AEK: Παρουσίαση των διαρκείας - Δηλώσεις (φωτό) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

AEK: Παρουσίαση των διαρκείας - Δηλώσεις (φωτό)

Η ΑΕΚ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ παρουσία όλης της ομάδας. Έτσι, οι αθλητές και το προπονητικό τιμ πριν την απογευματινή προπόνηση παρέστησαν στα γραφεία της Νέας Φιλαδέλφειας με τους Δημήτρη Λαζόπουλο, Γιάννη Αρβανίτη και Χριστόφορο Μπακαούκα να είναι στο πάνελ της παρουσίασης. Παρέστη στην παρουσίαση και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξης Αλεξίου.

Η παρουσίαση ξεκίνησε με τον επικεφαλής του τμήματος κ. Δ. Λαζόπουλο να παίρνει το λόγο. Ο πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ κάλεσε τον
κόσμο να πάρει διαρκείας και να βοηθήσει για να γράψει ιστορία ο σύλλογος, καθώς και κάλεσε τους παίκτες στις 31 Αυγούστου κόντρα στην Μινσκ να κάνουν όλη την Ελλάδα να παραμιλά!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Βάλαμε τον πήχη ψηλά, πρωτοτυπήσαμε μέσα από τα διαρκείας γιατί θέλαμε να παρουσιάσουμε ότι η ΑΕΚ θα είναι μαχητική και ανταγωνιστική σε όλα τα επίπεδα και έχοντας μιλήσει και με τον προπονητή σε κάθε ματς στόχος θα είναι νίκη.

Στις 31 Αυγούστου ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι που ελπίζουμε να έχει μεγάλη συνέχεια. Θα είναι μία δυνατή σεζόν, με έντονες συγκινήσεις και σε αυτήν θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά μας. Όταν ανέλαβα την ομάδα, έκανα το χρέος μου, έκανα αυτό που έπρεπε, τώρα ήρθε η ώρα η δική σας, η ώρα του κόσμου. Μαζί θα ταξιδέψουμε και θα πανηγυρίσουμε μεγάλες στιγμές και νίκες. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα βοηθήσει τους παίκτες να βγάλουν φτερά, να οδηγήσουν τον σύλλογο σε μεγάλες στιγμές, μεταφέροντας το όνομα της ΑΕΚ σε όλη την Ευρώπη αν είναι δυνατόν. Θέλω ειδικά φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια να αναρωτιούνται όλοι πως είναι δυνατόν τόσος κόσμος να μαζεύεται σε ένα γήπεδο για ένα άθλημα που δεν ήταν τόσο δημοφιλές.

Θέλω να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, να οδηγήσουμε το άθλημα εκεί που ανήκει. Και πάνω από όλα την ΑΕΚ στην κορυφή της Ευρώπης. Θέλω να υποδεχθούμε την επιστροφή της ΑΕΚ στην Α’ εθνική με την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, σας θέλει η ΑΕΚ κοντά της.

Οι παίκτες που ήρθαν μαζί με αυτούς που υπήρχαν και είναι νταμπλούχοι, συνιστούν ένα σύνολο που θα έχει πρωταγωνιστικό χαρακτήρα. Έχουν υπογράψει όλοι οι παίκτες τα διαρκείας, κάτω από την λέξη μάγκες. Και αυτό έχει συμβολική σημασία. Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι αυτά τα παιδιά, κάτω από δύσκολες συνθήκες κατάφεραν και κράτησαν την σημαία ψηλά, κατάφεραν την ώρα που το δάκρυ έρεε άφθονο, να δώσουν ικανοποίηση στον βασανισμένο κόσμο της ΑΕΚ. Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει να γράψουμε ιστορία. Καλό ξεκίνημα στην ομάδα, εύχομαι 31 Αυγούστου να κάνετε όλη την Ελλάδα να μιλά για πάρτη σας».

Όσον αφορά την επιλογή του γηπέδου (ολυμπιακό κλειστό γυμναστήριο Λιοσίων) ο Δημήτρης Λαζόπουλος ξεκαθάρισε: «Για να σας το πω μέσα από την καρδιά μου, εγώ γουστάρω τα μεγάλα πράγματα και αν εσείς μπορείτε ελάτε να τα κάνουμε τα μεγάλα πράγματα σε μεγάλα γήπεδα».

Αρβανίτης: «Θα σεβαστούμε τα χρήματα που θα δώσετε για διαρκείας»

Ο Γιάννης Αρβανίτης ήταν «παρών» στην παρουσίαση των καρτών διαρκείας του χάντμπολ της ΑΕΚ και έστειλε μάλιστα και εκείνος από την πλευρά του το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας. «Το ρόστερ της ομάδας είναι πολύ δυνατό φέτος, έχουν έρθει οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και δε νομίζω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα παιδιά που θα μπορούσαν να διαφοροποιήσουν σε δυναμικότητα προς τα πάνω την ομάδα. Με τους αθλητές που ήδη είχαμε και τις προσθήκες που έγιναν, ενισχύθηκε η δυναμική της ομάδας, ενώ έχουμε και νέα παιδιά που μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον, που θα συντηρήσουν αυτή την προσπάθεια για τα επόμενα χρόνια. Έχουμε μια ομάδα με πολύ εμπειρία μπροστά και νεανικότητα, διάθεση και ταλέντο από πίσω» τόνισε αρχικά ο τεχνικός των νταμπλούχων αναφερόμενος στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ.


Στη συνέχεια ο προπονητής της Ένωσης απευθυνόμενος στους φιλάθλους που βρέθηκαν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, εξήγησε: «Ξέρουμε ότι τα χρήματα που θα δώσετε για την αγορά διαρκείας θα είναι από το υστέρημα σας και αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς, είναι ότι μέσα στο γήπεδο θα σεβαστούμε την προσπάθεια σας αυτή. Θα προσφέρουμε θέαμα, το οποίο θα δικαιολογεί τα χρήματα που θα έχετε δώσει για να μας δείτε».

Μπακαούκας: «Να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα μας»

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ πήρε τον λόγο μετά τον Δημήτρη Λαζόπουλο, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, στέλνοντας και εκείνος το μήνυμα του στους φίλους της ομάδας.

«Ευχαριστούμε που ήρθατε σήμερα εδώ για την παρουσίαση των διαρκείας μας. Για ακόμα μια φορά ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και το ξέρω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια τα δύσκολα ήταν δίπλα μας, μας αγάπησε και τον αγαπήσαμε κι εμείς. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για τον κάνουμε περήφανο, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Χριστόφορος Μπακαούκας και πρόσθεσε: «Θέλουμε να είναι κοντά μας ο κόσμος, να δει την ομάδα που φτιάξαμε, που έφτιαξε ο κ. Λαζόπουλος. Να έρθετε όλοι κοντά μας για να πανηγυρίσουμε τίτλους και να δώσουμε χαρές σε μια ομάδα που έχει πονέσει αυτά τα χρόνια. Πιστεύω θα πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο που είναι αυτονόητο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλό και στην Ευρώπη. Σας θέλουμε κοντά μας και εύχομαι τα όνειρα τα δικά σας να γίνουν πραγματικότητα μέσα από δικά μας. Όλοι οι καινούριοι παίκτες έχουν αξία, έχουμε μια φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Καφφάτος: «Είμαστε η ομάδα της… δεκαετίας»

Ο Δημήτρης Καφφάτος έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ, κατά την διάρκεια της παρουσίασης των εισιτηρίων διαρκείας, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

«Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια αυτή που γίνεται και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι ήταν κοντά στην ομάδα αυτή που έχει πονέσει πραγματικά πολύ για να σταθεί στο επίπεδο που είναι τώρα. Είναι πολύ σημαντικό το ότι σας έχουμε και τώρα δίπλα μας, όπως ήσασταν πάντα δίπλα μας. Σας κάναμε περήφανους, όπως μας κάνατε κι εσείς με την παρουσία σας στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα έχει «χτιστεί» φέτος για να πανηγυρίσει πάλι τίτλους. Η ΑΕΚ από εδώ και πέρα πρέπει να ανοίξει τα φτερά της και να κρατήσει τον πήχη ψηλά. Σε αυτό μας βοηθά σίγουρα και η παρουσία του κ. Λαζόπουλου στην ομάδα γιατί μας δίνει δύναμη και ασφάλεια», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ένωσης.

Στη συνέχεια ο ίδιος επεσήμανε: «Θέλω να ευχαριστήσω την φίλη και… μαμά μας. Ελπίδα (σσ. Στεβή) που στάθηκε βράχος δίπλα μας στις δυσκολίες και μας έδωσε όραμα με την παρουσία του κ. Λαζόπουλου. Μέσα σε ένα μήνα άλλαξε όλη τη νοοτροπία της ομάδας» και έδωσε την υπόσχεση ότι: «Θα κάνουμε βήματα ψηλά, θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους ΑΕκτζήδες και όλο το ελληνικό χάντμπολ, γιατί κακά τα ψέματα με τέτοιο ρόστερ ίσως αυτή η ΑΕΚ είναι η ομάδα της… δεκαετίας». Κλείνοντας αστειυόμενος τόνισε για ακόμα μία φορά: «Πάρτε όλοι διαρκείας γιατί αλλιώς θα έχετε να κάνετε μαζί μου»!


Πηγή: www.enwsi.gr

  • Click to enlarge image 10114381-300x203.jpg
  • Click to enlarge image 10114391-300x197.jpg
  • Click to enlarge image 10114431-300x210.jpg
  • Click to enlarge image 1011446-300x206.jpg
  • Click to enlarge image 10114471-300x206.jpg
  • Click to enlarge image 1011449-195x300.jpg
  • Click to enlarge image 1011450-300x206.jpg
  • Click to enlarge image 1011452-300x206.jpg
  • Click to enlarge image 1011457-195x300.jpg
  • Click to enlarge image 10114581-300x206.jpg

56 comments

Anonymous said...

Mε 20 ευρώ για κλωτσιές θα ήταν αν δεν αγοράζανε.Πληρώνεις στην ουσία 4 ματς και θα δεις πάνω από μια ντουζίνα τουλάχιστον

ΥΓ. Και οι σύνδεσμοι έχουν πάρει

Anonymous said...

600-800 διαρκειας θα δωσει ο Ηρακλης της Αθηνας παραπανω κοσμο δεν εχει...

Anonymous said...

ακουσε με δν εχουνε παρει το κσερο εγω καλα περιμενουμε απο εμβωμαδα και οσο για τα 20 ευρω ειπαρχουνε 2.500 χιλιαδες απο τα 9 που χοραει το γιπεδο

Anonymous said...

τι 600 800 σου λεο εχουμε πουλιση ιδη πανο απο 500 χορις τιν οριτζιναλ και δν εχουνε παρι ακομα επιθανεις αεκτζιδες ο μελισανιδης θα παρει λεει καμια 40αρια

Anonymous said...

τι 600 800 σου λεο εχουμε πουλιση ιδη πανο απο 500 χορις τιν οριτζιναλ και δν εχουνε παρι ακομα επιθανεις αεκτζιδες ο μελισανιδης θα παρει λεει καμια 40αρια

HBφρένια said...

ελάτε τώρα !
δεν μπορεί να είστε τόσο ανορθογραφοι !
κόψτε την πλάκα.

Anonymous said...

ρε βλαχοσπυρο ποσο βλαχος είσαι??

Anonymous said...

Ε ρε γλεντι που θα πεσει του χρονου με το βλαχοχωριο... Θα ερθουμε και στο κοτετσι σας μην αγχωνεστε... Ειτε θελετε, ειτε οχι εκει θα ειμαστε δεν γλιτωνετε...!! Θας σας γλεντησουμε καλα οπως πριν λιγους μηνες...

Anonymous said...

Μουσάτε να πάρετε και τους τουρκογυφτους που είχατε κουβαλήσει την τελευταία φορά ,αλλά κάντε τους κανα μπανιο πρωτα γιατι πολύ η μπόχα δεν παλεύεται....

Anonymous said...

αναμενεται ωραιο πρωταθλημα..

Anonymous said...

ΕΣΥ που λεσ για ηρακλη της αθηνας ενα σου λεω.αν ηταν η ζηλεια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα!!!χαιρομαι παντως που παρακολουθεις τα αρθρα απο το χαντμπωλ του .....ηρακλη της αθηνας.εισαι σωστος.....φιλαθλος.

Anonymous said...

ΑΕΚ και ξερο ψωμι για πολλα χρονια πρωταθλητρια ακομα

Anonymous said...

Μην ξεχνατε και τον πρωταθλητη Αθηναικο. Πηρε το πρωταθλημα μαζευοντας σχεδον τους καλυτερους τοτε και την επομενη διαλυθηκε απο τα χρεη. Οταν ο Λαζοπουλος ανακαλυψει την μαυρη τρυπα θα εξαφανιστει και τοτε ποιος θα σωσει την ΑΕΚ? Και πριν μου αναφερετε το γνωστο ονομα ρωτηστε τους υπευθυνους του βολλευ.

Anonymous said...

Και μιλάμε για κανονικά διαρκείας που έχει πουλήσει η ΑΕΚ,όχι αγορασμένα απο το Βενιζέλο και λοιπές ιστορίες απο τον κλαψιάρη του βορά.

Anonymous said...

Όντως μεγάλη ξεφτύλα ,δεν έχουν να βάλουν 400 χιλιαρικα και άφησαν να υποβιβαστει το τμημα

Anonymous said...

Ο αθηναικος δεν υπαρχει, η γεβ δεν υπαρχει, ο σακκα δεν υπαρχει, ο ξυνης δεν υπαρχει, φωτοβολιδες! Τα χρεη τα γνωριζουν και εχουν κανει διακανονισμο. Γλεντι για μερικα χρονια ακομα!!!!

Anonymous said...

Μαραγκός στον Διομήδη... ήταν σίγουροι οι ΠΑΟΚτζήδες ή ότι θα γύριζε Σαλόνικα ή μεταγραφή εξωτερικό
Α ρε Κοκκώνη....

Anonymous said...

Πάτησε πόδι φίλε ο ιδιος ο Μαραγκός και δεν τον έπαιρνε τον Πετρίδη.Με άλλα λόγια :Ή με αφήνεις εκεί που θέλω εγώ να παίζω και παίρνεις και εσύ κανα ευρώ ή την κάνω για εξωτερικό.

http://www.diomidis-handball.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=946%3A2013-08-02-16-24-11&catid=53%3Anea&Itemid=59

Anonymous said...

Ο φιλος 2 αυγουστου 12.49 αντι να δωσει τα λεφτα του για διαρκειας ας τα δωσει για να κανει μαθηματα ελληνικης γλωσσας

Anonymous said...

700.000 το μπατζετ της αεκ...τωρα τι παπαριες μου λετε εσεις...

Anonymous said...

Kαι που το ξέρεις εσύ ρε φίλε το μπατζετ πόσο είναι ακριβώς? Σου το είπε ο λαζόπουλος όπως είχε πει και του άλλου του παπάρα ότι υπέγραψε ο Πέρρος και μας τα είχε πρήξει ένα μήνα και εξαφανίστηκε μετά?

Anonymous said...

Το μπατζετ τόσο είναι και ο πέρρος όντως είχε συμφωνήσει (δεν είχε υπογράψει) αλλά μετά πέσανε οι μπόμπες...Αυτά είναι αλήθειες, το απο που τα ξέρουμε άστο, άμα ξεστραβοθείς λίγο μπορεί να ψάξεις και να βρείς και εσύ μερικά...

Anonymous said...

και με το Κίελο είχε συμφωνήσει αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα

Anonymous said...

ακούγεται στις χαντμπολικές πιάτσες ότι για ένα μικροποσό η ΟΧΕ δεν στέλνει την ομάδα των παίδων (αυτή με την επιτυχία στους μεσογειακούς - και το περίσσιο ταλέντο )στους βαλκανικούς.
Πώς θα κάνετε ανάπτυξη κύριοι της ΟΧΕ ?
χορτάσαμε παχιά και κούφια λόγια.

Anonymous said...

Ακούγεται και ότι ο κύριος Βαρελτζής προσπαθεί να βολευτεί στις εθνικές γυναικών τώρα... φτάνει!!!

scopa said...

Καλα θα κανει να βολευτει ο Βαρελτζης ρε φιλε!το αξιζει ο συγκεκριμενος περισσοτερο απο καποιους αλλους.εχει τρομερη εμπειρια...

Anonymous said...

Η εμπειρία μας έχει φάει

Anonymous said...

Πού να στείλει ρε φίλε η ομοσπονδία την ομάδα παίδων και με τι λεφτά; Εδώ δεν έχει 2-3 χιλιάρικα να πληρώσει τους διαιτητές του τουρνουά του Άργους όπως τους έταξε. Ακόμα περιμένουν αυτοί.

Anonymous said...

αφού όλα τα έξοδα τα πληρώνουν οι σύλλογοι τότε τί λόγο ύπαρξης έχει η ομοσπονδία ?
να πληρώνει τα νοίκια και το προσωπικό ?

Anonymous said...

1 Αυγούστου 2013 - 7:50 μ.μ.
Ολα τα έξοδα δεν τα πληρώνει ο διομήδης που διοργάνωσε το τουρνουά από τις συμμετοχές των παιδιών ή μήπως τα λεφτά πήγαν σε καμία μεταγραφή.

Anonymous said...

Έχεις καταντήσει αηδία ρε πονεμένε Ντινο.Δε βαρέθηκς τόσους μήνες να λες την ίδια ατάκα?? Άλλαξε τουλάχιστον λίγο το ρεπερτόριό σου γιατί κάνεις μπαμ. Kαι η συνδιοργανώτρια ΟΧΕ ποια είναι η συμμετοχή της πανίβλακα? Μόνο τον πρόεδρο για την απονομή νομιζεις έπρεπε να βάλει?

κρύψου τώρα για κανένα μήνα και το ξαναγράφεις αργότερα

Anonymous said...

αμαν ρε Ντινο αντε κρυψου σε καμια τρυπα και ελα πες μας τις ιδιες ατακες του χρονου τετοια εποχη

Anonymous said...

Ποιος είναι ο ντίνος ρε παιδιά;

Anonymous said...

Έτσι υπέγραφε τις δημοσιεύσεις του αρχικά.έχει σκάσει μύτη εδώ και 2-3 μήνες και λέει συνεχώς τις ίδιες χαζομάρες.Από όταν τον έκαναν ρόμπα εδώ με κάτι φωτογραφίες που αποδείκνυαν τις χαζομάρες που έλεγε εξαφανίστηκε για κανα μήνα και σταμάτησε να το βάζει ως υπογραφή

Τώρα κάνει copy paste αυτό που έγραψε καθε 2-3 εβδομάδες ,απλά δε βάζει το ντίνος πια στο τέλος!γιαυτό κάνει μπαμ και τον καταλαβαίνουμε αμέσως!

Anonymous said...

12 Αυγούστου 2013 - 12:54 μ.μ.
12 Αυγούστου 2013 - 3:22 μ.μ.
12 Αυγούστου 2013 - 10:55 μ.μ.
Ο ΝΤΙΝΟΣ έχει παπάρια και δεν είναι ΠΑΠΑΡΑΣ σαν και σένα. Που γράφεις τα σχολειά σου διακεκομένα παπάρα ε παπάρα.

Anonymous said...

http://hatzi-handball.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7359.html

Η τελευταία φορά που εμφάνισε την ''υπογραφή ''του!! Μετά έβαλε την ουρά στα σκέλια και εξαφανίστηκε.Θυμάσαι που με έλεγες γελοίο που ισχυριζόμουν ότι ο Λαζόπουλος ήταν στο ΄γηπεδο και εσύ με έβριζες ότι δεν ξέρω τί μου γίνεται??

Αλήθεια δεν μπήκες ποτέ να αμφισβητήσεις τις φωτογραφίες.Γιατί άραγε?? άντε να γελάσουμε λίγο με τις δηλώσεις σου ξαναβλέποντάς τις!

Anonymous said...

αξιος ο μισθό σου ανδρέα

Anonymous said...

Σταματήστε τις μ.......

!!!!!!!!!!SOS!!!!!!!!!!
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΙΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .. ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6943189050

Anonymous said...

παιδια όποιος μπορεί να βοηθήσει .

Anonymous said...

εγω ξερω ενα πραγμα 1.200 διαρκιας και σινεχιζουμε

Anonymous said...

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑΣ ΕΥΣΤ. ΤΣΑΚΩΝΑΣ Δ.

Anonymous said...

Η Διοίκηση του Α.Ο.ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του φίλου Γ.Αντωνίου.

Anonymous said...

http://www.ehfcl.com/men/2013-14/article/17522/AEK+eager+to+reach+new+heights+for+Greek+handball

Anonymous said...

1600 Διαρκείας χωρίς τα συνδεσμιτικα

Anonymous said...

2500 με αυτά που πήραν οι νεφελιμ και οι Ελ στο Σείριο

Anonymous said...

17 Αυγούστου 2013 - 7:44 μ.μ.
Μεγάλωσες ποια πότε θα την κόψεις: Πειράζει δεν σου τόπανε

Anonymous said...

φετος κερκιδατος ο ελοχιμ

Anonymous said...

Μακάρι να μουνα κερκιδάτος στην ΑΕΚ να τσίμπαγα τα φράγκα και να κανα και το hoby μου...
Εγώ θα γούσταρα πάντως...
Εσύ μάλλον παίζεις Kielo και τον ειρωνεύεσαι...

Anonymous said...

Πληρώνεται ο ελοχίμ απο την Άεκ?κατι τετοιοι πρεπει να πληρωνουν και οχι να πληρωνονται!

Anonymous said...

Κάποιος ζηλεύει ή κάνω λάθος;

ΖΗΛΕΙΑ είναι...
...μια μανία, η οποία δεν μπορεί να υποφέρει το καλό των άλλων.(Λαροσκουφώ)
η υπόνοια για την δική μας κατωτερότητα (Ρίμπνικοφ Γ.)

...το συναίσθημα που νιώθει κάποιος, όταν επιθυμεί να αποκτήσει τα αντικείμενα ή τα χαρίσματα ή τις κοινωνικές συναναστροφές ενός άλλου προσώπου και το ανταγωνίζεται, θεωρώντας ότι τα αντίστοιχα δικά του είναι υποδεέστερα (wiktionary.org)

Anonymous said...

κόψε την πρωινή με τους λαροσκουφω κλπ,σε θίξαμε ρε υπερπαίκτη της κερκίδας?

Anonymous said...

Ποιός είναι ο Ελοχιμ ρε φίλε; Για πες και το παρατσούκλι του να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι, γιατί τώρα που τον λες με το κανονικό του μας μπερδεύεις.

Anonymous said...

o ακρίδας

Anonymous said...

39-28 η Αεκάρα στο πρώτο φιλικό απέναντι στους γάλλους

Anonymous said...

έχασε η ΑΕΚ 25-21

Anonymous said...

Δούκας-Ποσειδώνας Λουτρακίου 18-17