ΑΣΕΔ: Επιστροφή Κώστα Τσαβδαρίδη στο προπονητικό team - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΣΕΔ: Επιστροφή Κώστα Τσαβδαρίδη στο προπονητικό team

Μετά από απουσία 5 ετών, ο coach Κώστας Τσαβδαρίδης επιστρέφει στο προπονητικό team του ΑΣΕΔ αναλαμβάνοντας τις προπονητικές τύχες της Εφηβικής ομάδας...

Μετά την περίοδο 2007-2008 και το νταμπλ που κατέκτησε με την ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας, ο Βεροιώτης προπονητής δούλεψε ως ομοσπονδιακός στην Εθνική Νέων ενώ τα τελευταία 3 χρόνια κάθισε στον πάγκο της γυναικείας ομάδας της Νέας Ιωνίας...

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εφηβικής ομάδας από τον έμπειρο τεχνικό, έρχεται σε μια σημαντική χρονική περίοδο καθώς η αγωνιστική χρονιά 2013-2014 είναι χρονιά παγκοσμίου σχολικού πρωταθλήματος (διεξάγεται το καλοκαίρι του
2014 στην Τουρκία) με την ομάδα χάντμπολ των Εκπαιδευτηρίων Δούκα να ελπίζει βάσιμα στην πρόκρισή της σε αυτό, εφόσον στεφθεί Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Σχολικό Πρωτάθλημα του Υπουργείου Παιδείας 2013-2014 (όπως το κατέκτησε το 2012-2013).

Προπονητής και στις δύο ομάδες - Εφήβων του ΑΣΕΔ και Σχολικής των Εκπαιδευτηρίων Δούκα - αναλαμβάνει ο Κώστας Τσαβδαρίδης, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί μια κατά βάση κοινή ομάδα αθλητών κυνηγώντας τους δύο μεγάλους στόχους της νέας χρονιάς... Η προσθήκη του στην προπονητική ομάδα του ΑΣΕΔ αναμένεται να δυναμώσει περαιτέρω το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου και με τη βοήθεια όλων, ο ΑΣΕΔ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στο χώρο...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι έφορος στην Εφηβική ομάδα της νέας χρονιάς αναλαμβάνει ο Λεωνίδας Μωραΐτης που πριν λίγες ημέρες πανηγύρισε με την ομάδα των Παίδων την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στην Πτολεμαΐδα...

Ο Κώστας Τσαβδαρίδης δήλωσε σχετικά με την επιστροφή του στον πάγκο του ΑΣΕΔ:

"Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και ο ΑΣΕΔ είναι το σπίτι μου και στην ουσία δε νιώθω ότι έφυγα ποτέ... Το όνομα του Συλλόγου είναι βαρύ, οι προσδοκίες και φιλοδοξίες είναι πάντοτε μεγάλες και θα κάνω τα πάντα ώστε να ανταποκριθώ με τον καλύτερο τρόπο στις ευθύνες που αναλαμβάνω..."

Πηγή: www.ased.gr

43 comments

Anonymous said...

Και Ζιβούλοβιτς?

Anonymous said...

Στη θέση του Κρανάκη. Φυσιολογικό.

Anonymous said...

ο κρανακης ειναι προπονητης στους αντρες.

Anonymous said...

Μπράβο Γιώργο καλή επιλογή βοηθού
Μια φωτό μαζί να δούμε υπάρχει ;

Anonymous said...

αν γινεται να ασπαζεστε κιολας...

Anonymous said...

Χαχα.
Καλο ανέκδοτο Κωστακη.
Τι έγινε, μετά το φιάσκο στη Νέα Ιωνία και την αποτυχία επέστρεψες στο Δουκα;
Πως γυρισες σαν θριαμβευτης ή γλυφωντας;
Και με Σασα εεεε;;;; Χαχαχαχ.
Μήπως ήθελες και την ανδρική ομάδα; Η ξεκινάς απο τους εφήβους και αρχίζεις να σκαβεις λακους;
Για να σε δούμε. Τα ταμπλετ με τις οδηγίες μην ξεχάσεις.
Και μια συμβουλή: μην τα κανείς μουσκεμα όπως στη ΝΕΑ Ιωνία και γελανε πάλι και οι πέτρες. Οι επιτυχίες έρχονται με δουλειά και όχι με γλυψιμο.

Anonymous said...

Πώς γίνεται μέσα σε 5-6 σχόλια να χωρούν τόσες κοτσάνες μαζεμένες???? Πραγματικά μπράβο...το ταλέντο ξεχειλίζει όσο και η ζήλεια... Αφήστε τον κόσμο να δουλέψει και ασχοληθείτε με τίποτα πιο εποικοδομητικό! Με τόση λάσπη φτιάξτε καλύτερα κανένα κάστρο στη θάλασσα και ντυθείτε Χιονάτη...

Anonymous said...

9:02 αντε αγορι μου ξυπνα λιγο!ο τσαβδαριδης ανελαβε το εφηβικο κυριως λογω του οτι η ομαδα ειναι κοινη με τη σχολικη που θα παει στο παγκοσμιο !τωρα αν θεωρεις γλυφτη ενα ατομο που πηρε νταμπλ και παραιτηθηκε ντροπη και αισχος εχο να πω τιποτα αλλο!και να σε ρωτισω εγω το αλλο!σκαβει λακους για να κερδισει μια θεση απο την οποια ο ιδιος παραιτηθηκε;

Anonymous said...

δηλ τί θέλετε να μας πείτε ;
ότι οι άνθρωποι του Δούκα που τον επέλεξαν,είναι ηλίθιοι ;


Anonymous said...

Τον Κρανάκη δεν τον είδα να "πατάει πόδι" όταν δεν δώσαν το εφηβικό στον Στραβομύτη. Λέτε να προτιμάει να συνεργαστεί με τον Τσαβδαρίδη; Εναλλακτική λύση για να αναλάβει άλλη ομάδα δεν υπάρχει (πρόλαβε ο Ιατρούδης). Πρόβλεψή μου: Ο Γιώργος θα τα αποδεκτεί όλα. Θα θυσιάσει τον Δημητράκη και θα παραμείνει ασφαλής στον πάγκο του.

Anonymous said...

Συμφωνω απολυτα!κολοτουμπες θα κανει για να κρατησει τ θεση ο κρανακης!και λεει ο αλλος γλυφτη τον τσαβδαριδη!

Anonymous said...

αν δινανε το εφηβικο στον Στραβομυτη θα αυτοκτονουσαμε ομαδικος γονεις και παιχτες.Ευτυχως που δεν μας ελαχε και το κρατησε ο Σασα.

Anonymous said...

Γιωργάκη τρίζει η καρέκλα σου ....φτανει πια , σε έχουν καταλάβει όλοι!!!!

Anonymous said...

Μάγκες έχετε δίκιο. Ο Τσαβδαριδης ειναι Άγιος. Μόνο τη δουλειά του κοιτάει και τίποτα άλλο και δεν υποθαλπτει κανέναν. Αλλά τον Κρανακη τι τον μπλέκετε. Μήπως τελικά κάποιοι απο εσάς θέλετε να δημιουργησετε κλίμα; Μήπως κάποιους σας συμφέρει; Ο Κρανακης με 15 τίτλους δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν και εάν όλοι εσείς που γράφετε στο μπλογκ ξέρατε απο χάντμπολ τότε θα αναγνωριζατε το έργο των προπονητών και δεν ξεκατινιαζοσασταν. Αλλά μέσα απο την ανωνυμία σας όλοι ξέρετε και έχετε άποψη για όλα. Οσοι λοιπόν γράφετε και κατηγορειτε τις δουλειές ανθρώπων να κοιτάτε την καμπούρα σας πρώτα απο όλα. Και να σέβεστε και να εκτιμάτε το έργο τους. Γιατί χωρίς αυτούς ακόμα και εδώ κανείς σας δεν θα είχε βήμα.

Anonymous said...

2.01 ο Κρανακης στον πάγκο του Δουκα είναι με την αξία του και δεν το λέω εγω το λέει η πορεία της ομάδας.

Anonymous said...

Μηπως ήρθε η ώρα να αναλάβουν και κάποιοι νέοι προπονητές εκτός κυκλώματος. Ο ζιβουλοβιτς με βοηθό τον Τσαβδαριδης μια χαρά μου φαίνεται.

Anonymous said...

Συγχαρητήρια για την επιτυχία στο παιδικό!

Προς κ Β Μπραουδάκη : Τώρα που τελείωσαν όλες οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, σας στέλνω τις επισημάνσεις γύρω από το βίντεο της υποτιθέμενης «σφαγής των αμνών»
Φάσεις
Νο1: ο επιθετικός Νο17 κάνει 4 βήματα .Υποδέχεται την μπάλα και πατά: αριστερό, δεξί, δεξί, αριστερό ,Σωστά δόθηκαν τα βήματα. Κακώς διαμαρτύρεστε.
Νο2: Ο αμυντικός πάει για την μπάλα, υπάρχει επαφή αλλά όχι καρπαζιά όπως ισχυρίζεστε, ο επιθετικός διατηρεί τον έλεγχο .Σωστά δεν δόθηκε κάτι (πλεονέκτημα). Δεν υπάρχει ούτε χτύπημα ούτε απώλεια της μπάλας
Νο3: Ο αμυντικός ξεκάθαρα χτυπά τον βραχίονα του επιθετικού και αλλάζει την πορεία της πάσας. Σωστά δόθηκαν 9m . Εδώ θα έπρεπε να διαμαρτύρεται ο Φίλιππος γιατί δεν σφύριξε ο διαιτητής γηπέδου(Τσάκωνας) ,ο οποίος ξεκάθαρα κάνει λάθος.
Νο4: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ! (για πρώτη φορά) . δεν δόθηκε 2λεπτο
Νο5: είναι ο ορισμός του πλεονεκτήματος. Η επαφή είναι στο σώμα κ όχι στο χέρι, ο επιθετικός διατηρεί τον πλήρη έλεγχο σωστά δεν δόθηκε κάτι.
Νο6: Ο αμυντικός του Δούκα χτυπά με το απλωμένο πόδι τον επιθετικό. Είναι σίγουρα 2λεπτο. Κόκκινη δεν θα έλεγα, εκτός αν ήταν 3o 2λεπτο.
Νο7: Σίγουρα δεν υπάρχει επιθετικό όπως υποστηρίζετε. Και 2λεπτο γιατί είναι δυνατό φάουλ σε γκολ από αντεπίθεση .
Νο8: Δεν υπάρχει καμία «κατεδάφιση» όπως υποστηρίζετε. Υπάρχει κακό σουτ και υποψία επιθετικού φάουλ! Θα έλεγε κανείς ότι βάζοντας το βίντεο σε αργή κίνηση, αλλοιώνετε (εσείς) την ροή της φάσης και δεν έχουμε σαφή άποψη.
Νο9: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Νο9 ! Από το 8 πάτε στο 10 ! Οκ γίνονται και λάθη.
Νο10: Ο ορισμός του επιθετικού. Αυτό που ζητάτε ισχύει στην μπάσκετ και όχι στο χάντμπολ.
Νο11: Δεν φαίνεται τίποτα από αυτά που υποστηρίζετε.
Νο12: Αντί για πέναλτι που ζητάτε, έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ ! Ο αμυντικός είναι ξεκάθαρα εκτός περιοχής 6m. Ότι ακουμπά την γραμμή με την φτέρνα δεν συνιστά παράβαση. (είναι σαφής η οδηγία της IHF)
Νο13: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (2n φορά) έπρεπε να δοθεί πέναλτι.
Νο14: Ο προπονητής φαίνεται να διαμαρτύρεται κόσμια, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν είπε κάτι στα …γαλλικά. Αν είπε σωστά τιμωρήθηκε, αν όχι έχετε δίκιο.
Νο15: Σαφώς και υπάρχει φάουλ 9m πριν ο επιθετικός κάνει βήματα. Σωστό σφύριγμα.
Νο16: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (3n φορά) θα μπορούσε να δοθεί 2λεπτο
Νο17: Είναι ξεκάθαρα βήματα και ολίγον επιθετικό φάουλ, ο επιθετικός σπρώχνει με τον δεξί ώμο.
Νο18: ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ (4n φορά) Σίγουρα δεν ήταν 2λεπτο. Αλλά το «ξεκάθαρο κλέψιμο» που ισχυρίζεστε δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο. Δεν αποκλείεται να υπάρχει χτύπημα-φάουλ στον πίβοτ , δεν φαίνεται καθαρά στο βίντεο.
Νο19,20,21,22 : τί είναι αυτά που λέτε τώρα!
α) το πίβοτ σπρώχνεται ξεκάθαρα και μπαίνει στα 6m , δεν είναι παράβαση
β) δεν υπάρχουν βήματα από τον επιθετικό, ανανεώνει με ντρίπλα
γ) ο επιθετικός σωστά γλιστρά ανάμεσα στους αμυντικούς και δέχεται πέναλτι που σωστά δίνεται
δ) Αν δόθηκε 2λ στον αμυντικό για το φάουλ είναι λάθος, αν δόθηκε για διαμαρτυρία είναι σωστό
ε) το 2λεπτο στον πάγκο είναι για διαμαρτυρία άρα σωστό.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας πω ότι οι «συνεργάτες» σας μάλλον ήθελαν να εκτεθείτε.
Οι φάσεις είναι καθαρές και σας παρέσυραν αντί να σας προστατέψουν.

Φιλικά
Άγνωστος βάρβαρος .

Anonymous said...

11:31 τωρα ηρεμισαμε.Αξια η ομαδα που βγηκε πρωταθλητρια.Νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να μην εκτιθεστε γιατι ολοι ξερετε οτι ημιτελικη φαση με αργιτες διαιτητες λεει πολλα.Αλλα δεν φταιτε εσεις.Πληρωσατε ημιτελικη και τελικη φαση οποτε το αυτονοητο.Κυριοι της ομοσπονδιας το μυνημα που πρεπει να περασουμε στα νεα παιδια ειναι οτι στον αθλητισμο πρεπει να πληρωσεις για να παρεις ενα μεταλιο?Δεν πρεπει ολα τα παιδια που αγωνιζονται ολη την χρονια να φτασουν σε αυτες τις φασεις να παλευουν ισαξια?Δεν περιμενω απαντηση γιατι στου κουφου την πορτα παρε την πορτα και φυγε.

Anonymous said...

Κύριε "άγνωστε βάρβαρε" (θα μπορούσα να σας προσφωνήσω με το ονοματεπώνυμό σας, αλλά αφού δεν προτιμήσατε να υπογράψετε, ας μην είμαι εγώ αυτός που πρώτος θα εκθέσω την ταυτότητά σας...):
1) Δεν βλέπω τι νόημα μπορεί να έχει η αναμόχλευση μιας σοβαρής υπόθεσης που όμως συνέβη πριν από 83 ημέρες, στις 29 Απριλίου!
Να τοποθετηθήκατε τώρα για να πάψουν οριστικά οι όποιες τύψεις; Να τοποθετηθήκατε προκειμένου, στον κύκλο που ήδη έκλεισε, να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα;
Για όποιο λόγο κι αν το κάνατε, για όσες φάσεις κι αν μας δικαιώσετε ή όχι, ας περιοριστούμε στη "συγγνώμη" που ζήτησε ο κ. Τσάκωνας από τον κ. Δούκα στο Δαϊς, μόλις τελείωσε το πρώτο παιχνίδι που σφύριξε τον ΑΣΕΔ μετά τη σφαγή (στις 22 Μαΐου, στα πλέι οφ του ανδρικού με τον ΠΑΟΚ). Αλλωστε, πάνω από το χυμένο γάλα (είτε στο χύσανε άλλοι είτε όχι) δεν έχουν νόημα τα μνημόσυνα. Νόημα (θα) έχει να μην ξανασυμβεί.
Κρατάω, πάντως, την παραδοχή σας ότι "συνεργάτες" μάλλον ήθελαν να εκτεθούμε στο Αργος. Οταν το επισήμανα, το ίδιο βράδυ των γεγονότων, δεν είχα πάρει απάντηση. Τώρα τουλάχιστον πήρα, έστω και γενικόλογη. Ελπίζω κάποτε να πάρω και μια πιο συγκεκριμένη. Ετσι, για την ιστορία (και για να δικαιωθεί και η ρήση "φύλαγέ με από τους "φίλους", τους εχθρούς μου τους ξέρω)...
Β.Μ.

Anonymous said...

από πότε βρε βλάκα 12.15 ο Τσάκωνας για τον οποίο γίνεται λόγος εγινε αργείτης?

Anonymous said...

9:48 εχεις δικιο που απορεις γιατι σε δυσκολευουν τα ελληνικα.Αν δεν ησουν ηλιθιος θα προσεχες οτι μιλαω για την ημιτελικη φαση.Για να πας τελικη φαση περασες απο την ημιτελικη.Κοιτα ποιοι ηταν διαιτητες και μετα να βγεις να βριζεις αχρηστε.

Anonymous said...

Μιλάς και για την τελική φάση χαζέ ,αιντε με τον καθε πικραμενο γονιο εδώ μεσα ,μας τα έχετε πρήξει.Του χρόνου πλήρωσε εσυ να στο φέρουν στο σπίτι σου να το καμαρώνεις μπας και σταματήσεις την κλάψα τόσους μήνες ,έχεις γίνει η Μάρθα Βούρτση του blog

Anonymous said...

Με το να λες βλακειες και θεατρινισμους δεν κερδιζεις τιποτα.Απλα δινεις μια ακομη παρασταση.Ηταν αργιτες διαιτητες στην ημιτελικη φαση η δεν ηταν?Απαντησε να εκτεθεις.Και σε βεβαιωνω δεν ειμαι πικραμενος γονιος.Αλλα καποτε πρεπει να σταματησει το εχω λεφτα πληρωνω αρα περναω αρα μεταλιο.Και αν διαβασες ειπα οτι ολα γινονται υπο την ανοχη της οχε γιατι δεν υπαρχει χρημα.Οσο για το κλαμα νομιζω οτι σε αντιπροσοπευει για φετος.

Anonymous said...

Πες μας λοιπόν από ποια ομάδα είσαι να θυμηθούμε μετά από 5 μήνες πόσο αδικήθηκες.
Ποια ομάδα είσαι λοιπόν?
Του χρόνου πλήρωσε και κάντο εσύ και φέρε διαιτητές από το εξωτερικό.Το ποιος κλαίει και μουρμουράει 5 μήνες τώρα άστο το βλέπουμε.Όποιος αποτυγχάνει του φταίνε οι διαιτητές ,το μαρούλισ τη σαλάτα ,ο κακός καιρός ,οι εξωγήινοι...

Anonymous said...

Κε Β.Μ
Έχετε εμμονές με το ποιός λέει και όχι με το τί πραγματικά λέει και πόσο δίκιο έχει.
Αναφέρθηκα απλώς στις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεστε και ενώ είναι ξεκάθαρο ότι είχατε άδικο αλλά αυτό δεν σας απασχολεί . Όπως πάντα σας απασχολεί ποιός μίλησε και για ποίο λόγο μίλησε. Κάτι έχει στο μυαλό του, συνωμοτεί , είναι συνεπώς επικίνδυνος για τα συμφέροντά σας . Ξέρετε ποιοι σκέφτονται έτσι …
Είναι κακό δηλ που περίμενα να τελειώσουν όλοι οι αγώνες ;
Τοποθετούμαι τώρα «προκειμένου, στον κύκλο που ήδη έκλεισε, να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα» όπως ακριβώς το λέτε.
Με την ευκαιρία: δεν νομίζω στην Πτολεμαΐδα να υπήρχε παράπονο ;
-η τακτική του αδικημένου αποδίδει σχεδόν πάντα-
Όσον αφορά την συγνώμη του Τσάκωνα που επικαλείστε, τι να κάνει ο άνθρωπος ;
την ησυχία του κοιτάει , να κάθεται να ασχολείται με τί και με ποιόν ;

Είναι πάντως κρίμα γιατί θα μπορούσατε να βοηθήσετε το άθλημά μας.
Φιλικά
Αγνωστος βάρβαρος
ΥΓ
ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά μου είναι ότι δεν επιθυμώ διάλογο με κανένα.
Στο καθεστώς που ζούμε δεν έχει νόημα…

Anonymous said...

Άγνωστε βαρβαρε είπες:"ο λόγος που δεν αναφέρω το όνομά μου είναι ότι δεν επιθυμώ διάλογο με κανένα"
Όταν αναφέρεσαι σε κάποιον, αυτός σου απαντά, εσύ του ξανα απαντάς τι είναι? αν αισθάνεσαι άσχημα για κάτι μην εκτίθεσαι,δεν σε ρώτησε κανένας για το ανώνυμος
ΚΤ

Anonymous said...

λοιπον...θα πρεπει καποιοι τοσα χρονια λοιπον που ασχολουνται με το handball οτι μερικοι προπονητες που βρισκονται στον χωρο αυτο εχουν κανει το δικο τους μαγαζι.τι εννοω?ενας συλλογος λοιπον που εχει μαζεψει καλους παικτες ,ας ονομασω εναν συλλογο παραδειγμα ΑΕΚ με τον αρβανιτη προπονητη που τουλαχιστον ηταν ενας καταξιωμενος αθλητης στο παρελθον με τον ιωνικο γνωριζει καλα τον πρωταθλητισμο και σαν παλιος αθλητης με την μιση εθνικη ομαδα στην αεκ εμπειρους παικτες χρονια στα γηπεδα να χασει το πρωταθλημα?λιγο δυσκολο εως χλωμο για την φετινη χρονια.αν ηταν ο κρανακης,ο ιατρουδης,ο τσαβδαριδης στην αεκ ?λετε να μην τα καταφερνε το ιδιο?δεν υπαρχει αυτο!!ας δουμε λοιπον ποσο σημαντικο ειναι να εχεις παικτες και οτι αυτοι κανουν τον προπονητη καμια φορα λοιπον.που θελω να καταληξω και τα λεω?απλα οτι στο χωρο του χαντμπωλ εδω και καποια χρονια ,απο κωλοτουμπες αθλητες βετερανοι καποτε εχουν γινει και την βλεπουν προφεσσορες σαν προπονητες.σπουδαιοι και τρανοι.και αυτο χαρη στον ιδρωτα καλως ευτυχως αθλητων που αγαπουσαν αυτο που εκαναν και κανουν!!ενα παραδειγμα για οποιον δεν καταλαβε?κωστακη τσαβδαριδη τι εκανες με την εθνικη νεων?πατος!!γιατι στον δουκα ρε φιλε και οχι σε ενα σχολειο στην βεροια που να μην εχει ετοιμα παιδακια?εκει δεν αξιωθηκες σαν αθλητης?στον φιλιππο δεν επαιζες χρονια?απο που αρχισες την καριερα σου?απο τον δουκα?δεν νομιζω!!απλα στον δουκα πηρες φραγκακια απο τον κωστη για 2-3 χρονακια σαν αθλητης της ομαδας του δουκα και ειδες οτι ειχε μελι.μετεπειτα τι εγινε κολλησες και σαν γυμναστης ιδιωτικου σχολειου?καλα ειναι δεν πληρωνεσε και 600 ευρω?μην εισαι χαζος,πως να μην γινει το σπιτι σου ?απο τον δουκα τρως...οχι απο τον φιλιππο.εκει μια ζωη ανηκες.πες και αλλα.γλυψε και αλλο κωστακη!!

Anonymous said...

καλα.αλλος αυτος.ρε κρανακη θεωρησε προπονητης της εθνικης και εισαι καιστην πραξη.ρε φιλε εσυ με τους τιτλους.οκ το δεχομαι ..πες μας κατι ομως με ποιες ομαδες και με τι παικτες.θα σου θυμησω εγω.Πανελληνιο.ΜΕ ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.σαμαρα ,ζαραβινα εξτρεμ,μετεπειτα καρυπιδη,ιντερ?αλβανο,πιβοτ χαλκιδη?τερματοφυλακα?αριστερο ιντερ?κεντρο?τουρκια μηπως?ασχετους παικτες ειχες και τους εμαθες χαντμπωλ?προεδρος ποιος ηταν τοτε?κυριακου μηπως?ε ναι!!ειχε το μαρουλακι τοτε.ειδες ψωμι και χωθηκες,μαζεψες και σχεδον ολη την εθνικη!!!ποιος περιμενατε να επερνε πρωταθληματα ο φουφουτος?εγινε και μαγκας ο κρανακης προπονητης φοβερος.!!μετεπειτα τι εγινε εφυγε ο κυριακου εφυγαν και οι παικτες γιατι δεν ειχε χαρτι αλλο την εκανε και ο κρανακης στον δουκα?μηπως?μυρισε και απο εκει μαρουλακι η υποθεση?ο κωστακης ο δουκας ταιζε καλα?αα ξεχασα με μια μικρη λεπτομερια!!αθηναικο που τον πας?χαρδαλιας,δημαρχος βυρωνα καθαριζε εκει.λιγα εσταξε στοκ κρανακη?1,2 χρονια ειχε χρημα και εκει συνφωνειτε??ε με χρημα φτιαχτηκε η ομαδα μια χαρα!!δεν ειχε μυρισει ο αθηναικος πρωταθλημα,διαλυθηκαν σχεδον οι αλλοι συλλογοι εννοω οικονομικα,σκαει λοιπον ο χαρδαλιας τοτε,κρανακης στον παγκο!!ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΡΓΑ και στον αθηναικο ,πρωταθλημα ο αθηναικος μαγκας ο κρανακης παλι.φοβερο ε?κολλητος φιλος ο χαρδαλιας!!!και παμε και στον δουκα.κρανακης στον δουκα λοιπον ζιβουλοβιτς καπακια απο πανελληνιο λογω οτι εκει δεν επαιζε αλλο χρημα να πληρωσει κοκολοδημητρακης δουκα.τσιλιμπαρης δουκα.η μιση εθνικη παλι να παιζει με τις αδυναμες ομαδες και πρωταθλημα ο δουκας,!!!!super,μαγκας και ο προπονητης.κατι σαν τον φιλιππο με τον μαντζο πιο παλια για οσους θυμουνται.εποχη τριανταφυλιδη,κωστακη τσαβδαριδη που τωρα εχει σπιτι του δευτερο και αισθανεται ετσι τον δουκα που οικονομισε οσα δεν ειχε παρει ολα τα υπολοιπα χρονια απο πουθενα μεσα σε 2χρονια,σαραφη,δομπρη,και τα ρεστα,αντε να ακουμπαγες εσυ η να ονειρευοσουν πρωταθλημα τοτε και να κοντραρεις τον φιλιππο.και εκει η μιση και εθνικη ομαδα!!μαγκας ο προπονητης του φιλιππου!!μετεπειτα παλι μαγκας!!επι τουτσκιν!!παλι πρωταθλημα ο φιλιππος!!κρανακη που ησουν τοτε?το ειχες γυρισει στο γυναικειο προπονητης?ελα ρε που?στην πατρα?γιατι ετσι?φοβερη αλλαγη.ειπες κατσε να ασχοληθω με τα γκομενακια ε?να τους διδαξω χαντμπωλ ε??τωρα ποσα να παιρνεις απο την ομοσπονδια!!αραγε εχει περασει αλλος προπονητης εθνικης να μοιραζει ακομη και σε περιοδο κρισης αυτα τα λεφτα?εχει αναρρωτηθει κανεις?για να το ψαξουν λιγο μερικοι

Anonymous said...

!!τι λετε ρε καθηγητες του χαντμπωλ!!μουρινιο την ειδαν μερικοι!!!!οποιος ειχε φραγκα επερνε και πρωταθλημα!!δουκακια που εχετε λοιπον τον μουρινιο στους αντρες φετος πατε για πρωταθλημα??να σας δω.?????μπα και παλι χλωμο!!!υπαρχει η αεκ που εσταξε χρημα.κρανακη τσαβδαριδη εκει επρεπε να πατε !!σας προλαβε ο αρβανιτης ομως.στανταρ και να ειστε σιγουροι και οι δυο οτι θα περνατε πρωταθλημα και θα γινοσασταν παλι κορυφαιοι προπονητες με τους παικτες να σας κανουν για αλλη μια φορα μαγκες!!!αλλα καθιστε στον δουκα βολευτειτε γιατι ο δουκας εχει ψωμι και ταιζει!!εν ολιγης καβατζομενοι ειστε και εκει οσο τα παιδακια πληρωνουν για το ιδιωτικο σχολειο.ο κωστης ο δουκας σαν παλιος αθλητης του χανμπωλ θα σας προσεχει και θα ταιζει καλα και για πολλα χρονια,χαζομαρα θα ηταν να χασετε την καβατζα!!στην τελικη τι σας νοιαζει.τσαβδαριδη οι πιτσιρικαδες ετοιμοι ειναι απο περσι,κρανακη πλεον επειδη δεν κανει μεταγραφες και δεν ξοδευειο δουκας για μεταγραφες και η τεταρτη θεση καλη ειναι!!θα κανεις νικη με κιλκις και τα ρεστα!!!με την αεκ αργος τι λες να κανεις φετος??δεκαμπαλο στεγνα??δικαιολογια?ηταν καλυτερη συνχαρητηρια στους αθλητες του αργους η της αεκ?παραμυθι?πριν τα πεις αυτα ομως ,και επειδη εσυ εχεις τιτλους κανε τα δουκακια πρωταθλητες να ξαναγινεις μαγκας γιατι εχει και καποια χρονια ο δουκας να μυρισει πρωταθλημα στους αντρες και στανταρ δεν σου δινει και λιγα.το διχιλιαρο στανταρ πανω κατω στο ακουμπανε ακομα!!σαν φοβερο προπονητη και ομοσπονδιακο.δωσε τα φωτα σου γιατι εισαι προπονητης με τιτλους!!!αντε και ο δουκας πρωταθλημα!!!χλωμο πολυ χλωμο!!!!αν ησουν στην αεκ ομως ε?δεν ησουν και παλι μια χαρα ε?δεν θα ειχες κανενα θεμα κανεναν ενδιασμο!!!το πρωταθλημα θα το επαιρνες!!!αυτα τα γραφω για να μαθουν καποιοι οτι τοσα χρονια απο μερικους τυπους που εχουν κανει μια κλικα και κινουνται γυρω απο την προπονητικη εριχναν και ριχνουν πολλη γλυψιμο.πιασαν την καλη και την εχουν δει φοβεροι επιστημονες κανοντας ακομη και μαθηματα μην πω τιποτα αλλο...σε αθλητες που χαρη στον ιδρωτα τους εγιναν μαγκες και την βλεπουν ιστορια!!!!

Anonymous said...

και κατι τελευταιο για να απαντησω σε καποιους φιλους πιο πανω!!πια αποτελεσματα του δουκα!!και αν ειχε αποτελεσματα χαρη σε ποιον χαρη στους αθλητες που ειχε η χαρη στον κρανακη που τους εκανε ομαδα και αθλητες!!ζιβουλοβιτς να ειναι καλα ο κρανακης που σε εκανε αθλητη και εμαθες χαντμπωλ!!ρε μην τρελενεσαι!!πια αποτελεσματα!!και το λουτρακι καποτε επαιζε τα μηλα αντι να παιζει χαντμπωλ,και αυτο χαρη στον προπονητη!!θα μας τρελανεις?πηγε εκει ενας τουρκια ενας περρος και καποιοι αθλητες που πριν δεν ειχε και ειχε κατι κολοτουμπες!!τωρα ομως ο δουκας η μαλλον ο κρανακης το γυρισε και πλεον μαλλον δεν θελει αλλα πρωταθληματα και τιτλους.επενδυει μελλοντικα και χτιζει την ομαδα του δουκα με νεο αιμα.πιτσιρικαδες και τους μαθαινει χαντμπωλ,το φυτωριο του δουκα θελει να ανεβασει.πες οτι δεν μοιραζει αλλα λεφτα ο δουκας για μεταγραφες αλλιως παλι την ελιτ θα μαζευε και θα την ειχε δει παλι ο κυριος μην πω!!

Anonymous said...

4.36,προφανως εσυ τον ζαραβινα τον ηξερες πριν παει ο κρανακης στον ΠΓΣ.τον χαλκιδη που βολοδερνε σε ομαδες τελη α1-αρχες α2,και επαιξε πρωτη του φορα εθνικη στα 21;τον ζαρλακουτη που του "καθαρισε" νταμπλ τη χρονια 01-02;τον μιαριτη,που ερχομενος απο το εφηβικο,τους εκλεισε το σπιτι τους βεροιωτες,με τουτσκιν και αταβιν΄;τον γιουρι παπαδοπουλο;τον κοτελιδα,απο τον οποιο αρχιζε και τελειωνε η αμυνα;αλλα τι λεω!σιγουρα τους ξερεις!και σιγουρα θα ξερεις οτι αυτοι προυπηρχανε,πριν επιστρεψει ο κρανακης,επι κυριακου.οπως,100% ξερεις,οτι καποιοι απο αυτοι,"βγηκανε" απο τον κρανακη.ξερεις,αλλα προτιμας τον αφορισμο.δικαιωμα σου.αλλα τουλαχιστον,οποιος γνωριζει,καλο ειναι να περνει θεση.καλη σου μερα

Anonymous said...

ξεχασες και ενα παιχτακι καλο που τον εβαλε 16 χρονων. πως τον ελεγαν να δεις...ιγκροπουλο, ιγροπουλος καπως ετσι νομιζω. αντε γεια γατακια..............γιαννης

Anonymous said...

Ντροπή σας... Είστε ικανοί να μηδενίσετε τον οποιοδήποτε μπροστά στην κακία και τη ζήλεια σας! 'Αρα και ο Ομπράντοβιτς είναι άσχετος και ο Ίβκοβιτς είναι άσχετος και όλοι οι μεγάλοθι προπονητές που είχαν μπάτζετ, το αξιοποίησαν σωστά και δικαιώθηκαν... Όλοι τους είναι άσχετοι... Είπαμε, η βλακεία είναι αήττητη!!!

Anonymous said...

άσχετοι αυτοί ?
κάθε άλλο, αυτοί σου πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Εσύ μόνο να χειροκροτάς είσαι ικανός και να κλαίς την μοίρα σου.
Βρήκαν το κορόιδο τον νεοέλληνα και τον αρμέγουν,
ειδικά ο Ιβκοβιτς κερδίζει μιά φορα στα δεκαπέντε είκοσι χρόνια
Το ίματζ κυριοι και το μπάτζετ παίζουν ρόλο, τα άλλα είναι για σας τους ψηφοφόρους...

Anonymous said...

Γατακι γιαννακη !!! Θελεις να αναφερω ονοματα ;;; Μην με προκαλεις!!! Καλα ειναι ετσι οπως ειναι.μιλαω για μια μικρη κλικα του χαντμπωλ που αν ανοιξω το στομα μου δεν τους ξεπλενει τιποτα!!! Και μαζι μαρτυρες ολα αυτα τα χρονια στο χαντμπωλ.δεν ξερω αν λεγεται ιγροπουλος, αλλα δεν ξερω τι απεγεινε ο ιγροπουλος.η ο ζαρλακουτης.ασχολουνται με το χαντμπωλ ακομη τα παλικαρακια τα δυο αυτα;και αν οχι γιατι; Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων η λογω κρισης.

Anonymous said...

Γατακι γιαννακη !!! Θελεις να αναφερω ονοματα ;;; Μην με προκαλεις!!! Καλα ειναι ετσι οπως ειναι.μιλαω για μια μικρη κλικα του χαντμπωλ που αν ανοιξω το στομα μου δεν τους ξεπλενει τιποτα!!! Και μαζι μαρτυρες ολα αυτα τα χρονια στο χαντμπωλ.δεν ξερω αν λεγεται ιγροπουλος, αλλα δεν ξερω τι απεγεινε ο ιγροπουλος.η ο ζαρλακουτης.ασχολουνται με το χαντμπωλ ακομη τα παλικαρακια τα δυο αυτα;και αν οχι γιατι; Λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων η λογω κρισης.

Anonymous said...

Γατακι γιαννακη !!! Ποσα χρονια γνωριζεις το χαντμπωλ; Και εγω προτιμω τον αφορισμο οι αλλοι εγιναν μαγκες που ηταν ασχετοι και γλυφταρια .εσυ ξερεις την ιστορια ολοκληρη ιγροπουλους και δεν σημαζεβεται .ο κρανακης εχει αδερφο η δικηγορο να τον υπερασπιστει;; Γιατι βλεπω τα πηρες ασχημα ασχετε οταν μιλησα για τον συγκεκριμενο και οχι για τον τσαβδαριδη!! Σε ταιζει ο κρανακης;;; Ε;;; Χαλαρωσε .η μηπως εισαι και εσυ της κλικας .εγω ξερω ομως ποιος εισαι .παρε τον κρανακη λοιπον και οποιον κρανακη θελεις τοποθετησε τον στον πανελληνιο παλι δωστου 200 ευρω μισθο γιατι ο συλλογος δεν ειναι δουκας να εχει φραγκακια και πες του καλη τυχη μεγαλε !!! , η αστον στον δουκα να βγαλει οπως λες αλλα ταλεντα 16 χρονα να χτυπησουν πρωταθλημα απο αργος αεκ.θα δειξει φετος.το δεκαμπαλο που θα τρωει ο δουκας.φιλε ακου .ο δουκας εχει ενα καλο φυτωριο στους εφηβους οχι λογω του του κρανακη στραβομυτη η τσαβδαριδη.τα παιχτακια αυτα ειναι στην ηλικια αυτη και περσι πηραν πρωταθλημα.καποιος αλλος τους πηγε εκει και τους εμαθα να ειναι πρωταθλητες και το χαντμπωλ.

Anonymous said...

Παει τωρα ο τσαβδαριδης με ετοιμη ομαδα να αναλαβει και υστερα με την επιτυχια τους να γινει μαγκας και ο τσαβδαριδης.μπραβο ρε μαγκα προπονητη .χαρη σε εσενα κωστα πηραμς καλη θεση πρωταθλημα στα εφηβικα η προφανως μια καλη θεση στο παγκοσμιο μακαρι και μεταλιο για τα παιδια του δουκα αμ,αλλα οχι χαρη του προπονητη τσαβδαριδη που τους εφτιαξε ομαδα και τους εμαθε το χαντμπωλ σε ενα χρονο.καποιος αλλος ηταν απο πισω απο αυτα τα παιδια δασκαλος μεχρι τωρα.ρωτηστε τα ιδια τα παιδια τωρα τι θα σας ελεγαν!!!

Anonymous said...

Θα σκασει φιλε γατακι και ο κρανακης αυτος που βγαζει ταλεντα και 16 χρονους παικτες ,που εχει αρχισει ηδη να το κανει ,να ανεβαζει απο την εφηβικη ομαδα παιδακια στους αντρες και μετα θα λενε συτος ειναι παικτης του τσαβδαριδη και του κρανακη!! Οτι του μαθαν χαντμπωλ αυτοι οι δυο.αυτοι που συγουρα θα στελεχωσουν την εθνικη ομαδα σε καποια χρονια!! Μιλαω για τα παιδακια του δουκαοτι θα στελεχωσουν. Εκει πονταρει ο κρανακης και ο τσαβδαριδης σε αυτην την ομαδα για τον δουκα.και ολοι θα λενε παικτες του κρανακη!! Κρατα το αυτο που σου λεω!! Παικτες του δουκα με προπονητη κρανακη η τσαβδαριδη!! Μην παραμυθιαζεσαι.

Anonymous said...

Και για να κλεισω ,επειδη ανεφερες ομπρανοβιτς.αυτον μην τον συγκρινεις δεν ηταν ασχετος ξερεις ακομη και σαν αθλητης.ουτε καθοταν στον παγκο μιας μικρης ομαδος και τον γυαλιζε.τεραστια εμπειρια σαν αθλητης αλλα και σαν προπονητης.παρολα αυτα πιστευεις οτι αν πηγαινε στην ομαδα του αρη θα επαιρνε πρωταθλημα ο αρηχ στο μπασκετ και θα χτυπουσε τον παναθηναικο η τον ολυμπιακο; και κατι καλο επειδη κατι γατακια ..σαν και εμενα ειναι στην αφορυση, και εκτιθονται ισως γιατι ειναι και εχει στηθει ομορφα το κυκλωματακι του χαντμπωλ για πες μας φιλε γιαννη που μαθαμε και το μικρο σου .. Πες μας ρε αρχιγατακι το επωνυμο σου μιας και εγινες συνηγορος του πολιτη ;;;και συγκεκριμενων ατομων μαλλον ατομου για πιο λογο βγηκες να υπερασπιστεις.εγω μενω στην ανωνυμια κοτοπουλο γατακι οτι θελεις αποκαλεσε με.γιατι απο οτι φαινεται γνωριζω πραγματα και ανθρωπους και κρινω ,και στην τελικη κατακρινω αυτους.εσυ που υπερασπιζεσαι λοιπον δεν νομιζω να εχεις λογους να το κανεις και να μενεις ανωνυμος καντο σε προκαλω .. Αντε εμαθες και τα γατακια .δεν νομιζω να εισαι και εσυ καποιος που εχει να κανει με τους ψηφους και το κυκλωματακι;καταλαβες τι εννοω ε;; Επειδη ξερεις καλα την ιστορια.να σου κανω και μια αλλη ερωτηση φιλε γιαννη; Γιατι ο κρανακης συγκεκριμενα εχει διπλα του βοηθους και ποιοι ειναι αυτοι; Στον δουκα ποιον εχει τον στραβομυτη; Ασχετος !!! Κραταει το μπλοκακι και τον πληρωνει ο δουκας γιατι το εχει σναγκη ο κρανακης; Ο δουκας; Ποιος.τον εχει αναγκη. Και δεν μου λες ; Συνεργατης στην εθνικη του κρανακη ποιος ειναι; Μεσσηνης; Πανιωνιο δουκα επαιξε νομιζω .αν δεν κανω λαθος .ο κρανακης απο που εμαθε χαντμπωλ.εμαθε!!! Αρχισε . Γιατι ηταν κολοτουμπας.στην αμυνα επαιζε και στην επιθεση απο τα 6 μετρα μονος με την μπαλα κατεβαζε τον καραγκιοζη σαν την ταινια του ΘΒ βεγγος .θα την εχεις δει .μηπως πανιωνιο; Μετα μηπως ο κρανακης τον πηρε στον δουκα τον ιδιο τον μεσσηνη; Μηπως τωρα τον επελεξε παλι ο κρανακης .ολοι μια παρεα και ολοι η ιδια παρεα;και πληρωνει η ομοσπονδια συνεργατη του κρανακη με ιδιοτητα τι; Συνεργατης με πτυχιο ειδικοτητας χαντμπωλ; Η δεν δηλωνει προπονητης ειναι συνεργατης και το περναμε γαργαρα. Γιατι δεν υπαρχουν ατομα με ειδικοτητα χαντμπωλ για συνεργατες; Τι λες ρε γατακι!! Για λοιπον πες μας και το επωνυμο σου αποκαλυψου γατακι.....γιαννη.μηπως αρχιζει απο β η απο κ το επωνυμο σου!!!Συνηγορε!! Σου ειπα ξερω πολλα!!!Ευκολοτερα μερικοι ειναι να κανουμε τους ρουφιανους και πλατες παρα τον συνηγορο!!

Anonymous said...

Περιμενω φιλε γιαννη να αποκαλυψεις το επωνυμο σου να δουνε και οι υπολοιποι ποιους εχουν βαλει πλατη η ειχαν βαλει πλατη καλυτερα μερικοι και τους ανταποδωσαν . Θα καταλαβουν πολλοι μετα μην ανησυχεις!!Αντε γιατι απο το πουθενα μερικοι την εχουν δει ιστορια!!

Anonymous said...

να καταβαίναμε και τίποτα από αυτά που γράφεις,κάτι θα γινόταν.
Ρε φίλε κανείς δεν σε καταλαβαίνει.
Αυτά που λες δεν έχουν ούτε αρχή ούτε τέλος.
ό,τι να ναι !

Anonymous said...

Οτι να ναι ρε φιλε;λες ε; Εγινες γλυφτρακι μια χαρα ομως και ας μην καταλαβες.βγηκες και κανεις τον συνηγορο μια χαρα!!! Εχεις τοσο αναγκη μαλλον να γλυφεις και βγαινεις να υπερασπιζεσαι καποιους.ρε φιλε ασε τους ιδιους να απαντησουν.μην τρελενεσαι.εχουν και οι ιδιοι γλωσσα.δεν τους την εκοψαν ακομη.βγαινεις εσυ για πιο λογο, για να υποστηριξεις τι και ποιον !! Τι ειναι πελατες σου να το παιζεις δικηγορος; Φανταζομαι δεν χρειαζονται.μαλλον εσυ απ οτι φαινεται τους εχεις αναγκη.ελα τωρα... Ασε τα γατακια ...και πιασε τα γλυφτρακια!!!! Μικροι μεγαλοι στο ιδιο καφενειο!!!Βγηκε τωρα ο κωστακης ο τσαβδαριδης να παρει ετοιμη ομαδα τα παλικαρακια του δουκα μετα απο 5 χρονια απουσιας και να ξανακανει επιτυχια για να βγει ο ιδιος και καποια αλλα γλυφτρακια να εχουν να λενε.κανει και δηλωση.ξαναγυρισε στον δουκα.σωπα ρε κωστακη.γιατι πριν απο αυτον ποιος ηταν που πηρε το πρωταθλημα φετος με αυτα τα παιδακια;δεν ακουσα καποιον να βγει ακομη και γι αυτο να πει κατι!!! Αρχισε να λες εσυ λοιπον.ξερεις ξανεναν να κερδιζει πρωταθλημα και να θελει να αλλαζει προπονητη; Αυτο εγινε με τον κωστακη στον δουκα!! Εφτασε ο ειδικος στους τιτλους!! Κατι σαν την εθνικη νεων στο παγκοσμιο !!!Αυτος δεν τους ανελαβε;