Ξεκίνησε ο νέος ΠΑΟΚ (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε ο νέος ΠΑΟΚ (vid)

Η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε χθες με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στα γραφεία του Α.Σ. στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ήδη από σήμερα οι παίκτες μπήκαν στο πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι παλιοί παίκτες της ομάδας αντάμωσαν και καλωσόρισαν τους νεοφερμένους Βότση και αδελφούς Νικολαΐδη, ενώ το πρωί ξεκίνησαν οι διπλές προπονήσεις με τρέξιμο στο Καυτανζόγλειο και βάρη στο PAOK Sports Arena.

O έφορος της ομάδας Γρηγόρης Πετρίδης ξεκαθάρισε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βάζει
ψηλά τον πήχη. Και φέτος θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Όποιος δεν το πιστεύει, δεν χρειάζεται να είναι στην ομάδα. Για κάποιους ίσως αυτό να ακούγεται ακατόρθωτο, όμως στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Σκληρή δουλειά, καλό κλίμα και πειθαρχία θα είναι οι πυλώνες της φετινής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 88 χρόνια ιστορίας και εμείς πρέπει να είμαστε αντάξιοι όλων των ιδανικών που πρεσβεύει, με τη συμπεριφορά μας εντός και εκτός γηπέδου».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, μίλησε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και σχολίασε ότι «θα υπάρξει προσήλωση στην προπονητική διαδικασία. Επενδύουμε σε αθλητές με κίνητρο. Θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δούμε πόσο πιο δυνατοί και ανταγωνιστικοί θα είμαστε σε σχέση με πέρσι».

Ο αρχηγός της ομάδας Θοδωρής Πετρίδης, τόνισε ότι «μαζέψαμε τις δυνάμεις μας. Είμαστε πανέτοιμοι για την αρχή της σεζόν. Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου υγεία, πάνω από όλα και διάθεση για δουλειά. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία».

Ο Δημήτρης Τσακίρης είπε ότι «όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν μπορεί να είναι άλλοι οι στόχοι του ΠΑΟΚ».

Από την πλευρά του, ο νεοφερμένος Κώστας Βότσης σημείωσε ότι «με μεγάλη χαρά θα έχω συμπαίκτες παλιούς φίλους. Με υγεία και διάθεση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό»


No comments