Τέλος ο Υετίων από τον ΠΑΟΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τέλος ο Υετίων από τον ΠΑΟΚ

Η ήττα από τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που ακολούθησε τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από την Αναγέννηση Βύρωνα, την εντός έδρας συντριβή από τον Διομήδη και την ισοπαλία με το Κιλκίς για το πρωτάθλημα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στον ΠΑΟΚ και οδήγησε στην πόρτα της εξόδου τον τεχνικό της ομάδας Στέλιος Υετίων. Μετά από δυόμισι χρόνια στην τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου» του Βορρά και την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2012, λύθηκε η συνεργασία με τον Ελληνα προπονητή αλλά και τον συνεργάτη του Κώστα Γκαγκανά.

Οι Υετίων και Γκαγκανάς είχαν μια σύντομη κουβέντα μετά το τέλος του αγώνα με τον Ποσειδώνα
με τον έφορο του τμήματος χάντμπολ Γρηγόρη Πετρίδη όπου και αποφασίστηκε πως τη δεδομένης στιγμή είναι καλύτερο και για τις δύο πλευρές να μην διακοπεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

"Ευχαριστούμε τον Στέλιο Υετίων και τον Κώστα Γκαγκανά για όσα πρόσφεραν στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι άξια μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ και η απόφαση που πάρθηκε από κοινού είναι για το καλό της ομάδας", δήλωσε ο Γρηγόρης Πετρίδης, με τις φήμες ήδη να αναφέρουν πως ο πρώην τεχνικός του Φοίβου Συκεών Δημήτρης Μασλαρινός ίσως να είναι ο διάδοχος του Υετίωνα.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Υετίων δήλωσε: «Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση, γιατί ο ΠΑΟΚ αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου τα τελευταία έξι χρόνια. Αρχικά, θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Στέλιο Σεϊρεκίδη, που με εμπιστεύτηκε ως βοηθό του, αλλά και τη διοίκηση του ΑΣ με τον έφορο Γρηγόρη Πετρίδη και το γενικό αρχηγό Νίκο Ζάγκα που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, ώστε να είμαι ο πρώτος προπονητής της ομάδας τα τελευταία δυόμισι χρόνια.



Επιπλέον ευχαριστώ τον συνεργάτη μου Κώστα Γκαγκανά για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Το κίνητρο για αυτή την απόφαση είναι το καλό της ομάδας και η αγάπη προς αυτήν. Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να βρει το δρόμο του, να ενισχυθεί και να ξαναγίνει απόλυτος πρωταγωνιστής. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει αυτή την ομάδα, που σε δύσκολα χρόνια χάρισε χαρές στους οπαδούς μας. Ευχαριστώ όσους τη στήριξαν στα εύκολα και στα δύσκολα».

Πηγή: sentragoal.gr

4 comments

Anonymous said...

Άντε ευτυχώς σε σουτάρανε . Γιατί αν περίμεναν να καταλάβεις την ανικανότητα σου ο ΠΑΟΚ θα ήταν Α2 .Και κάτι ακόμα άστο δεν το έχεις .

Firs said...

Φίλε από πάνω,τους αδύναμους δεν τους
χτυπάνε.Ο άνθρωπος τώρα έχει τον καϋμό του είναι στα κάτω του,μη τον τσιγκλάς.Αν π.χ πάει σε μια ΑΕΚ,Κίελο τότε χώστου τα,άστον σου λέω.

Anonymous said...

ρε αντε με τον αμπαλο!!! καθε φορα που εκανε αμυνα η ομαδα του, αυτος αντι να μιλαει στους παικτες του, φωναζε και διαμαρτυροταν στους διαιτητες... αντε για και με το καλο στη μπαρτσα!!!

Anonymous said...

Δεν φταίει αυτός ρε φίλε που τα κάνει αυτά, αυτοί που τον προσλάβανε φταίνε.
Αλλά και αυτοί έτσι έχουν μάθει, διαμαρτυρίες μπας και πάρουν κανένα σφυριγματάκι... άντε από εκεί, ζήτουλες!