Οι Έλληνες του εξωτερικού - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Έλληνες του εξωτερικού

Ηγετικό ρόλο στην Aix άρχισε να αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Βασιλάκης. Ο έμπειρος δεξιός ίντερ στην 2η αγωνιστική της Γαλλικής Λίγκας σημείωσε το νικητήριο γκολ (20-21) της ομάδας του με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι σε νεκρό χρόνο και χάρισε με αυτόν τον τρόπο τους δύο βαθμούς στην έδρα της Ιβρί. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας του Κερκυραίου άσσου στο φετινό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα στον 3ο όμιλο η Βάκερ Τουν του Γιώργου Χαλκίδη υποδέχθηκε την Μέταλουργκ Σκοπίων. Η νταμπλούχος
Ελβετίας παρά το καλό παιχνίδι με τον διεθνή πίβοτ να σημειώνει 2 γκολ, προδόθηκε από τα χαμένα πέναλτι και τα λάθη και ηττήθηκε με 23-22.

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα στην 4η αγωνιστική η Τιρόλ με τον Σπύρο Μπαλωμένο να σημειώνει 5 τέρματα, επικράτησε 26-20 της Γουέστ Βιέννης και αναρριχήθηκε στην 5η θέση με 4 βαθμούς.

Την 2η νίκη της στην Α2 Γερμανίας σημείωσε η Άιντραχτ Χιλντεσχάιμ με τους Τζούφρα (7 γκολ), Τζιμούρτο (3 γκολ) και Χαντζιάρα (2 γκολ) να πετυχαίνουν το 50% των τερμάτων της ομάδας τους, η οποία νίκησε 25-23 την Ερλάνγκεν για την 4η αγωνιστική. Η Χιλντεσχάιμ πλέον ανέβηκε στην 10η θέση με 4 βαθμούς.
Στην 4η κατηγορία η Οπενβάιλερ με τον Πέτρο Κανδύλα να πετυχαίνει ένα γκολ κέρδισε και την Νούιλοχ με 30-23 και παραμένει στην κορυφή της λίγκας με 7 πόντους (3 νίκες- 1 ισοπαλία).

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Βύρωνας Παπαδόπουλος στην Α2 Γερμανίας, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την Έμπορ Ροστόκ στην Μπουντεσλίγκα. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ σημείωσε άλλα τρία τέρματα και η ομάδα του πέρασε με 28-24 και από την έδρα της Ρίμπαρ και πλέον είναι μόνη πρώτη στην κορυφή της λίγκας με 8 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές.
Αντίθετα η Σααρλούις του Νίκου Ριγανά (2 γκολ) έχασε με 33-24 από την Γκροσβάλσταντ και έτσι έμεινε στην 14η θέση με 2 βαθμούς.
Στην 3η κατηγορία η Μέκλενμπουργκ Σβερίν του Θόδωρου Ευαγγελίδη (1 γκολ) υπέστη βαριά ήττα με 32-22 από την Σπρίνγκε για την 4η αγωνιστική.

No comments