Δηλώσεις από το Βέλγιο - Παράπονα για τη διαιτησία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δηλώσεις από το Βέλγιο - Παράπονα για τη διαιτησία

Η Εθνική μας ομάδα αν και καλύτερη από το Βέλγιο έμεινε στην ισοπαλία (30-30) και θέλει μόνο νίκη (σήμερα) της Ολλανδίας επί του Ισραήλ για να περάσει από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Η Εθνική έχασε από το 16ο λεπτό τον Αλβανό με άδικη αποβολή, είδε να της ακυρώνουν στο δεύτερο μέρος καθαρό γκολ του Παπαδόπουλου ενώ στην τελευταία της επίθεση δε δόθηκε καθαρό πέναλτι πάνω στον Γιαννόπουλο. Οι διαιτητές επέτρεψαν το σκληρό παιχνίδι των Βέλγων ενώ απέβαλλαν μόνο τον Ντούιτ στο 38ο λεπτό.

Το γήπεδο στο Χερστάλ του Βελγίου ήταν κατάμεστο με έντονη την παρουσία από τους έλληνες ομογενείς που στήριξαν τους παίκτες μας και στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί τους παίρνοντας πολλές φανέλες και αναμνηστικά...

Δηλώσεις

Βύρων Παπαδόπουλος: «Για δεύτερη φορά στα προκριματικά κινδύνεψε η σωματική μας ακεραιότητα αλλά μείναμε απροστάτευτοι από τους διαιτητές! Είναι ανεπίτρεπτο αλλά ελπίζουμε ακόμα στην πρόκριση»!

Κων/νος Γιαννόπουλος: «Η αποβολή του Αλβανού ήταν άδικη. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και ευχαριστούμε τους έλληνες που ήρθαν».

Αλβανός Αλέξης: «Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Μακάρι να έρθει αύριο (νίκη της Ολλανδίας επί του Ισραήλ) το αποτέλεσμα που θέλουμε και η πρόκριση»!

Σαρηγιαννίδης Λευτέρης (Έφορος Εθνικής Ομάδας Χάντμπολ): «Τα παιδιά απέδειξαν με τη ψυχή και το σθένος που έδειξαν πως το άθλημα έχει μέλλον στην Ελλάδα. Η Ομοσπονδία πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια σε όλους τους τομείς και οι προπονητές να έχουν τα εφόδια για να δουλέψουν για τους στόχους μας. Πρέπει μαζί με την ομάδα να δουλέψουν και οι Δημόσιες Σχέσεις που είναι απαραίτητες. Συγχαρητήρια στα παιδιά και το τεχνικό τιμ και πάλι»!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΜΙΚΟΣ

3 comments

Anonymous said...

Υπάρχει βιντεο? γιατι αν περιμένουμε να δούμε απο οτε χαθήκαμε...

Anonymous said...

Πού μπορούμε νά δούμε τόν αγώνα?
Μάλλον ήταν ακριβή η μετάδοσι...
Απο Ολλανδια..εάν βλέπετε αγώνα τού Αγιαξ,οι περισσότερες σημαίες τί είναι.....

Anonymous said...

Οι Ολλανδοί στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων...όχι απλά νικησάν τους εβραίους αλλά τους ισοπέδωσαν με 34-24...Είμαστε στα πλει-οφ! Συγχαρητήρια στα παιδιά που χωρίς σοβαρή οργάνωση, πολυήμερες προετοιμασίες και φιλικά διεθνή παιχνίδια τα κατάφεραν. Ας δώσει το έναυσμα αυτή η επιτυχία στην ομοσπονδία να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην εθνική η οποία δεν στερείτε υλικού αλλά οργάνωσης και ομαδικότητας για να πετύχει και περαίτερω προκρίσεις στο μέλλον.