Δηλώσεις Δημητρούλια, Μαραγκού, Νούγκοβιτς για τους τελικούς - Video spot για το παιχνίδι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις Δημητρούλια, Μαραγκού, Νούγκοβιτς για τους τελικούς - Video spot για το παιχνίδι

Ο προπονηιτής του Διομήδη και οι Μαραγκός Νούγκοβιτς μίλησαν στην κάμερα του sportshero.gr για την σειρά των τελικών που ξεκινά την Κυριακή. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Για το θέαμα και τους φιλάθλους που θέλουν περισσότερα ματς και αγώνες να κρίνονται στο γκολ, σαφέστατα προσφέρει μεγαλύτερο σασπένς η σειρά των τελικών. Από την άλλη πλευρά όμως είναι κοινή ομολογία πως αυτό σύστημα με την προσθήκη της Γ΄ φάσης αδικεί την καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα που κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά και στα πλέι οφ. Θα μπορούσε ένα ατυχές παιχνίδι να μας στερήσει τον τίτλο. Βέβαια για αυτόν το λόγο
είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι όλους αυτούς τους μήνες, ανεξάρτητα με το τι θέση πήραμε μέχρι τώρα, να τα δώσουμε όλα στους τελικούς. Σεβόμαστε και ακλουθούμε όποιο είναι το σύστημα, ελπίζω όμως να είναι του χρόνου πιο αξιοκρατικό». Αναφορικά με τους τελικούς: «Δουλέψαμε όλο τον χρόνο, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, κερδίσαμε και παιχνίδια που κανείς δεν το περίμενε. Φτάσαμε τώρα στους τελικούς και έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό, αφού έχεις την δυνατότητα μπροστά στον κόσμο σου να πάρεις το πρωτάθλημα. Το πρώτο ματς είναι πάντα κομβικό σε μία τέτοια σειρά». Για τους τραυματισμούς: «Είχα σαφέστατα αλλιώς φτιάξει στο μυαλό μου την ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί Μαστορογιάννη και Δεληγιάννη μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τα πλάνα μας. Ευτυχώς βρήκαμε καλές λύσεις και καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλαμε». Για το που θα κριθεί: «Σαφέστατα η άμυνα δίνει τίτλους. Με ενδιαφέρει πολύ το πώς θα διασπάσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα και η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που έχει αξιόπιστη άμυνα. Είναι το κομμάτι στο οποίο επενδύει και τις έχει δώσει τίτλους. Το να βρούμε λύσεις σε αυτή την άμυνα θα είναι κλειδί για την επιτυχία».

«Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον»

Σωτήρης Μαραγκός (πίβοτ Διομήδη): «Έχουμε συναντηθεί φέτος με την ΑΕΚ ήδη έξι φορές. Και το λιγότερο θα παίξουμε άλλες δύο. Ξέρουμε και οι δύο ομάδες τα αδύνατα και τα δυνατά σημεία των ομάδων. Οι μονάδες που έχει κάθε ομάδα θα παίξουν τον ρόλο τους, αλλά στην άμυνα μετράει περισσότερο η ομαδικότητα. Σίγουρα δεν έχουμε άγχος. Ίσα, ίσα είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Χριστόφορος Νούγκοβιτς (τερματοφύλακας Διομήδη): «Το χάντμπολ είναι τα πάντα, η ζωή μας, η δουλειά μας, η διασκέδαση μας. Όπως είπε και ο Αλέξης είμαστε επαγγελματίες και προσπαθούμε να δείξουμε στον κόσμο τι σημαίνει χάντμπολ. Όλη την ομάδα της ΑΕΚ την θεωρούμε καλή και επικίνδυνη, ειδικά όμως ο Αλέξης (Αλβανός) και ο Σπύρος (Μπαλωμένος) είναι δύο παίκτες που κάνουν την διαφορά με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό»



2 comments

Anonymous said...

Αγαπητέ, πρώτο δεν αδικείται κανείς, δεύτερο το σύστημα αυτό σε παρόμοιες μορφές συστηματικά το ακολουθεί το nba και όλα σχεδόν τα άθλημα σκάλας σε όλες σχεδόν τις χώρες, τρίτον το σύστημα και τους όρους τους γνωρίζεις από την αρχή αρα ειναι δικό σου θέμα που θα το διαχειριστές και τελευταίο από εσένα αναμένω καινοτομες ιδέες και όχι τέτοιου ήδη δηλώσεις .

Anonymous said...

Φίλε 9.26 μια διόρθωση γιατί μίλησες για NBA.To σύστημα που ακολουθεί το πλέον επαγγελματικό πρωτάθλημα του κόσμου δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το σύστημα του handball. Παίζει 1ος-8ος ,2ος-7ος κλπ σε ΖΕΥΓΑΡΙΑ και οι νικητές των ζευγαριών προχωρούν κλπ

Αν ξέρεις κάποιο άθλημα στο οποίο αφού τελειώσει η κανονική περίοδος ακοκουθεί μινι τουρνουά των 4 πρωτων(ή και περισσότερων) και μετα ακολουθούν τελικοί.Ακομα και στο ελλ μπασκετ τα playoff είναι σαν του NBA ,διαφέρουν μονο στον αριθμό νικών που απαιτούνται για την πρόκριση σε κάθε ζευγάρι

Το γεγονός ότι γνωρίζουν το σύστημα διεξαγωγής δε σημαίνει πώς δεν μπορούν να έχουν και διαφορετική ίσως γνώμη για το αν είναι καλό ή όχι.Άλλωστε η ερώτηση ήταν πώς το βλέπουν δεν ρωτήθηκαν και δε νομίζω ότι είναι ωρα τώρα, για το τί σύστημα θα έπρεπε πιθανώς να ακολουθηθεί

Προσωπική μου άποψη ως φιλάθλου είναι πώς το συστημα των playoff του ΝΒΑ είναι πιο καλό και θεαματικό(βέβαια προυποθετει να έχεις τουλαχιστον 6 ομάδες αρκετά δυνατές)