Στο Δαΐς το ντέρμπι των γυναικών σήμερα στις 16:30. Ζωντανή ραδιοφωνική από το insidesports.gr - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο Δαΐς το ντέρμπι των γυναικών σήμερα στις 16:30. Ζωντανή ραδιοφωνική από το insidesports.gr

Σήμερα στις 16:30 γίνεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦ Νέας Ιωνίας και Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Τσάκωνας-Καραπάνος). το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Αθλητικό Κέντρο Δαϊς στις 16:30, λόγω κωλύματος του κλειστού της Νέας Ιωνίας και θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά από το http://insidesports.gr.

«Είμαστε έτοιμοι για το... μπαμ»
Το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν μετά το ΠΑΟΚ- Νέα Ιωνία, θα διεξαχθεί την Κυριακή όπου η Νέα Ιωνία θα αγωνιστεί κόντρα στην Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας. Ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Σίμπι Ντοιτσίνοφ είπε:
«Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρωτάθλημα θα έπρεπε να αναβληθεί για περίπου ένα μήνα.
Αγωνιστικά εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο «μπαμ». Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και έτυχε να είναι το πρώτο μας στη σεζόν. Είναι σίγουρο ότι έχουμε καλύτερο υλικό από πέρσι και περισσότερες επιλογές».

Από την πλευρά της η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου υπογράμμισε: «Παρότι δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογή, έχοντας δύο συνεχόμενα ντέρμπι, είμαστε μια ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο πρωτάθλημα και κύπελλο. Περιμένω την ομάδα μου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να παίξει γρήγορο χάντμπολ με καλές άμυνες κόντρα σε έναν πάντα υπολογίσιμο αντίπαλο. Σεβόμαστε την Αναγέννηση Άρτας, αλλά και εμείς έχουν την δική μας δυναμική και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

7 comments

Anonymous said...

7:51 το γεγονός & μόνο του ότι κάνεις προσωπική επίθεση σε μια αθλήτρια με τέτοιο ταλέντο και μάλιστα τόσο νεαρής ηλικίας, δείχνει πόσα κομπλεξ κουβαλάς.
Μείνε μακριά από τα γήπεδα σαβουρόστομε, γιατί το handball έχει ήδη πολλά ανθρωπάκια της δικής σου κατηγορίας, δεν χρειάζεται άλλα.

Anonymous said...

ελα ρε αληθεια λες,οταν μια παιχτρια οπως η τσακαλου καβαλαει το καλαμι και δεν λεει να κατεβει απο εκει λεει πολλα.ρε για τα μπαζα ειναι το παιζει και φιρμα τρομαρα της.τι να πουνε οι αλλες παιχτριες οπως{σκαρα,ποιμενιδου,γκολια,ψαθα και αλλες πολλες}.και παιξανε και ολυμπιαδα γι"αυτο μην μιλας

Anonymous said...

9:31 τα σκουλίκια σέρνονται στη λάσπη, γι' αυτό τινάξου φίλε μου. Μια ζωή θα σέρνεσαι γιατί αυτή είναι η μοίρα σου, αυτές και οι αξίες σου.

Anonymous said...

Νέα πληροφορία .Ο Τσοπ δεν ήρθε ποτέ στην Πάτρα . Όλα είναι αέρας κοπανιστός , δείξτε τα εισιτήρια τα αεροπορικά ;
Ντροπή ,υπάρχει και αξιοπρέπεια .

Anonymous said...

11.53 δεν έχεις ιδέα τι σου 78γίνεται..Ο άνθρωπος ήταν στην Πάτρα και έφυγε για λόγους που ο ίδιος μόνο ξέρει.Υποθέσεις μπορεί να κάνει ο καθένας αλλά καλό θα ήταν όταν δημοσιεύουμε κάτι να το έχουμε ψάξει πολύ καλά.Το ζητούμενο είναι ότι δεν είχε κανένα μα κανένα λόγο να σκηνοθετήσει αυτό που έγινε.Τα βρήκε αλλιώς απο ότι περίμενε και απλά έφυγε.Αυτό το καταλαβαίνει κάθε λογικός άνθρωπος.Το πρόβλημα το είχε η άλλη πλευρά διότι πολύ απλά ήταν πολύ βαρύ για το πρεστίζ της ομάδος της Πάτρας να φύγει προπονητής απο μόνος του σε δύο μέρες΄. Βλέπετε στις υπόλοιπες περιπτώσεις έφευγαν σε χρόνο ρεκόρ απο τον μαέστρο του ελληνικού χάντμπολ.........Ας περιμένουμε επίσημη τοποθέτηση του προπονητή και μετα να πάρουμε θέση.

Anonymous said...

το σίγουρο είναι ότι μάγοι δεν υπάρχουν.
Ο τύπος είδε ότι δεν υπάρχει υλικό , τα μάζεψε και την κοπάνησε.

Anonymous said...

2.49 σώπα ρε μεγάλε!!!!!Μην ξεχάσεις το βράδυ να προσκυνήσεις το εικόνισμα του Αγίου Τσοπ που έχεις στον τοίχο σου.Όλοι οι λογικοί άνθρωποι εδώ μαζευτήκατε πια.Καλό αυτό για να ανοίξετε και σε μας τα μάτια που μάλλον άλλα βλέπουμε και άλλα καταλαβαίνουμε.