Και επίσημα ο Γραμματικός στον Ποσειδώνα Λουτρακίου - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Και επίσημα ο Γραμματικός στον Ποσειδώνα Λουτρακίου

Νέος προπονητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου ο Νίκος Γραμματικός, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα απο τον σύλλογο του Λουτρακίου. Όπως είχαμε γράψει και πριν απο λίγες ημέρες ο Νίκος Γραμματικός παραιτήθηκε απο το Δ.Σ. της ΟΧΕ για να γυρίσει στην ενεργό δράση ως προπονητής του φιλόδοξου Ποσειδώνα, που με την κίνηση του αυτή αποδεικνύει ότι έχει την διάθεση να συνεχίσει και φέτος την περσινή πολύ καλή του πορεία.

Ο έφορος της ομάδας Κώστας Παλαιολόγος δήλωσε:

Το τμήμα μας προχωράει ένα βήμα μπροστά, στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι μας, με την έναρξη της συνεργασίας με τον Κο Γραμματικό. Μια συνεργασία που θα ωφελήσει τους αθλητές και την προσπάθεια τους ακόμη περισσότερο. Θα ανασυγκροτήσουμε την δομή και την λειτουργία του τμήματος μας με σκοπό την ανάδειξη των νέων αθλητών και την δημιουργία αθλητικών προτύπων στους μικρούς μας ήρωες.

Με την ευκαιρία αυτή ευχαριστώ τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν στον αγώνα μας για τα νέα παιδιά. Ο νέος μας προπονητής δήλωσε: "Ευχαριστώ τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη του. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι η δουλειά μέσα στο γήπεδο, θα είναι το μόνο στοιχείο, που μπορεί να μας χαρίσει το χαμόγελο στα χείλη μας."

1 comment

scopa said...

Οταν ημουνα μικρος,ησουνα το ινδαλμα μου!δεν εχει βγει καλυτερος ελληνας παικτης απο εσενα!καλη επιτυχια Νικολα στο δυσκολο εργο που αναλαμβανεις!