Οι Έλληνες του εξωτερικού την αγωνιστική που μας πέρασε - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Οι Έλληνες του εξωτερικού την αγωνιστική που μας πέρασε

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Αλέξανδρος Βασιλάκης. Ο Έλληνας διεθνής αριστερόχειρας μετά την εξαιρετική του εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική, οδήγησε σε νέα νίκη την Aix αυτή την φορά για την 10η αγωνιστική της Γαλλικής λίγκας κόντρα στην Σελεστάτ. Ο Κερκυραίος άσσος σημείωσε 9 γκολ και η ομάδα του άλωσε την έδρα της αντιπάλου με 31-30. Πλέον η Aix βρίσκεται στην 10η θέση με 9 πόντους, σε απόσταση αναπνοής από την 5η θέση που είναι στους 10 πόντους.
Στην Αυστρία η Τιρόλ του Σπύρου Μπαλωμένου (2 γκολ) συνεχίζει  να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κερδίζοντας άλλο ένα ματς στην έδρα της κόντρα στην
Φάιβερς με 31-28. Η ομάδα του Ίνσμπρουκ βρίσκεται πλέον στην 5η θέση με 14 βαθμούς.

Τα 80 γκολ στην Α2 Γερμανίας με Μ.Ο. 6,2 έφτασε ο Βύρωνας Παπαδόπουλος που πλέον φιγουράρει στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ δίχως πέναλτι. Ο διεθνής αριστερός εξτρέμ ήταν εκπληκτικός και με 12 γκολ οδήγησε την Έμπορ Ροστόκ σε νίκη με 34-32 στην έδρα της Λετερχάουζεν για την 13η αγωνιστική της λίγκας.
Η ομάδα του Ροστόκ έφτασε τους 17 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Σε καλή φόρμα βρίσκεται και η Άιντραχτ Χιλντεσχάιμ των Χαντζιάρα (3 γκολ), Τζούφρα (4 γκολ) και Τζιμούρτου (2 γκολ). Με τους Έλληνες αθλητές να είναι για μια ακόμα φορά καθοριστικοί κέρδισε 22-21 την Γκροσβάλσταντ και έφτασε τους 16 βαθμούς. Αντίθετα η Σααρλούις του Νίκου Ριγανά δεν κατάφερε να συνεχίσει την καλή της πορεία των τελευταίων εβδομάδων και έχασε με 33-27 από την Έσεν. Έτσι έμεινε στην 17η θέση με 8 βαθμούς.

Ο Πέτρος Κανδύλας σκοραρε 5 τέρματα και ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Οπενβάιλερ επί της Λάουτερστάιν για την 4η κατηγορία της Γερμανίας. Η ομάδα του νεαρού περιφερειακού βρίσκεται στην προνομιούχο δεύτερη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην 3η κατηγορία, με 18 βαθμούς σε 12 αγώνες, ένα βαθμό από την κορυφή.

O Χρήστος Τσάτσος απουσιάζει λόγω τραυματισμού από τα τελευταία παιχνίδια της Γκονφρβιλ στη Γαλλική Ν1. 

No comments