Παναξια νταμπλουχος η ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παναξια νταμπλουχος η ΑΕΚ


titlos aek

Το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ και το αεπρώτο όλου του Συλλόγου από το 1978, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η ΑΕΚ. Η «Ένωση» επιβλήθηκε 25-24 του Διομήδη στο κατάμεστο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας στον 3ο και τελευταίο τελικό της Α1 Ανδρών και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για 2η φορά στην ιστορία της μετά το 2011.
Η ΑΕΚ έσπασε την απόρθητη μέχρι σήμερα έδρα του Διομήδη, που είχε 20 συνεχόμενες νίκες από την αρχή της σεζόν και διεκδικούσε τα σκήπτρα για δεύτερη σερί σεζόν.

Το παιχνίδι αναμενόμενα είχε πολλά νεύρα, ένταση και άγχος με την ΑΕΚ να το διαχειρίζεται
καλύτερα στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, όπου σκόραρε με τον Γεωργιάδη στο 58:40, εκμεταλλεύοντας το λάθος του Τάσκοβιτς στην αντεπίθεση.
Στην διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα άλλαξε πολλές φορές χέρια. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τον Διομήδη να έχει καλύτερα πατήματα στην αρχή του ματς με τον Τάσκοβιτς να νικάει αρκετές φορές την άμυνα της ΑΕΚ και να δίνει προβάδισμα με 6-4 στην ομάδα του. Η ΑΕΚ αντέδρασε και με τον εξαιρετικό Αλβανό να εκτελεί από την περιφέρεια και να μοιράζει ωραία το ματς πέρασε μπροστά 9-10 στο 27:13 με συνεχόμενα γκολ του Μπακαούκα. Οι «Λύκοι» αντέδρασαν και με σερί 4-0 πήραν προβάδισμα 13-10 στο 28', ενώ διατήρησαν τα τρία γκολ (14-11) μέχρι το ημίχρονο.
Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη μπήκε πολύ καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και σε σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι το 34' είχε ισοφαρίσει 14-14 με δύο γκολ του Παπαδόπουλου. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια πήρε ξανά το προβάδισμα με 18-16 στο 39' με γκολ- ποίημα του Μεγαλοοικονόμου και καλές προσπάθειες του Μαραγκού από θέση πίβοτ. Η ομάδα της ΑΕΚ ωστόσο αντέδρασε και ξεκίνησε την αντεπίθεση της. Με δύο γκολ του Μπαλωμένου και ένα από τους Αλβανό, Μπακαούκα, προηγήθηκε για πρώτη φορά με δύο γκολ διαφορά 18-20 στο 46'. Ο Διομήδης μείωσε με τον Τάσκοβιτς και ισοφάρισε σε 20-20 στο 49'
Στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ- γκολ με την ΑΕΚ, ωστόσο να βρίσκει τις λύσεις στην ανοικτή άμυνα 4-2 του Διομήδη, κυρίως από τα εξτρέμ, ενώ ο Δημήτρης Καφφάτος κάτω από τα δοκάρια όποτε χρειάστηκε, πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, ολοκληρώνοντας το ματς με 16. Ο Διομήδης είχε την ευκαιρία με την τελευταία επίθεση του ματς να στείλει ουσιαστικά το ματς στην παράταση, αλλά το σουτ του Δεληγιάννη πέρασε άουτ και έτσι το γκολ του Γεωργιάδη στο 58:40, έκρινε την αναμέτρηση.
Στο τέλος οι Αργίτες που κατέκλυσαν το ΔΑΚ και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες. Ο Διομήδης ήταν ένας άξιος αντίπαλος που απέδειξε γιατί τα τελευταία δύο χρόνια είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα, έχοντας πλέον την δική του δυναμική στην Αργολίδα και το ελληνικό χάντμπολ.
Την απονομή στην πρωταθλήτρια Ελλάδος έκανε το Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Νίκος Γραμματικός, ενώ τα μετάλλια στον δευτεραθλητή Διομήδη ο Ειδικός Γραμματέας Δημήτρης Σταυρακάκης.



ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 24-25
Τα δεκάλεπτα: 5-4, 8-8, 14-11 (ημχ), 18-16, 20-21, 24-25
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Πασσιάς, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 4, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 2, Βαρδάκας, Ελευθερίου, Δεληγιάννης 2, Καραιβάνοφ 1, Τάσκοβιτς 7.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 8, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος, Μπαλωμένος 6, Τσακνής, Συγγάρης, Ασαρίδης, Οικονόμου, Αλβανός 5, Ναουμίδης, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Κουρέτας, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ.
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, δίλεπτα: 5-9, πέναλτι: 1/3-3/3. Κόκκινη: 47:10 Παπαδόπουλος (τρία δίλεπτα).


Αρβανίτης: «Παραμυθένια χρονιά»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης σχολίασε: «Παίξανε πολύ καλά και οι δύο ομάδες αλλά στο φινάλε εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε πιο φρέσκα πόδια και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό για την ιστορία της ομάδας αυτό το νταμπλ. Τα παιδιά γράφουν καθημερινά ιστορία με τις προσπάθειες που καταβάλλουν. Όλη τη χρονιά υπήρχε αρκετή πίεση και οικονομικά προβλήματα. Αλλά όλα τελείωσαν παραμυθένια σήμερα κα πλέον ξέρουμε ότι με τον Δημήτρη Λαζόπουλο θα έχουμε στη συνέχεια έναν άνθρωπο με όραμα δίπλα μας».

Ο Σπύρος Μπαλωμένος υποστήριξε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Ξέραμε από πριν ότι θα κριθεί στο τέλος το ματς. Είχαμε όμως αρκετά την κατοχή στα τελευταία λεπτά και αυτό -σε συνδυασμό με τον περιορισμό των λαθών που κάναμε- μας έδωσε το δικαίωμα να πάρουμε τη μεγάλη νίκη. Διαλυθήκαμε και ενωθήκαμε πολλές φορές αυτή τη χρονιά. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αλλά είχαμε πάντα πίστη πως θα τα καταφέρουμε. Κερδίσαμε το νταμπλ μετά από 35 χρόνια, δώσαμε χαρά σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αιτία ώστε η ομάδα να πατήσει σε ακόμα καλύτερες βάσεις».
Ο πλέι μέικερ Ευριπίδης Ναουμίδης είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το νταμπλ, παρά τα πολλά προβλήματα. Στο τέλος υπήρχε πολύ άγχος, δεν κάναμε σοβαρά λάθη και δείξαμε μεγαλύτερη ψυχραιμία. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και τον γιατρό μου Κώστα Μαναβή που με στήριξε στον τραυματισμό μου».
«Πρωταθλητές στα μάτια μου»
Από την πλευρά του ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας σχολίασε: «Για μένα οι παίκτες του Διομήδη είναι πρωταθλητές στα μάτια μου. Οι μεγάλες ομάδες στα δύσκολα φαίνονται και εμείς πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Πιστεύω ότι το σύστημα του πρωταθλήματος μας αδίκησε πολύ, αλλά και η διαιτησία, αν και θα δω το βίντεο για να είμαι 100% σίγουρος. Πολύ πιστεύουν ότι με την ΑΕΚ δυνατή είναι και το χάντμπολ δυνατό, είναι όμως εξίσου σημαντικό να είναι δυνατός και ο Διομήδης και γενικά οι επαρχιακές ομάδες».

132 comments

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Όλη τη χρονιά πολλές κουβέντες ακούστηκαν, πολλά λόγια του αέρα. Ο καθένας έβγαζε τ' απωθημένα του και διαβάσαμε πολλές παπαριές για καλύτερες & χειρότερες ομάδες, μεγάλους & μικρούς προπονητές, υπερεκτιμημένους & μη παίκτες.

Επιτέλους με το τέλος του πρωταθλήματος ας πάρουν τις απαντήσεις τους όσοι μπορούν να τις αντιληφθούν.

Κρίμα που οι "υγιείς" οικογενειάρχες φίλαθλοι του Άργους δεν χειροκρότησαν την νέα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ. Το χειροκρότημα του άξιου αντιπάλου αποτελεί χαρακτηριστικό υγείας για τον φίλαθλο & όχι το ότι είναι οικογενειάρχης.

Συγχαρητήρια στον Διομήδη για την εξαιρετική χρονιά μα περισσότερα συγχαρητήρια σε όλο το team της ΑΕΚ που μέσα από τα τόσα σοβαρά προβλήματα απέδειξε ότι πανάξια κάθεται στη κορυφή του Ελληνικού handball.

Είδαμε επιτέλους ωραίους αγώνες με πάθος & αγωνία. Ωραίο Ελληνικό handball. Δεν ζητώ ως φίλαθλος κάτι καλύτερο. Ας κάνουμε όλοι ότι μπορούμε να δυναμώσουν & οι υπόλοιπες ομάδες ώστε του χρόνου να έχουμε ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα.

Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος...
ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΕΚ!!!
ΖΗΤΩ & ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΜΗΔΗ!!!

Anonymous said...

παστίτσιε: σ έχω κράξει πολλές φορές αλλά το σωστό να λέγεται.
έχεις δίκιο !

Anonymous said...

Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Anonymous said...

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Anonymous said...

Βαχχχχχχχχχχχχχχχχ

Anonymous said...

Παίχτες σαν τον Αλέξη και τον Σπύρο είναι τιμή και πολυτέλεια να υπάρχουν στο πρωτάθλημα της Α1(δεν είναι ώρα να πιάσω και τους άλλους...δεν θα τους κάνω τη χάρη να ασχοληθώ μαζί τους)που με την αξία τους και με το ήθος τους ανέβασαν το ελληνικό handball ένα επίπεδο πάνω.
Συγχαρητήρια παιδιά σας αξίζουν ,όπως φυσικά και στην υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ.

Anonymous said...

Βοηθησαν τα φτερα του νεφελιμ

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της και τον τίτλο που κατέκτησε

Παστίτσιε στο χειροκρότημα έχεις άδικο και ευθύνονται οι οπαδοί της ΑΕκ γιαυτό.Όταν επί 60 λεπτά βλέπαμε να μας δείχνουν τα κωλοδάχτυλά τους ε μην περιμένουν μετά αγάπες(κακώς για τους παίκτες της ΑΕΚ δεν έφταιγαν αυτοί).Δυστυχώς όπως συμβαίνει συχνά στον αθλητισμό οι απρέπειες κάποιων(και μιλάω γενικά τώρα)οπαδών έχουν αντίκτυπο και στις ομάδες

Όπως πολλοί μισούν το Διομήδη εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων και φτάνουν στο σημείο να μισούν μια ολόκληρη πόλη και ότι έχει σχέση με αυτήν.

Χαζομάρες είναι φυσικά να γίνονται αυτά αλλά γίνονται.Ας μάθουμε και εμείς να απομονώνουμε τους απρεπείς και να μη γενικεύουμε και θα γίνουμε καλύτεροι όλοι

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στους διαιτητές γιατί έπαιξαν στα ίσια σε ένα παιχνίδι φωτιά. Ντροπή γι αυτά που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα από τη διοίκηση του Διομηδη.

Anonymous said...

Αφού σου έδωσαν το ματς γιατί να μην τους συγχαρείς.Να τους δώσετε και αναμνηστικό μετάλλιο ε?μην ξεχαστείτε

Anonymous said...

ΑΕΚ γερα πρωταθλημα ξανα!!!!!!!!!
Συγχαρητηρια στην ΑΕΚ αλλα και στο ΔΙΟΜΗΔΗ για το θεαμα που προσεφεραν
Πολυ ωραιοσ αγωνασ και μπραβο στην ΑΕΚ που εδειξε οτι το ηθελε περισσοτερο


υ,γ. αφιερωμενο στο νικο που ελεγε τουσ οπαδουσ τησ ΑΕΚ κουλεσ αλλα και σε παιχτεσ με ιστορια,,δεν θα τον βρισω ουτε θα τον χαρακτηρισω απλα θα του πω οτι στο τελοσ ξυριζουν το γαμπρο...
Καληνυχτα βλαχοσπυρακο
Τη να μασ πει και συ χρυση μου

Anonymous said...

πατήσιε αντιγράφω από το κείμενο που μόλις σχολίασες

''Στο τέλος οι Αργίτες που κατέκλυσαν το ΔΑΚ και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα χειροκρότησαν και τις δύο ομάδες''

Τί δεν κατάλαβες?

Anonymous said...

Γιατί θα σε φοβηθεί άμα θέλει να βγάλει?
αρχίσατε την σκόνη από νωρίς απόψε μερικοί!καντε κ ενα διάλλειμμα!!

Anonymous said...

Καλά ρε τι νομίσατε δεν έμαθε ο Τάσκοβιτς ότι τον είχατε για σουτ . Καλά σας εξηγήθηκε στο τέλος .Πάσα στον Γεωργιάδη πάρε βάλε .Άντε γεια πολύ βιάζεστε στο Άργος και σας βγήκε σε κακό.

Anonymous said...

Μου άρεσε που τον είχατε για προπονητή της πλάκας όλοι οι ειδικοί τον Αρβανίτη .Τι λέτε τώρα όλοι ευρω-κοουτς ,όλοι οι ειδικοί ?

Anonymous said...

Διομηδάκια...
βγάλατε γλώσσα όλη την χρονιά...
λέγατε για Κούλες...
λέγατε ότι είστε ομαδάρα...
ήρθε η 1η καθοριστική φάπα στο κύπελλο...
συνεχίσατε όμως να βγάζετε γλώσσα...
ήρθε η φάπα του 2ου τελικού...
συνεχίσατε να λέτε για Κούλες...
είπατε ότι χάσατε για να παίξετε τελευταίο ματς στην έδρα σας για τα εισητήρια...
ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ...
ήρθε σήμερα, η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Α.Ε.Κ. ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ

ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!!

Anonymous said...

Μην ξεχνάς φίλε τί του σούρνατε εσείς οι αεκτζηδες μετά τα ευρωπαικά ματς.άσε τους άλλους θα πουν το χοντρο και το μακρυ τους ,αν δε βαριεσαι κανε αναζητηση στις δημοσιευσεις για τα 2 ευρωπαικα ματς ,κυρίως το πρωτο και διαβασε τί άκουγε από τους φίλους της αεκ

Δυστυχώς έτσι είναι με τους προπονητές στην Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα.

Anonymous said...

10.33 μιση να βαζεις τη δόση μπας και σωσεις κανα εγκεφαλικο κυτταρο...

Anonymous said...

Μεγάλη εμφάνιση από Καφφάτο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο τερματοφύλακα στην Ελλάδα!

Anonymous said...

Υετίων στο Άργος για να δούνε άσπρη μέρα.

Anonymous said...

Να ειμαστε ολοι πιο ταπεινοι.Καποιοι σηκωσαν κεφαλι και εψαχναν συμβολαιο για Ευρωπη.Δημητρουλια προσγειωθηκες?Δουλεια θελει και να εισαι λιγο πιο ταπεινος-και συ και ο κολλητος σου ο μπουΜπουνας.

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Προς τον 10:07

Αυτό που κατάλαβα εγώ αλλά δεν μπορείς εσύ να καταλάβεις είναι ότι η απονομή της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ έγινε σε άδειες κερκίδες.

Μήπως ξεχνάς την εικόνα της απονομής σου στην Ελβετία όπου όλοι οι Ελβετοί ήταν στο γήπεδο & χειροκροτούσαν εσένα σαν νικιτή κατά την απονομή;
Tότε σου άρεσε να σε χειροκροτεί ο αντίπαλος ενώ εσυ άδειασες το γήπεδο και τους έγραψες κανονικά.

Ότι και να γράψει οποιοσδήποτε δημοσιογράφος, δεν μπορεί να διαψεύσει την εικόνα που είδα με τα ίδια τα μάτια μου.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΕ ΑΔΕΙΟ (απο Αργείτες) ΓΗΠΕΔΟ.

Anonymous said...

Πατήσιε ,με το χέρι στην καρδιά επειδή έχω δει ότι είσαι ντόμπρος και λες τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη ,αν κερδιζε ο Διομήδης την Τετάρτη στην Κυψέλη
α)θα γινόταν απονομή?
β)θα έμεναν οι αεκτζηδες?

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Φίλε 1:01

Μου είναι πολύ δύσκολο να σου απαντήσω γιατί έτσι θα τιμήσω ή αδικήσω τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Πολλές φορές ο τρόπος αντίδρασης επηρεάζετε από πολλούς παράγοντες πέρα από την ψυχοσύνθεση του ίδιου του φιλάθλου. Για παράδειγμα αλλιώς αντιδρά ο φίλαθλος που χάνει με ένα γκολ στο τέλος και αλλιώς όταν χάνει με επτά. Επίσης αν νοιώθει ότι αδικήθηκε από την διαιτησία αλλιώς θα αντιδράσει.

Για παράδειγμα σου θυμίζω τον πρόσφατο τελικό κυπέλου στο ποδόσφαιρο, όπου οι ίδιοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν έμειναν στην απονομή γιατί δεν ένοιωθαν τιμημένοι από αυτή τη κατάκτηση. Οι ίδιοι φίλαθλοι αλλιώς θα αντιδρούσαν αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει το κύπελλο δίκαια.

Γι' αυτό & εγώ δεν μπορώ να σου πω τι θα έκαναν οι ΑΕΚτζήδες σε ανάλογη περίπτωση.

Πάντως επειδή γενικότερα ο νεοέλληνας δεν έχει παιδεία, (σήμερα οι Αργίτες, αύριο οι ΑΕΚτζήδες, μεθαύριο κάποιοι άλλοι)δεν έθεσα το θέμα σαν μομφή προς τους Αργίτες & μόνο, γι΄ αυτό και ανέφερα τους Ελβετούς ως παράδειγμα.

Προς θεού, δεν υπάρχει θέμα ΑΘΗΝΑΣ - ΑΡΓΟΥΣ ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ρε παιδιά. Είναι απλά θέμα πολιτισμού. Σαφώς και έχουν κάνει καφρίλες οι ΑΕΚτζήδες κατά καιρούς όπως & πολλοί άλλοι.

Γι' αυτό και το συζητάμε μπας και κάποτε αλλάξουμε νοοτροπία σε κάποια θέματα.

Anonymous said...

Πρωτάθλημα για άντρες και φυσικά το πήραν οι άντρες της ΑΕΚ. Μεγαλοοικονόμου έδειξε για μία ακόμη φορά πόσο μισείς την ΑΕΚ. Και εμείς σε μισούμε μην ανησυχεις!
Αργίτες η γραφικότητα σας έχει χτυπήσει κόκκινο. Σηκώσατε τον αμανέ μετά το ευρωπαικό και τελικά μείνατε ατιτλοι όπως σας άξιζε!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΟΥΚΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΑΜΟΥΡΑΙ..

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΒΛΑΧΟΙ, ΠΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΡΜΕΞΕΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ

Anonymous said...

Kαι να θες πατησιε να συζητησεις σοβαρα εδώ μέσα δε γίνεται ,όπως βλέπεις και με το αμέσως επόμενο σχόλιό σου , οπότε το αφήνω για κάποια αλλη δημοσίευση που δε θα παρεμβάλλονται κάφροι

καληνύχτα ''πρωτευουσιάνε'' (τελικά εκείνη η κακομοίρα η Πλάκα ,το Θησείο κλπ πρέπει να είχαν από το 1800 πληθυσμό κάπου 5 εκκ και βγαίνουν όλοι γηγενείς Αθηναίοι.Δεν εξηγείται αλλιώς η ευκολία που μερικοί αποκαλούν βλάχους κάποιους άλλους.Που διάολο πήγαν τελικά όλοι αυτοί οι βλάχοι που έφυγαν από τα χωριά τους για να βρουν ενα κομματι ψωμι να φανε?)

Ρε μπας και ειμαστε καμια 20αρια εκκ οι Έλληνες και πήγαν αλλού και όχι στην Αθήνα?

Anonymous said...

ΥΓ. Το αμέσως επόμενο από το σχόλιό σου ήθελα να γράψω δεν εννοούσα εσένα

Anonymous said...

Ας πουμε κατι και για τους διαιτητες οι οποιοι ηταν ανωτεροι όλων και δεν χασανε λεπτο. μπορει πολλοι να τους λενε ψωνια για το οτι εχουν ενδοσυνεννοηση αλλα απεδειξαν οτι λειτουργουν με επαγγελματικοτητα.
και τελος είναι κριμα να μην ειναι διαιθνεις αυτα τα παιδια και να εχουμε διεθνη ζευγαρια που δεν σφυριζουν ουτε β εθνικη στην Ευρωπη. τεσπα αυτα να τα βλεπουν εκει στην ομοσπονδια και να κανουνκατι εστω και τωρα, ποτε δεν ειναι αργα.αλλωστε γνωριζουμε και καποιοιυς αλλους που εγιναν σε μεγαλη ηλικια διεθνεις χωρίς κανενα πρόβλημα.
ελπιζω να εισακουστω και οι ευχες μου ειναι μαζι τους για αναλογη πορεια. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ τους αξιζει για οτι περασανε μια ολοκληρη χρονια με οποια προβληματα.και του χρονου ανωρετοι

Anonymous said...

12.33 παλι γραφεις για τον μπουΜπουνα.Τι σου εχει κανει το παληκαρι?Εκτος απο τσατσος-γλυφτης και διαπλεκομενος τι αλλο κανει?Να ανεβει θελει.Βεβαια τωρα μαθαινω κι αλλα και τον συμβουλευω να προσεχει(εκτος προπονητικης-γιατι προπονητης δεν ειναι).Τον εχουν παρει καποιοι χαμπαρι και αρχιζει να γυριζει το ματι τους.ΠΡΟΣΕΧΕ!

Anonymous said...

Δείτε αυτό: http://www.laola1.tv/en/int/handball/velux-ehf-champions-league/full-match-ks-vive-targi-kielce-fc-barcelona-intersport/video/470-3215-121352.html το οποίο γινόταν την ίδια ώρα με τον δικό μας τελικό. Δείτε πως έχουν καταφέρει να χαίρονται το άθλημα στον Ευρώπη και μετά καθίστε και ασχοληθείτε με το ποιός έκανε τα περισσότερα κωλοδάκτυλα στην αντίπαλη εξέδρα.

Anonymous said...

2:41 ή ο Πατιός είσαι ή ο Τσάνας. Σιγά μην καθόταν κάποιος άλλος στις 2:41 το πρωί να ασχοληθεί με εσας. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλα ψώνια είσαστε! Ξημερώματα και ονειρευόσαστε διεθνοποίηση! Η Ευρώπη περιμένει εσάς!

Anonymous said...

Βλάχο μην αποπροσανατολίζεις την κουβέντα στα τοπογραφικά και στα γεωγραφικά, παραδέξου την ήττα σου, παραδέξου ότι είσαι μια σταγόνα μπροστά στον ωκεανό της ΑΕΚ. Παραδέξου ότι ο Μπακαούκας είναι η μεγαλύτερη ψυχάρα που πέρασε από τα γήπεδα του ελλαδικού χώρου! Παραδέξου ότι η ΑΕΚ έχε τους καλύτερους οπαδούς που την ακολουθούν παντού πιστά!
Καληνύχτα... Σβήσε...

Anonymous said...

Βλάχοι νεόπλουτοι στο κλανόρεμα! Όλοι οι πλούσιοι στο άργος είναι διομήδης και όλα τα παιδιά του λαού ΑΕΚ, χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό το τραγούδι που έγραψαν ΑΕΚτζήδες από το ΆΡγος http://www.youtube.com/watch?v=v5PR95Cf3Wc

Anonymous said...

μίλησαν και οι επιστημονες της σκονης τωρα ,σοβαρός λόγος χαχα!

Σαν να μας λες δειτε τί έγραψε ο Παπαδόπουλος ,α ρε κοκκαλο...

Anonymous said...

Ηρεμήστε θα το πάρετε το μεροκάματο απο τα αφεντικά σας ρε! Μη μας πρήζετε από το πρωί

Anonymous said...

Σιγά ρε διαιτητάρες! Λες και σας διάλεξαν ανάμεσα σε 15-20 ζευγάρια. Δεν υπήρχαν άλλοι, στους στραβούς δηλαδή κυριαρχεί ο μονόφθαλμος. Τρομάρα σας θέλετε να γίνετε και διεθνείς! Θέλετε να σφύρίξετε και την Μπαρτσελόνα! χαχαχαχαχα. πέστε και κοιμηθείτε, ήταν μεγάλο το ταξίδι. Ελπίζω να σας έβαλαν τα οδοιπορικά γιατί οι άλλοι τα πήραν!

Anonymous said...

Πατιός-Τσιάνας: Υποψήφιοι για τους ολυμπιακούς αγώνες της Βραζιλίας.

Anonymous said...

"Ας πουμε κατι και για τους διαιτητες οι οποιοι ηταν.."
Ας πούμε και εμείς κάτι για τον εαυτό μας έπρεπε να γράψετε. ΨΩΝΑΡΕΣ!!!!!!!!

Anonymous said...

χαχαχα! ωραίος! Για τελικό φυσικά μιλάμε ε?Τίποτα λιγότερο. 'Ελα ρε συ μπήκε και ένας από αυτούς το βράδυ να λιβανίσει τα γένια του ,μην τους παίρνεις στο ψιλό

Anonymous said...

μπορεί αυτό το ζευγάρι σε κάποιους αγώνες να τα έχει κάνει θάλασσα,κυρίως λόγω συμπεριφοράς και τουπέ. Στον χτεσινό αγώνα όμως ήταν πολύ καλοί και κράτησαν το παιχνίδι.

Anonymous said...

http://perierga.gr/2012/07/11-αρχαιότερες-πόλεις-στον-κόσμο/ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΧΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΝΑΜΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ,ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΑΤΕ ΣΕ ΣΠΗΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ....

Anonymous said...

Επιστήμονες της σκόνης είστε εσείς διομήδιδες που τρώτε την σκόνη μας, γιατί η ΑΕΚ πρωπορεύεται σαν σίφουνας ή σαν τιφώνας αν θέλω να γίνω πιο ακριβείς!
Η προπαγάνδα σας τελειωμό δεν έχει όπως και η κατωτερότητα σας!
Είστε ένα πλυντήριο που ξεπλένονται χρήματα, εμείς ειμαστε ιδέα!
Σβήστε

Anonymous said...

Σας πόνεσε το τραγουδάκι που ανέβασα από τους μη προσκυνημένους Αργίτες! Αν μπορείτε βγάλτε καλύτερο... Σβήστε

Anonymous said...

Ποιο τραγουδάκι?Κάτι γκαρίκλες ακούγονται(στο μεταξυ πιο πολυ κοσμο εχει πανω στη σκηνη παρα κατω).4χρονα να λενε ποιημα καλυτερα ακουγονται χαχαχα

Ξαναγυρίστε το σε καμια δεκαρια χρονια μπας και μαθεις να τραγουδας και ανεβασε το παλι ,υποτακτικοι του ΧΧ

Έχουμε τους διαιτητές που αυτολιβανίζονται απο χτες εχουμε και σενα που νομιζεις οτι εισαι τραγουδιστης!

Anonymous said...

1.36 άντε στην πρωτη δημοτικού να μάθεις ορθρογραφία πρώτα και μετά έλα να γράψεις.Α ρε admin έκοψες τα greeklish και πονάνε τα μάτια μας με τα αγράμματα στουρνάρια της original

Anonymous said...

Τα αγράμματα στουρνάρια, οι επιστήμονες της σκόνης, οι τοξικομανείς, οι αλήτες, οι hooligans και όλα τα άλλα απαράδεκτα που γράφετε εδώ μέσα είναι αυτοί που σας πήραν το πρωτάθλημα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι. Είναι αυτοί οι 30.000 που αποθέωσαν στο ΟΑΚΑ την κυπελλούχο ΑΕΚ 3-4 ώρες μετά την κούπα στην Κέρκυρα, είναι αυτοί οι 1000 που κατέβηκαν στα Χανιά για το χάντμπολ. Είναι αυτοί που βάλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη άπειρες φορές για να συντηρηθει το τμήμα, γιατί το τμήμα δεν ειχε ποτέ κάποιον αντιπεριφεριάρχη του πασοκ, κάποιους εντεταλμένους διαιτητές δεν είχε ποτέ εύνοια από πουθενά, αλλά είχε 100 κιλά ψυχή! Όπως και οι παίκτες που παίζουν από την πρώτη και δεύτερη χρονιά του τμήματος. Όπως και ο Αρβανίτης που μυρωδιά τον ανεβοκατεβάζατε. Οι παππούδες μας λοιπόν σας κλείσανε το σπίτι, μαζί με τον μαγικό κόσμο της ΑΕΚ

Anonymous said...

Έλα μωρέ που είναι διεθνείς οι Τσάκωνας-Χασκής, Κατσίκης-Μιχαηλίδης, Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν που δεν παίζουν ούτε Β' εθνική και δεν είναι οι τεράστιοι, οι ανυπέρβλητοι Πατιός-Τσιάνας. Ξυπνάτε εκεί στην Ομοσπονδία και βάλτε τους να παίξουν τον τελικό του τσάμπιονς λίγκ. Και στην ανάγκη, ας γίνει ο τελικός στην Πτολεμαΐδα.

Anonymous said...

Mε τζάμπα εισητήρια και μετακίνηση και εγώ αν ήμουν αργόσχολος θα γύρναγα όλη την Ελλάδα(by the way είχαμε την τιμή χτες να φιλοξενούμε και μπουκαδόρους του ματς με τον πανθρακικό από ότι μάθαμε.Μεγιά τα παπουτσάκια)

O XX είσαι και βγήκες με τόσο πάθος να υπερασπίσεις τα πρεζόνια της original.Εδώ ρε ούτε οι εκατονταδες χιλιαδες αγνοί φίλαθλοι της ΑΕκ δε θέλουν να σας βλέπουν στα μάτια τους ,μπες στο aek365 (όχι στο λημέρι σας το aeklive) και αυτά που σας λέμε εmείς είναι κολακείες μπροστα στα όσα σας σούρνουν εκεί.
Άντε που θα μας μιλήσετε κιόλας.Mε εσάς έχουμε πρόβλημα όχι με την ομάδα της ΑΕΚ

Anonymous said...

επειδή όλοι το παίζουν καθηγητές πανεπιστημίου...αυτός που δεν ξέρει να γράφει είναι αγράμματος...αυτός όμως που τον κοροιδεύει είναι ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ....και είναι χειρότερο...όσο για τα αγωνιστικά απορώ πως πήρε ντάμπλ μια ομάδα με προπονητή που κοιμόταν όλη τη χρονιά,με παίκτες τελειωμένους,απλήρωτους που δεν έχουν λεφτά ούτε για τυρόπιτα και με κάτι αλήτες-πρεζόνια οπαδούς...γλείφτες του Χειβιδόπουλου,τρέξτε τώρα να εξασφαλίσετε τη θεσούλα σας...μην χάσετε το μεροκάματο..ξέρετε εσείς ποιους εννοώ...καλό καλοκαίρι...

Anonymous said...

Αεκάκια η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Μαρινάκης θα είναι για πάντα αυτός που θα σας γλεντάει. Βγάλτε τον πόνο σας στο χάντμπολ και του χρόνου παίξτε με τον Αστέρα Μαγούλας. Μία μικρή λιμνούλα είστε. Το είπε και ο Ντέμης.

Αντε γειά πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά.

topaz patra said...

Τι έγινε κάποιοι συνήλθαν από το χθεσινό εγκεφαλικό και είπαν να γράψουν πάλι τα ίδια??? ασυναρτησίες τα περισσότερα.. δεν πειράζει είναι από το ΣΟΚ..
οι πρωταθλητές ή αλλιώς παππούδια - τελειωμένοι - άφραγκοι που φιγουράρουν παντού σε εφημερίδες και σαιτ(μόνο σωματεία με Ιστορία και κόσμο μπορούν να διαφημίσουν το άθλημα και να το κάνουν μαζικό) και ο άσχετος προπονητής τους με τον μαγικό λαό της ΑΕΚ (ξέρω οι αλήτες τα πρεζόνια κλπ..δείτε στο sportshero να επιβεβαιωθείτε για το κλίμα γηπέδου στο Λουξεμβούργο που παραμυθιάζετε τον κόσμο όλη την χρονιά)σας δείχνουν τις ... κούπες τους.
ΥΓ. καλά εσύ Γαύρε στο τέλος είσαι μόνος σου ένα ανέκδοτο όπως ο Πρόεδρος και η φετινή του ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη..πήγαινε να τα γράψεις αυτά στο Gazzetta μπας και βρεις συμπαραστάτες άλλους γκαγκά όπως εσύ..εδώ που μπήκες μόνο γέλιο και θλίψη προκαλείς με την αναπηρία σου..

Anonymous said...

βλεπω τα πρεζονια της original έκαναν γαργάρα το σχολιο για την γνώμη που έχουν γιαυτους οι αγνοί και σωστοί φίλαθλοι της ΑΕΚ... Εμ δεν τους παίρνει τί να πουν οι κότες, δεν τους παίρνει να πουν ότι δεν ισχύει,τα βλέπουν και τα διαβάζουν και οι ίδιοι ...

Anonymous said...

Μία ζωή θα σας γαμάει ο Κόκκαλης και ο Μαρινάκης κακομοίρηδες.

Αντε στη football League 2 τουρκόσποροι

Firs said...

Αχταρμά τα κάνατε εδώ μέσα.Αμέρικαν μπαρ.Ό,τι του κατέβει του καθενός γράφει.Μπλέκετε χάντμπολ με το ποδόσφαιρο.Αν είναι δυνατόν.Αν το φέρουμε και το χάντμπολ στο επίπεδο του ποδοσφαίρου τότε καλύτερα να ασχοληθούμε με την...τοξοβολία.Έπαιξαν δυο ισοδύναμες ομάδες και κέρδισε η μία, που το μέγιστο θέμα;Στον αθλητισμό πρέπει να αποδέχεσαι όλα τα αποτελέσματα και ιδίως όταν είναι πεντακάθαρα.Η ΑΕΚ είχε μια δυναμική που την έδειξε στο 2ο παιγνίδι,την συνέχισε της κάθισαν και μερικές φάσεις,πήρε το παιγνίδι.Τέλος.Μνημόσυνα και μαγκιές στον αθλητισμό δεν έχουν θέση.Μάθετε να χαίρεστε έναν καλόν παίκτη ανεξαρτήτου ομάδας,ένα καλό παιγνίδι ανεξαρτήτου αποτελέσματος.Αυτή είναι η μαγεία του αθλητισμού.Όλα τ΄άλλα είναι για παθιασμένα,άρρωστα και ξένα με τον αθλητισμό μυαλά. Αυτά.Άντε να χαρούμαι και λίγο τσάμπιον λιγκ σε λίγο.

topaz patra said...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j1IyBZ-_noM
Στο 3:50 - 3:54 παρακολουθούμε ένα μπουκάλι με νερό να εκτοξεύεται από κάποιον οικογενειάρχη του Αργους στο πίσω μέρος του κεφαλιού Νεαρού παίκτη της ΑΕΚ..
κάποιοι έχουν πέσει στην Πρέζα εδώ μέσα με αυτά που γράφουν..ειδικά μετά το χθεσινό κάζο είναι λογικό..
Εμάς πρέζα μας είναι η ΑΕΚ σε όλα τα αθλήματα...Φιλάκια,,,...,,,..

Anonymous said...

όταν βγαίνει ο γαύρος στην ευρώπη, βλέπουμε ακατάλληλες σκηνές. ξέρετε... !
έχετε γίνει η πιό μισητή ομάδα και καταφέρατε να υποστηρίζουν οι έλληνες τις ξένες ομάδες όταν σας γλεντάνε ...
με τα στημένα σας ξεδιάντροποι.
έχετε το θράσος και μιλάτε.
ΟΥΣΤ ανύπαρκτοι.

Anonymous said...

Πότε είναι το champions league?

Firs said...

7 η ώρα Μπαρτσελώνα-Αμβούργο μπες στο λεμον σπορτ να το δεις.Τώρα παίζουν για θέσεις 3-4 Κίελο-κιλς Βιβ και χάνει το Κίελο.

Anonymous said...

Vasilis Koukoulis καταρχήν ότι πώ δεν αφορά την ΑΕΚ ,συγχαρητήρια για τον τίτλο στος παίκτες της και τον προπονητή της.Δε θα μιλήσω για διαιτητές δεν έχω τόσες γνώσεις ,θα μιλήσω για την αντιμετώπιση που είχε ο Διομήδης Κατακτήσαμε πέρυσι αήττητοι το πρωτάθλημα φταίει το πασοκ, ο χειβιδοπουλος, ο δημόσιος κορβανάς που τρώγαμε εμείς οι χωριάτες οι βλάχοι οι πορτοκαλάδες. Ήρθε το ευρωπαικο και τους χάλασε όμως τις δικαιολογιίες. Και φέτος κάτι απίθανοι χωριάτες πάνε να το ξανακάνουν.Κάνουν 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 6 ευρωπαικά ματς όταν οι υπόλοιπες 4 ομάδες πάνε άκλαφτες και σε 8 ματς φέρνουν 7 ήττες και μια μολις νίκη στην πατρίδα μας.και μάλιστα έχουν το θράσος να πάνε και για δεύτερο πρωτάθλημα. Δυστυχώς ενοχλήσαμε μερικούς που δε σεβάστηκαν από τα πόστα τους την ομάδα και την περιοχή.Δεκτές οι επιλογές τους αλλά για κακή τους τύχη θα μας βρίσκουν μπροστα τους συνέχεια και όχι πια σαν τα καλά υπάκουα παιδάκια που ανέχονται τον καθενα.'Οπως έγραψα και νωρίτερα 29-05/12 ήταν οι τελευταίες φωτο διαφόρων τυχαρπαστων που θα προσπαθησουν να κλεψουν λιγη από την αίγλη του Διομηδη διεκδικώντας προεδριες κλπ. Ας πάνε να βγάλουν φωτο με τα ευρωπαικα τρόπαια των αγαπημενων τους ομαδων ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ

Το σχόλιο αυτό αναρτήθηκε στο Facebook του Διομηδη από τον καλό κι αγνό φίλο του Διομηδη και του handball Βασίλη Κουκουλη .
Μάλλον ειναι η αλήθεια αγαπητέ admin....
Ναι είσαι κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που περιγράφει ο "Βλάχος" Βασίλης από το Αργος ....

ΥΓ 1 Φίλε Βασίλη το Γαλατικό Χωριό του handball που ονομάζεται Διομηδης Άργους θα συνεχίσει να δίνει χαρές σε όλους μας, γιατί ο Διομηδης είμαστε όλοι εμείς .....
ΥΓ 2 Νομίζω φίλοι του ΔΣ του Διομηδη ότι ο Βασίλης έχει δίκιο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ τώρα ....
ΥΓ 3 Φίλε Τ. Χειβιδοπουλε νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα να ξεχωρίσεις από αυτούς που μάλλον δε σε θέλουν μαζί τους στο Δ Σ της ΟΧΕ ...
ΥΓ 4 φίλοι του ΔΣ του Διομηδη ήρθε η ώρα να φτιάξουμε το Fun Club του Διομηδη μας είμαστε πολλοί και καλοί ...

Και σε οποίους αρεσουμε........

Anonymous said...

Δεν είπε κανένας ότι όλοι οι οπαδοί του Διομηδη είναι άγιοι ,όπως δεν είπε κανένας ότι η ΑΕΚ δεν έχει παρα πολλούς σωστούς φιλαθλους
Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα αθηναικά τουλάχιστον clubs είναι γεμάτα από πρεζόνια έτοιμα να μπουκάρουν στους αγωνιστικούς χώρους και να πλακωθούν.Θες να μετρήσουμε από το 1980 πόσες τιμωρίες πόσες ποινές σε όλα τα αθλήματα έχει φάει η ΑΕΚ από τα επεισόδια των οργανωμενων?

Δεν είσαι υποχρεωμένος να το δεχτείς ούτε και με ενδιαφέρει ,αλλά δεν πρόκειται να ανέχομαι εγώ προσωπικά αλητάκια να βγαίνουν και βρίζουν συνολικά μια περιοχή

YΓ. Οι Ολυμπιακοί και το ποδοσφαιρο πώς στο καλό ξεφύτρωσαν ξαφνικά?

Anonymous said...

5:49, Πατιός-Τσιάνας παίζουν;

Anonymous said...

πού πάει ρε το Κίελο με αυτόν τον μυρωδιά τον Γκίσλασον ?
ο τύπος είναι για φορτοεκφορτωτής στου Ρέντη !
Και μετά μιλατε για τους έλληνες .

Anonymous said...

@6,03 που κοροϊδεύεις:
είδες το παιχνίδι ?
να δεις τί σφύριζαν οι κοντοπίθαροι!
σπρώξιμο με 1000 στους γερμανούς μην τυχόν και χάσουν το μεροκάματο.
αλλά είπαμε ο μπετατζής ισλανδός απλώς σταυρώνει τα χέρια.
Κατά τα άλλα συνεχίστε το βρίσμο στον άσχετο (πριν 8 μήνες) Αρβανίτη και στον Δημητρούλια που τόλμησε αλλά δεν τα κατάφερε για δεύτερη φορά.

Anonymous said...

Επειδή παρατήρησα ότι μεταφέρθηκε εδώ ένα σχόλιό μου να διευκρινίσω μερικά πράγματα προς αποφυγή παρεξηγήσεων που μπορεί να αποφέρει ο γραπτός λόγος
1. όταν λέω ότι δε θα είμαστε τα καλά υπάκουα παιδάκια σαφώς και δεν εννοώ βίαιες αντιδράσεις ,καταδικαστέες από όποιον και να γίνονται για μένα, αλλά να δυναμώσει η φωνή του συλλόγου και να αρχίσει να λέει και κανένα όχι

2.Στα άτομα που αναφέρθηκα δεν εννοώ ότι αλλοίωσαν το χτεσινο ματς ,ή ότι η ΑΕΚ δεν αξιζε να παρει το ματς χτες.Αναφέρομαι σε διάφορες καταστάσεις, και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, που αποκόμισα εγώ προσωπικά την εντύπωση ότι ο Διομήδης δεν είχε την ίδια(όχι να χαντακώσει αλλους αλλά την ίδια) αντιμετώπιση με άλλους

Anonymous said...

Καλύτερα πρεζόνι και αγράμματος, λουμπέν προλετάριος, παρά κουστομάτος βλάχος μικροαστός ψευτόμαγκας!
Αυτά που γράφετε για τον κόσμο μας δεν μπορείτε να τα πείτε στα ίσα γιατί θα πέσει πολύ κέρατο! Δεν τρώμε την λέζα σας ρε, ΣΒΗΣΤΕ, Καληνύχτα τι δεν καταλαβαίνετε? Μεταξύ μας μεταξάς!
Και στην τελική εμείς μόνο λατσό πίνουμε, εσείς ούτε κλερό και είστε και πελοπονήσιοι!

Άντε στο μαντρί, θα νυχτώσει! Φτάνει, χθες είσασταν στο ματς και τα αγελάδια μείναν χωρίς άρμεγμα, θα πρηστούν τα μαστάρια τους και θα βγάλουν μαστίτιδα και πάλι θα λέτε ότι φταίγαν τα πρεζόνια της ΑΕΚ!

Anonymous said...

Φτάνει πια ρε Διομήδη αν έπαιρνες πρωτάθλημα δεν θα σε πείραζε το σύστημα.Ας έφερνες αντιδράσεις εξ αρχής.Μπράβο στην ομάδα της ΑΕΚ.Αλβανός ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίκτης,πήρε μαζί του όλη την ομάδα,την ΑΠΛΗΡΩΤΗ.....

Anonymous said...

Το πρωτάθλημα το πήραν τα παιδιά και όχι ο Αρβανίτης.Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.Χωρίς επεξηγήσεις.

Anonymous said...

Πολύ κακός ο Μακεδόνας ΚαραϊΒΆΝΟΦ ΧΘΕΣ!

Anonymous said...

υπονοείς κάτι 8,03;

Anonymous said...

Τι να υπονοώ δηλαδή? Ο Καραϊβάνοφ, ο ξένος του διομήδη δηλαδή, από την Μακεδονία, έβαλε μόνο ένα γκολ, δεν είδες το ματς? Εσύ θεωρείς ότι έπαιξε καλά ο Μακεδόνας?

Anonymous said...

είδατε τον τελικό ?
είδατε διαιτησία ?
Οι τύποι ήταν απίστευτοι,δεν σφύριζαν τίποτε. Κατάπιαν τις σφυρίχτρες και απλώς έβλεπαν τα θηρία να σκοτώνονται στο ξύλο.
Από λάθη επίσης άλλο τίποτε.Και στο τέλος θα τίναζαν το παιχνίδι στο αέρα με την απουσία τους.
Και μετά μιλάτε για τους έλληνες.
Για τους προπονητές τί να πει κανείς!
είναι απίστευτο πόσο ανόητα πέταξαν στα σκουπίδια (και οι δύο)το δεύτερο ταϊμ άουτ
ο ισπανός το πήρε στο 48 και ο γερμανός στο 56.
Και στο τέλος είχαν και οι δυό την ευκαιρία να νικήσουν αλλά κανείς δεν είχε τάϊμ να οργανώσει επίθεση!!!
Να το ακούσει κανένας μπασκετικός αυτό να το λέει για ανέκδοτο στα σεμινάριά τους να γελάνε...
Για τους παίκτες τί να πει κανείς!
Μηχανές με απίστευτη δύναμη.
Δεκαθλητές και βάλε.

Γέροντας Πατήσιος (Άνω) said...

Κοίτα να δεις ρε τι μαθαίνει κανείς.
Ευτυχώς που έχουμε τύπους σαν τον 9:30 να μας ενημερώνουν ότι ο Καραϊβάνοφ είναι Έλληνας. Εγώ τον είχα για ξένο.

Ευτυχώς!!!

Anonymous said...

προς 7:11 μανιφέστο,εκδόσεις σύγχρονη εποχή σελ 38 προτελευταία παράγραφος. για διάβασε τη λίγο καλύτερα.
ντροπή (μεταξύ μας)

Anonymous said...

ρε 9,30 δεν αφήνεις την προπαγάνδα.
και μην ανοίγεις κουβέντα για καταγωγές γιατί δεν συμφέρει,Ειδικά σ αυτούς που νομίζουν ότι είναι γνήσιοι απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη !
Από την βόρεια ή τη νότια Ιλυρρία δεν μας είπατε όμως ...
Επύληδες

Anonymous said...

Λίβερπουλ ρεεεεεεε!

Anonymous said...

Ελάτε βρε παιδιά που κάθεστε και ασχολείστε με δαυτον.Δεν το καταλαβαίνετε ότι τρολαρει?Αυτό θέλει να νευριάσουμε να αρχιζουμε να γράφουμε κατεβατά και αυτός να κάθεται και να χασκογελάει.

Γράψτε τον κανονικά αυτό είναι το χειρότερό του

Anonymous said...

9 43 σε αυτήν την πρόταση του ΜΑΡΞ αναφέρεσαι? ''Το λούμπεν προλεταριάτο,αυτό το παθητικό προϊόν σαπίλας των πιο χαμηλών στρωμάτων της παλιάς κοινωνίας, παρασέρνεται εδώ κι εκεί στο κίνημα από την προλεταριακή επανάσταση, όμως απ' τις συνθήκες της ζωής του είναι πάντα πρόθυμο να πουληθεί για αντιδραστικές ενέργειες.''

Ο κόσμος της ΑΕΚ μέρα με την μέρα οικοδομεί ταξική συνείδηση είμαστε ένα λούμπεν προλεταριάτο, που σιγά σιγά ξαναποκτά την ταξική του συνείδηση, λογικό κάποιοι σαν εσένα μικροαστοί αργίτες να τρέμουν την επανάσταση που θα ξεκινήσουμε, γιατί όταν εγκαθιδρυθεί η κυριαρχία του προλεταριάτου, τότε κάτι αντιεπαναστατικά σκουλήκια σαν εσένα, θα κλαίνε που χάσανε την πολυτέλεια τους!

Anonymous said...

τι λε ρε 12:38...!ανατριχιασα ρε συ..πω πω πω πω!

Anonymous said...

Είμαι θεωριτικός μαρξιστής, με μεταπτυχιακό στην κλασική φιλολογία και εγγονός του κορνήλιου Καστοριάδη και σεις με αποκαλείται επιστήμονα της σκόνης! Όλα σας τα πτυχία μαζί δεν φτάνουν το δικό μου τσοπαναραίοι αργίτες μικροαστικά απόβλητα της Πελοποννήσου!

Anonymous said...

Αυτοί οι 2 που παραπάνω χαρακτηρίσανε τον κόσμο της ΑΕΚ τουρκόσπορους ή αλλιώς ο ένας που μίλησε έτσι εις διπλούν,έστω και για να απαντήσει σε κάποιον ανεγκέφαλο,βλάκα οπαδό της ΑΕΚ που έγραφε αηδίες,θα έπρεπε να ντρέπεται για τη παιδεία του και για τη στενοκεφαλιά του...Είμαι αθλητής στο χώρο και ΑΕΚτζής φίλαθλος,και στα 23 μου διαβάζω και πονάνε τα μάτια μου και η ψυχή μου με αυτά που γράφεται εδώ μέσα όλοι εσείς που τόσα χρόνια δουλέψατε για να φέρετε την ελλάδα,και τον αθλητισμό παραπέρα σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκεται τη τελευταία 5ετία,πράγμα που πάτε να κάνετε τώρα και στο Handball...Αν ένας εξω handballικός διαβάσει τις αηδίες σας θα καταλάβει ότι μας αξίζει να μην διαφημίζεται το άθλημα που υποστηρίζουμε!Συνετιστείτε λίγο όλοι και Admin καλό θα ήταν πλέον ή να διαγράψεις την εφαρμογή των σχολίων ή έστω να το κάνεις να γράφουν όλοι ονομαστικά...
Υ.Γ Έχουμε γεμίσει γραμματισμένους και μορφωμένους εδώ μέσα(χωρίς να το λέω υπερ της ΑΕΚ ή κατα του ΔΙΟΜΗΔΗ...)
Υ.Γ 2 Συγχαρητήρια στις 2 ομάδες για το θέαμα των τελευταίων ημερών
Υ.Γ 3 Παρακαλώ όσοι δεν ξέρουν ούτε τι είναι τα 6 μέτρα ας μην παίρνουν θέση καλύτερα και ας ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο!

Anonymous said...

Δημητρούλιας: "Οι παίκτες μου είναι οι ηθικοί πρωταθλητές".
"Το σύστημα του πρωταθλήματος μας αδικεί".
"Μας αδίκησε η διαιτησία(?????)"
Για συγχαρητήρια στον αντίπαλο ούτε λόγος.
Δεν παραβρίσκεσαι στην απονομή.
Γιατί ρε Μίμη ??
Τόσο γρήγορα "προσαρμόστηκες" κι εσύ στην κατάσταση που βρήκες ή έφτιαξες?
Τόσο σημαντικό είναι να δικαιολογούμε το μεροκάματο??
Σημ: Το site του Διομήδη είναι ενημερωμένο μέχρι την ημέρα του τελικού.
Προφανώς ότι κι αν συνέβη μετά δεν υπάρχει, δεν είναι άξιο λόγου.
Πολύ αλαζονία...ξεκαβαλήστε λίγο το καλάμι!
Α, και να μη ξεχνιόμαστε το νταμπλ, το πήρε η ΑΕΚ, αν το καταλάβατε κύριοι του Άργους.

Anonymous said...

έχεις πολύ επιλεκτική μνήμη μάλλον όσον αφορά τις δηλώσεις Δημητρούλια.Ή δεν άκουσες-διάβασες ή δεν ήθελες να ακούσεις-διαβάσεις τα συγχαρητήρια στον αντίπαλο

Anonymous said...

YΓ. Όχι απλά εδωσε συγχαρητήρια αλλά ήταν και η ΠΡΩΤΗ του κουβεντα

http://www.sportshero.gr/index.php/sports/handball/item/4759-to-post-game-tou-3ou-telikou-diomidi-aek

στο 6,40'' ...(να προσέχουμε τί λέμε γιατί είναι και αυτά τα δημάδια τα videos και μπορεί να εκτεθούμε)

Anonymous said...

μήπως ξερει καποιος να μας ενημερώσει πιες ομάδες έπαιξαν φέτος στον τελικό του challenge cup?

Anonymous said...

H SKA Minsk το πήρε ,κέρδισε και στα δύο ματς

Anonymous said...

Λίβερπουλ ρε κολόμαγκες!

Anonymous said...

Ντόρτμουντ θρησκεία μαζί και η σούπερ 3!

Anonymous said...

το ζευγαρι ηταν΄,,,
SKA MINSK (BLR) - ESCH (LUX)
σε αυτο το θεσμο πανε ολες οι υπερδυναμεις της ευρωπης.....
γεια σου βλαχομητρο!!!!!

Anonymous said...

γιαυτό εχουμε γεμισει ως ελλαδα με challenge cup ,τόσο εύκολο είναι για τις ελληνικές ομάδες άλλωστε ,δεν ξέρουμε που να τα βάλουμε...

Anonymous said...

To οποίο φαντάζομαι αν κάποια στιγμή σε αξιώσει ο Θεός να το κατακτήσεις ,και το εύχομαι για να ακούγεται και για τίποτα ευχάριστο το όνομα της Ελλάδας μας ,αυτόματα θα αναβαθμιστεί σε super κατάκτηση τόσο δύσκολη να επιτευχθεί?

Anonymous said...

Εμείς δεν είμαστε Έλληνες είμαστε ΑΕΚ και τίποτα άλλο...
Οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα, μόνο αλυσίδες και αφεντικά


εγγονός του Κορνήλιου Καστοριάδη

Anonymous said...

Πανάξιος πρωταθλητής παπαχαρτοφυλη ειναι ο διομηδης.ομαδα με αρχειδια κ ψυχη παρα τους τραυματισμούς ,πρώτη στο πρωτάθλημα πρώτη στα play off.εισαι κόμπλεξικός κ μιζερος.σας πείραξε πολυ που το ευρωπαϊκό το πήρε ο διομηδης ξ όχι η ΑΕΚ ,που μια επαρχιακή ομάδα ειναι καλύτερη.τα λέμε του χρόνου

Anonymous said...

Να μιλάς για τον εαυτό σου και για τα πιστευω σου αλλά να μην γενικεύεις θεωρώντας πώς μιλάς εξ'ονοματος όλων των φιλάθλων

Anonymous said...

Εντάξει χανούμι όταν ο Διομήδης σας έκλεινε σπίτια σε Ευρώπη για +15 εσύ έκανες το μεταπτυχιακό σου...

ο πατέρας

Anonymous said...

Οι αεκτζηδες δεν είναι Έλληνες ,δεν υπάρχουν πατριδες γιαυτούς.Μάλιστα ζήσαμε να το δούμε γραμμένο και αυτό.Μια φιλικη συμβουλή ,μην πας προς ΝΦ και πεις τέτοια πράγματα γιατί έχουν βαρύ χέρι οι απόγονοι των χαμένων πατρίδων...

Anonymous said...

εκκληση για εγκαιρη προσελευση. ολοι το σαββατο που μας περασε στο γηπεδο απο τις 4 γιατι η προσελευση θα ειναι μεγάλη

Anonymous said...

Το ξανα εγραψα και το ξανα γραφω ο διομηδης νομιζω πως πρεπει να κοιταξει την νοοτροπια του γιατι σε ολα τα κρισιμα παιχνιδια βγηκε off και μην μου πειτε για ευρωπη γιατι εκει η ομαδα μου ηταν ανετοιμη...

Anonymous said...

Noμίζω ότι η συγκεκριμένη δημοσίευση παίζει να είναι η πιο αχταρμά που έχει ανέβει ever(στα σχόλιά της αναφέρομαι όχι στο κείμενο της δημοσίευσης).Περιέχει τα πάντα.Έχουμε και λέμε :

1. Tην αναμενόμενη καζούρα-κόντρα μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων

2. Κόντρα αεκτζηδων - ολυμπιακων για ποδοσφαιρο μαρινακη κλπ(ακομα δεν εχω καταλαβει πώς ξεφύτρωσε αυτό! ,anyway!)

3. Σχόλια για την τελικη φαση του CHL (καλά αυτό είναι το μόνο σχετικό με τo handball)

4. Πολιτικοκοινωνικές απόψεις (Θυμηθηκα αυτό που λέγαμε στα πανεπιστήμια χαριτολογώντας με τους Πανσπουδαστικάριους : H επανάσταση θα αρχίσει μεσημέρι για να έχουν σχολάσει οι εργάτες και να έχουν ξυπνήσει οι φοιτητές!)

5. Κόντρα χουλιγκανς ΑΕΚ - ΠΑΟΚ? για το ποιος έχει στείλει περισσότερους στην εντατική και το πόσα πουλμαν εχουν κάψει, με αφορμη το απαραδεκτο τρολλαρισμα του ανεγκεφαλου με το 'μακεδονας'

Αν ξέχασα καμιά υποκατηγορία συμπληρώστε και οι υπόλοιποι

Εικρινά σκεφτομαι να στειλω το link στον freddo και το ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ!

Απομένει να μπουν και τα κοριτσακια τώρα ,να δουμε κοντρα για Βισση - Βανδη να το ολοκληρώσουμε το μπάχαλο!!

ΥΓ. epic win σχόλιο ο φίλος που καθε τρεις και λίγο έγραφε για τη Λιβερπουλ!
epic fail το πόσο καμάρωνε κάποιος για το γεγονός ότι εστειλε 4 ατομα στην εντατικη....


Άντε και του χρόνου σε όλους να ξεκατινιαστούμε και πάλι.Καληνύχτα handball

Anonymous said...

απλα γραφω για να έχω το 100στό σχόλιο.

Υ.Γ. εγγονός του παππού μου

Anonymous said...

7:39, ynwa δικέ μου!

Ο εγγονός του Παππού μου! said...

o ADMIN εχει ήδη δώσει αρκετά δείγματα φασιστικής συμπεριφοράς.
Σβήνει κατ' επιλογή & όχι αξιοκρατικά.

Anonymous said...

XAXAXAXAXA
Ο άλλος λέει τα λέμε του χρόνου...
χαχαχαχα μέχρι πριν τους τελικούς λέγατε τα λέμε στους τελικούς....
τώρα που έπεσε φικι φικι δεν κελαηδάτε πουλάκια μου!
Απο εδώ και πέρα ξεχάστε τους τίτλους γιατί ο Λαζόπουλος δεν νομίζω να αστειεύται...Αλλά ξέχασα δεν πειράζει,εσείς έχετε τη πολιτεία,τα διαρκείας και τους 60 χορηγούς σας! μπουαχαχαχα ! Καημένοι,κακομοίρηδες!

Anonymous said...

.....έπεσαν λίγο οι μύτες....

Anonymous said...

Ας μιλησουμε λιγο για τον τελικο...

Ο Διομηδης φανηκε κουρασμενος, και χωρις επιθετικες λυσεις σε σετ παιχνιδι. Ολο αυτο προηλθε απο την ελλειψη playmaker απο την στιγμη που τραυματιστηκε ο βασικος τους. Αν σκεφτουμε οτι και ο Σκοπιανος δεν βοηθησε καθολου επιθετικα εμεινε στην ουσια με 2 περιεφερειακους παιχτες, απο τους οποιους ο ενας δεν βοηθησε οσο θα μπορουσε καθως προερχοταν απο τραυματισμο που τον κρατησε για μεγαλο χρονικο διαστημα εξω απο τα γηπεδα, και εναν κατα συνθηκη περιφερειακο που βοηθησε οσο μπορουσε και προσπαθησε να δωσει λυσεις καθως η θεση του ειναι πιβοτ. Επισης λυσεις απο τον παγκο δεν υπηρχαν καθως ολοι οι παιχτες ηταν νεαροι και απειροι.
Ταυτοχρονα δεν καταφερε να βγαλει εφνιδιασμους πρωτου χρονου που ειναι απο τα κυρια χαρακτηριστικα του παιχνιδιου του βασιζωμενος στην καλη και επιθετικη του αμυνα.

Η ΑΕΚ τωρα με την ψυχολογια στα υψη λογω των εξελιξεων στο τμημα, κατεβηκε πολυ πιο παθιασμενη και με πολυ δυνατη 6-0 αμυνα και καλες επιστροφες καταφερε και περιορισε σε πολυ μεγαλο βαθμο το παιχνιδι του Διομηδη. Επιθετικα τωρα ο Μπαλωμενος και ο Αλβανος εκαναν ενα πολυ καλο παιχνιδι ειτε εκτελωντας οι ιδοι ειτε μοιραζωντας το παιχνιδι στα εξτρεμ τους που βρεθηκαν σε καλη μερα καταφεραν και εβαλαν ωραια και ομορφα γκολ. Επισης ειχε τον Καφφατο σε καλη μερα και πηρε λυσεις ακομα και απο τον Παπαδοπουλο που εβαλε καποια δυσκολα γκολ.

Χωρις ποτε να θελω να μειωσω την προσπαθεια των παιχτων της ΑΕΚ ουτε να δικαιολογησω τους παιχτες του Διομηδη, η διατησια αν και ηταν γενικα καλη σε αρκετα σημεια βοηθησε την ΑΕΚ.

Κατα την γνωμη μου η ΑΕΚ δικαια κερδισε τον τελικο καθως φανηκε πως το ηθελε περισσοτερο. Στον ιδιο τελικο βεβαια με τις δυο ομαδες πληρεις και υγιεις νομιζω πως δυσκολα θα μπορουσε να κερδισει η ΑΕΚ.

Μπραβο σε ολους τους παιχτες για την πολυ ωραια σειρα που ειδαμε.

Ενας αθλητης του handball που δεν εχει σχεση με καμμια απο τις δυο ομαδες.

Καλη σας μερα

Anonymous said...

Όλα πήραν τούμπα στον 2ο τελικό που κανονικά δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής ο Αλβανός λόγω της κόκκινης που πήρε στον 1ο. Θυμίζω ότι οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα για αντανακλαστική ενέργεια. Αντανακλαστική ενέργεια θα μπορούσε να κάνει ο Μπακαούκας στη φάση και όχι ο Αλβανός που δεν συμμετείχε στη φάση. Οι διαιτητές κατάλαβαν ότι έκαναν βλακεία, θα μπορούσαν να το προσπεράσουν με 2λεπτη, μπορεί να έπεσε και κανένα τηλέφωνο, μπορεί να δέχτηκαν και κάποια επίσκεψη και έφραψαν αυτό που έγραψαν. Στον Διομήδη δεν πήραν χαμπάρι γιατί ασχολούνταν με τους πανηγυρισμούς και με την σίγουρη στέψη και έγινε το κακό.

Anonymous said...

σωστά αυτά που λες φιλε αλλά άσε να τελειώσει το ξεκατίνιασμα μεταξύ original και οπαδών του Διομήδη και ίσως αργότερα μπορέσουμε( ή μάλλον μας αφήσουν ήσυχους οι όψιμοι επισκέπτες)να πούμε και τίποτα της προκοπης όσοι εκτός από οπαδοί κάποιας ομάδας βλέπουμε και handball.Που θα πάει θα βαρεθούν κάποια στιγμή...

@ admin : Yπάρχει η δυνατοτητα δημιουργίας ενός sticky θέματος για εμάς που παρακολουθούμε και handball και στο οποίο θα διαγράφονται 'ΟΛΕΣ οι καφρίλες? Να πούμε και εμείς οι απλοί φίλαθλοι της ΑΕΚ, του Διομήδη και όλων των ομάδων ,πώς είδαμε τους τελικούς ,πώς είδαμε τις ομάδες ,το συστημα διεξαγωγής κλπ?

Αλλιώς να μας ειδοποιήσουν ποτε θα τελειώσουν τις καφρίλες τους όλοι τους , ώστε άνθρωποι που μπαινουν εδώ όλο το χρόνο να μπορέσουν και αυτοί να μιλήσουν

Anonymous said...

Αγαπητέ 1.42 αν δεις σε βίντεο την SKA MINSK θα φοβηθείς . ΟΜΑΔΑΡΑ είναι κερδίζει κάθε Ελληνική ομάδα.

Anonymous said...

Τελικά είναι τρελοί αυτοί οι Αργείτες.
Μόλις έχασαν τον τίτλο μέσα στην έδρα τους κι αυτοί συνεχίζουν.
DIOMIDIS CUP ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ με 30 ομάδες σε 4 γήπεδα (και με συμμετοχή και ξένων ομάδων).
Το συνδέουν μάλιστα άμεσα με τον πολιτισμό της περιοχής.
Θα έχουν λένε πολλές εκπλήξεις και πιο πολλούς εθελοντές στην διοργάνωση.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι απλώς μετρούν τις δυνάμεις τους για ένα διεθνές τουρνουά θεσμό σαν το TERAMO και το PARTILLE από το 2014 με στόχο την προσέλκυση πολλών ομάδων από το εξωτερικό την ανάδειξη της Αργολίδας και του Άργους ως κέντρου του Ελληνικού handball.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που ξεπερνούν την πίκρα την μιζέρια και την κακογλωσσιά με δημιουργηκότητα.
Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο τουρνουά σας...

Ένας Ζηλιάρης Οπαδός

Anonymous said...

Και κλάμα τα μπαόκια και τα Διομηδάκια. ΑΕΚΑΡΑ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε νιωωωωωωωωωωωωστεεεεεεεεεεεεε

Anonymous said...

Λαζόπουλε δώσε γη και ύδωρ για τον Νεφελιμ,έχει φτερά!!!

Anonymous said...

σωστος ο 3,19. Φαίνεται ότι καταλαβαίνει από χαντμπολ.
Νομιζω ότι το κρίσιμο σημείο ήταν ότι στον Διομήδη ασχολήθηκαν πολύ με την επόμενη μέρα της κατάκτησης του τίτλου,την οποία είχαν στο τσεπάκι !!
Υποτίμησαν τον αντίπαλο και τους στοίχισε.

Anonymous said...

admin το DIOMIDIS CUP ανέβα στο του χρόνου...

Anonymous said...

Πιο DIOMIDIS CUP ρε τσοπαναραιοι..?? PROVATO-MADRI CUP βαλτε και θα κανετε sold-out στα εισιτηρια... Αντε καλη επιτυχια

Anonymous said...

κανονίστε μερικοί να αρχίσετε να βρίζετε και τα ανήλικα παιδάκια που θα παρουν μέρος...

Anonymous said...

Ωραίοι στο Διομήδης καπ... Κάντε το μικροαστικό πανηγυράκι σας, μήπως και σηκώσετε καμία κούπα γιατί εμάς μας πόνεσαν τα χέρια τόσα που σηκώσαμε!

Κέντρο του ελληνικού χάντμπολ η Αργολίδα? χαχαχα έλεος ρε νούμερα, σοβαρευτείτε... Η φιλαδέλφεια είναι κέντρο αγώνα του λούμπεν προλεταριάτου και σεις ένα βασκοχώρι, που έχει ένα πλυντήριο που το λένε διομήδης! Σκάει και καμιά μιζούλα, λίγο γκεμπελική προπαγάνδα και όλα μέλι γάλα...

Το βοσκοχώρι κέιμαν είστε εν τέλει...

εγγονός του Κορνήλιου Καστοριάδη

Anonymous said...

Γιατί DIOMIDIS CUP το πρωτάθλημα των παμπαίδων. Είναι χορηγός ο Διομήδης;
Ποια είναι η χορηγία του; Η συμμετοχή των παιδιών πληρώνεται από τους γονείς τους, για να κάνει δημόσιες σχέσεις ο Διομήδης και να φιλοξενεί με αυτά τα χρήματα ξένες ομάδες. Πέρσυ στο Βόλο δεν είχαμε τέτοιες φανφάρες.
ΝΤΙΝΟΣ

Anonymous said...

Γράφω για να σας ψαρώσω όλους εδω μέσα!!!!!!

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=jhpNNsTtVms

02:13...

Ο Τζάκ είμαι!

Anonymous said...

Ντίνο πηγαινε στο site και ρώτησε να μάθεις πληροφορίες ,λογικά θα καλύπτει τη διαμονή και σίτιση?δεν ξερω περισσότερα να σου πω αλλά για να έχει τέτοια ονομασία σίγουρα καλύπτει μέρος των εξόδων ,λες να το δεχόταν αλλιώς η ΟΧΕ?

Εσύ επαναστάτη στο έγραψα και άλλη φορά ,αλλά κάνεις ότι δεν το βλέπεις.Αυτά που λές ότι οι αεκτζηδες δεν είναι Έλληνες ,δεν αναγνωρίζουν πατρίδες παρα μονο την ΑΕΚ πήγαινε στη ΝΦ να τα φωνάξεις.Και μετά έλα να μας πεις τί σου είπαν.όχι στο club σου να τα πεις ,να πας μέσα στον απλό αεκτζιδικο κόσμο και να τους το πεις

Για όλα τα άλλα που λες δικαιωμα σου να λες ότι θέλεις αδιάφορα μου είναι εμένα προσωπικα,ο καθένας κρίνεται από τα λεγόμενά του και τη συμπεριφορά του

Anonymous said...

Απο ποτε ενα Πανελληνιο πρωταθλημα γινεται " τουρνουα " καποιας ομαδας??? και πληρωνεις " συμμετοχή "??? .Αλλα το κορυφαιο όλων ειναι : 1000,00 € η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!!!!!!!!!!!!! Σε ποια χωρα ζουμε ρε φουστη μου??????? Ελεγε ένας σοφος καποτε οτι: Το καλαμι οταν το καβαλήσεις να ευχεσαι να μην εχει πισω φουντα γιατι θα σηκωσει ΜΠΟΥΧΟ και θα σας παρουν χαμπάρι!!! ( μπουχος στο αργοχωρι ειναι η σκονη ) .

Anonymous said...

2.43 εχεις δικιο , αλλα πως θα βγαλουν οι αργειτες τη χορηγια του τουρνουα ,ωχ συγγνωμη του επισημου πανελληνιου πρωταθληματος που διοργανωνει η ΟΧΕ και οι πονηροι οι αργειται το λενε D ΚΑΠ καπως ετσι... Αυτο με το καλαμι πολυ με αρεσε ... εμαθα οτι στο αργος εχουν μαδησει ολες τις καλαμιες.
ανηψιος του πεθερου μου...

Anonymous said...

admin γνωριζεις τα παραπανω ? η ΟΧΕ τι λεει?

Anonymous said...

Είναι τουρνουά και όχι Πανελλήνιο πρωτάθλημα γιατί παίρνουν μέρος όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή και όχι μέσω προκριματικής φάσης.

Anonymous said...

ρε πουστη μου είμαστε απιστευτος λαός.Στο ξεκατίνιασμα είμαστε και θα παραμείνουμε ισοβίως πρωταθλητές.115 σχόλια για την ΑΕΚ τον ΔΙΟΜΗΔΗ και για την κοπέλα που έφυγε βρεθήκανε 2 άνθρωποι να πούν μια κουβέντα.

Anonymous said...

Και το χειρότερο φίλε 3:17 ξέρεις ποιο είναι; Ότι δεν βρέθηκε κανένας να κάνει 1 σχόλιο για αυτούς τους διαιτητές που θέλουν τώρα στα γεράματα να γίνουν και διεθνείς!!!

Anonymous said...

3.13 μην προσπαθείς άδικα να τους εξηγήσεις τη διαφορά.Οι περισσότεροι που εμφανίστηκαν αυτες τις μερες ουτε καν ξερουν τί σημαίνει handball ,απλά τους ενδιαφέρει να βρίσουν να χλευάσουν να ειρωνευτούν.

2,55 παρτο εσυ του χρόνου και πες το μαλαματινα cup

2.43 τα παράπονά σου στην ΟΧΕ που δε διοργανωσε προκριματικές φάσεις ώστε να είναι όπως ξέρουμε οι τελικές φάσεις.

Anonymous said...

4.02 μην είσαι άδικος αν θυμάμαι καλά έπεσε κράξιμο και σχολιάστηκε όταν ένας από αυτούς μάλλον, μπήκε και έλεγε ''ας πουμε και δυο καλά λόγια για τους διαιτητές''!Απλά σε αυτή την ανακοίνωση γίνεται τόσο μπάχαλο με το πόσα διαφορετικά έχουν ειπωθεί που άντε να βγάλεις άκρη!

Anonymous said...

Τα χίλια δίκια έχεις 3,17 αλλά μήπως είναι η μόνη ανάρτηση που έγινε αυτό? Παίζει να μην υπάρχει και καμία ανάρτηση χωρίς να βριστούν κάποιοι από κάτω

Αν θέλουν οι διαχειριστές είναι πολύ εύκολο με ένα κουμπάκι να ελεχθεί όλη αυτή η δυσωδία με τα βρισίδια τους εμετικούς χαρακτηρισμούς κλπ.Η φόρμα του blogspot επιτρέπει να αφηνεις σχόλιο και αυτό να εμφανίζεται δημόσια μόνο εφόσον το επιτρέψουν οι διαχειριστές(άλλωστε αν εξαιρέσεις τετοιες αναρτησεις που έχουν μεγάλο αριθμόσ χολίων σ εκαθημερινή βαση πάνω από 5-10 σχόλια συνολικά δε γίνονται)

Ίσως έτσι μεινει χώρος για διάλογο ,ακόμα και αντιπαραθέσεις φυσικά αλλά χωρίς εμετικούς χαρακτηρισμούς από κάθε πλευρά.
(όταν κάποιος μπαίνει και βρίζει, χλευάζει πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος να περιμένει ότι δε θα του απαντήσουν στο ίδο ύφος.Μετά θα ανταπαντήσει θα μπει κάποιος άλλος και θα τον βρίσει επίσης και πάει λέγοντας η υπόθεση, τόσο στόκοι είναι μερικοί? Δεν καταλαβαίνουν ότι δεν έχει τελειωμό αυτό το πράγμα? iq ραδικιού ρεε)

Anonymous said...

Τα αδέρφια μας στην μαμα ιστανμπουλ επαναστατουν και σεις ασχολείστε με το διομήδης καπ και τις βρωμιες της ΟΧΕ, ελεος δηλαδη...

Όλοι στους δρόμους ρε...

Η ΑΕΚ πήρε νταμπλ, η Λιβόρνο ανέβηκε, οι οιωνοί της επανάστασης είναι τέλειοι

Ξυπνάτε...


εγγονός του Κορνήλιου Καστοριάδη

Anonymous said...

O 'Ελληνας θα ξεσηκωθεί όταν του κόψουν το νερό ,γιατί δε θα έχει να κάνει φραπέ

Προλετάριοι όλου του κόσμου ενωθείτε! (άσχετα αν στους μλ κκεδες και κκεδες μλ πηρε 36 ολόκληρα χρόνια να ενωθούν οι ίδιοι και να καταφέρουν να πάρουν 7500 ψηφους πανελλαδικά.Μέχρι και ο Λεβέντης τους πέρασε και πήρε τριπλάσιους ψήφους σχεδόν!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=PQAubL4V3So

Anonymous said...

o Καραϊβάνοφ θα μείνει διομήδη ή θα γυρίσει στην Μακεδονία?

Anonymous said...

Ποια Μακεδονία βρε Βλαμμένε 1:20 απο τα Σκόπια είναι