Το ματς της αγωνιστικής: Χιτσκοκικό φινάλε στο Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Το ματς της αγωνιστικής: Χιτσκοκικό φινάλε στο Κιλκίς

Με δύο γκολ στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα του ματς από τους Βότση και Κοκκώνη ο ΠΑΟΚ απέδρασε με τον βαθμό της ισοπαλίας (25-25) από την δύσκολη έδρα του ΓΑΣ Κιλκίς στην 10η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπορεί να «στραβοπάτησε» για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τις ήττες από Αναγέννηση Βύρωνα και Διομήδη Άργους, αλλά αυτή την φορά τουλάχιστον έδειξε χαρακτήρα στο τέλος. Οι γηπεδούχοι είχαν την συμπαράσταση 350 φιλάθλων, αφού με νίκη θα έμπαιναν στην τετράδα των πλέι οφ και απέδειξαν για άλλο ένα ματς ότι σε κάθε ματς είναι ικανοί να κάνουν την ζημιά. Μάλιστα αυτή ήταν η 9η φορά σε 13 αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ που ο ΓΑΣΚ παίρνει βαθμό ή βαθμούς!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε χωρίς τους Παλάσκα και Νικολαΐδη, και τους Κοκώνη, Πετρίδη, Τσακίρη και Βότση
να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Η ομάδα του Στέλιου Υετίων μπήκε εξαρχής δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε με 1-3 εκμεταλλευόμενος τα λάθη των γηπεδούχων, ωστόσο σταδιακά το Κιλκίς βελτίωσε την απόδοσή του και στο 12ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 5-4. Μέχρι το 25ο λεπτό κράτησαν το προβάδισμα, αλλά σε εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με πέναλτι του Τσακίρη. Με καθοριστικές αποκρούσεις του Ορφανουδάκη και με ένα σερί 1-3 ο ΠΑΟΚ μπήκε στα αποδυτήρια με διαφορά δύο τερμάτων (10-12).
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο ΠΑΟΚ ανέβασε τη διαφορά στα τρία γκολ με τον Τρουμπέτας (10-13), όμως και πάλι το Κιλκίς, βρήκε λύσεις, ισορρόπησε το ματς και στο 41ο λεπτό προηγήθηκε με 17-15. Με δύο γρήγορα γκολ του Κοκώνη ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 17-17, ωστόσο με ένα νέο σερί οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 20-17 εκμεταλλευόμενοι την άμυνά τους, αλλά και τον Τριανταφύλλου που έβγαλε δύσκολα σουτ. Στο 53ο λεπτό ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 21-21 και τα τελευταία λεπτά έγιναν θρίλερ. Στο 57ο λεπτό το Κιλκίς προηγήθηκε με 25-23. Σαράντα δεύτερα πριν το τέλος όλα έδειχναν ότι το Κιλκίς θα πάρει τη νίκη, όμως ο ΠΑΟΚ αρχικά με ένα γκολ του Βότση και στη συνέχεια με τον Κοκώνη, τέσσερα δεύτερα πριν το τέλος, ισοφάρισε σε 25-25 και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας.

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ- ΠΑΟΚ 25-25
Τα πεντάλεπτα: 1-3, 4-4, 6-5, 8-7, 9-9, 10-12 (ημχ.), 13-13, 15-15, 17-17, 20-18, 22-22, 25-25
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Κυπραίος 4, Καλπακίδης, Δούγιας 3, Γιαβασίδης, Δεληγιάννης, Χοτζούδης 1, Δημάκης 5, Τοκατζόγλου, Παπαδόπουλος Π. 1, Παπαδόπουλος Αθ. 1, Σισμανίδης, Μέγκας 2, Σαλαβασίδης, Γρηγοριάδης 8, Κοβλακας, Τριανταφύλλου.
ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων): Ζάγκας, Κοκώνης 5, Ορφανουδάκης, Πίτσιος 2, Τσίλης, Τσακίρης 8, Βότσης 2, Πετρίδης 3, Ιλερής, Παπαδόπουλος, Τρουμπέτας 4, Περβανάς, Κοκώνης, Κεσίδης 1, Τσεσμετζίδης. Διαιτητές: Θεοδοσίου- Χαρίτσος, Δίλεπτα: 7-4, Πέναλτι: 4/6, 6/6

18 comments

Anonymous said...

Λαμογια διαιτησιες.
Πολυ μικροι και πολυ λιγοι,δεν ειστε για Α1 εσεις! στην ελλαδα ολοκληρη κανεις δεν πληρωνεται πριν τελειωσει την εργασια του και αν δε την κανει καλα δεν τον πληρωνουν! τωρα να γινει το ιδιο και στις διαιτησιες!

Anonymous said...

χανουμε την ζωη μας για προπονησεις, δεν πληρωνομαστε, αφηνουμε τις οικογενειες μας για να μας συνουσιαζει καθε ασχετος

Anonymous said...

Σφαγη του Παοκ ακουσα , αληθευει

Anonymous said...

Θεοδοσίου χαριτσος συγχαρητήρια.μονο ο θεος μπορει να σας τιμωρησει! Γιατι οι υπολοιποι θα μας ριξουν στάχτη στα ματια..

Anonymous said...

Σφαγη του παοκ ενω πηρε το χ πρωτη φορα ακουω..αλλα ριξε λαδι στη φωτια δεν πειραζει ετσι μαθαμε να υπηρετούν αυτο το άθλημα

Anonymous said...

Τι λαδι στη φωτια ρε φιλε αυτα διαβαζουμε σε σαιτ και δηλωσεις , δεν ημουν εκει και ρωταω να μαθω !!! Αμαν πια με τις συνομοσιολογιες

Anonymous said...

σφαξτε τον χοντρο να φαμε χοιρινο....ποιος παοκ?για α2 καλως ειναι

Anonymous said...

Τσακιρη και Υετίων, σας ευχαριστουμε για οσα εχετε κανει μεχρι τωρα , αλλα αντε σπιτι σας. Γκολ μονο απο 7μετρα ο ενας, καραγκιοζης οσο δε παει ο αλλος.
και μεταξυ μας, επειδη το παμε πολλα ατομα σημερα, αυτωνων οι μανες που εβριζες σημερα Υετιων ειναι αυτοι που οταν κουβαλιόντουσαν σε πατρες κερκυρες και σε ποσα ακομα εκτος εδρας παιχνιδια σου τους ελεγες ευχαριστω τον κοσμο μας που μας ακολουθει και μας υποστηριζει. φυσικα και θα ηθελα να σε βρισω αλλα δε το κανω γιατι δε θελω να σβησει το σχολιο μου για να το δουν οσοι περισσοτεροι γίνεται

Anonymous said...

thisΠου καταντήσατε τον ΠΑΟΚ να είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία στο ΚΙΛΙΚΣ .Ότι πείτε παιδιά άντε και με την νίκη μεθαύριο με το Λουτράκι .Έχει να πέσει γε΄λιο εκεί . Πολύ ...........

Anonymous said...

12:27 απο όλο αυτό το πράγμα που είδες αυτό σε πείραξε; Μάλλον δεν ήσουν εκεί !

Anonymous said...

Στελιο φυγε....

Anonymous said...

Φερτε τον γεωργιαδη στον παοκ ...μεγας μαγκας...οχι σαν τον βλαχομαγκα τον χοντρο

Anonymous said...

Μπραβο στην κιλκισαρα για την ομαδα που εχει φτιαξει σε αντιθεση με τον παοκ που την διαλυει...

Anonymous said...

Θα τιμωρηθεί κάποτε κανένας παρατηρητής; Η ΚΕΔ θεωρεί σοβαρό το έργο που παράγουν μερικοί παρατηρητές πχ Βλάχος; Όποιος ήταν στο γήπεδο και ξέρει από διαιτησία βλέπει ένα άνθρωπο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα 60 ευρώ και τίποτα άλλο.
Εκτός από δημόσιες σχέσεις και να γράφει τα γκολ, (που είναι και δουλειά της γραμματείας), δεν κάνει τίποτα άλλο.
Ο ρόλος του παρατηρητή είναι να ελέγχει αυτό τους πάγκους και όταν παρεκτρέπονται οι προπονητές και οι αθλητές να διακόπτει το παιχνίδι να φωνάζει τους διαιτητές και να τους υποδεικνύει ποιόν πρέπει να τιμωρήσουν από τον πάγκο ούτος ώστε οι διαιτητές να ασχολούνται αποκλειστικά με τον αγώνα.
Όταν ώμος ο πάγκος μιας ομάδας έχει μπει μέσα στο γήπεδο από αποδεδειγμένες μ@@@κίες των διαιτητών τότε ο σοβαρός παρατηρητής εκτός από τους πάγκους πρέπει να τιμωρήσει και τους διαιτητές.
Έχει τιμωρηθεί κανένας διαιτητής ή παρατηρητής για απαράδεκτη απόδοση τα τελευταία τρία χρόνια; Κανείς…
Όλοι γκρινιάζουν για τις αμοιβές των διαιτητών αλλά δεν άκουσα κανέναν να λέει κάτι για τους παρατηρητές, μερικοί μόνο τα ποπ- κορν που δεν βγάζουν στο τραπέζι για να δουν την ταινία.
Αν προσέξετε στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όταν οι διαιτητές τιμωρούν τους πάγκους είναι μετά από υπόδειξη του παρατηρητή.
Για να έχεις καλούς μαθητές πρέπει να έχει και καλούς δασκάλους.
Άρα για να έχεις καλούς διαιτητές πρέπει να έχεις και καλούς παρατηρητές.
Όταν έχεις τρία ή τέσσερα ζευγάρια που είναι για τα δύσκολα και οι υπόλοιποι απλά υπάρχουν τι κάνεις; Πάντως όταν στην εκπαίδευση το μεγαλύτερο ποσοστό των μαθητών δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, τότε το πρόβλημα το εντοπίζουν στους δασκάλους.

Anonymous said...

ρε παιδιά ντροπή τέτοια λόγια για τον αρχιερέα πιπέρι

Anonymous said...

οι παικτες του παοκ θα πρεπει να χαλαρωσουν λιγο.παιδια ηρεμηστε...ελληνικο χαντμπολ παιζετε και βρισκεστε στον παοκ.παιζετε για ενα κομματι ψωμακι κι αυτο παντα στο τελος σας το παιρνουν απο μπροστα σας πριν το φατε.με λιγα λογια απληρωτοι-μη επαγγελματιες με υφος ηρακλη.κοκκωνη αγορι μου,δεν εισαι ο ποπαυ.ξυρισου.και ηρεμισε...

Anonymous said...

Ο κοκωνης χοροπηδουσε σαν μαϊμού καλά έκαναν και του έβγαλαν 2λεπτο αλλά έπρεπε να βγάλουν και τον πετριδη που οι βρισιές του ακούγονταν μέχρι τις κερκίδες .μην μιλήσω για τον γκαγκανα που έπρεπε να τον αποβάλλει απο το πρώτο ημίχρονο,μεγάλος τσαρλατανος !!!!!!!!!μπραβο σε πιτσιο τσακιρη Βότση που έδειξαν οτι είναι αθλητές και όχι τραμπουκοι!!!!!!

Anonymous said...

Να αγειασει το στομα σου φιλε 12.00. ειναι συνεχεια στο απυροβλητο οι παρατηρητες ο καθε βλαχος και ο καθε ποντιος....
ερχονται στο γηπεδο για να δουνε απο θεση vip τους αγωνες και με πληρωμη μαλιστα.
φτανει να κανετε δημοσιες σχεσεις και καντε την δουλεια σας οσο πιο καλα γινετε