Πέρασε από τη Βέροια ο Διομήδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πέρασε από τη Βέροια ο Διομήδης

Έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο ο Διομήδης Άργους ανέβηκε στην κορυφή της Α1 Ανδρών με 20 πόντους μετά την νίκη του με 33-26 επί του Φιλίππου στη Βέροια στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο μέρος όταν οι φιλοξενούμενοι με πολλές λύσεις στην επίθεση, προηγήθηκαν με 11-19. Στο δεύτερο μέρος, ο Φίλιππος προσπάθησε αλλά η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων που είχαν κορυφαίο τον Τάσκοβιτς με 11 γκολ.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 26-33

Τα πεντάλεπτα: 2-4, 3-6, 4-10, 6-14, 7-17, 11-19 (ημχ.), 16-22, 18-26, 19-28, 21-31, 24-32, 26-33

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Χρήστος Τζουβάρας): Κωστακίδης Π. 1, Μιχαηλίδης, Δομπρής 9, Μπαντής Γ. 2, Δέλιος, Χατζηγεωργίου, Ζλατάνος, Κορωνάς Κ., Ζευγαρόπουλος, Δραγκόλας 5, Κωστακίδης Θ., Παύλοβις 3, Κορωνάς Θ., Αρβανιτίδης 1., Παπαδόπουλος 5.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 6, Κρεμαστιώτης, Μούγιτς 1, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 1, Σαμαράς 7, Σπέντζος 1, Ανανιάδης, Δεληγιάννης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 2, Κεδέρης 3, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 11.

Διαιτητές: Θεοδοσίου- Χαρίτσος,
Πέναλτι: 2/3-3/5,
δίλεπτες: 1-0

Φωτό: http://www.pliroforiodotis.gr/

10 comments

Anonymous said...

Νταντι πάτα πόδι.

Anonymous said...

πονηρε τζοβαρα το κεφαλι σου στον τοιχο βάρα!

Anonymous said...

Τζοβάρα παραιτήσου , δεν πρόκειται να πάρεις ματς .
Ποιο ματς θα πάρεις στο Βύρωνα , Κατερίνη;Άντε Φοίβος, Έδεσσα , Χανθ , και ο κόσμος όλος 6 πόντους και 3 σύνολο 9
Στην Α2 Τζοβάρα ο Φίλιππος με υπογραφή σου .ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Anonymous said...

Ταπερ-ζαλιδη: πρωτα εσυ εβαλες την υπογραφη σου..

Anonymous said...

Τζουβάρα , έλα που έκανες κριτική και είχες μείνει με το φτυάρι στο σύστημα καφέ .Τι έγινε ; Δεν μας είπες πότε έχει σύστημα καφέ ;έτσι είναι και στην Εθνική μαζεύεστε και εφαρμόζετε σύστημα ΚΑΦΕ;Αλήθεια τι πίνεις καπουτσίνο ή φραπέ;

Anonymous said...

Φραπέ πίνουν κάτι χωρικοί σαν εσένα που πριν λίγα χρόνια ακόμη ροδάκινα μάζευες χωριάτη.....Ο Τζουβάρας πίνει Ristretto στην αρχή και ακολουθεί ο δεύτερος που είναι Corretto και γελάνε μαζί σου τραγελαφικέ.

cb KR

Anonymous said...

μαζί τον πίνετε ή χώρια?
-τον ristretto!

Anonymous said...

έλα που έκανες κριτική για άλλους , να σε δω τώρα πόσο μάγκας είσαι τώρα Τζοβαράκι , τζάμπα μάγκας είσαι ,άντε Α2 αλλά άρχισες τα παρακάλια .Θέλω να σε δω στο Φίλλιπος -Χανθ τι θα κάνεις , θα στην φέρει ο δάσκαλος σου .Και κλάμα μετά .Η ζωή κάνει κύκλους Τζοβάρα ............

Anonymous said...

Στέλιο,βούλωνε ρε!

rvs said...

ελα ρε 1.37 μεγαλε που το πετυχες ,σαν την μαντεψια του τζοβαρα μετον αρχελαο εκανες .περνας τον εαυτο σου για εξυπνο ....μπουφε .πρωτα τον εξυπνο και μετα .....χαχαχαχαχαχαχα.