Πέρασε από την Έδεσσα ο ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρασε από την Έδεσσα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ σημείωσε την 6η νίκη του στο πρωτάθλημα και επικράτησε του Αερωπού Έδεσσας με 32-25 εκτός έδρας στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών και έτσι έφτασε τους 13 βαθμούς. Ο "δικέφαλος" χρειάστηκε περίπου ένα ημίχρονο για να συνέλθει από το δύσκολο ταξίδι στην Λευκορωσία, αλλά όταν άρχισε να βρίσκει ρυθμό, "καθάρισε" σχετικά εύκολα το ματς. Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 6-4 στο 9ο λεπτό. Στη συνέχεια όμως γύρισε το ματς μπαίνοντας στα αποδυτήρια με διαφορά τριών τερμάτων (11-14). Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός στην επίθεση και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα, κατακτώντας τους δύο βαθμούς.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΠΑΟΚ 25-32


Τα πεντάλεπτα: 4-2, 6-5, 8-8, 8-10, 10-11, 11-14 (ημχ.), 13-16, 16-20, 19-23, 20-27, 23-29, 25-32
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Κοτανίδης, Τζουβάρας 13, Γιόσμου 4, Πετρίδης, Κράλλης, Κυριακού 4, Βαφείδης, Μουτούδης, Μπακιρτζής, Τσάπας, Τ. Αρβανιτίδης, Π. Αρβανιτίδης 2, Μούσιος 2, Ροδοβίτης, Μαυρόπουλος Τ., Πετρίδης
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Γουργούμης, Ορφανουδάκης, Ζάγκας, Τσακίρης 6, Πίτσιος 4, Τσίλης, Τσεσμετζίδης, Νικολαΐδης, Παλάσκας 9, Βότσης, Πετρίδης 4, Ιλερής, Παπαδόπουλος, Κοκώνης 3, Κεσίδης 1, Τρουμπέτας 5.
Διαιτητές: Χασκής - Τζαφερόπουλος, δίλεπτα: 3-4, πέναλτι: 4/5-3/3

6 comments

Anonymous said...

Πολύ εύκολα ο ΠΑΟΚ καθάρισε το ματς και με την βοήθεια του προπονητή της ΕΔΕΣΣΑΣ,ο οποίος δεν έκανε καθόλου καλή διαχείριση του παιχνιδιού και οσον αφορά στην διαχειριση του υλικού του μη εκμεταλλευόμενος την κούραση του ΠΑΟΚ αλλά και οσον αφορά στην αντιμετώοιση του Παλασκα ο οποίος σημείωσε και τα εννιά του γκολ με τον ίδιο πανομοιότυπο τρόπο.
Αυτο όμως που μου έκανε τρομερά αρνητική εντύπωση ήταν η συμπεριφορά απέναντι στον φίλαθλο κόσμο του αθλητή του ΠΑΟΚ Πετριδη.Ενος αθλητή απόφοιτου ΑΕΙ , θεωρητικά μορφωμένου.Φιλε Πετριδη το παοκτσιδηλικι δεν πουλιεται σε μια πολη που ειναι ολη ΠΑΟΚ.Πέρα απο οτι εκθέτεις τον εαυτό σου , εκθέτεις και εναν ολόκληρο σύλλογο. Καταλαβαίνω οτι τα νεύρα χτύπανε κόκκινο ορισμένες φορές αλλά εκεί φαινεται και η στόφα ενος μεγάλου(διεθνη) αθλητή.

Anonymous said...

ωραιος ο στελιος 7 μπαλακια και ανετη νικη με ροτεισον οπως και την προπροηγουμενη αγωνιστικη που περασε αερα απο συκιες με το εφηβικο πλακα τους εκανε και τους 2

Anonymous said...

χαχαχαχ στελιο αντι να ασχολισει με φοιβο και εδεσσα δεν κοιτας λιγο τους απο πανω που θεωριτικα ειναι στα μετρα σου.

Anonymous said...

Ροτεϊσον χαχαχαχαχαχ καλο

Anonymous said...

10,56 να τον διωξουμε, και εγω στην πολυκατοικια μου που τον ειχα διαχειριστη δεν ηταν καλος.

Unknown said...

Ανώνυμα μηνύματα με επώνυμο στόχο...από την ασπρόμαυρη Έδεσσα...Ωραία συμπεριφορά είχε ο κόσμος της ασπρόμαυρης Έδεσσας...που βρίζατε εν χορώ σε όλο το ματς τους παίκτες του ΠΑΟΚ...Ωραία συμπεριφορά...Ούτε στην Αθήνα τέτοια ατμόσφαιρα από φιλάθλους και δεν μιλώ για ποδοσφαιρόφιλους που σκάνε στην ΑΕΚ και δεν ξέρουν τι πάει να πει ίντερ...Τελικά καλά λένε πως ο ΠΑΟΚ γεμίζει γήπεδα...Ανώνυμε ξέχασες και το πιο σημαντικό "ΠΑΟΚ πάνω από όλα".

Περαστικά...

Φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την όχι ασπρόμαυρη Αθήνα...