Στο ρελαντί η ΑΕΚ. Video on air - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο ρελαντί η ΑΕΚ. Video on air

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ΑΕΚ νίκησε με 35-29 τον Αρχέλαο στην Κατερίνη. Περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι δημιούργησαν πολύ ζεστή ατμόσφαιρα χειροκροτώντας και τις δύο ομάδες, αλλά ιδιαίτερα τον Σάββα Καρυπίδη, που επέστρεψε ως αντίπαλος μετά από 8 χρόνια στην γενέτειρα του, όπως και ο Αρχέλαος στην Α1 μετά το 2005.
Η «Ένωση» έδειξε από την αρχή τις διαθέσεις της και ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. «Η ΑΕΚ ήταν αναμενόμενα καλή. Εμείς δεν μπήκαμε καλά αμυντικά. Ήθελα να προσαρμοστούμε καλύτερα. Από δω και στο εξής πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι. Επιθετικά είμαι ευχαριστημένος», τόνισε ο τεχνικός του Αρχέλαου Γιώργος Καραδήμος. Από την
άλλη πλευρά ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης υπογράμμισε: «Είναι σημαντικό που μετά από αρκετά χρόνια μπήκα ξανά για παιχνίδι της Α1 σε αυτό το γήπεδο. Ο Αρχέλαος είναι ιστορικό σωματείο και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Παίξαμε πολύ ωραίο χάντμπολ. Υστερήσαμε λίγο στην άμυνα, αλλά σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας».

ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ- ΑΕΚ 29-35
Τα πεντάλεπτα: 2-3, 3-8, 6-12, 7-14, 10-16, 12-19 (ημχ.), 14-23, 17-25, 20-28, 23-31, 27-33, 29-35
ΑΡΧΕΛΑΟΣ (Γιώργος Καραδήμος): Κοσμίδης, Καραγιάμπας, Βουτσάς 7, Χρύσος 4, Μειτανίδης 1, Σαιδές 2, Ράντος 8, Ράπτης, Μελικιάν, Ασαρίδης 1, Ραγκέλοβιτς, Παπαδόπουλος Τ., Εγγλέζος, Ξώνης, Τριανταφύλλου 6.
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 3, Μπακαούκας 6, Κουμαραδέλης 1, Γεωργιάδης 8, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 1, Νικολαϊδης 1, Τσακνής, Σανίκης 2, Αλβανός 7, Καρυπίδης 4, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ. Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, δίλεπτα: 3-2, πέναλτι: 4/5-3/3.



Video streaming by Ustream

24 comments

Anonymous said...

Βρέθηκε η λύση για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Α1 Χάντμπολ λέει η Ομοσπονδία η οποία έχει συμφωνήσει προφορικά (προς το παρόν) με τον ΟΤΕ ΤV. Είναι όμως έτσι;;;

Η αλήθεια είναι ότι η ΟΧΕ θέλει να διαχειρίζεται τα δικαιώματα των αγώνων, χωρίς την σύμφωνη γνώμη των ομάδων και εν προκειμένω της ΑΕΚ.

Για την τηλεοπτική μετάδοση επειδή δεν υπάρχει χρόνος σκέφτηκε να τοποθετεί τους αγώνες την Πέμπτη, οπότε αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη ζημιά θα είναι αυτή για την ΑΕΚ (για παράδειγμα) που θα καλείται να αγωνίζεται σε εργάσιμες ημέρες για να την δείξει (όποτε, εφόσον και αν…) η τηλεόραση…

Πέρυσι ίσχυε και το πρωτοφανές απαγορευτικό λήψης στιγμιοτύπων ή και προβολής στιγμών του αγώνα μέσω κινητού τηλεφώνου…Παράλληλα απαγορεύονται οι όποιες μεταδόσεις διαδικτυακές έστω και αν ο αγώνας δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά…Δηλαδή επειδή θα ληφθούν κάποια στιγμιότυπα για κάποιο ρεπορτάζ που θα παίξει σε κάποια εκπομπή κατά την διάρκεια της εβδομάδας, οι φίλοι του αθλήματος απαγορεύεται – κατά την ΟΧΕ – να δουν την ομάδα τους μέσω live streaming.

Η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε ήδη στην Ομοσπονδία για την διαχείριση του θέματος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και δεν θα υπογράψει την σχετική σύμβαση από την πλευρά της… Το ίδιο αναμένεται να κάνουν και άλλες ομάδες μετά την κίνηση αυτή της Ένωσης που αναμένεται να αποτελέσει την αρχή για το σπάσιμο ενός παγόβουνου που προκαλεί εμπόδιο στην εύρυθμη λειτουργία των σωματείων…

Πέρυσι με τις ευλογίες και της Ομοσπονδίας το AEK LIVE είχε μεταδώσει δυο αγώνες σε Πανελλήνιο επίπεδο όταν πλέον ο ΟΤΕ TV είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια και δεν υπήρχε κανένας άλλος ενδιαφερόμενος πέραν υμών… Τότε προσφέραμε εντελώς δωρεάν το σήμα μας σε όλα τα site, συμπεριλαμβανομένου και του επίσημου site της ΟΧΕ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη στήσει μια ολόκληρη υποδομή για την μετάδοση των αγώνων που δεν θα επέλεγει η ΟΧΕ προς μετάδοση και βρίσκει μπροστά της τον τοίχο που ορθώνει η Ομοσπονδία.

Σκοπός της ΑΕΚ μέσω και της δημιουργίας Γραφείου Τύπου που ασχολείται ΜΟΝΟ με το Χάντμπολ είναι να φέρει κοντά στο άθλημα τους αναρίθμητους φίλους της ομάδας και να μεταδώσει μια άλλη αίγλη στην προσπάθεια απαγκίστρωσης του Χάντμπολ από τις χαμηλές θέσεις ενδιαφέροντος για το φίλαθλο κοινό.

Η ΑΕΚ έχει αυτή την δυνατότητα, όπως και κάποιες άλλες ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και θα διεκδικήσει μαχητικά από ότι φαίνεται τα δικαιώματα της…

ΟΛΕΣ οι μεταδόσεις και η ειδησεογραφία που αφορούν στο τμήμα Χάντμπολ της ΑΕΚ γίνονται πλέον με τον πιο επίσημο τρόπο μέα από την ομάδα που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο της ζωντανής και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους απανταχού Ενωσίτες που αγωνιούν για την αγαπημένη τους (μας…) ομάδα…

αντιγραφη απο AEK live

Anonymous said...

Απίστευτο: 10.000 άτομα είδαν Αρχέλαος – ΑΕΚ!

Εξαιρετική ήταν από όλες τις απόψεις η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Αρχέλαος Κατερίνης – ΑΕΚ που έγινε μέσω του Γραφείου Τύπου Χάντμπολ της Ένωσης. Πάνω από 10.000 θεατές παρακολούθησαν τον αγώνα διαδικτυακά… Ο αγώνας μεταδόθηκε με ελεύθερο σήμα σε πολλά μέσα ενημέρωσης προσφορά της ΑΕΚ προς τους φίλους του αθλήματος… Να σημειώσουμε πως η ΟΧΕ δεν ήθελε να μεταδοθεί ο αγώνας με την δικαιολογία πως επίκειται συμφωνία με τον ΟΤΕ TV.

Anonymous said...

Δεν είναι θέμα μόνο της ΑΕΚ και πολύ καλά κάνει και αντιδρά και μακάρι και άλλες ομάδες να κρατήσουν ίδια στάση.

Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα κάνουν τα χατήρια του ΟΤΕ για να γεμίζει τζάμπα το πρόγραμμά του είναι γελασμένοι. Προφανώς οι λέξεις δουλειά και μεροκάματο σε κάποιους είναι άγνωστες ,εκτός αν νομίζουν ότι όλοι όσοι μας αρέσει να πηγαίνουμε στο γήπεδο να παρακολουθούμε την ομάδα μας (όποια και να είναι νομίζω για όλους ισχύει το ίδιο)είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι και καθόμαστε τα απογεύματα των καθημερινών

Anonymous said...

Μην δώσετε τα δικαιώματα του πρωταθλήματος σε συνδρομητικό, ο κόσμος δεν έχει πλέον λεφτά να πληρώνει για να βλέπει το άθλημα που αγαπάει. Αφήστε το ελεύθερο στο ιντερνετ, όλοι οι πιτσιρικάδες έχουν ιντερνετ πια, μόνο έτσι θα υπάρχει διάδοση του αθλήματος. Εκτός και αν από το συμβόλαιο του OTE TV βγαίνει καμιά μιζούλα για τα λιγούρια της Γ'Σεπτεμβρίου, ε; Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Άκης.

Anonymous said...

Σιγά μην πληρώσουμε για να τα αρπάξουν κάποια λαμόγια.Είδαμε και πέρυσι τον ΟΤΕ-TV όποτε το θυμόταν και όποτε του έκανε κέφι μετέδιδε ματς σε όποια μέρα και ώρα τον βόλευε αδιαφορώντας πλήρως για τον κόσμο

Να πληρώσουμε για να βλέπουμε στο αθόρυβο τον αγώνα? Για να γλυτώνουμε τις ανοησίες του κάθε άσχετου δημοσιογραφίσκου που το παίζει speaker?

Highlight της ασχετοσύνης του speaker την περυσινή χρονιά : Στον δεύτερο τελικό σε κάποια στιγμή νομίζω στο δευτερο ημίχρονο οι παίκτες ζητούν απο το διαιτητή αλλαγή μπάλας και κατευθύνοντα προς τη γραμματεία για να την αλλάξουν. Σχόλιο του speaker : Μικρή διακοπή για να σκουπιστεί η μπάλα από τον ιδρώτα των παικτών...!!!

Ας του πει κάποιος περί κόλλας στο handball...!

Όταν πληρώνω έχω απαιτήσεις να κατέχει τα ουσιώδη τουλάχιστον ,αλλιώς να ασχολούνται μόνο με ποδόσφαιρο και να μας αφήσουν ήσυχους να βλέπουμε τα ματς είτε στο γήπεδο είτε από το internet. Έτσι και αλλιώς ούτε οι ομάδες κερδίζουν τίποτα αφού τζάμπα τα παίρνει ο ΟΤΕ(αν παντελονιάζουν και τίποτα κάποιοι δεν το ξέρω και δεν μπαίνω σε αυτό το θέμα)


ΥΓ. Καλό θα ήταν η ΑΕΚ να έρθει σε επαφή με διοικήσεις των άλλων ομάδων για κοινή χάραξη πορείας ,δε νομίζω ότι έχουν διαφορετική άποψη οι άλλοι.Αν θέλει ο ΟΤΕ μεταδόσεις να τα σκάσει στις ομάδες και αν συννενοηθεί μαζίτους για τις μεταδόσεις ,να έχουν και αυτές κάποια έσοδα.Ο τζάμπας πέθανε

Anonymous said...

Ο Διομήδης τι άποψη έχει επί του θέματος?

Anonymous said...

Εδώ λεμε την άποψη μας οι φίλαθλοι ,την επίσημη θέση του Διομήδη αλλά και της κάθε ομάδας δεν μπορούμε να τη ξέρουμε.

Ο Διομήδης από ότι ξέρω και είχε ανανκοινωθεί ,πέρυσι είχε έρθει σε συμφωνία με το sporthero να μεταδίδει τα εντός έδρα ματς του, συμφωνία που χάλασε από το deal με τον ΟΤΕ ο οποίος απαίτησε ακόμα και σε ματς που δεν μετέδιδε να μην υπάρχει καμία τηλ ή ιντερνετική κάλυψη.Άρα προσωπική μου άποψη είναι πως υπάρχει έδαφος για από κοινού δράση με την ΑΕΚ ,από τη στιγμή που δεν υπάρχει και κανένα όφελος για τις ομάδες από το συνδρομητικό και που περυσι έκανε την κίνηση για ιντερνετικές μεταδόσεις

Και όταν λέω κοινή δράση εννοώ να πιέσουν για φυσιολογικές ώρες και μέρες μετάδοσης αν θέλει ο ΟΤΕ + κάποιες απολαβές για όλες τις ομάδες

Αν τους κόψουν ΑΕΚ ,Διομήδης ,ΠΑΟΚ ,Δούκας τα ματς να δουμε τι θα κανουν

Anonymous said...

Πείτε μου τώρα ότι τα παιχνίδια την Πέμπτη θα γίνονται την ώρα που παίζουν τα τουρκικά σίριαλ... και θα πεθάνω!

Anonymous said...

Mακάρι να τα έβαζαν κατα τις 8,30-9,00 το βράδυ να έχουμε τελειώσει και από τις δουλειές αλλά είμαι βέβαιος 5-6 το απόγευμα θα θέλουν να τα βάλουν να καλύψουν καμιά τρύπα. Βράδυ θα βάζουν ποδοσφαιρο.Έχουν europa league αυτοί?

Anonymous said...

Δώστε τα στο sportshero να βλέπει ο καθένας όλα τα παιχνίδια και τζάμπα, το ίντερνετ είναι το μέλλον, και πείτε του ΟΤΕ ΤV να πάει να ... ταιριάζει και σαν ομοιοκαταληξία. Ο κόσμος σας λέει τί να κάνετε κουφιοκέφαλοι της ομοσπονδίας, πράξτε τουλάχιστον αυτή τη φορά το σωστό για το άθλημα.

Anonymous said...

σωστος ο 10,23
ΕΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

αλλά μάλλον θα υπάρχει μίζα ,
δεν εξηγείται αλλιώς ...

ή άνωθεν πολιτική παρέμβαση (δηλ πάλι μίζα ..)

Anonymous said...

Μίζα η προεδράρα μας ??? δεν υπάρχει περίπτωση...
Εκτός αν εννοείτε μίζα την επιχορήγηση για το Beach handball γυναικών... hahahaha

Anonymous said...

Πριν να αναλάβει ο Παντελής είχε εγκριθεί από το προηγούμενο ΔΣ η συνεργασία με τον κ.Νιφλή (sportshero).Θα έδειχνε 4-5 παιχνίδια από αγώνες ανδρών –γυναικών και από άλλες κατηγορίες τα ποιο ενδιαφέροντα . Επίσης συνεντεύξεις ,παρουσιάσεις κλπ.
Τι γίνεται και επιμένουμε τόσο πολύ για τον ΟΤΕ TV?
Ο γενικός γιατί σιωπά? Μήπως αυτό λέγετε ένοχη σιωπή ?
Το ΔΣ τι λέει για αυτό ?

Anonymous said...

Μα πόσο μα..κες είναι μερικοί. Ναι ο ΟΤΕ πέρα από τα έξοδα παραγωγής που θα κοστίσουν περίπου 120.000 έδωσε και μίζα για αυτό το ελκυστικό πρωτάθλημα που λέγεται ελληνικό χάντμπολ. Θα έχει μπουντεσλίγκα και την μπαπα μπουπα λίγκα.

Anonymous said...

Δεν τα κρατάει τα 120.000 αυτές τις δύσκολες μέρες και να μας αφήσει εμάς να βρούμε κανένα καναλάκι η οτιδήποτε άλλο ? νομίζω συμφωνούν όλες οι ομάδες .
Γιατί η ΟΧΕ δεν το συζητά με τις ομάδες ,δεν είναι καλύτερο αυτό ?

Anonymous said...

Να δεχτώ ρε φίλε ότι δεν υπάρχει μάσα ή μεζεδάκι, γιατί αυτή η εμμονή με τον ΟΤΕ που μας έχει κλάσει τόσες φορές; Δώστε τζάμπα εικόνα στον κόσμο, τι το κακό υπάρχει σε αυτό; Με ποιό δικαίωμα απαγορεύει ο ΟΤΕ να δείχνονται αγώνες που αυτός δεν θα τους δείξει; Τι είναι αυτό; Νταβατζιλίκι;
Όσο για το τί εικόνα τραβάει το συνδρομητικό με 120.000 ευρώ άσε να μην το σχολιάσω.

Anonymous said...

Τώρα κάπως καλά τα λες. Εσύ γιατί λες δεν γίνεται;

Anonymous said...

μα τί λέτε τώρα
το συμφέρον του αθλήματος είναι ΟΤΕ TV
όποιος λέει κάτι άλλο είναι με τους άλλους, τρομοκράτης και βάλε.


Anonymous said...

Πρόταση προς τον admin.Κάντε ένα poll στο handball.gr όπως είχατε κάνει το καλοκαίρι ,για το που επιθυμεί ο κόσμος να προβάλλονται τα ματς(έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε οι υποψήφιοι πελάτες του ΟΤΕ).2-3 μέρες διάρκεια και μία ψήφος συνολικά δικαίωμα ,έτσι να αφουγκραστείτε και την άποψη των φιλάθλων-υποψήφιων πελατών ΟΤΕ...

Anonymous said...

Τι έγινε admin? Δεν έχεις άποψη τώρα?

greekhandball.com said...

@11.13

Δεν έχω δει τη σύμβαση οπότε πρέπει να περιμένω να τη δω για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Ανεξάρτητα αν κάποιος θεωρεί τη συμφωνία επωφελή ή οχι, θεωρώ ότι για ένα τόσο σημαντικό θέμα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η συναπόφαση με τα σωματεία, θέση που εξέφρασα και αρμοδίως.


Επί της προτεινόμενης σύμβασης τώρα, το σημαντικότερο πρόβλημα που προκύπτει από την παρουσίαση του κ. Δέτση, αποτελεί -πάντα κατά την άποψη μου- η επιλογή της Πέμπτης ως ημέρας μετάδοσης, πολύ περισσότερο όταν χρειάζεται να κλείνει η αγωνιστική εκείνη την ημέρα. Η επιλογή αυτή, πέραν του προβλήματος που δημιουργεί στην προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο του αγώνα, θα αναγκάζει τις ομάδες με τους ερασιτέχνες αθλητές, να παίζουν 2 αγώνες σε δύο ημέρες (Πε-Σα), ενώ αν ληφθούν υπόψη οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ομάδων το καλεντάρι, παύει να υπάρχει.

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι ομάδες πρέπει να αναζητήσουν πηγές εσόδων και το βασικότερο να φέρουν κόσμο στα γήπεδα. Η ύπαρξη τηλεοπτικής στέγης - ακόμα και συνδρομητικής - μπορεί κάλλιστα να συντελέσει σε αυτή την κατεύθυνση. Η συμφωνία αυτή μπορεί να εμπλουτιστεί ώστε όσα σωματεία επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις τεχνολογικές δυνατότητες του παρόχου πχ live webtv pay per view κλπ.

Εν κατακλείδει, αν επιλυθεί το θέμα της Πέμπτης, αν εκμεταλλευτούν οι ομάδες τις νέες τεχνολογίες σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό πάροχο και αν περιληφθεί στη σύμβαση ο ακριβής αριθμός των αγώνων που θα μεταδοθούν στη χρονιά, θεωρώ ότι θα μιλάμε για μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ συμφωνία.



Anonymous said...

ειμαι ενας απο αυτους που δεν μου αρεσει η προταση για οτε.
αλλα ειμαι και ενας απο αυτους που θα ηθελα να βλεπω καθε βδομαδα ενα ματσακι στην tv και για μενα προσωπικα αλλα και για να δει καποιος λιγο το αθλημα μας εστω και καταλαθος,και οχι να μας λενε ποιο ειναι το handball και που παιζετε......υπαρχει καποια προταση να την κανει οποιος θελει εδω δημοσια αλλα να ειναι εφιχτη οχι παπαρολογιες τις βαρεθηκαμε φιλοι μου!!!!!!

Anonymous said...

1. Συμφωνία με ΟΤΕ αφού θέλουν, αλλά είτε μετάδοση αγώνα Σάββατο ή Κυριακή στις γνωστές ώρες ή αν πρόκειται για καθημερινή 8,30 το βράδυ (είναι ανόητο να μπει ματς καθημερινή σε εργάσιμη ώρα διότι μεγάλο μέρος του φίλαθλου κοινού δε θα μπορεί να το δει άρα χάνει υποψήφιους πελάτες + ότι δημιουργεί και πρόβλημα στις ομάδες με προσέλευση κόσμου στο γήπεδο)

2. Δικαίωμα στον ΟΤΕ να επιλέγει τον αγώνα της αρεσκείας του αλλά από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι αγώνες να είναι ελεύθεροι για διαπραγμάτευση απο τις ομάδες για ιντερνετική μετάδοση (Δεν έχει νόημα να δεσμεύεις αγώνες που δεν πρόκειται να δείξεις τίποτα ,ουτε καν στιγμιοτυπα-ρεπορταζ)

Ένας συνδυασμός των δύο τρόπων μετάδοσης και κυρίως μια φυσιολογική μέρα και ώρα μετάδοσης νομίζω είναι το καλύτερο και για το φίλαθλο κοινό αλλά και για τις ομάδες

Anonymous said...

Ναι στον τελευταίο φίλο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Να δούμε τώρα πως οι φωστήρες της ομοσπονδίας θα δράσουν, θα πατήσουν λίγο πόδι στον ΟΤΕ, ή θα μιμηθούν το κοινοβούλιό μας και θα πουν yes sir σε όλα;