Στα ύψη η ψυχολογία της ΑΕΚ μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά. Δηλώσεις Αρβανίτη και παικτών. - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στα ύψη η ψυχολογία της ΑΕΚ μετά τις εξελίξεις στα διοικητικά. Δηλώσεις Αρβανίτη και παικτών.

Μέσα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο της ΑΕΚ, βρέθηκε ένας επενδυτής για το χάντμπολ! Ο λόγος για τον Δημήτρη Λαζόπουλο, ο οποίος απόψε σε δείπνο με όλη την ομάδα χάντμπολ τόνισε ότι θέλει να αναλάβει όλο το τμήμα και να κάνει διοίκηση ο ίδιος επενδύοντας αρκετά χρήματα για να κρατήσει την ομάδα πρωταγωνίστρια στο ελληνικό χάντμπολ. Παλαιότερα μάλιστα ο κ.Λαζόπουλος είχε δώσει κάποια χρήματα για την ενίσχυση του τμήματος που πέρασε (και περνά) πολλά προβλήματα.

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος όπως αποκαλύφθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης θα αναλάβει το τμήμα χάντμπολ, μετά από την συνάντηση που είχε με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Κωνσταντίνο Κοτσάτο
και Αλέξη Αλεξίου. Μάλιστα, είχε δείπνο και με την ομάδα απόψε όπου και ανακοινώθηκαν τα (πολύ) ευχάριστα… Ο κ.Λαζόπουλος είναι ιδιοκτήτης (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος) της «Γενικής Ανακυκλώσεως ΑΕ», όπου παλαιότερα ήταν και χορηγός της ομάδας χάντμπολ έχοντας δώσει ένα πολύ σεβαστό ποσό. Η Εταιρεία ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το έτος 1995 με βασικό αντικείμενο δραστηριότητας την ανακύκλωση και εμπορική αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών. Οι κύριοι μέτοχοι της εταιρείας (οικογένεια Λαζόπουλου) διαθέτουν εμπειρία και προϋπηρεσία στον τομέα της ανακύκλωσης για περισσότερα από 40 έτη (από το 1964). Η ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΩΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην διαχείριση, (συλλογή, μεταφορά και προσωρινή αποθήκευση) στερεών αποβλήτων και στην διαχείριση και αξιοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών. Στον συγκεκριμένο τομέα αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρεία συλλογής και επεξεργασίας (δεματοποίησης) παλαιοχάρτου και λοιπών ανακυκλώσιμων στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ν.Α. Ευρώπη με δυναμικότητα επεξεργασίας πλέον των 40.000 τόνων μηνιαίως. Όπως καταλαβαίνει κανείς αποτελεί ένα πολύ δυνατό επιχειρηματία που θα στηρίξει το τμήμα οικονομικά και θα το κρατήσει δυνατό και με πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού πλέον θα ασκεί διοίκηση στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Λαζόπουλος που παρακολούθησε τη χθεσινή προπόνηση, μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για την απόφαση του να αναλάβει το τμήμα χάντμπολ. Χαρακτήρισε την κίνηση του, θέμα αγάπης και όχι επένδυσης.

«Τώρα πνέει άλλος άνεμος. Αυτά τα παιδιά μου είναι ιδιαίτερα συμπαθή κι έχουν σηκώσει το όνομα της ΑΕΚ σε δύσκολες εποχές. Επίσης είναι το μοναδικό τμήμα που πρωταγωνιστεί σε μεγάλη κατηγορία. Δεν είναι θέμα επένδυσης.  Είναι καθαρά αγάπη για την ομάδα» τόνισε ο Δημήτρης Λαζόπουλος. Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως πρόθεσή του είναι να βρεθεί στο κλειστό της Αγίας Τριάδας αύριο για τον τελικό με τον Διομήδη ενώ πιστός στην υπόσχεση του, έδωσε μέρος των οφειλομένων προς τους αθλητές.

www.enwsi.gr

Αρβανίτης: "Καλή φυσική κατάσταση για τον τίτλο"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης μίλησε στο sportshero.gr αναφερόμενος στην διαδικασία διεξαγωγής των πλέι οφ αλλά και στους παράγοντες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Δίνει ένα έξτρα ενδιαφέρον και αυτό φάνηκε και στα πλέι οφ, όπου στην 2η αγωνιστική υπήρχε μεγάλη αγωνία για τα αποτελέσματα. Χωρίς τους τελικούς ίσως και όλα να είχαν τελειώσει από την 1η αγωνιστική. Είναι καλή αυτή η προσθήκη και επειδή λείπουν οι δύσκολοι και καλοί αγώνες, είναι ένα παραπάνω κίνητρο».

Για το που κρίνονται οι τελικοί:

«Είναι 2-3 παιχνίδια σε μια εβδομάδα και σε αυτό παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση. Νομίζω ότι θα είναι θέμα στιγμής και ημέρας. Έχουμε την «ατυχία» να φτιάχνουμε κάθε καλοκαίρι μία καινούργια ομάδα. Το ίδιο συνέβη και φέτος. Έπρεπε ο κάθε παίκτης εκτός από τα δικά του πατήματα να μάθει και το παιχνίδι του συμπαίκτη του και όλοι μαζί να βρούμε βηματισμό σε άμυνα και σε επίθεση. Το είχα πει από την αρχή ότι ο χρόνος κυλάει υπέρ μας και όπως αποδείχθηκε στη σεζόν με την πορεία μας, την κατάκτηση του κυπέλλου και την πρόκριση στον τελικό, έτσι ήταν. Η άμυνα κερδίζει το πρωτάθλημα. Πιστεύω όμως ότι χρειάζεται μεγάλη διαχείριση του άγχους. Θα πρέπει να είμαστε όσο καλά γίνεται προετοιμασμένοι, ώστε οι αθλητές να αισθάνονται σίγουροι στο γήπεδο».

«Σεβόμαστε το ίδιο συμπαίκτες και αντιπάλους»

Αλέξης Αλβανός (δεξιός ίντερ ΑΕΚ): «Είμαστε επαγγελματίες αθλητές και ως επαγγελματίες πρέπει να σεβόμαστε το ίδιο και τον συμπαίκτη μας, αλλά και τον αντίπαλο, αλλά το άθλημα πάνω απ' όλα. Ότι και να γίνεται στο παιχνίδι είναι σημαντικό να διατηρείς με όλους καλές σχέσεις και να το διαδίδεις και στους νεότερους. Ο Χριστόφορος (Νούγκοβιτς) είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και έχει πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή σεζόν. Για να τον νικήσεις πρέπει να τον μελετήσεις καλά, όπως άλλωστε κάνεις και αυτός για τα δικά μας σουτ»

«Θα κάνω το καθήκον μου»

Χριστόφορος Μπακαούκας (αρχηγός ΑΕΚ): «Όταν θες να γίνεις πρωταθλητής θα πρέπει όλοι οι παίκτες να συνεισφέρουν. Ξέρουν πως θα με αντιμετωπίσουν και εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνω και θα κάνω το καθήκον μου. Έλπίζω να τα καταφέρουμε και να στεφτούμε πρωταθλητές. Το μεγαλύτερο ατού του Διομήδη είναι πως είναι μια ομάδα δουλεμένη και ξέρει ο καθένας τι θέλει από τον διπλανό του. Εμείς είμαστε πιο δεμένοι από την αρχή της σεζόν. Έχουμε βελτιωθεί πολύ αγωνιστικά και ψυχολογικά».

Παπαδόπουλος στο AEK LIVE: Τσιμπιόμουνα να δω αν είναι αλήθεια

Σε πελάγη ευτυχίες έπλεαν οι Χαντμπολίστες της Ένωσης μετά την επισημοποίηση της ανάληψης της ομάδας από τον Δημήτρη Λαζόπουλο. Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Παπαδόπουλος μίλησε στο AEK LIVE μετά την γνωριμία με τον νέο επικεφαλής της ομάδας και είπε: "Τσιμπιόμουνα να δω αν είναι αλήθεια.

Έχουμε περάσει πολλά, έχουμε αντέξει πολλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά από εδώ και στο εξής. Είμαστε ΟΛΟΙ πολύ αισιόδοξοι. Κυριολεκτικά δεν το πιστεύουμε αυτό που έγινε... Πάνω που λέγαμε ότι έχουμε τελειώσει... σχεδόν όλη την χρονιά έγινε αυτό το θαύμα. Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη".

Καφφάτος στο ΑΕΚ-LIVE: Στόχος το νταμπλ

Ο αρχηγός της κυπελλούχου ομάδας Χαντμπολ της ΑΕΚ, Δημήτρης Καφφάτος, μίλησεστην ραδιοφωνική εκπομπή του aek-live "Στη σέντρα" και στον Μιχάλη Μικελλή, δύο ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος με τον Διομήδη Άργους.

Στην ερώτηση για το αν η ομάδα μετά την χθεσινή συνάντηση με τον κ. Λαζόπουλο αλλάζει σελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά.

O κ. Λαζόπουλος δεσμεύθηκε να μας βοήθησει και τα επόμενα χρόνια. Έτσι δείχνουν τα πράγματα. Ο κ. Λαζόπουλος είναι ΑΕΚτζής, αγαπάει την ομάδα και μας είχε βοηθήσει και την χρονιά που είχαμε πάρει το πρωτάθλημα. Είναι ένας άνθρωπος που δεν λέει πολλά αλλά κάνει πράγματα. Πρόκειται για ένα σοβαρό άνθρωπο και επιχειρηματία που μας βοήθησε ήδη από σήμερα.

Για το αν πιστεύει ότι οι κόποι κάποιων παιδιών που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα, επιτέλους δικαιώνονται μας απάντησε:


Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια παίζαμε χωρίς δυνατή υποστήριξη. Από εδώ και πέρα φαίνεται πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Θα είμαστε και εμείς μπροστάρηδες. Θα δώσουμε και εμείς το παράδειγμα. Άλλωστε στο παρελθόν έχουμε παίξει και απλήρωτοι. Αλλά τώρα προχωράμε. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ΑΕΚ ψηλά. Έχουμε την στήριξη του κόσμου και η ομάδα θα συνεχίσει να παλεύει και θα δίνει το 101% των δυνάμεών της.

Στην ερώτηση που του έγινε για τον αν μίλησαν κατά την διάρκεια του σημερινού γεύματος με τον νέο χρηματοδότη της ομάδας κ. Λαζόπουλο για τον αγώνα της Κυριακής, ανέφερε:

Ο κ. Λαζόπουλος θέλει να μπει με το δεξί στην ομάδα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι η ομάδα έχει την ωριμότητα. Γνωρίζουμε την ομάδα του Διομήδη και με τον τρόπο μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ακόμη και αν μας θεωρούν ατσουάϊντερ.


Στην επισήμανση για το ότι η ομάδα πέρασε μία απίστευτα δύσκολη σεζόν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου που σίγουρα θα έχει φθείρει και τον ίδιο. Ωστόσο εάν του ζητηθεί να είναι στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν ή θα σταματήσει, απάντησε εμφατικά:

Το τι θα γίνει την επόμενη ημέρα δεν το ξέρουμε. Αν με θέλει η διοίκηση και ο προπονητής θα ήθελα να παραμείνω. Η ομάδα είναι στην καρδιά μου.

Για το αν πιστεύει ότι θα επηρεαστεί την Κυριακή η ομάδα από την απουσία του κόσμου και για το πως κρίνει την απόφαση της Αστυνομίας να μην το επιτρέψει, δήλωσε:

Η ομάδα έχει μάθει να παίζει και χωρίς κόσμο. Συσπειρωνόμαστε μέσα από δύσκολες συνθήκες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε στο γήπεδο θα το κάνουμε. Στόχος μας είναι το ντάμπλ! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που είναι όλα αυτά τα χρόνια τόσο κοντά μας.


Οριστικά χωρίς οπαδούς η ΑΕΚ στο Άργος


Τελικά η Αστυνομική Διεύθυνση Άργους αποφάσισε οριστικά να μην ταξιδέψουν Ενωσίτες στην πόλη για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Χάντμπολ. Η Αρχές του Άργους εξαρχής τόνιζαν, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του Διομήδη είχε συμφωνήσει να δώσει εισιτήρια, ότι δεν επαρκούσαν σε αριθμό για να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Πλέον, η απαγόρευση για τους οπαδούς της ΑΕΚ είναι και επίσημη καθώς η Αστυνομία απέστειλε σχετικό έγγραφο στην Ένωση.

42 comments

Anonymous said...

θετικο στοιχειο για την αεκ αυτη η εξελιξη,αλλα δεν φτανει ομως η ψυχολογια μονο στους τελικους θελει και την ικανοτητα των παικτων.νομιζω το αργος υπερτερει κατα κρατος της αεκ δεδομενου και το πλεονεκτηματος της εδρας.....

Anonymous said...

Eυχης έργον να απολαύσουμε κατα αρχήν όμορφα ματς και να κερδίσει ο καλύτερος.
Ας είναι οι παίκτες και οι προπονητές οι μοναδικοί πρωταγωνιστές αυτών των αγώνων ,όπως άλλωστε δικαιούνται.(Αυτό για τους διαιτητέ πάει)

Anonymous said...

1.14 Αν εξαιρέσουμε τις φωνές και τους θεατρινισμούς που αλλού υπερτερεί το άργος:

Anonymous said...

2.04 είμαι ο 1.35. Γιατί θέλεις να δυναμιτίσεις το κλίμα?Σκοπός σου είναι να πλακωθούμε σε δημοσιεύσεις που ο ένας να βρίζει και να λέει κακίες για τον άλλον?

Αυτό επιθυμείς?Το μόνο εύκολο ,κάτσε και μέτρα πόσα μπορούν να γραφτούν απο όλους.Το δύσκολο είναι να κρατήσουμε ένα επίπεδο να γράψει ο καθένας ότι θέλει για την ομάδα του χωρίς χαρακτηρισμούς για τους αντίπαλους.

Η επιλογή δική σου

Anonymous said...

εχουμε και λεμε 2.04 1ον καλυτερο γηπεδο(η αεκ εχει κλουβι),2ον διοικηση που πληρωνει και με οργανωση(στην αεκ ολοι απληρωτοι) 3ον καλυτερες υποδομες(δεν ξερω αν εχει καν η αεκ) 4ον καλυτερο κοσμο στο γηπεδο οικογενειες και παιδια( οχι χουλιγκανια) 5ον πιο σταθερη και καλυτερα δουλεμενη ομαδα 6ον καλυτερο προπονητη και ελπιδοφορο.αυτα ειναι τα βασικα που υπερτερει το αργος.και να σε προλαβω δεν ειμαι απο το αργος.οσο για τις φωνες και τις διαμαρτυριες ειναι το μονο που συμφωνουμε.

Anonymous said...

1.35 πάρτε και φέρτε στο Άργος δικό σας διαιτητή δεν έχουμε πρόβλημα που είναι γνωστός Αεκτζής.Άλλωστε φροντίζει για εσάς σε όλα τα παιχνίδια.

Anonymous said...

Αργείτης είμαι 4,30 και γιαυτά ακριβώς μίλησα (και για τον γνωστό αβανταδόρο που υποννοείς)και είπα να είναι οι παίκτες και οι προπονητές οι πρωταγωνιστές

Anonymous said...

1,35 ,2,22 kai 2,59 αν και είσαι ο ίδιος έχουμε και λέμε 1) Το γήπεδο δεν είναι ιδιοκτησία σου οπότε 'αστο απέξω. 2)διοίκηση που πληρώνει με τα λεφτά τα δικά σου και τα δικά μου γιατί ο δήμος και η περιφέρεια από τον κρατικό προυπολογισμό εισπράτουν, οπ'οτε 'αστο και αυτό. 3) καλύτερες υπόδομές έχεις γιατί το μόνο αθλητικό σωματείο στην περιοχή είναι ο διομήδης.4) Εχεις παρακολουθείσει αγώνα τις ΑΕΚ εκτός ΔΙΟΜΗΔΗ και ΠΑΟΚ να δεις αν υπάρχουν οικογενειες.5) η ομάδα του διομηδη είναι αρκετα χρονια μαζι οι πιο πολλοι 6) Ο προπονητης κρίμεται απο τη διάρκεια. Ασ περιμένουμε.

Anonymous said...

η αεκ εχει και τον ελοχιμ

Anonymous said...

5.06 1ον δεν μιλησα για ιδιοκτητο γηπεδο αλλα σε τι γηπεδο παιζει η ομαδα 2ον δεν με νοιαζει απο που τα βρισκει τα λεφτα σημασια οτι ολοι οι πακτες ειναι πληρωμενοι στην ωρα τους(αυτο ειναι ζητουμενο για ολους τους παικτες).νομιζω ο κορμος της αεκ ειναι πιο πολλα χρονια μαζι μπακαουκας,τσαουσης,καφφατος,παπαδοπουλος,ασαριδης,γεωργιαδης.οσο για τα δειγματα γραφης του δημητρουλια ειναι παρα πολυ καλα για την ηληκια του,δεν νομιζω να γινει χειροτερος στο μελλον....μαλλον το αντιθετο χαλαει την πιατσα στους παλιους προπονητες

Anonymous said...

5,37 ποτέ δεν θα την κόψεις; πειρα΄ζει το πάνω κεφάλι

Anonymous said...

Τα λεφτά του Δήμου είναι και λεφτά δικά μας από τους δημοτικούς φόρους.
1.Επειδή δε γνωρίζεις μαθε πώς από τον καλλικρατικό νόμο το 10% του προυπολογισμού ενός δήμου μπορεί να διατεθεί για αθλητικά θέματα και μακάρι να μπορούσε να διαθέσει ΌΛΟ το ποσό ο δήμος αλλά δε γίνεται γιατί μοιράζεται και σε άλλες ομάδες και αθλήματα

2. Η δύναμη του Διομήδη είναι τα 400 και πλέον διαρκείας που έχει(νούμερο που ούτε μικρομεσαίες ομάδες της super league στο ποδόσφαιρο δεν έχουν) + τα εισητήρια από κάθε ματς + τις 60 και πλέον επιχειρήσεις που έχει ως χορηγούς

http://www.diomidis-handball.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=840:2013-05-14-15-15-05&catid=58:2009-11-17-17-17-45&Itemid=45


Κόψτε λοιπόν μερικοί το παραμυθάκι δε πουλάει.Μακάρι και άλλες ομάδες να τύχουν ανάλογης στήριξης από την τοπική κοινωνία τους και να δυναμώσει το πρωτάθλημα

Anonymous said...

ολα θα κριθουν στο γηπεδο

Anonymous said...

ωραια τα λεει ο 9.06

Anonymous said...

Mία παράκληση προς την ΟΧΕ μόνο θα ήθελα να κάνω και ελπίζω κάποιος να το δει.Βάλτε χέρι στον ΟΤΕ ώστε τον ή τα επόμενα ματς να γίνουν σε φυσιολογικές ώρες για την εποχή

Αύριο θα έχει 30 βαθμούς ,φαντάζομαι ανάλογες θερμοκρασίες επικρατούν και στην Αθήνα ,και καταλαβαίνεται τί καμίνι θα είναι ενα κλειστο που το λούζει όλη μέρα ο ήλιος στις 4 το απογευμα, για τους παίκτες στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Εμείς στην κερκίδα ή στις τηλεοράσεις μικρό το κακό ,θα έχουμε τα παγωμενα καφεδακια μας ,τα παγωμενα νερα απο τα ψυγεια , αλλά σκεφτείτε τους παίκτες των ομάδων.

Anonymous said...

9:22
Τι είναι αυτά που ζητάς από την ΟΧΕ;
Σε άλλο πλανητικό σύστημα ζεις;

Πότε θα καταλάβεις εσύ & οι "ρομαντικοί" όμοιοι σου ότι αυτά τα σκέφτονται άνθρωποι που σπρώχνουν το άθλημα μπροστά;

Αντί να πεις & ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δεν γίνεται το παιχνίδι στη ΚΕΡΚΥΡΑ (αγαπημένος τόπος της ΟΧΕ για τις μεγάλες φιέστες) ή σε κάποιο ανοιχτό γήπεδο (για λόγους δωρεάν κλιματισμού);

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 16:00 & αν σου αρέσει. Τέτοια ώρα εσύ θα έπρεπε να είσαι σε κάποια παραλία να βρέχεις το κορμάκι σου, τι δουλειά έχεις στο γήπεδο; Τώρα αν επιλέξεις να βρεθείς στο κλειστό της Αγίας Τριάδας (μεγάλη η χάρη της) πάλι θα βρέξεις το κορμάκι σου. Το κανόνισε η ΟΧΕ.

Άκου εκεί, μου κάνεις & παράκληση. Τι το πέρασες το handball; Σαν το basket;

Αλλά σας ξέρω καλά εγώ όλους εσάς που τίποτα δεν σας ικανοποιεί. Μόνο να κατηγορείτε ξέρετε και να ζητάτε ότι λογικό και αυτονόητο σας έλθει στο κεφάλι.

ΕΙΠΑΜΕ Η ΟΧΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ.

Anonymous said...

Έχεις δίκιο μεγάλε τί κουταμάρες που θέλω κ εγώ ε? να είναι ανθρώπινες οι συνθήκες για τους παίκτες!!

Μετράτε αύριο διακοπές για να σκουπίζουν το παρκε που εχουν να γινουν και να δροσιστουν οι ομαδες

Το μεγάλο γέλιο είναι στις δηλώσεις του Βαρελτζη στις δηλωσεις στο video που ανέβασε το sportshero! Τον ρωτάει για το αν του αρεσει το συστημα το φετεινό αν είναι δίκαιο κλπ.Ναι αμε λεει εγώ θα ήθελα και στις 5 νικες να κριθει ο τίτλος!!!

Ναι ρε θα παίζουν μέχρι τον Ιούλιο για να βλέπεις εσύ

Anonymous said...

6:41
Συμφωνώ μαζί σου για τον 5:37 (τον χτυπάει στο πάνω κεφάλι) αλλά σκέψου ότι δεν έχει άλλο τρόπο να αξιοποιήσει το κάτω. Οπότε δείξε επιείκεια. Άστον στον πόνο του!!!

Anonymous said...

Ο χερουβιμ εχει και φτερα για να πεταει πανω απο τους αμυντικους?

Anonymous said...

ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΑΕΚ
28 26
Συμπεράσματα δικά σας...

Anonymous said...

Να ανάψουν καμιά λαμπάδα στον τσακνή που τους γλύτωσε από νέα ξεφτύλα μετά τον ευρωπαικό διασυρμό.Μεγάλη εμφάνιση ο πιτσιρικάς μπράβο του

Anonymous said...

Καλό είναι να έχεις καλή ψυχολογία, αλλά άμα δεν μπορείς, τι να κάνουμε;

topaz patra said...

Κάποιοι εδώ μέσα εκτός από αντιαεκτζήδες με νοοτροπία για το χαντμπολ χωριού - γειτονιάς έχουν και επιλεκτικές συμπάθειες από την άλλη..
Λες και δεν έχει βρεθεί κανείς μας σε γήπεδα και της επαρχίας ακόμα(χειρότερα πολλές φορές)μας γράφουν για οικογενειάρχες που με τα ταπεράκια τους και τα κουτσσούβελά τους πάνε να απολαύσουν χάντμπολ στον Διομήδη.....και όχι να ξεκ..σουν να ρίξουν τα μπινελίκια τους όντες και ανίδεοι από χάντμπολ..
ορίστε λοιπόν κύριοι "ειδικοί" του αθλήματος (που η ΑΕΚ όλο τελειωμένη είναι και όλο καταπίνετε την γλώσσα σας) διαβάστε..
"Προπηλακισμός των διαιτητών από οπαδούς του Διομήδη οι οποίοι και ανέφεραν στο φύλλο αγώνος: «Μετά το τέλος του ματς φίλαθλοι του γηπεδούχου σωματείου εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενοι προς τους διαιτητές, οι οποίοι απομακρύνθηκαν άμεσα από παράγοντες του γηπεδούχου σωματείου και την αστυνομία»."
υγ. το να επιδοτείται ένα σωματείο απευθείας από έναν Δήμο για άγρα ψήφων και εντυπώσεων κάποιοι στα σχόλια τους πιο πάνω το θεωρούν λογικό και θεμιτό.. για να πληρωθεί ο Τάσκοβιτς, ο Καραιβάνοφ, ο Ζαραβίνας κλπ. και κάποιοι να γυρνούν κορδωμένοι σαν κοκόρια στην κοινωνία του Αργους.. Γι αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε ως χάντμπολ-αθλητισμός αλλά και Ελλάδα..προτιμώ αυτούς που δεν τους επιδοτεί κανένας Δήμος με τα λεφτά όλων μας και ας τα βγάζουν δύσκολα..η ΑΕΚ μάλιστα βρήκε και επενδυτή..όχι το κράτος,
ΥΓ2. Ο Τσακνής μόνος του το γύρισε το ματς? μήπως έβαλε και τα γκολ μπροστά?? ή οι τελειωμένοι πάλι..?

topaz patra said...

Α ξέχασα και την διαφήμιση κρατικής εταιρίας στην μπλούζα του Διομήδη.. πολύ σύνηθες για ομάδα χάντμπολ δεν νομίζετε...?

Anonymous said...

7.27 εσυ δηλαδη προτιμας τα πρεζακια της αεκ να στριβουν στα γηπεδα τους μπαφους τους?εγω προσωπικα αν ειναι να διαλεξω,διαλεγω τους χωριατες οπως λες κι εσυ

Anonymous said...

Κόκκινες: 39:33 Τάσκοβιτς (επικίνδυνο παιχνίδι), 44:52 Αλβανός (απώθησε αντανακλαστικά ως πράξη εκδίκησης μετά από αντικανονική ενέργεια αντιπάλου) –δεν κρατήθηκαν δελτία- δίλεπτα: 6-9, πέναλτι: 4/4-4/4
Ρεσιτάλ γελοιοτητας η αιτιολογία στην κόκκινη του Αλβανού Τζαφεροπουλε, απλα και μόνο για να μην του κρατήσεις το δελτίο. Καταστρατήγηση κανονισμού η μη κράτηση δελτίου και δεν μιλάει κανείς.

Anonymous said...

καταλαβαίνω την πίκρα σου topaz ,να χάνεις 5-2 μεχρι τωρα απο τους χωριάτες δεν καταπίνεται , και χωρίς το Μάστορα.Δεν πειράζει λέγε ότι θες λέγε που λέει και το τραγούδι αδιάφορη μας είναι η άποψή σας σας συνηθίσαμε ,σου εθιξαν τους ''επιστήμονες οπαδούς σου''!!!!

topaz patra said...

Από όλα όσα είπα ένα πράγμα κράτησες και αυτό το διαστρέβλωσες..
Δεν είπα χωριό τον Διομήδη αλλά την νοοτροπία την δικιά σου και κάποιων άλλων εδώ μέσα και έξω από εδώ που είναι χωριού-γειτονιάς..Πάνω απ όλα το ξεκατινιασμα και η ειρωνεία.. κανένα ενδιαφέρον για το άθλημα να γίνει γνωστό να ξεφύγει από την αφάνεια..το θέλετε μικρό για να κάνετε οι ίδιοι τους κριτές-επικριτές, να κράζετε αντιμετωπίζοντας το χαντμπολ μίζερα.. Προτιμάτε την αφάνεια από τις γεμάτες κερκίδες της ΑΕΚ και του Παοκ...
Τα πρεζάκια τέλος τα φτιάχνει η κοινωνία όχι η ΑΕΚ.. να είσαι σίγουρος ότι και στην κερκίδα του Διομηδη υπάρχει ο κοκάκιας ή μπαφάκιας και ας μην το παίρνεις χαμπάρι..που μπορεί να μπούκαρε κιόλας σήμερα στο Άργος.
έχεις πάει σε αγώνες της ΑΕΚ ?? δεν νομίζω.. αν είχες δεν θα βλεπες μόνο πρεζάκια θα έβλεπες λαο ομάδας που αγάπησε ένα άθλημα που ούτε γνώριζε...Αλλά εσύ και να χες παει πάλι μόνο πρεζάκια θα έλεγες ότι είδες και τελειωμένους παίκτες..
είπαμε αυτή η γ...νη νοοτροπία..

Anonymous said...

γεια σου μπακα νταη ,σιγα θα σκισεις κανα καλσον απο την ξυνιλα χαχα!!ετσι ετσι με σκυφτο κεφαλι μια ζωη θα φευγεις απο τους χωριάτες!!!

Anonymous said...

Για πάρε και τους μη κρατικούς φίλαθλους, τους παριζιάνους, τους ευγενείς, που μένουν κύριοι στις εξέδρες του γηπέδου...
http://www.youtube.com/watch?v=7bokvfKKH_k

Anonymous said...

topaz ασε που θα μας μιλησεις για τα πρεζακια που κυριαρχούν στην κερκιδα της αεκ .επειδη ανακαλυψες εσυ τωρα το handball θα μας κάνεις να ξεχάσουμε εμείς αυτά που θυμόμαστε.Ναι έχει και σωστούς φιλάθλους και πολλούς η αεκ αλλά αυτοί που κυριαρχούν είναι τα περιφερομενα με τζαμπα εισητηρια απο το ενα αθλημα στο αλλο πρεζακια και οι οποίοι βγάζουν(κακώς)το κακο ονομα και στιγματίζουν όλους
Τι να πρωτοθυμηθούμε ,το γης μαδιαμ που μπουκαραν με τη παρτιζαν όταν χασατε(μέχρι τους πυροσβεστήρες πεταγατε στην παρτιζαν)? το χαμό με τους 'συναδέρφους'' του παοκ στη Λαμία? τις φωτοβολίδες πέρυσι στην Πάτρα? το ότι στον ημιτελικό με το Διομήδη φέτος σηκώθηκαν κ εφυγαν απο το γήπεδο για να πάνε να πλακωθουν έξω με τους κάφρους του ΠΑΟ? ασε γιατι βαριεμαι να γραφω...

Anonymous said...

Επρεπε να μπει ο ελοχιμ να τους σωσει

Anonymous said...

http://www.aek-live.gr/2013/05/aek-live_26.html

Anonymous said...

μάλλον χερι του ΟΤΕ μου κάνει ,του μενιδίου δεν βλέπεται το ματς απο τηλεόραση.Είδα το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και συνεχεια γυρναγε η ληψη στην πλαινη καμερα γιατί στην κεντρική εμπαιναν οι θεατες συνεχεια μπροστα

Anonymous said...

Ρε ταγάρια από το Άργος ούτε από κανονισμούς δεν ξέρετε για να κάνετε ένσταση. Το χτύπημα από αντανακλαστική ενέργεια είναι μόνο για τον παίχτη που δέχεται το χτύπημα. Του Αλβανού είναι κόκκινη και κρατείται και το δελτίο. Σωτήρη αν έβαλες και εσύ την υπογραφή σου και συμφωνείς με όσα γράψανε στο Φ/Α τότε κρίμα γιατί σε είχα για κορυφή.

Anonymous said...

το υπερ-κινεζικο ζευγαρι εκανε τους κινεζουσ στην κοκκινη του αλβανου!!
ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

Anonymous said...

Και γιατί να κάνουν ένστανση? Για να ψάχνουν για δικαιολογίες στην ΑΕΚ? Όχι εγώ θέλω να είναι πλήρεις οι ομάδες να τους κερδίσω στα ίσια ,να μην έχουν τπτ να κλαφτούν

Anonymous said...

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=211601&catid=1


Αυτά τα βλέπουν οι διαιτητές???Χρόνια τώρα τα κάνει ο συγκεκριμένος αλλά που.....!!!!!!

Anonymous said...

ΡΕ ΤΟΡΑΖ PATRA
ωραια τα γραφεις αλλα δεν είναι έτσι.
Ο Δήμος και η Περιφέρεια βοηθούν μια ομάδα που διαφημίζει το Άργος και την Πελοπόννησο.
Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2012 και Κυπελλούχος Challenge Cup 2012 Πρωταθλήτρια Εφήβων 2013 και φαβορί για Πρωταθλήτρια Ελλάδας 2013. Μια ομάδα με 200 παιδιά στα τμήματα υποδομών την οποία στηρίζουν 60 τοπικές επιχειρήσεις (γιατί το κάνεις γαργάρα) και 400 πολίτες που αγόρασαν διαρκείας και χιλιάδες άλλοι που κόβουν το εισιτηριάκι τους κάθε Σάββατο.
Όσο για την κρατική διαφήμιση (ΠΡΟΠΟ και ΔΕΣΦΑ προφανώς) ξεχνάς ότι πέρσι στην Ελβετία ο Διομήδης φόραγε στη φανέλα του τα σηματά τους και μάλλον θεωρούν ότι είναι κερδισμένοι με την συνέχιση της διαφήμισης.
Αντί να λές μπράβο στις εποχές που ζουμε σε ομάδες που βρισκουν χορηγούς εσύ βγάζεις την μικροοπαδική σου μιζέρια.
Αντί να λές μπράβο σε φορείς της αυτοδιοίκησης που επενδύουν και στον αθλητισμό , λες να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα".
Δεν πειράζει εμείς εκει στο Άργος συνεχίζουμε να παλεύουμε με μιζέριες σαν τη δική σου....

Anonymous said...

Ειστε ολοι μιζεροι... Αντι να χαιρεστε που ειδατε τετοια ματσαρα στην τηλεοραση (εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα το παιχνιδι...) καθεστε και ασχολειστε με βλακειες... Με το ζορι να κανετε πρωταγωνιστες τους διαιτητες. Αδικειτε τους παικτες των δυο ομαδων που προσεφεραν εξαιρετικο θεαμα... Αλλα γι αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα... Γιατι σας δειχνουν το δασος κι εσεις κοιτατε το δαχτυλο...

Anonymous said...

Ρε συ 10:24 μ.μ. γι αυτό γέμισε με ελβετικές αιτήσεις η ΔΕΣΦΑ και οι πρακτορες κάνανε υποκαταστήματα στη λωζάνη για να χτυπάν δελτία...

Anonymous said...

Topaz patra υποκλίνομαι στη σοφία των απόψεων σου.Όσο για το ζευγάρι των διαιτητών.εμετικό,μόνο αυτός ο τίτλος του ταιριάζει.Πάντως στους αγώνες του Διομήδη θα χρειαζόταν και ένας σκηνοθέτης,μην πηγαίνουν κρίμα τόσες ωραίες στάσεις και κινήσεις.