Στο νέο μουσείο της Ακρόπολης η κλήρωση των πρωταθλημάτων - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο νέο μουσείο της Ακρόπολης η κλήρωση των πρωταθλημάτων

Στο λίκνο του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, το Μουσείο της Ακρόπολης θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος.
Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης οι ομάδες της Α1 Ανδρών, Α1 Γυναικών και Α2 Ανδρών θα μάθουν το πρόγραμμα της περιόδου 2013-2014.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης θα είναι οι δημοσιογράφοι Γιώργος Θαναηλάκης και Μηνάς Τσαμόπουλος, ενώ θα πραγματοποιηθούν πολλές και σημαντικές βραβεύσεις.
Ο Πρόεδρος Παντελής Χατζηιωάννου και το Δ.Σ. της ΟΧΕ ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Μουσείου της Ακρόπολης για την παραχώρηση του χώρου.

5 comments

Anonymous said...

Με την ευκαιρεία αυτή θα πρέπει ο πρόεδρος της ΟΧΕ να πεί δημόσια με ποιό τρόπο τα σωματεία θα μετακινούνται και θα ΄πληρώνουν διαιτητές / γραμματεία/ γιατρό / γήπεδο , χωρίς χρήματα απο οφειλές της οχε τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια ?
Καλές οι κληρώσεις στην Ακρόπολη , και τα υπόλοιπα αλλά η ουσία είναι ότι και φέτος θα έχουμε αποχωρήσεις ομάδων καθώς και πολλοί αγώνες εθνικών κατηγοριών δεν θα γίνουν λόγω μη προσέλευσης ομάδων......Δεν υπάρχει σάλιο και ο ρομαντισμός τελείωσε ........Πάρτε το χαμπάρι και για το καλό του αθλήματος συρρικνώστε και άλλο τις κατηγορίες με υποομίλλους γιατι σε λίγους μήνες θα παίζουν μόνο οι πρώτοι απο κάθε εθνική κατηγορία.
Εάν σας ενδιαφέρει εν τέλει το άθλημα πάρτε γενναίες αποφάσεις και πείτε την αλήθεια στα σωματεία τώα που είναι νωρίς. Μην ακολουθείται το παράδειγμα των πολιτικών που έχουν φέρει τον κόσμο στην απόγνωση και στην ΄πείνα τα τελευταία πέντε χρόνια.
Την αλήθεια τώρα ότι δεν υπάρχει ευρώ για τα σωματεία....... Μακάρι να βγώ ψεύτης γιατι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν δώσει πολλά για το άθλημα , χωρίς να έχουν πάρει τίποτα για να περνάτε ωραίες στιγμές εσεις στην Ακρόπολη και στο εξωτερικό...................

Anonymous said...

Αυτό είναι το καινούριο ανέκδοτο, πολύ ανώτερο από αυτά που λέει ο Τοτός: Κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα. χαχαχαχαχα, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013-14 χαχαχαχαχα. Αν δεν τηρήσετε τις υποσχέσεις σας δεν βλέπω έναρξη πρωταθλήματος.

Anonymous said...

Τα λεφτα των διαιτητων που βαζουν απο την τσεπη τους. Φτανει πια η κοροιδια. Νικολιτσα την π@@@@α που εκανες με τα λεφτα του διομηδης καπ θα την βρεις μπροστα σου.

Anonymous said...

τι εγινε με τα λεφτα των διαιτητων στο αργος? τι εκανε ο νικολιτσας?

Anonymous said...

δεν ειχει σφυριγματα αμα δεν πεσουν λεφτα....να το καταλαβετε τερμα τα κοροιδα........