Βιοι αντίθετοι για Αερωπό και Φίλιππο - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βιοι αντίθετοι για Αερωπό και Φίλιππο

Στην 7η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς σκαρφάλωσε ο Αερωπός Έδεσσας, σημειώνοντας την 4η νίκη του στο πρωτάθλημα με 26-23 επί του Φιλίππου Βέροιας στο τοπικό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Πλέον η ομάδα του Γιάννη Πηλαλίδη απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και βλέπει το μέλλον με πολύ λιγότερο άγχος, σε αντίθεση με τον Φίλιππο που βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Η περιφέρεια «φωτιά» των γηπεδούχων με τους Αρβανιτίδη, Τζουβάρα και Κράλη να σκοράρουν 18 φορές έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 26-23

Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 5-7, 7-8, 9-9, 12-10 (ημχ.), 16-11, 17-12, 18-15, 21-17, 24-20, 26-23
ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Κοτανίδης, Τζουβάρας Π. 7, Γιόσμου 1, Πετρίδης, Τζουβάρας Θ., Κράλλης 8, Κυριακού 6, Αθανασίου, Βαφείδης, Μπακιρτζής, Τσάπας, Μαυρόπουλος, Αρβανιτίδης Τ., Αρβανιτίδης Π. 3, Μούσιος, Ροδοβίτης 1.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κωστακίδης Π. 3, Αρβανιτίδης, Μιχαηλίδης, Δομπρής 4, Κωστακίδης Α. 1, Μπαντής Γ., Μπαντής Δ., Δέλιος, Ζλατάνος, Κορωνάς, Χατζηγεωργίου 3, Δραγκόλας, Ζευγαρόπουλος, Πάβλοβιτς 6, Δινάλης, Παπαδόπουλος 3.
Διαιτητές: Ανταλής- Τσάμος,
δίλεπτα: 7-2,
πέναλτι: 2/2-1/2

14 comments

Anonymous said...

Χαρίκατε στο κυπελο γιατί κερδίσατε. Λάθος εμείς χάσαμε για να σας κερδίσουμε σήμερα,στο χρωστούσαμε αυτό.Κοιτάξτε να σωθήτε και να αφήσετε όλα τα άλλα.

Anonymous said...

ρε Τραπεζανλίδη έφαγες ΠΑΠΑ μεγάλο από τους γνώστες.

rvs said...

ελα το σαββατο θα εχει η ομαδα καινουργιο προπονητη .προεδρε τελειωσε τις κοπριες τωρα .αλλος απο την κερκιδα ;

Anonymous said...

καναν και δηλωσεις.Η ομαδα παιζει τωρα.Ρε Τσουβαρα αναπαντεχο το αποτελεσμα απο τον Αρχελαο?Το παιχνιδι ηταν ντερμπι και το εχασες εσυ.Αλλα τα ιδια εκανεσ και τωρα 18 γκολ τρεις παικτεσ σε βαλαν, μαλον ξεκουραζεσαι τωρα ,αφου κουραστικεσ για να παρεισ την θεση.

Anonymous said...

Πιλα μαέστρο...

Anonymous said...

Τεο έρχεσαι πριν η μετά τα Χριστούγεννα; Καλύτερα πριν να έχεις καιρό να δουλέψεις την ομάδα .Και μετά τρενάκι η ομάδα .

Anonymous said...

παλι θα κουφαθει η μητροπολεως απο τισ αναλυσεισ του γυψοσανιδα!!

Anonymous said...

απο γλυφτες κι απο παπατζηδες η ομαδα ειναι κομπλαν!!

Anonymous said...


Αφηστε ρε τους εγωισμούς οι παλιοί και τα ονόματα των μπαμπαδων σας οι νεωτεροι και σωστε την ομάδα ρε.παιξτε ρε ομαδικο παιχνίδι

rvs said...

αντε ο γυψοσανιδας ....λεει.ποσο βλακας ειναι αυτος που τον ακουει!!!!

Anonymous said...

Για να παίξεις πρεπει να μπορεις και οχι επειδη εισαι στο Φιλλιπο ντε και καλα σημενει οτι ξέρεισ.Για να εισαι προπονητης πρεπει να ξερεις και οχι ντε και καλα επειδη εισαι απο την Βεροια και ανηκεις στο κυκλο αυτο μπορεις να τα καταφερεις.οι επιλογες του παρελθον ειναι καρποι του σημερα.

rvs said...

ο τυπος με τα γιαλια ηλιου στο κεφαλι ,στο μπαγκο τι ρατσα ειναι?

Anonymous said...

λαχανεμπορα τί γινεται τωρα ;;;;

Anonymous said...

μετά τα παπατζιλίκια και τα καραγκιοζιλίκια ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ στον Φίλιππο...!