Νικολίτσας: Χρειάζεται υπομονή κι επιμονή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νικολίτσας: Χρειάζεται υπομονή κι επιμονή

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Αθανάσιος Νικολίτσας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τα επερχόμενα σεμινάρια των διαιτητών σε Βέροια (Κλειστό Φιλίππειο 09:00, Δημαρχείο 11:00) και Αθήνα Κλειστό Νέας Ιωνίας 09:00, ΣΥΔΧΑ 11:00) το προσεχές Σαββατοκύριακο.

«Στόχος είναι η καλύτερη επιμόρφωση των διαιτητών. Θέλουμε να έχουμε ομαλές διεξαγωγές πρωταθλημάτων. Οι καιροί είναι δύσκολοι και η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους, ώστε να έχουμε επιτυχημένα πρωταθλήματα και άψογα σε όλες τις παραμέτρους. Στην περίοδο που ολοκληρώθηκε δεν είχαμε αρνητικά φαινόμενα. Μάλιστα και ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κατά την κλήρωση των πρωταθλημάτων εξήρε την απόδοση των διαιτητών την περσινή σεζόν», τόνισε αρχικά ο ισχυρός άνδρας της ελληνικής διαιτησίας και συνέχισε, μιλώντας για τις αρετές που πρέπει να έχει
ένας διαιτητής:

«Αυτό που επιθυμούμε είναι ο διαιτητής να περνάει απαρατήρητος, τόσο που να μην θυμάται κανείς ούτε το όνομα τους μετά το τέλος του ματς». Πάντως τόνισε ότι στα κακώς κείμενα «θα είμαστε αυστηροί. Δεν θα χαριστούμε σε κανένα», ενώ έκανε και την κριτική του στους Delegates. «Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τους. Θέλω περισσότερο προσοχή στα καθήκοντα τους και να ασχολούνται περισσότερο με την ουσία». Τέλος επεσήμανε την συνέχιση της προσπάθειας εκκόλαψης νέων διαιτητών. «Υπάρχει αγαστή συνεργασία με την ΟΧΕ, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. Στα σεμινάρια θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Αντωνίου ως ένας εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος με ήθος», κατέληξε.

6 comments

Anonymous said...

Υπομονή και επιμονή για την κρίση που περνάει το Handball παρόλ' αυτά να στέλνουμε καμιά ομαδούλα για Beach Handball να περνάνε καλά τα κοριτσάκια μας και ο Παντέλος !

Anonymous said...

ρε βλακακο αφου βλεπεις δεν τσιμπαει κανενας γραφεις και ξαναγραφεις ασχολησου με τιποτα αλλο τοσα θεματα υπαρχουν.

Anonymous said...

Δεν το λέω για να τσιμπήσει κανείς...
Μην τσιμπάς λοιπόν...!
hahaha Xαζούλη!

Anonymous said...

Οχ, γραπτές εξετάσεις και τεστ φυσικής κατάστασης. Πάλι θα γελάσουν και οι πέτρες.

Anonymous said...

Οπιοσ ειναι μαγκασ ασ το κανει

Anonymous said...

Δεν έχει απεργία φέτος;