Στη Νέα Ιωνία η Κεπεσίδου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στη Νέα Ιωνία η Κεπεσίδου

Αθλήτρια της Νέας Ιωνίας είναι πλέον η 16χρονη διεθνής Αλεξανρουπολίτισσα τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου, ο σύλλογος της Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης την παραχώρησε με μεταγραφή ελευθέρας σε μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου Handball της χώρας μας.

Η Κεπεσίδου σημείωσε μεγάλες επιτυχίες φέτος. Στη σάλα με τη γυναικεία ομάδα της Προσοτσάνης (τερμάτισε πρώτη και αήττητη στον τέταρτο όμιλο της Α2 γυναικών, αλλά ηττήθηκε στα μπαράζ ανόδου από τον Μακεδονικό, ενώ προκρίθηκε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας στη
μεγαλύτερη στιγμή της 13χρονης ιστορίας της Προσοτσάνης) και τα τμήματα υποδομής (δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων της Πάτρας και Κορασίδων στα Γιαννιτσά, όπου και στις δύο διοργανώσεις αναδείχθηκε καλύτερη τερματοφύλακας).

Επίσης, συμμετείχε με την Εθνική Νεανίδων στους προκριματικούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Νίτρα της Σλοβακίας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στον έβδομο όμιλο. Αλλά τα πήγε πολύ καλά και στην άμμο, όπου κατέλαβε χθες την ενδέκατη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών της Δανίας.

Πηγή: handballteam.blogspot.com

No comments