Ο ΓΣ Δράμα 86 γιορτάζει τα 10 χρόνια του - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο ΓΣ Δράμα 86 γιορτάζει τα 10 χρόνια του

Στο Αμοιρίδιο Κλειστό Γυμναστήριο της Ξάνθης οι αθλητές και αθλήτριες του ΔΡΑΜΑ 1986 πρόσθεσαν στην τροπαιοθήκη τους άλλα 3 πρωταθλήματα αήττητοι φτάνοντας αισίως τα 20 Περιφερειακά πρωταθλήματα εκτός των Πανελληνίων διακρίσεων.

Στα mini αγόρια κέρδισαν τον ΑΣΤΕΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (πρωταθλητή Θράκης) με σκορ 29-22 (ημιχρ 13-12) πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση μόνο στο 2ο ημίχρονο. Οι δραμινοί αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στο 1ο ημίχρονο με τους ψηλόσωμους αντιπάλους
και δέχθηκαν πολλά γκολ ενώ στο 2ο ημίχρονο βελτίωσαν την άμυνα και την αποτελεσματικότητά τους  φτάνοντας σε μια άνετη σχετικά νίκη. Η ομάδα θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στον Βόλο και θα διαρκέσει 6 ημέρες.

ΣΥΝΘΕΣΗ: ΠΑΓΩΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΧΙΛΙΩΤΗΣ 2, ΤΣΑΥΛΟΣ 10, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ 1, ΖΑΜΠΙΔΗΣ 1, ΓΚΑΜΩΤΣΟΣ, ΑΚΟΓΙΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΕΛΗΣ, ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ 1, ΚΡΑΝΑΣ 1, ΔΕΛΛΙΑΣ 1, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ 1, ΜΑΛΑΜΙΔΗΣ 2,ΤΡΟΥΜΠΟΥΚΗΣ 8, ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΠΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ.

Η ομάδα των mini κοριτσιών κατέκτησε το 1ο πρωτάθλημα της ιστορίας της στην περιφέρεια κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους της και στον τελικό πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση νίκησε την ομάδα των ΚΥΚΛΩΠΩΝ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ με σκορ 23-10. Από την αρχή οι Δραμινές δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο και πήραν μια διαφορά ασφαλείας παίζοντας πολύ ώριμα σε άμυνα και επίθεση. Τα κορίτσια όλη την χρονιά με τον προπονητή τους προσπάθησαν πάρα πολύ και θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει 16-21 Ιουνίου στην Νάουσα εκπροσωπώντας την Περιφέρεια μας. Στόχος τους είναι να πάρουν κάτι καλύτερο από την περυσινή 6η Πανελλήνια νίκη που κατακτήθηκε παρά τις πολλές απουσίες. ΣΥΝΘΕΣΗ (ΤΣΕΛΙΔΗΣ) ΞΑΝΘΠΟΥΛΟΥ 7, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ 7, ΜΠΑΣΑ, ΚΑΡΡΑ 2, ΤΟΥΝΓΚΕΛΙΔΟΥ 2, ΚΟΡΕΞΕΝΙΔΟΥ 1, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, ΚΡΑΝΙΩΤΗ 1, ΔΟΜΝΙΔΟΥ, ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ 1, ΚΑΚΑΤΣΗ 2, ΣΙΡΛΑΝΤΖΗ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 250 ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Στον πολυχώρο AMADEUS με την συμμετοχή 250 φίλων και μελών του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Μιχάλης Μλεκάνης αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου, Θεόδωρος Μπέσας πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, Παπαεμμανουήλ Γρηγόριος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΡΑΜΑ, Χριστόδουλος Μαμσάκος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, οι Δημοτικοί σύμβουλοι κ.Ιωάννης Μυστακίδης ο στρατηγός Στυλιανός Μελισσινός, και ο κ. Ανέστης Τερζής. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν και πολλοί χορηγοί της ομάδας. Τιμήθηκαν όλοι οι αριστούχοι μαθητές – αθλητές του συλλόγου μας, ο στρατηγός Μελισσινός Στυλιανός, ο μεγάλος χορηγός του συλλόγου μας Νικόλαος Μάρτος ιδιοκτήτης της εταιρίας ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, και οι αθλητές του συλλόγου Θωμίδης Κωνσταντίνος, Νέλκος Δημήτριος για την προσφορά τους στο Δραμινό handball, ο Σάββας Σάββας για την ανάδειξή του ως MVP των Μεσογειακών αγώνων της Τυνησίας και ο Παπαδόπουλος Αδάμ ως καλύτερος έφηβος pivot στην ΕΛΛΑΔΑ. Τέλος τιμήθηκε το τμήμα mini κοριτσιών του συλλόγου για την πολύ καλή πορεία που κάνει παρά του ότι είναι στην φάση της δημιουργίας του. Η οικογένεια του ΄΄ΔΡΑΜΑ 1986΄΄ ευχαριστεί θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

No comments