνατό». Για τον 3ο τελικό της Α1 Γυναικών και την νίκη του ΠΑΟΚ με 26-19 επί της Ορμής, που του χάρισε και τον τίτλο, η Νάνσυ Στρατάκη συγκέντρωσε 3 ψήφους, η Μάρθα Λογδανίδου 2, η Λητώ Έλληνα μία, ενώ
υπήρξε και ένα λευκό. Από την πλευρά της η νεαρή περιφερειακή του ΠΑΟΚ σχολίασε: «Είναι το καλύτερο επιστέγασμα μετά το πρωτάθλημα. Στο θεσμό αυτό θα έπρεπε να λαμβάνονται περισσότερα κριτήρια. Δώσαμε όλες τις δυνάμεις μας και γράψαμε ιστορία».

Αναφορικά με τον 2ο τελικό στην Πάτρα, που βρήκε νικήτρια την Ορμή με 18-17 επί του ΠΑΟΚ τον τίτλο του MVP κατέκτησε η τερματοφύλακας Αντριάνα Μίσκοβιτς με 4 ψήφους, η Καράγιωργα πήρε 2 και η Βαφειάδου μία. Τις επόμενες ημέρες θα αναδειχθεί και η καλύτερη επτάδα της Α1 Γυναικών (ψηφοφορία δημοσιογράφων) και η MVP του πρωταθλήματος (ψηφοφορία προπονητών από την καλύτερη επτάδα).

No comments