Απάντηση στα ψεύδη και τις συκοφαντίες της ανακοίνωσης του Διομήδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απάντηση στα ψεύδη και τις συκοφαντίες της ανακοίνωσης του Διομήδη

Πίστευα και πιστεύω ότι οι σκοπιμότητες στον αθλητισμό είναι σύνηθες φαινόμενο και ως ένα βαθμό θεμιτές. Όμως το υστερόγραφο της σημερινής ανακοίνωσης του Διομήδη, αποτελεί "πέταγμα λάσπης στον ανεμιστήρα", ξεπερνώντας οποιαδήποτε σκοπιμότητα και αποτελεί ευθεία συκοφαντική δυσφήμιση και μάλιστα δια του τύπου σε βάρος της τιμής, του προσώπου, του ονόματος και της προσωπικότητάς μου, αφού είναι εύκολα αντιληπτό σε ποιούς αναφέρεται. Για τους συντάκτες του ΥΓ αποτελεί μονόδρομο πλέον, να αποδείξουν με απτά γεγονότα όσα αόριστα, αβάσιμα και ασύστατα αναφέρουν στο ψευδές και άκρως συκοφαντικό κείμενο τους και ιδιαίτερα στη δεύτερη παράγραφο με τις αναφερόμενες από αυτούς δήθεν "πιέσεις" και λοιπά ψεύδη. Σε κάθε πάντως περίπτωση, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

ΥΓ 1. Παρακαλώ θερμά τον προπονητή του Διομήδη κ. Δημητρούλια, επειδή το περιστατικό έγινε
μπροστά του, να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς μου ότι: 
- Εγώ, ο κ. Μανδάς και ο κ. Τσάκωνας, μετά το τέλος του αγώνα, μπήκαμε στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τους ευχηθούμε καλή επιστροφή, με ανοιχτή την πόρτα, προεξάρχοντως του Α' Αντιπροέδρου της ΟΧΕ, του κ. Δημητρούλια, του κ. Βασιλόπουλου και του κ. Μπούνα που βρίσκονταν μπροστά στην ανοιχτή πόρτα.  
- αν η είσοδος μας κράτησε παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα και αν υπέπεσε κάτι μεμτό στην αντίληψη του.
- αν ο Α' Αντιπρόεδρος της ΟΧΕ - ο οποίος φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο βρισκόταν εκεί -αστειεύτηκε μαζί μας

ΥΓ2. Δεν ήθελα να αναφερθώ επι της ουσίας της υπόθεσης, αλλά αν υπάρχει παρασκήνιο όπως αναφέρεται, ένας σύμβουλος του ΔΣ της ΟΧΕ θα πρέπει να παραιτηθεί ΧΘΕΣ για "πράξεις" και "παραλείψεις" που αντίκεινται σε κάθε έννοια του fair play και πολύ περισσότερο στον τελικό του πρωταθλήματος. 

ΥΓ3 Αληθεύει ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής εκτός του γυμναστηρίου του Καματερού έχει στην δικαιοδοσία της και το γυμναστήριο του Μενιδίου για το οποίο έγινε ολόκληρη η φασαρία;

Στάθης Παπαχαρτοφύλης          

3 comments

Anonymous said...

Άσχετο αλλά σοβαρό
Ο ΟΤΕ μετά από τον τελικό κυπέλου στην Κέρκυρα έχει βάλει στα αθλητικά του κανάλια πρωτόκολλο προστασίας εγγραφής με συνέπεια να μην μπορείς να αντιγράψεις τα παιχνίδια.
Είναι μεγάλο σχολείο η επανάληψη του αγώνα τόσο για τους προπονητές, όσο για τους παίχτες και τους διαιτητές.
Πρέπει η ΟΧΕ να δει το θέμα σοβαρά για την καλύτερη επιμόρφωση των εμπλεκομένων.

topaz patra said...

Αν δεν το έχεις καταλάβει σε άλλα ποστ πρέπει να έχεις ανοίξει και διάλογο με τον/τους συντάκτες της κατάπτυστης ανακοίνωσης..από το ύφος και μόνο και την γλώσσα που χρησιμοποιείται το αντιλαμβάνεσαι.. άλλωστε αποδείχθηκε ότι είναι αναγνώστες του μπλογκ..

Anonymous said...

Καλό θα ήταν όλοι όσοι είμαστε άσχετοι με το θέμα, να αφησουμε στην άκρη τις οπαδικές μας προτιμήσεις και να αφήσουμε τη συζήτηση και τους χαρακτηρισμούς για τους άμεσα εμπλεκόμενους οι οποίοι έχουν και άποψη ως παριστάμενοι στο περιγραφόμενο συμβάν στα αποδυτήρια όπως και στην ανταλλαγή εγγράφων που αναφέρεται

Ας τους αφήσουμε να τα βρουν μόνοι τους ,μόνο αυτοί ξέρουν τί έγινε πραγματικά ,εκτός αν είσαι κάποιο από άτομα που αναφέρονται στο παρών κείμενο οπότε καλώς παίρνεις θέση γιατί έχεις προσωπική άποψη.

Το ότι κάποιο κείμενο είναι κατά της ΑΕΚ δε σημαίνει πώς πρέπει να τρέχουν να το επιδοκιμάζουν ελαφρά τη καρδία οι του Διομήδη και αντιστροφα φυσικά.Υπάρχουν και θέματα όπως αυτό που για να πάρουμε θέση πρέπει να έχουμε ιδία αντίληψη(να είσαι μέσα στα αποδυτήρια εκείνη τη στιγμή δλδ)

Οπότε άστους και αυτοί ξέρουν τί έγινε και ξέρουν τί να κάνουν