Οι αθλητές του Έσπερου για τον πρώην προπονητή τους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι αθλητές του Έσπερου για τον πρώην προπονητή τους

Αυτή ή εβδομάδα που διανύουμε θα είναι και η τελευταία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας . Με την ευκαιρία αυτή λοιπόν  όλοι εμείς οι ΑΘΛΗΤΕΣ-ΠΑΙΧΤΕΣ του ΕΣΠΕΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ θα θέλαμε να αποχαιρετήσουμε επίσημα και να πούμε ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εναν δικό μας ΑΝΘΡΩΠΟ.

Εναν άνθρωπο που επί 12 ολόκληρα χρόνια ήταν κοντά σε αυτή την ομάδα και την στήριξε όσο τίποτα άλλο. Μιλάμε φυσικά για τον πρώην πλέον προπονητή μας ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΑΛΗ.

ΓΙΑΝΝΗ.. σε ευχαριστούμε για την στήριξη που μας παρείχες, Σε ευχαριστούμε  για όλα αυτά που
μας προσέφερες τόσα χρονια, αγωνιστικά και μη- κι εμεις τα ξέρουμε καλά-Σε ευχαριστούμε για την προσπάθεια  να μην μας λείπει σχεδόν τίποτα και να είμαστε πάντα όσο ήταν εφικτό ένα  οργανωμένο σύνολο. Σε ευχαριστούμε για όλα..
Ήσουν ο προπονητής μας μα πάνω από όλα ήσουν, είσαι και θα  παραμείνεις ο  φίλος μας και αυτό δεν αλλάζει  και δεν ξεχνιέται.
Ολοι εμείς λοιπόν θέλουμε να σου ευχηθούμε τα καλύτερα για ότι κάνεις  στο εξής να έχεις πάντα επιτυχίες μα πάνω απ ‘όλα την υγειά σού.

Καλή συνέχεια στην καριέρα σου...Δεν θα σου πούμε αντίο αλλά εις το επανειδήν γιατί ποτέ δεν ξέρεις…

Καλή  συνέχεια να έχεις κόουτς...!

5 comments

Anonymous said...

ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια αυτες οι ενεργειες δειχνουν υγεια .καικαθονται οι αλλοι και κραζονται για το ποιος την εχει μεγαλυτερη και ετσι ο ενας ετσι ο αλλος φτασανε τα 200 σχολια .Για ακομη μια φορα ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ απο την.............ΣΑΛΟΝΙΚΗ

Anonymous said...

συγχαρητήρια.

Anonymous said...

Ο σεβασμος και το ηθος δεν εχει κατηγορια. βαλατε τα γυαλια σε πολλους εδω μεσα.

Anonymous said...

..ισως να ειπαμε και λιγα για τον γιαννη...σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια για την ανακοινωση μας...

Anonymous said...

Οι αθλητες του Εσπερου πολλες φορες εχουν ακουσει διαφορα, λογω του οτι ειναι οι περισσοτεροι σε μεγαλη ηλικια και αγωνιζονται ακομα (κατι που εγω δεν το θεωρω κακο απο την στιγμη που παιζουν καλα και διεκδικουν στοχους). Θεωρω ομως οτι εχουν μεγαλο ηθος και αξιοπρεπεια και την εχουν δειξει και στα ματς τα οποια αγωνιστηκαν αλλα και με την αξιεπαινη ανακοινωση τους. ο χωρος του χαντμπωλ ειναι μικρος και πρεπει να τον στηριξουμε. Ας σταματησουν τα βρισιδια και οι τσακωμοι, πισω απο καθε ανωνυμια. καλο καλοκαιρι σε ολους...