Δράσεις ανάπτυξης των Ελπίδων Πάτρας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δράσεις ανάπτυξης των Ελπίδων Πάτρας


Εκστρατεία για αγώνες στο Αίγιο την Κυριακή που μας πέρασε για τις Ελπίδες Πάτρας.
Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος ηλικιακών κατηγοριών ο σύλλογος των Ελπίδων αντιμετώπισε τον Πήγασο Αιγίου στις κατηγορίες Μίνι Αγοριών – Κοριτσιών και Σούπερ Μίνι.

Τα τμήματα υποδομής των δυο συλλόγων αγωνίστηκαν με αγωνιστικό πνεύμα και προκάλεσαν τα χειροκροτήματα των θεατών. Στην κερκίδα βρέθηκαν πολλοί γονείς των μικρών αθλητών που ταξίδεψαν στο Αίγιο  και παρότρυναν τις φιλότιμες προσπάθειες των μικρών παικτών.

Mε την ευκαιρία των επίσημων αγώνων το τμήμα Παγκορασίδων έδωσε φιλικό αγώνα με την
αντίστοιχη του Αιγίου ώστε να έχει καλύτερη προετοιμασία σε περίπτωση συμμετοχής της –ανάλογα τα οικονομικά μεγέθη –στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τα τμήματα Μίνι Αγοριών –Κοριτσιών αγωνίστηκαν με άμυνες ζώνης και περιστασιακά man to man ενώ το Σούπερ Μίνι περισσότερο με man to man..

Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά δήλωσαν οι προπονητές ανάπτυξης του συλλόγου Κοι Μπουρδόπουλος και Παπαγεωργίου ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί με κατάληξη το ετήσιο εσωτερικό τουρνουά beach handball 5X5.Η ανάπτυξη του αθλήματος και η διαπαιδαγώγηση των παιδιών μέσω του Χάντμπολ είναι για εμάς θέματα στα οποία δίνουμε μεγάλη σημασία τόνισαν οι υπεύθυνοι των Ελπίδων.Οι αγώνες συνεχίζονται το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δελτίο τύπου

No comments