Με Θρίαμβο οι άντρες με Άρη Νικαίας οι γυναίκες του Κένταυρου Αγριάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Θρίαμβο οι άντρες με Άρη Νικαίας οι γυναίκες του Κένταυρου Αγριάς

Την ομάδα του Π.Α.Ο. Θρίαμβου, πρόκειται να αντιμετωπίσει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 15.00, στο κλειστό του Μετς, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Οι αθλητές του Γιάννη Τσιάπα είναι πανέτοιμοι και χωρίς ελλείψεις για να πραγματοποιήσουν μια ακόμη καλή εμφάνιση και να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η παρουσία μάλιστα των αθλητών στις προπονήσεις, όλη την εβδομάδα, ήταν πλήρης. Ο Κένταυρος Αγριάς με την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία δείχνει ότι θα
έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, και αυτό θα επιτευχθεί αν αντιμετωπίζει κάθε αγώνα με την ίδια σοβαρότητα.

Η ομάδα του Π.Α.Ο. Θρίαμβου ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ήττα επί του Ηλυσιακού (25 – 24 στο κλειστό των Ιλισίων), ενώ τη 2η αγωνιστική είχε ρεπό. Η ομάδα της Δάφνης έχει να επιδείξει μια πολύ καλή πορεία κατά τη προηγούμενη δεκαετία (2001 - 2010) με συνεχή παρουσία στα πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής αλλά και με τριετή παρουσία (2006 - 2009) στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, όπου μάλιστα πέτυχε την καλύτερη πορεία την περίοδο 2006 - 2007, όταν κατέλαβε τη 4η θέση στο εν λόγο πρωτάθλημα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Παπαδάκης – Λεφάκης.

Τον Άρη Νικαίας αντιμετωπίζει η γυναικεία ομάδα του Κενταύρου Αγριάς

Ένα σημαντικό αγώνα δίνει την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, στις 16.00, η γυναικεία ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας, αντιμετωπίζει την ομάδα του Άρη Νικαίας.

Οι αθλήτριες του Βαγγέλη Ιωάννου μετά την παλικαρίσια εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής στη Πάτρα, θέλουν να προσθέσουν μια ακόμα καλή εμφάνιση, αυτή τη φορά μάλιστα χωρίς σημαντικές απουσίες.

Η αντίπαλη βέβαια ομάδα της Νίκαιας είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του Ελληνικού Χάντμπολ με αναρίθμητους τίτλους. Η γυναικεία ομάδα μάλιστα έχει κατακτήσει 4 φορές το πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας (1982 - 1985), στα πρώτα χρόνια του θεσμού.

Τη τελευταία δεκαετία αγωνίζεται τόσο στην Α2 κατηγορία όσο και στη μεγάλη εθνική κατηγορία των γυναικών. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ομάδα της Νίκαιας φιγουράρει στη 1η θέση του ομίλου έχοντας το απόλυτο με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Προβλέπεται ένας πολύ καλό αγώνας Χάντμπολ και για αυτό καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας και του αθλήματος να παρευρεθούν στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, επικροτώντας τις προσπάθειες των αθλητριών.

Διαιτητές του αγώνα οι κ.κ. Αναστασίου – Κυριακού

No comments