Νεος Γραμματέας της ΟΧΕ ο Κ. Γκαντής - Λοιπές αποφάσεις ΔΣ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νεος Γραμματέας της ΟΧΕ ο Κ. Γκαντής - Λοιπές αποφάσεις ΔΣ

Στην 10η συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΧΕ αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:
-Την παραίτηση του από την θέση του Γενικού Γραμματέα και από μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας υπέβαλλε ο κ. Νίκος Γραμματικός, η οποία και έγινε δεκτή. Ο κ. Νίκος Γραμματικός σε δήλωση του επεσήμανε: «Παραιτούμαι για πολύ συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους θα αναπτύξω και θα αναλύσω εν ευθέτω χρόνο. Παρά τα προβλήματα και τις διαφωνίες που υπήρξαν, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. και το προσωπικό για την συνεργασία που είχαμε αυτό το χρονικό διάστημα της θητείας μου στην Ομοσπονδία».
Νέος Γενικός Γραμματέας ανέλαβε ομόφωνα ο κ. Κώστας Γκαντής.
Την κενή θέση στο Δ.Σ. της ΟΧΕ καταλαμβάνει ο 2ος αναπληρωματικός κ. Χρήστος Καψάλης μετά
την παραχώρηση της θέσης από τον 1ο αναπληρωματικό κ. Στέλιο Αγγελούδη.
-Εγκρίθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της σεζόν 2013-2014, τα οποία θα αρχίσουν στις παρακάτω ημερομηνίες: Α1 Ανδρών: 28 Σεπτεμβρίου, Α1 Γυναικών: 19 Οκτωβρίου, Α2 Ανδρών: 2 Νοεμβρίου. Η κλήρωση των πρωταθλημάτων θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
- Το σύστημα διεξαγωγής της Α1 Ανδρών παραμένει το ίδιο με αυτό της περιόδου 2012-2013 με την διαφορά ότι ο τίτλος στον τελικό θα κριθεί στις 3 νίκες, ενώ θα υπάρξει και μικρός τελικός (θέσεις 3-4), ο οποίος θα κριθεί στις 2 νίκες.
-Το σύστημα της Α1 Γυναικών παραμένει το ίδιο με αυτό της περσινής σεζόν με την διαφοροποίηση ότι στον τελικό ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες

2 comments

Anonymous said...

Να παραιτηθούν όλοι και να φύγουν .....ξυπνά Παντελή !!!!!!!!!!!! Πάτε το άθλημα πολλα χρόνια πίσω

Anonymous said...

Απόλυτη παρακμή.....