Ο Διομήδης διοργανώνει το 2o WOLFAKI - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Διομήδης διοργανώνει το 2o WOLFAKI

Για δεύτερη χρονιά ο Διομήδης Άργους , διοργανώνει την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, στις 10.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους το "WOLFAKI".

Το "WOLFAKI" είναι το δεύτερο κατά σειρά τουρνουά για τις ηλικιακές ομάδες μίνι και προμίνι και έρχεται με αξιώσεις να υπερτερήσει του περσινού, που είχε διοργανώσει και πάλι ο Διομήδης στο Κλειστό της Αγίας Τριάδας, με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή. Στο προσεχές τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες του Διομήδη, του Δικέα και της Άνοιξης και αναμένεται και πάλι οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές να κλέψουν την παράσταση με το
πείσμα και την αγωνιστικότητά τους.

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και η κοπή των πιτών των τμημάτων υποδομής του Διομήδη, ενώ οι γονείς των παιδιών θα προσφέρουν υπέροχα εδέσματα και γλυκά, τα οποία με πολλή αγάπη και φροντίδα έχουν επιμεληθεί. Η Διοίκηση του Διομήδη καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν την Κυριακή το Κλειστό Γυμναστήριο Άργους για να χειροκροτήσουν τους μικρούς αθλητές, να συμμετέχουν σε παιχνίδια και παράλληλες δραστηριότητες και να απολαύσουν το μέλλον της Ελληνικής χειροσφαίρισης.


No comments