Πήρε την πρόκριση η Άρτα από τη Νέα Ιωνία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πήρε την πρόκριση η Άρτα από τη Νέα Ιωνία

Την πρόκριση στην 8άδα πήρε η ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ Αναγέννηση Άρτας αποκλείοντας την Νέα Ιωνία νικώντας 25-22 και επόμενος αντίπαλος της θα είναι η Ορμή για την είσοδό στην  4άδα. Η Αναγέννηση που δεν ξεκίνησε καλά είχε πολύ άγχος, καθόλου υπομονή στην επίθεση και η Νέα Ιωνία το εκμεταλλεύτηκε και με συνεχόμενους αιφνιδιασμούς κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο 9-12. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο για τις φιλοξενούμενες, εάν ήταν πιο προσεκτικές και συγκεντρωμένες στην τελική προσπάθεια. Βέβαια το λιθαράκι στην ανωτερότητα της Νέας Ιωνίας στο 1ο ημίχρονο έβαλε και η Καλασνίκοβα
που έπιασε 3 πέναλτι, ενώ απέκρουσε και 4 τετ α τετ των παικτριών της Άρτας. Αυτή η εικόνα συνεχίστηκε μέχρι το 50΄ με την Νέα Ιωνία να είναι σταθερά μπροστά στο σκορ και να δείχνει ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και την πρόκριση.
Όμως η Αναγέννηση δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με μεγάλη αποφασιστικότητα στην άμυνα, αλλά και σωστές επιλογές στην επίθεση αφού ισοφάρισε γρήγορα κατάφερε να περάσει και μπροστά στο σκορ για να έρθει η νίκη-πρόκριση με 25-22. Η εμπειρία των Ποιμενίδου, Σκάρα, Στανκούτε συνέβαλε στα μέγιστα για την ανατροπή και την μεγάλη πρόκριση, όπως πραγματοποιήθηκε.
ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΟΦ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ
Τα 10λεπτα: 2-4, 6-8, 9-12 (ημ.), 14-17, 20-21, 25-22

ΑΝΑΓΕΝΗΝΗΣΗ (Κώστας Τούτσης): Ναουμόφσκα, Μπαλάφα 1, Σκουτέλα, Βέμη, Ιωάννου 2, Σκάρα 8, Στανκούτε 5, Δήμου, Βράτσεβα, Δημητρίου 2, Ματαρώνα, Κολιού, Ποιμενίδου 7, Κατσώλη, Μαυρομμάτη
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Μαυρογιώργη Ζ., Μαυρογιώργη Ν. 3, Χρονοπούλου 4, Παπά 1, Μασμανίδου 2, Σλιάκοβα 2, Καλασνίκοβα, Αργυροπούλου, Κωστοπούλου, Ευκαρπίδου 1, Χοτοκουρίδου, Τσάκαλου 6, Χρύση 3, Διακογιάννη, Μανδά .
Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας
Πέναλτι: 4/7-2/4
Δίλεπτα: 1-3

Φωτό: http://www.orangenews.gr/

No comments