ΔΙΚΕ.ΑΣ : Με στόχους και όρεξη για δουλειά… - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΔΙΚΕ.ΑΣ : Με στόχους και όρεξη για δουλειά…

Του Δημήτρη Μπάγια

Τη τελευταία τους προπόνηση για φέτος έκαναν οι αθλητές του ΔΙΚΕ.ΑΣ Νέας Ιωνίας τη Πέμπτη 25 Ιουλίου, με το νέο τους προπονητή Γιώργο Δραγάζη.

Το παρόν όπως και σε κάθε προπόνηση έδωσε και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Μπάμπης Προδρομίδης ο οποίος πλέον θα ασχολείται μόνο με τα διοικητικά του συλλόγου. Ο περσινός πρωταθλητής της Β εθνικής ΔΙΚΕ.ΑΣ, πρωταγωνίστησε φέτος στα γήπεδα της Α2, κατακτώντας τη 2η θέση στο πρωτάθλημα ανδρών νοτίου
ομίλου, με διαφορά μόλις ενός βαθμού από τη πρωταθλήτρια Αναγέννηση Βύρωνα.

Οι παίχτες και οι προπονητές έχουν είδη θέσει τους στόχους για τη νέα χρονιά και περιμένουν με ανυπομονησία τις 26 Αυγούστου όπου και ξεκινάνε τη προετοιμασία τους.

Ο κ. Προδρομίδης δήλωσε : Κάναμε μία πολύ καλή χρονιά φέτος. Η δεύτερη θέση για εμάς ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των αθλητών μας μέσα και έξω από το γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος μας φέτος ήταν η τετράδα, στη πορεία είδαμε ότι μπορούμε για κάτι παραπάνω αλλά εν τέλει φάνηκε πως η προπόνηση μόνο δεν αρκεί αλλά χρειάζεται και η εμπειρία, η οποία μας έλειπε. Όλα αυτά πλέον είναι πίσω και εμείς θέλουμε να κοιτάζουμε μόνο μπροστά. Είδη έχουμε αρχίσει τις προετοιμασίες για τη καινούρια χρονιά.

Ο πολύπειρος νέος προπονητής της ομάδας κ Γιώργος Δραγάζης δήλωσε : Ο ΔΙΚΕ.ΑΣ είναι μια ομάδα νεαρή με μικρό μ.ο. ηλικίας και αποτελείται κυρίως από παιδιά τα οποία έχουν ταλέντο και πολύ όρεξη για δουλειά. Μου ζητήθηκε να αναλάβω την ομάδα, μία χρονιά που αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α2 και αυτό είναι τιμή για μένα. Έχω δεθεί με τον σύλλογο , αφού έχω και εγώ τον υιό μου στο παιδικό τμήμα. Τα παιδιά έχουν πολύ διάθεση να βελτιωθούν και αν δουλέψουμε με θέληση και σύμπνοια , μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα.Εύχομαι λοιπόν υγεία σε όλους μας, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους που θέσαμε, με όλες τις δυνάμεις μας.

Σύσσωμη η ομάδα μας (Προπονητές, Αθλητές, γονείς), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους αθλητές οι οποίοι βοήθησαν καθοριστικά στη πορεία της ομάδας μας φέτος, και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

Αναλυτικά :

• Κεδέρης Χρήστος (αρ.εξτρέμ) ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
• Κουμαραδέλης Εμμανουήλ (περιφερειακός) ΑΕΚ
• Αντωνιάδης Ιωάννης (τ/φ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
• Χάλαρης Αντώνης (δεξ.εξτρέμ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ
• Ειρηναίος Τσάκουλης (περιφερειακός) ΚΑΜΑΤΕΡΟ
• Γκουλέ Σωτήρης (περιφερειακός) Εξωτερικό (Ντουμπάϊ)

Πηγή: ΔΙΚΕΑΣ facebook page

32 comments

Anonymous said...

Θα γελάει ο κόσμος με τον δραγάζη φέτος...αυτός ουτε τον σκύλο βόλτα δεν μπορεί να πάει,θα προπόνηση και ομαδα;

Anonymous said...

3 και 60 παιρνετε και το κοσμο δερνετε....

Anonymous said...

Μπράβο στον ΔΙΚΕ.ΑΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ διότι παραμένει μία από τις ελάχιστες ομάδες τις Αττικής που αποπνέουν υγεία(άλλη μία είναι ο Ιωνικός Ν.Φ). Μπορεί να μην έχει χρήματα το σωματείο αλλά η ομαδική,συντονισμένη και πάνω απ'όλα ορεξάτη δουλεία φέρνουν αποτελέσματα σαν τα περσινά.
Και να θυμάστε πάντα:
''Το καλύτερο είναι να φτάνεις ψηλά μέσα απο το δικό σου δημιούργημα και όχι χρησιμοποιώντας έτοιμα δημιουργήματα άλλων διότι στην πρώτη περίπτωση θα σε θυμούνται σαν δημιουργό ενώ στην δεύτερη σαν εργαλείο''.
Βέβαια για να το πετύχει κάποιος αυτό πρέπει να βρίσκεται και σε σωματείο που να έχει τέτοιες προοπτικές.Τέτοιο σωματείο απ'ότι φαίνεται είναι και ο ΔΙΚΕ.ΑΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ.Καλό καλοκαίρι!!!

Anonymous said...

10.16 ενοειτε οτι παροτι δεν συμφωνουμε μαζι σου οι γονεις αθλητων και οι παραγοντες ομαδων δικαιουνται να υποστηριζουν ενθερμα την ομαδα τους.Κι σε εσενα καλο καλοκαιρι.

Anonymous said...

κανενα νεο εχουμε για την α2 του νοτιου ομηλου ποιος παει για ανοδο η ποιος φτιαχνει ομαδα για πανω

Anonymous said...

Γιατί ο Δραγάζης ψάχνει για χορηγούς στόν ΔΙΚΕΑ ?

Anonymous said...

10.16 Πολλα μπραβο στον ΔΙΚΕΑ αλλα....φετος ηταν και λιγο εργαλειο.
Για τους παικτες του ΙΩΝΙΚΟΥ λεω που βρεθηκαν στα μισα της περιοδου στον ΔΙΚΕΑ.

Anonymous said...

μπραβο στο Δικεα! μπραβο και στο φετινο τμημα του εφηβικου του!

Anonymous said...

μπραβο κ στον δραγαζη που καταφερε κ εγινε προπονητης σε 2 τμηματα ταυτοχρονα!!!!!!!

Anonymous said...

Μπράβο και σε σένα που μας ζάλισες τ @@@@@δι@ και κάτι άλλο προσπαθείς να πεις και καρφώνεσαι άτσαλα. Βρες κάτι ν' ασχοληθείς κι άσε τον ΔΙΚΕΑ και τον Προδρομίδη με τον Δραγάζη να κάνουν την δουλειά τους. Ο καιρός φέρνει τα λάχανα , ο καιρός τα παραπούλια, λένε στο χωριό μου. Ταμείο κάνουν στο τέλος.
ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ

Anonymous said...

Η σκληρή δουλειά θα σε ανταμείψει στο μέλλον. Η τεμπελιά θα σε ανταμείψει άμεσα


Anonymous said...

Ο ΔΙΚΕΑΣ είναι ένα μικρό σωματείο(οικογένεια θα ταίριαζε καλύτερα)που στηρίζεται στις προσπάθειες όλων διοίκησης,αθλητών, προπονητών, γονέων,προσπαθεί για το καλύτερο και των αθλητών του αλλά και του αθλήματος, κάποιες φορές μπορεί να γίνουν και λάθη αλλά αυτό είναι θεμιτό σε κάποιον που προσπαθεί.
Το μεγάλο του πλεονέκτημα για εμένα είναι ο Προδρομίδης, ίσως ένας απο τους καλύτερους παράγοντες που υπάρχουν στον χώρο σίγουρα οχι αλάθητος αλλά σίγουρα απο τους ποιο τίμιους,όσοι τον έχουν ζήσει έστω και λίγο όπως εγώ το γνωρίζουν καλά αυτό.
Αφήστε τους λοιπόν στην ησυχία τους δεν ενόχλησαν κανένα,αν θέλετε να βγάλετε τον θυμό που έχετε μέσα σας,για αυτά που συμβαίνουν γύρο σας βρείτε άλλο χώρο και τρόπο.

ΚΤ

Anonymous said...

8.22 καλυτερα να πας να ρωτησεις τους αθλητες του δικεα ποσο πληρωσαμε την οικογενεια.Ετσι ειναι οι σωστοι παραγοντες??Κανουν εμποριο τον αθλητισμο??Καλυτερα βεβαια να ρωτησεις καποιον απο αυτους που φυγαν γιατι οι αλλοι ειναι ακομα ψαρωμενοι

Anonymous said...

τί μας λέτε κύριοι !
πώς θα συντηρηθούν τα τμήματα ;
οι γονείς θέλουν να παρκάρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο και οι προπονητές να τα κάνουν πρωταθλητές.
Εννοείται απλήρωτοι ...

Anonymous said...

2 Αυγουστου 8.21 οι ΑΘΛΗΤΕΣ του ΔΙΚΕΑ λεμε οτι εσυ δεν ησουν ποτε αθλητης του ΔΙΚΕΑ και μην ξαναμιλησεις ωστε να φαινεσαι συναθλητης μας.. thank you

Anonymous said...

ρε παιδια του δικαια τον ξεπερασατε τον ερωτα που σασ καναν τα παιδια στα βριλησσια και χασατε την ανοδο.....το εχετε ξεπερασει η φετοσ με τισ εγραφεσ και μονο με 20 ευρω θα σασ δωσει ο μπαμπησ δωρο dvd με κοπη την πιτα και χοροσπεριδεσ ωστε να το ξεχασετε..........

Anonymous said...

Τοντόροβιτς έφυγε από τις υποδομές του ΔΙΚΕΑ; Αληθεύει;

Anonymous said...

Δεν εφυγε τωρα εχει φυγει πολλους μηνες, πριν απλα δεν το ηξερε!

Anonymous said...

Ο Δραγάζης τον έφαγε;

Anonymous said...

Γιατί ρε φιλαράκι τι κάνει? Δεν κάνει καλά τη δουλειά του θες να μας πεις? Εγώ πιστεύω ότι άλλα φταίνε.. ομάδες καλές φτιάχνει πάντως...

Anonymous said...

O Βερνάρδος που έφυγε από τα Βριλήσσια που πήγε??

Ξέρει κανείς??

Anonymous said...

ο βεναρδοσ πηγε πολιτεια

Anonymous said...

Κανονικα επρεπε να παει σπιτι του!!!

Anonymous said...

γιατι το λες αυτο

Anonymous said...

ποιοσ παει για Α1 φετος ιονικος??

Anonymous said...

Αυτή τη χαζή ερώτηση θα σταματήσετε να την κάνετε ???
Ποιος μπορεί να ξέρει την απάντηση?
Πρέπει να πας σε ένα ένα τα 10 σωματεία και να τα ρωτήσεις...
Εκτός αν περιμένεις κάποια απτις 10 ομάδες να βγάλει ανακοίνωση...Γεια σας πάμε για άνοδο...!
Ελεος πια..

Anonymous said...

δικεασ θα ανεβει

Anonymous said...

Πολύ νωρίς για να το πεις...θα δούμε..!

Anonymous said...

Γηά σας... εμύς πάμαι γυα άνωδω

Anonymous said...

Ο Mέσος όρος ηλικίας αυτών που κάνουνε τα comments σε αυτό το blog πρέπει να είναι το πολύ 12...
Ειδικά αυτός που χαίρεται να τρώει ξύλο ένας άνθρωπος που έχει κάνει τόσα πολλά για το ελληνικό handball, πρέπει να είναι ο αρχηγός τους!

Anonymous said...

είμαι χαρούμενος γιατί & η δική μου ομάδα αποφάσισε άνοδο κατηγορίας.

Anonymous said...

Ωραίος φίλε μπράβο μπράβο...
Στα τέτια μας...