Θρήνος στην Ορμή Λουξ – Σκοτώθηκε η 10χρονη κόρη, του προπονητή Γιάνι Τσοπ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Θρήνος στην Ορμή Λουξ – Σκοτώθηκε η 10χρονη κόρη, του προπονητή Γιάνι Τσοπ

Η σημερινή ημέρα, για την Ορμή Λουξ, «ντύθηκε» στα μαύρα. Πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό, ότι σκοτώθηκε το παιδί του τεχνικού την ομάδας Γιάνι Τσοπ. Την 10χρονη Λάρα παρέσυρε αυτοκίνητο έξω από το σχολείο της.

Ο Γιάνι Τσοπ αναχώρησε εσπευσμένα, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Σλοβενία και ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ Ανδρέας Κόγκας.

Σε ο, τι αφορά, την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική, η πατρινή ομάδα ζήτησε να αναβληθεί.

Πηγή: http://achaiasports.gr

9 comments

Anonymous said...

Τι να πει κανείς σε τέτοιες στιγμές... Πόσο κουράγιο χρειάζεται ο άνθρωπος. Συλλυπητήρια.

Anonymous said...

Απίστευτη καταγγελία της Ορμής: "Ψέμα του Τσοπ ο θάνατος της κόρης του!"

Anonymous said...

Υπάρχει και θεός να αποφασίσει.....τελικά. Δεν νομίζω να υπάρχει γονιός στον κόσμο που θα έβαζε το παιδί του σε μια τέτιοα διαδικασία.Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το ποιόν κάποιων ανθρώπων θα περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να επιβεβαιωθεί χίλια τοις εκατό το ποιός σκηνοθέτησε αυτό το΄έργο..........Επειδή όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος εκ Πατρών έχει κάνει πολλά στο παρελθόν και στο παρόν με πολλούς ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί μαζί του είναι πολύ πιθανό να είναι και ο σεναριογράφος.......Για το μόνο που χαίρομαι είναι οτι το παιδάκι τελικά ζεί. όσο για αυτό το απίστευτο γεγονός εαν τελικά επιβεβαιωθέί θα πρέπει να σβήσει εντελώς απο τον αθλητικό χάρτη ο υπαίτιος ..............Ανθρωπιά μηδέν.

Anonymous said...

Θα γίνει το χάντμπολ πρώτο θέμα στην Ελλάδα, για αρνητικό όμως συμβάν. Αύριο θα μιλάν όλοι για μας...

Anonymous said...

Α ρε γκογκα πωσ τα εμπλεξεσ παλι????
Εγω μια ερωτηση θα κανω γιατι ο ανθρωποσ να σκηνοθετησει το θανατο του παιδιου του αφου δεν δενει κανενα συμβολαιο κανενα προπονητη τησ Ορμησ αφου ο Γκογκασ τουσ καθαριζει οποτε θελει
Και κατι αλλο κανενασ ξενοσ προπονητησ δεν θα ρισκαρει να κυκλοφορησει αυτη η φημη στην ευρωπη γιατι μαυρο φιδι που τον εφαγε
Τα συμπερασματα δικα σασ
Πρωσοπικα βλεπω τελοσ τησ ορμησ

Anonymous said...

Καλήμερα σε όλους μας. Για τους άπιστους θωμαδες ένα θα σας πω μόνο ρωτήστε τα 4 κορίτσια που βρίσκονται στην ορμή τώρα, κ μιλάνε την ίδια γλώσσα με τον Τσοπ, να σας πουν πως έσκουζε στα γραφεία της ομάδος κ έξω από το ζαχαροπλαστειο του κ Μυλωνά περιμένοντας το ταξί να τον μεταφέρει στο αεροδρόμιο.
Υ.Γ. Υπάρχουν απόδειξής για όλα αεροπορικά,ταξιτζής μηνύματα του κ τσοπ. Αυτά λοιπόν προς το παρόν.

Anonymous said...

Καλημερα Στεφανε!!!!!!!!1
Πονηρουλη ολα τα ξερειs!!!!!!!!!

Anonymous said...

"Πριν μερικές ημέρες είχαμε συγκλονιστεί όλοι με το θάνατο της μικρής κόρης του Τσοπ, την οποία σύμφωνα με το Σλοβένο τεχνικό είχε χτυπήσει αυτοκίνητο έξω από το σχολείο. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της πατρινής ομάδας έκαναν ότι ήταν δυνατό για να τον βοηθήσουν να φτάσει γρήγορα στη χώρα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και η ανταμοιβή τους ήταν ότι όλο τούτο ήταν προσχεδιασμένο γιατί ο προπονητής είχε απλά κλείσει με άλλη ομάδα. Η Πατρινή ομάδα θα κινηθεί νομικά, ενώ σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρός της Ανδρέας Κόγκας, αναφέρει τα εξής:

"Πριν από δύο ημέρες μας συγκλόνισε ο «θάνατος» ενός 10χρονου κοριτσιού, του προπονητή Ivan Cop, που αποδείχθηκε απίστευτη απάτη από έναν άνθρωπο, ο οποίος έπαιξε θέατρο κλαίγοντας και ουρλιάζοντας για τη ζωή του παιδιού του, που αρχικά ήταν σε «βαθύ κώμα» και μετά «έφυγε» από τη ζωή, λέγοντας σε όλους μας «ο Θεός πρέπει να παίρνει πρώτα του γονείς και μετά τα παιδιά», μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Την ίδια στιγμή κινητοποιηθήκαμε να βρούμε αεροπορικό εισιτήριο με την εταιρεία Super Cargo, που στην κυριολεξία βρέθηκε το τελευταίο εισιτήριο, ένα business class, λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροπλάνο.

Ακόμα και μέσα στο ταξί, που τον συνόδευα εγώ και ο γιος μου Αλέξανδρος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο σε 1:45 από Πάτρα, συνέχιζε το ίδιο θέατρο.

Ακόμα και όταν τον ενημερώναμε ότι την επόμενη ημέρα θα μεταβώ ο ίδιος στη Σλοβενία, δεν έλεγε τίποτα.

Και όλα αυτά, γιατί σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, μία ημέρα αφότου ήρθε στην Πάτρα, έκλεισε συμφωνία με την ομάδα BORAC της Banja Luka της Βοσνίας.

Ενημερώθηκα από έναν φίλο προπονητή στη Βοσνία και δεν μπορούσα να το πιστέψω.

Μιλήσαμε μαζί του στα αγγλικά (κ. Κουκουλομάτη) επί μισή ώρα και προσπαθήσαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο έπαιξε με τη ζωή του παιδιού του.

Δεν υπάρχουν λόγια αυτή τη στιγμή για να πούμε.

Απευθύνομαι στον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε., στο αθλητικό σωματείο Π.Α.Ο.Κ., τους ζητάω συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την αήθη συμπεριφορά του Jani Cop και δηλώνω ότι αν θεωρούν ότι εξαπάτησα για οποιοδήποτε λόγο τον θεσμό του Πρωταθλήματος και του αθλητισμού γενικότερα, θέτω την απόσυρση της ομάδας μου από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη διάθεσή τους.

Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη και θα ενημερωθεί και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης".

Anonymous said...

Καημένο χαντμπολ , το άλλο θα δεις και θα αντέξεις.