Επιστολές της ΟΧΕ πρός σωματεία, διαιτητές και πολιτεία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστολές της ΟΧΕ πρός σωματεία, διαιτητές και πολιτεία

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος απέστειλε πριν από λίγο επιστολή στα σωματεία- μέλη της, ενώ παρόμοια επιστολή απέστειλε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανό και την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου με την οποία τους ενημερώνει για τις δυσάρεστες εξελίξεις στο θέμα της αποχής των διαιτητών, ζητώντας τους παράλληλα την αρωγή τους για να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Η επιστολή στα σωματεία αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την δυσάρεστη εξέλιξη που έχει προκύψει με την αποχή των διαιτητών:

Όπως γνωρίζετε η ΟΧΕ συναντήθηκε με εκπροσώπους όλων των Συνδέσμων Διαιτητών την Δευτέρα
20/1 προκειμένου να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση. Στην συνάντηση, η ΟΧΕ αφού άκουσε τα αίτημα των διαιτητών και αφού παρουσίασε αναλυτικά την δύσκολη οικονομική κατάσταση και τις ελάχιστες δυνατότητες που υπάρχουν, προχώρησε σε μια πρόταση που κυρίως αφορούσε την άμεση καταβολή ενός ποσού 45.000€ . Οι διαιτητές απάντησαν αρνητικά την Τετάρτη 22/1 και η ΟΧΕ απέστελλε χθες Πέμπτη 23/1, νέα πρόταση η οποία και εξαντλεί πλέον όλα τα τρέχοντα περιθώρια των οικονομικών δυνατοτήτων της. Η πρόταση αυτή περιείχε τα παρακάτω σημεία:

«Η ΟΧΕ δύναται να καταβάλει στους λογαριασμούς των διαιτητών το ποσό των 50.000€ έναντι των υπαρχουσών οφειλών.
Οι μετακινήσεις διαιτητών στα Εθνικά Πρωταθλήματα θα προκαταβάλλονται μέχρι τέλος Μαρτίου. Οι προκαταβολές των μετακινήσεων θα συνεχίσουν και μέχρι τέλος της περιόδου υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει η προβλεπόμενη ροή χρημάτων από την ΓΓΑ. Η ΚΕΔΧ από την πλευρά της θα μεριμνήσει ώστε ο αριθμός των μετακινήσεων να σχεδόν μηδενικός και να μην λαμβάνεται υπόψη στους ορισμούς η εντοπιότητα.
Να συσταθεί άμεσα επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των διαιτητών και εκπροσώπους της ΟΧΕ για τον εξορθολογισμό του υπάρχοντος πινάκα μετακινήσεων στελεχών.
Για αποστάσεις άνω των 100χλμ και εφόσον υπάρχει αντίστοιχος σταθμός που μπορεί να εξυπηρετήσει, οι διαιτητές θα μπορούν να κάνουν χρήση των ΙΧ του χορηγού AVIS.
Η ΟΧΕ στην επόμενη Γενική Συνέλευση θα εισηγηθεί την πληρωμή των αμοιβών των ηλικιακών αγώνων από τα σωματεία με ποσό 12€.
Σε ότι αφορά διαφορές που αφορούν τα οφειλόμενα ποσά, η ΟΧΕ θα εξετάσει όλες τις υποθέσεις και σας διαβεβαιώνουμε ότι αν κάποια ποσά δεν έχουν καταχωρηθεί για οποιαδήποτε αιτία θα υπάρξει η απαραίτητη διόρθωση.»

Οι απαντήσεις που έλαβε από τους Συνδέσμους ήταν θετικές σε όλα τα σημεία αλλά αρνητικές σε ότι αφορά το ποσό που θα τους καταβληθεί αφού ζητούν άμεση καταβολή από 100.000€ έως 120.000€. Μετά από αυτό η ΟΧΕ ήταν υποχρεωμένη να αναβάλλει όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου αφού τα ανωτέρω ποσά είναι αδύνατον να καταβληθούν την παρούσα χρονική στιγμή.

Στο σημείο αυτό υπενθυμίζουμε ότι οι επιχορηγήσεις της ΟΧΕ από την ΓΓΑ βαίνουν μειούμενες κάθε έτος εδώ και 3 χρόνια. Για το 2013 η ΟΧΕ έλαβε τακτική επιχορήγηση 900 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή σχεδόν το 1/3 της επιχορήγησης του έτους 2010. Με το ανωτέρω ποσό η ΟΧΕ έπρεπε να τακτοποιήσει τις πάγιες ανελαστικές δαπάνες της, να οργανώσει τις δραστηριότητες των Εθνικών Ομάδων, να προβεί σε αναπτυξιακές δράσεις και να διοργανώσει Εθνικά Πρωταθλήματα. Αντιλαμβάνεστε πόσο δυσχερές είναι το ανωτέρω έργο με τα συγκεκριμένα ποσά. Επίσης μπορείτε να σκεφτείτε πόσο δυσχερέστερο θα γίνει εάν τελικά ισχύσουν όσα αναφέρθηκαν στην πρόσφατη συγκέντρωση της ΕΟΕ με τις ομοσπονδίες από τον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος έκανε λόγο για περαιτέρω μείωση το 2014 της τάξεως του 50% (δηλαδή 450.000 ευρώ για την ΟΧΕ).
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, το ποσό των 50.000 ευρώ που η ΟΧΕ πρότεινε ως έναντι στους διαιτητές δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο και αντιπροσωπεύει σχεδόν το 20% περίπου των οφειλών ενώ με τα υπόλοιπα σημεία της πρότασης διασφαλίζεται σε μεγάλο βαθμό η μη περαιτέρω επιβάρυνση τους μέχρι το τέλος της περιόδου.

Επειδή η συνεχιζόμενη αποχή πλήττει τα σωματεία, τους αθλητές αλλά και το σύνολο του αθλήματος, παρακαλούμε θερμά όπως εντός του Σαββατοκύριακου μας καταθέσετε την άποψη σας για τους περαιτέρω χειρισμούς και ενέργειες που εκτιμάτε ότι πρέπει να γίνουν. Όπως αντιλαμβάνεστε από τα ανωτέρω, η Διοίκηση έχει εξαντλήσει όλα τα οικονομικά περιθώρια αλλά και την επίδειξη της καλής της θέλησης.
Με την ευκαιρία, σας ενημερώνουμε ότι προχωρούν οι τυπικές διαδικασίες εκταμίευσης των επιχορηγήσεων σωματείων που έχουν δοθεί από την ΓΓΑ και σύμφωνα με εκτιμήσεις τα χρήματα θα έχουν κατατεθεί στον λογαριασμό της ΟΧΕ τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, οπότε και διατεθούν άμεσα στα σωματεία σύμφωνα με τον πίνακα που έχει καταρτιστεί από την ΓΓΑ.
Κλείνοντας, θεωρούμε ότι στην κρίσιμη αυτή στιγμή που βιώνει το άθλημα είναι απαραίτητη η συμπόρευση όλων των μελών της οικογένειας του αθλήματος. Είμαστε στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή και ευελπιστούμε ότι και με την δική σας συμβολή θα μπορέσει να ξεπεραστεί το πρόβλημα"

114 comments

Anonymous said...

καλά , αν προσέξουμε το κρυμμένο νόημα πίσω από τις λέξεις: ελάχιστες δυνατότητες, υπό την προυπόθεση για ροή χρημάτων,εφόσον υπάρχει σταθμός και άλλες και προσθέσουμε και το ότι πάλι τα σωματεία καλούνται να πληρώσουν τους διαιτητές ΚΑΙ για τα ηλικιακά , μπορούμε να καταλάβουμε που βαδίζουμε. κανονίστε μην γίνει τίποτε καμιά στραβή και δεν πάνε τα λεφτά των σωματείων στα σωματεία.τότε πρέπει να επέμβει ο υπουργός ο εισαγγελέας το σδοε και ο θεός ο ίδιος.

Anonymous said...

Η επιστολή είναι μια σωστή κίνηση εκ μέρους της ΟΧΕ. Λέει τα γεγονότα όπως είναι και από εκεί και πέρα ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Οι διαιτητές έκαναν λάθος χειρισμούς και το χειρότερο... επέλεξαν να αντιδράσουν με τον Μονόδρομο και συνήθως οι μονόδρομοι οδηγούν σε αδιέξοδα...

Anonymous said...

12,25 παπαγαλακι εισαι???
Αφου επιλεξαμε λαθοσ δρομο και .... τα λοπιπα γιατι στα τσακιδια παρακλαλατε ολοι??? εεε?????? αει σιχτοιορ ολοι σασ σασ βαρεθηκαμε νουμερα

Anonymous said...

Θα είχε ενδιαφέρον να "βγάλετε" και την επιστολή προς Υφυπουργό και Γ.Γ.Α.. Έτσι από περιέργια να δούμε τι τους λένε.

Anonymous said...

Απορώ ακόμα γιατί τα σωματεία δεν αντιδρούν ανάλογα με την δίκαιη στάση των διαιατητών.Χρειάζεται πολύ να καταλάβουμε όλοι εμείς που συντηρούμε με αίμα και κόπο τους συλλόγους μας ότι η ΟΧΕ για ακόμη μια φορά μας αντιμετωπίζει με προχειρότητα και απαξίωση?? Η μήπως φαντάζεστε ότι με αυτά τα χρήματα που βγήκαν να πάρουμε απο ΓΓΑ θα επιβιώσουν οι περισσότερες ομάδες?? Εάν δεν κινηθούμε ομαδικά όπωε οι διαιτητές είμαι θέμα χρόνου για τις περισσότερες ομάδες να παύσουν να λειτουργού σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών..Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά για όλους μας και ειδικότερα για το μονα;δικό άθλημα αυτή την στιγμή στη Έλλάδα που υπολειτουργεί..Να μπεί ένας μπροστά να κινητοποιήσει τα σωματεία για την τουλάχιστον 50% άμμεση ερξόφληση των οφείλομένων ...
Αλλιώς να σταματήσουν εδώ και τώρα τουλάχιστον τα πρωταθλήματα Α2 και Β΄ΕΘΝΙΚΉς...

Anonymous said...

Νομίζω όλοι θα ήθελαν να μάθουν πόσοι εργάζονται στην ΟΧΕ και τι μισθούς παίρνουν,για να καταλάβουμε που πηγαίνουν τόσα χρόνια τα λεφτά.
Φτάνει το παραμύθι της ΟΧΕ.
Τελικά θα ήθελα να ξέρω τι προσφέρει η ΟΧΕ στο άθλημα,μια που και τις αμοιβες των διαιτητων στα ηλικιακα πρωταθλήματα ετοιμάζεται να τις δώσει στα σωματεία.
(νέα έμπνευση 12ευρω)

Anonymous said...

αφου τα ηλικιακά ως τα παμπαίδων παγκορασίδων είναι open γιατί να πληρώσω διαιτητές αφού μπορώ να κατέβω αν έχω να πληρώσω; και γιατί δεν μπορώ να συννενοηθώ με τον αντίπαλο και να σφυρίξεικάποιος κοινής αποδοχής εθελοντικά και χωρίς χρέωση αφού υπογράφουν τα σωματεία από πριν ότι συναινούν,; και γιατί δεν λέτε ότι όποιος διαιτητής θέλει να προσφέρει στο άθλημα, να το κάνει αφιλοκερδώς και να υπάρχει μια δεξαμενή από όπου να μπορούν τα σωματεία -και μόνο άμα θέλουν- να καλέσουν κάποιον και να τον πληρώσουν για να παιξει; αυτοί αφήνουν τις δουλειές τους για να σφυρίξουν ενώ οι αθλητές-παράγοντες- προπονητές ξύνονται όλη μέρα και πάνε να παίξουν και κανένα παιχνιδάκι να πάρουν κανά 1000άρικο έξτρα τον μήνα!!!!!και η αυτού μεγαλειότης η ομοσπονδία να παραιτηθεί αφού το μόνο που κάνει πια είναι να παρακολουθεί ανίκανει να επέμβει την κατρακύλα προς τον γκρεμό;λυπάμαι που το λέω αλλά νομίζω πως έφτασε το τέλος

Anonymous said...

Σωστός ο 1.40 .Ας μας πουν πόσο είναι η μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων της ΟΧΕ (με τις υπηρερωρίες χαχαχαχα) και να δούμε αν πραγματικά μπορεί να σταθεί αυτό το άθλημα .Γιατί αν αληθεύει ότι η μισθοδοσία όλων των υπαλλήλων της Ομοσπονδίας είναι 500.000 ευρώ τότε μιλάμε ασχαλώς για ομοσπονδία παγκόσμιου βεληνεκούς με 500 σωματεία και 26.780 αθλητές .Αλλά ξέχασα μην μιλήσει κανείς για το προσωπικό γιατί θα νευριάσει και θα σπάσει τις οθόνες των υπολογιστών και πάλι η ομοσπονδία (εμείς) θα τα πληρώσουμε .

Anonymous said...

Όλα από την αρχή με νέα άφθαρτα υλικά .

Anonymous said...

Τα σωματεία που ασχολούνται με την ανάπτυξη έχουν μειωθεί στο 50%. Όλοι συμφωνούμε πως η μόνη λύση είναι η ανάπτυξη. Με 12 ευρώ/αγώνα/διαιτητή δηλαδή 24 ευρώ το παιχνίδι πόσα σωματεία θα έχουμε ενεργά την επόμενη χρονιά?

Anonymous said...

Τα λεφτά δεν φτάνουνε γιατί κάποιοι φωστήρες της ομοσπονδίας μαζί με τους προστατευόμενους παρατρεχάμενους τους (βλέπε επιστημονικούς συμβούλους) αποφάσισαν ότι για να παίξουν τα καφενεία οι χοντροί του Πήγασου Κυψέλης ή του Γ.Σ.Κηφισιάς πρέπει να πάνε στο Άργος ή στην Πάτρα ή στα Χανιά, γιατί δεν υπάρχουν ομάδες ισάξιές τους στην Αθήνα. Πως να φτάσουν τα λεφτά μετά Παντελή; Ποιός έκανε αυτόν τον μεγαλειώδη σχεδιασμό; Παιδάκι του νηπιαγωγείου να έβαζες να διοργανώσει τα πρωταθλήματα, θα καταλάβαινε ότι έτσι δεν βγαίνει το πράγμα.

Anonymous said...

Προς 2:10:
Αφού παίρνουμε κανα 1000αρικο εξτρα το μήνα γιατί δεν έρχεσαι να πάρεις κι εσύ κάνα 1000αρικάκι?? Ελα εσυ κι αν βγάλεις 1000€ το μήνα εξτρα εγώ παρατάω τη διαιτησία και σου δίνω μετρητά και το ποσό που μου χρωστάνε από το 2010.
Εγω φίλε μου, έχω το αυτοκίνητό μου παροπλισμένο χωρίς πινακίδες εδώ και δύο χρόνια επειδή δεν έχω λεφτά να το επιδιορθώσω από βλάβη που έπαθε γυρίζοντας όλη την Ελλάδα για να σφυρίζω. Πες μου τι φταίω να στερώ την οικογένεια μου από το μέσο μεταφοράς της?
Παντελή, άσε επίσης και το παραμυθάκι με την AVIS και τα ενοικιαζόμενα... Ακόμα και σταθμός εξυπηρέτησης να υπάρχει, τις βενζίνες πάλι από την τσέπη μας πρέπει να τις βάλουμε... Οπότε μην πανηγυρίζεις για την υπερλύση που μας βρήκες... Μια μ...κια και μιση είναι κι αυτή που μας πασάρεις για να πεις ότι κάτι πρότεινες...
Ασε τις μπουρδολογίες και βρες σοβαρή λύση...
Και μην παίρνεις στο λαιμό σου μερικά χαζά παιδιά εκεί στη συμπρωτεύουσα... Τα εκθέτεις χωρίς λόγο...

Anonymous said...

Το πρόβλημα δεν είναι οι διαιτητές ή το 15μελές της οχε...αλλά τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ ...εκεί είναι το καρκίνωμα του αθλήματος...οι ψευτοπρόεδροι που ψηφίζουν καθε καρυδιάς καρύδι ...κι όταν γίνεται συνέλευση τους δίνουν τα ψηφοδέλτια έτοιμα... αυτό που συμβαίνει στο αθλημα νομίζουν ότι δεν τους αφορά...γιατί άραγε???
Γενική συνέλευση εδώ και τώρα...

Anonymous said...

Γενική συνέλευση εδώ και τώρα και τότε να δούμε ποιος είναι μάγκας ;Καλυνύχτα στο άθλημα

Anonymous said...

παπ το τι λενε για σενα δεν περιγραφεται. εχουν τρελλαθει με το θεμα σου. αν κανεις πισω τωρα θα γινεις μεγαλη ρομπα. γι αυτο πανε να σου φορτωσουν το θεμα με τους διατητες. σταματιαδης και σταυρακακης πρωτα βιολια στο θαψιμο. στον ιατρουδη εχεις κανει τιποτα? μπορει να μην το πιστεψεις να ξερεις οτι ο γκαντης προς τιμη του ειπε την αληθεια για το τι εγινε. ενας φιλος!!

Anonymous said...

Που εισαι ρε Στελιο Βιντζιλαιο να δεις τι αφησες πισω στην ΟΧΕ .....

Anonymous said...

Ο Βιτζηλαίος άφησε τα bonus στο προσωπικό....

Anonymous said...

Για το άθλημα θα πει κάποιος κάτι ;;;;

Anonymous said...

Παπ αλήθεια λέει ο 6.49 αυτοί οι δυο παντελώς άσχετοι του αθλήματος τολμάνε και παίρνουν διαιτητές και σε θάβουν ,ΑΣε που κλεγοντε και στον θείο και στον παντελακο για σένα, κατάντια μιλάμε μπαρμπαπάπ,,,',

Anonymous said...

Α ρε Αλικακος που σας χρειάζετε
σαν την ελλαδιτσα καταντησατε το χαντμπολ
κουμαντο στο αθλημα κανει ο σταυρακακης που δεν ξερει απο που φουσκωνουν τη μπαλα

Anonymous said...

ειρηνη παιδια ,λυση θα δωθει την Δευτερα και ολοι χερι χερι θα παμε το αθλημα μπροστα.Υπομονη μεχρι την Δευτερα.

Anonymous said...

Τι λυση να βρεθεί; Φέτος με 900 δινουν 50 υστερα από αποχή και μας χρωστανε 300+. Φετος με 450 που είπε ο Πρόεδρος οτι θα πάρει τι θα γίνει; Ξανά τα ίδια.

Anonymous said...

Αγαπητοί φίλοι

Επί 3 ολόκληρες εβδομάδες, παρακολουθούμε να διαδραματίζονται διάφορα γεγονότα στο άθλημά μας, με τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του handball να είναι τραγικά ΑΠΟΝΤΕΣ και ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

Παρακολουθούμε την αντιπαράθεση Ο.Χ.Ε. και διαιτητών, χωρίς κανένας από τους βασικούς συντελεστές του αθλήματος να παίρνει θέση. Τα ερωτήματα πολλά. Δε μας ενδιαφέρει; Μας βολεύει αυτή η αναταραχή; Είναι ένα καλά στημένο παιχνίδι από κάποιους για να εκμεταλλευτούν καταστάσεις για προσωπικό όφελος;

Που είναι οι πρόεδροι των ομάδων; Κύριε Λαζόπουλε; Κύριε Πετρίδη; Κύριε Βλαχοσπύρο; Κύριε Δούκα; Κύριε Κρανιώτη; Κύριε Μυλωνά; Τι λέτε για όλα αυτά;

Οι κατά καιρούς λαλίστατοι κύριοι της Ο.Χ.Ε., ο κ. Χεβιδόπουλος, ο κ. Γκαντής, ο κ. Μανδάς, ο κ. Πιλαφάς, ο κ. Σταυρακάκης και λοιπές δυνάμεις, τι θέση παίρνουν;

Τους κατανοώ βέβαια, γιατί κανένας από τους κυρίους αυτούς δεν είναι Πρόεδρος κάποιας ομάδας, άρα δε νοιάζονται ιδιαίτερα να ακουμπήσουν την «καυτή πατάτα» των οικονομικών θεμάτων. Γιατί κανένας τους δεν μπαίνει στον κόπο κάθε Σαβ/κο και κάθε τέλος του μήνα να βρει χρήματα ώστε να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας του.
Γιατί πολύ απλά έχουν πάρει μια εξουσιοδότηση από τη Σάμο, τη Μυτιλήνη, την Άνω Μαγούλα και είναι παράγοντες της Ο.Χ.Ε..

Έχουν γίνει λάθη και παραλήψεις από όλους, Ο.Χ.Ε., διαιτητές, Προέδρους ομάδων που εξουσιοδοτούν όποιον λάχει στις Γενικές Συνελεύσεις, από όλους και δεν υπάρχει αμφισβήτηση.

Τι κάνουμε τώρα; Θα εξακολουθήσουμε να είμαστε απαθείς; Αδιάφοροι; Θα ψάξουμε για εξιλαστήρια θύματα; Θα ψάξουμε για σωτήρες και μαθητευόμενους μάγους;

Θα τολμήσω να καταθέσω κάποιες προτάσεις, γιατί κανένας δεν το κάνει, τουλάχιστον δημόσια. Θα πρέπει άμεσα κατά τη γνώμη μου:

1) Να πάρουν χρήματα οι διαιτητές. Πως; Να παρακρατηθεί ένα ποσό 500€ από όλες τις ομάδες (συγκεντρώνονται 50.000€), από την επιχορήγηση των ομάδων που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τη Γ.Γ.Α.. Μαζί με τα χρήματα που δίνει η Ο.Χ.Ε., μαζεύονται 100.000€.

2) Διαιτητές και Ο.Χ.Ε. να κάνουν διάλογο για το υπόλοιπο ποσό που πρέπει να καταβληθεί και να υπάρξει χρονοδιάγραμμα καταβολής.

3) Να έχει ολοκληρωθεί ο διάλογος πριν τα Play Offs Ανδρών και Γυναικών και να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα πριν την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
4) Να υπάρξει διάλογος στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Μαρτίου για τη δημιουργία λίγκας στην Α1 Ανδρών, όχι με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας, αλλά μιας μορφής «ημιεπαγγελματισμού». Στη λίγκα να μετέχουν ομάδες που θα έχουν τη δυνατότητα: α) να καλύπτουν ένα ποσό εφάπαξ συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, π.χ. 6-8.000€ κάθε ομάδα και να μετέχουν το πολύ 10 ομάδες β) να καλύπτουν όλα τα έξοδα της διαιτησίας γ) η Α2 κατηγορία Ανδρών να απαρτίζεται από αθλητές μέχρι 23 ετών και οι ομάδες να καλύπτουν το 70% της συνολικής δαπάνης που αφορά τους διαιτητές, καθώς επίσης να πληρώσουν 3-4.000€ για τη συμμετοχή τους στο Πρωτάθλημα, όπου θα μετέχουν 10 ομάδες σε έναν όμιλο.

5)Η Α1 Γυναικών να καλύπτει ένα εφάπαξ ποσό συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, π.χ. 4-6.000€/ομάδα, να απαρτίζεται από 6 ομάδες που θα αγωνίζονται σε 4 γύρους και να καλύπτει το 100% της δαπάνης των διαιτητών.
6) Να καταργηθεί η Α2 Γυναικών και να διεξάγονται περιφερειακά πρωταθλήματα με γεωγραφικά κριτήρια.

Αυτά από εμένα. Αναμένω και τις δικές σας προτάσεις.

Anonymous said...

11:46 πολυ στο πόδι ειναι η πρόταση σου. Τον Μάιο προτάσεις απ όλους τον Ιούνιο αποφάσεις με επιχειρήματα , στόχους, κτλ

Anonymous said...

Λύση υπάρχει :

Όλα από την αρχή

Κατάργηση της σημερινής ΟΧΕ με όλα τα επακόλουθα και δημιουργία μιας νέας Ένωσης σωματείων απο μηδενική βάση .

Anonymous said...

Προς 11.46.
Συμφωνώ στα περισσότερα ,αλλά είσαι απαράδεκτος να αναφέρεις να κρατήσουν από τα σωματεία 500 ΕΥΡΩ..Και στο κάτω κάτω της γραφής μας έχετε ζαλίσει με τους διαιτητές. Για τα σωματεία δεν βλέπω καμμιά αναφορά για τα χρωστούμενα. Χωρις ομάδες πάπαλα τα έξτρα χρήματα που έβγαζαν αρκετοί διαιτητές - πάπαλα Εθνικές ομάδες- πάπαλα η ΟΧΕ..
Πείτε μου ένα κίνητρο και έναν λόγο να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά αυτή την στιγμή με το χάντμπολ.....

Anonymous said...

πάλι τα σωματεία;;; έχετε βρει την ε΄΄υκολη λύση!!!μόλις ανακοινώθηκε δημόσια ότι τα σωματεία θα πάρουν κάτι λίγα έναντι των πολλών που έχουν ξοδέψει (γιατί όταν ανακοινώνονταν μόνο στην οχε, ποιος ξέρει τι γινόταν ) βάλθηκαν από 2000 να τα φτάσουν στα 500 ευρώ όσα μας έλεγαν ότι έπαιρναν τόσα σρόνια για να μας μοιράσουν!! και αν αυτή η επιχορήγηση αφορά το 12-13 , το 10-11 και -11-12 πήραν λεφτά από την γγα; και τι τα έκαναν; και γιατί τα χρήματα θα πάνε στην οχε και όχι στα σωματεία απευθείας όπως ανακοινώθηκε από την γγα; στο τέλος θα γίνει πάλι η πουλτιά και θα μας τα φάνε και αυτά !!! και τότε να δω τι θα κάνουμε εμείς οι φτωχοί -πλην απαραίτητοι- συγγενείς

Anonymous said...

Τι έγινε;Πονάνε οι αλήθειες και σβήνουμε τα σχόλια!Ότι δε σε βολεύει...δρόμο!ΟΥΣΤ!

greekhandball.com said...

Διάβασες τους όρους σχολιασμού και θυμηθηκες τα μικρά γράμματα. Όσο για τις αλήθειες κανε υπομονή μέχρι την Τρίτη. Μπορει και να εκπλαγείς.

Anonymous said...

11.46 μάλλον είσαι παπαγαλάκι διότι οι ( δηθεν ) προτάσεις σου συντηρουν το αρρωστο κατεστημενο που μας εφερε σαυτη τη κατασταση.
Δεν είναι ΛΟΓΙΚΟ μεγαλε παλι τα σωματεία να την πληρώσουν.
Παρτε το είδηση τα Σωματεία θα δώσουν τη λύση.
Αν δεν προσεχθούν δεν υπάρχετε κηφήνες.
Αν θέλετε να υπάρχει το άθλημα ΣΤΗΡΙΞΤΕ τα σωματεία.
Για γενική συνέλευση ουτε κουβέντα.

Anonymous said...

παπ ΤΙ θα γίνει τη τρίτη?
Μη μας κρατάς σε αγωνία.
βρήκατε το φάρμακο για τον Καρκίνο?

Anonymous said...

Ήρθε η ώρα των αποφάσεων ,παιδιά.Να φύγουν άμεσα οι καρεκλοκένταυροι κ ειδικά ο πρόεδρος που δεν έχει διαπραγματευτικές ικανότητες,να γίνουν εκλογές κ να ανέβουν οι έχοντες κ οι κατέχοντες για το άθλημα. Να ψηφίσουν τα πραγματικά σωματεία που ζουν κ βιώνουν την καθημερινότητα του αθλήματος κ όχι τα φαντάσματα που παίρνουν κ τα λεφτά,χωρίς να τα δικαιούνται....

Άμεσα εκλογές εδώ κ τώρα....Να δώσει ο οχε τα 100.000 χιλιάρικα άμεσα στους διαιτητές,γιατί τα έχει πάρει κ να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα τα χρήματα....

Anonymous said...

Ναι,ακριβώς,εκλογές άμεσα κ καταβολή των 100.000 στους διαιτητές....η μόνη λύση για το άμοιρο χάντμπολ κ η νέα διοίκηση να τα βάλει όλα σε μια σειρά

Anonymous said...

Αυτή η ομοσπονδία έφερε στην μιζέρια το χαντμπολ...είναι η μοναδική που δεν έχει ένα χορηγό για το πρωταθλημα,τις εθνικές κ τους διατητές....τζάμπα ο otetv, ρούχα μόνο η humell,μπάλες η kempa,για την avis ούτε καν ξέρουμε.είναι χορηγίες αυτές? Ποιος είναι ο τόσο επιτυχημένος υπεύθυνος μάρκετινγκ? Άμεση αντικατάσταση. Αλλαγές κ εκλογές τώρα.

Anonymous said...

Η αποχή θα συνεχιστεί , πρέπει κάποιοι καρεκλοκένταυροι να το πάρουν χαμπάρι .Από τώρα να προετοιμάζονται κάποιες παράγοντες της ΟΧΕ για γιαούρτωμα .Μάθανε οι ομάδες για το τι σκέφτονται (πληρωμή όλων από τις ομάδες )και έχουν κάνει κίνηση για εκλογές .Τίποτα δεν τους επηρεάζει ούτε τα τηλεφωνήματα του Big Brother .

Anonymous said...

Ειναι λάθος να χρεώνεται στο σημερινό Πρόεδρο και το σημερινό ΔΣ , όλες τι παθογένιες και τα νοσηρά φαινόμενα του παρελθόντως. Το Χαντμπολ μεταφέρει τα προβλήματα του ...ας ειμαι πιο συγκεκριμένος ....δεν ειναι η προχειρότητα και ο μηδενικός σχεδιασμός για τα σημαντικά ζητήματα , δεν ειναι το κομματικό στερεότυπο (ΠΑΣΟΚ ) που επέβαλε ο Αγγελούδης, δεν ειναι η ανικανότητα να επιλέγονται οι αντικειμενικά καλύτεροι...Όλα τα παραπάνω μας έφεραν στο τέλμα . Ποιος φταίει φυσικά και φταίμε ΟΛΟΙ , ο πρόεδρος του σωματείου γιατι δεν πήγαινε στις Γενικές συνελεύσεις, η αν πήγαινε και έβλεπε τα σταυρομένα ψηφοδέλτια δεν έφερνε καμμιά αντίδραση. Οι προπονητές γιατι ήθελαν να συντηρήσουν ενα status των λίγων. Οι παικτες μέσω της ένωσης τους γιατι το μόνο που τους ένοιαξε ήταν να περάσουν την ρύθμιση για να μένουν ελεύθεροι στα 25. Όλα αυτα ξέσπασαν τωρα. Σε οτι αφορα τις εκλογές ειναι οτι πιο γελοίο και αποπροσανατολιστικό εχει λεχθεί.

Anonymous said...

Κοντέ διαχειριστή έχεις καταντήσει το blog βήμα για τα προσωπικά σου Αρρωστεια και αηδία θελουμε να αρχίσουν οι αγώνες βαρέθηκαμε τα κουτσομπολιά και αυτό το επίπεδο διαλόγου που συν τηρείς Για εμάς μετράει να παίξουμε και όχι να ξεκατινιαζομαστε.Ασχολησου όπως πρέπει με το άθλημα γιατί υαρχουν πολλά που θα χρειαστεί να γράψεις και για τον εαυτό σου Υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα σου

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ said...

Αγαπητοί φίλοι. Ξεκινάω έτσι γιατί στα 35 χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα έτσι νοιώθω με όλους τους συντελεστές του, παράγοντες, αθλητές, προπονητές, διαιτητές. Είναι κρίμα σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα και όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες μια από αυτές και το άθλημα μας να ξεκατινιαζόμαστε ανώνυμα στα σάιτ παρά να ενώσουμε επώνυμα τις δυνάμεις μας και συνεχίζουμε να δινουμε μια υγειή διέξοδο στη νεολαία μας. παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι, να πρυτανεύσει η λογική και να βάλουμε ολοι ένα λιθαράκι ώστε να βρεθεί μια λύση και να εκτονωθεί η ένταση. Ο χώρος μας δυστυχώς είναι μικρός και πρέπει επιτέλους να γίνουμε όλοι επώνυμοι στα σχόλια μας και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία έχουμε υποχρέωση να συστρατευτούμε όλοι χωρίς εγωισμούς και ιδιοτέλεια και να κρατήσουμε το άθλημα και να το παραδώσουμε στα παιδιά μας. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Anonymous said...

Λύση δεν άκουσα αγαπητέ Λευτέρη για το αύριο του αθλήματος .Η τακτική <> ήταν σύνθημα άλλης εποχής .Τώρα πράξεις .Μπορείς να δεσμευτείς σε συγκεκριμένα πράγματα (ανάπτυξη, σχεδιασμό ) ή θα παραμείνει ίδια η κατάσταση ;Αν είναι να μείνει μια από τα ίδια ας το κλείσουμε διότι αποτύχαμε όλοι μας και κύρια οι διαχειριστές της κατάστασης και της διοίκησης της Ομοσπονδίας .

Anonymous said...

4.54 λυπαμαι αλλά εισαι ακόμη ένα παπαγαλακι που μας τα πρηζει...αυτά που έγραψες είναι ότι πιο γελοίο και αποπροσανατολιστικό έχει γραφεί από παπαγάλο...
Οι εκλογές είναι η ΜΟΝΗ λύση για να σας διώξουμε επιτέλους...
Ηδη ετοιμάζονται οι νέοι που θα πάρουν τη τύχη του αθλήματος στα χέρια τους...
ρε πασόκο ωραίες λεξούλες χρησιμοποιείς: λάθος , παθογενειες ,νοσηρα , προχειρότητα, μηδενικός,κομματικό , ανικανότητα , τέλμα ,και άλλες.(Δηλαδή μόνο ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ), ρε παγκαλε δεν τα φαγαμε μαζί, η αδιαφορία μας σας έφερε...
Τέλος ...έρχεται και σε σας η ώρα σας...
Τις τρέμετε ΑΥΤΕΣ τις εκλογές...γιατί δεν θα είναι ΣΤΗΜΕΝΕΣ...θα είμαστε όλοι εκεί και τότε τα στημενα ψηφοδέλτια να δω που θα τα βάλετε...

Anonymous said...

Η ΟΧΕ στην επόμενη Γενική Συνέλευση θα εισηγηθεί την πληρωμή των αμοιβών των ηλικιακών αγώνων από τα σωματεία με ποσό 12€.
μονον που στην επομενη γενικη συνελευση τα σωματεια θα σασ φερουν προταση να τα πληρωνετε ολα μονοι σασ κυριοι της ΟΧΕ αρκετα τα κοροιδα πληρωσαν αντε γεια

Anonymous said...

Από σωματείο μεριά .Ας το κλείσουμε το μαγαζί δεν πάει άλλο καληνύχτα θα πάρετε το μήνυμα στην γενική συνέλευση .

Anonymous said...

Όλοι λένε για χρήματα στους διαιτητές. Για ενημερώστε μας πόσο αμοίβοντε οι διαιτητές στην Α1 απο τα σωματεία και πόσο απο την Ομοσπονδία. Πόσο αμοίβοντε στην Α2 και πόσο απο την Ομοσπονδία, στην Β Εθνική το ίδιο και στα ηλικιακά.
Για να ξέρουμε και εμείς που δεν γνωρίζουμε.

Anonymous said...

1η Πρόταση:
Εξοδος του Συνδέσμου Διαιτητών απο την ΟΧΕ.
Να δημιουργήσουν σύλλογο και να εγγραφούν στην ΓΓΑ και να παίρνουν την τακτική επιχορήγηση απο το Κράτος.όποτε την πάρουν βέβαια.

Anonymous said...

Τι γίνεται εχουμε κανένα νέο; Αφήστε τα troll

Anonymous said...

Την καλύτερη προταση την έκανε ο Νικολιτσας με το παράβολο. Αν γίνει απο την επόμενη χρονια δεν θα εχουμε προβλήματα.

Anonymous said...

το ειχαμε πει οτι το σπασιμο θα γινει απο την Βοριεα Ελλάδα απο την θεσσαλονίκη καλύτερα γιατι οι αλλοι βορειοι εχουν κακαλα Θεοδοσακη και δεν προβένουν σε μονομερή επιστολή ξεφτίλες που θα κατηγορίσεις τους διαιτητες για τα χρεη ρε ξεφτίλα. βγες ρε και πες μας τι σου υποσχεθηκαν. επιβεβαίωσες οτι γραφτηκε οτι θα την σπασεις εσυ. να αναλαβεις και την ευθυνη ετσι και χαθοουν τα χρηματα θα φας πολυ φτησιμο. καρντασια φορατε και παντελονια ξεφτιλες

Anonymous said...

Νικολιτσα το ξεραμε οτι θα πηγαινες στον συνδεσμο με τους πιο αδυνατους διαιτητες οταν εφαγες την ηττα απ τους διεθνεις πες μας μεγάλε αρχιδιαιτητη που τα περνεις εφαπαξ τα χρηματακια σου καθε φορα που κατεβαινεις αθηνα για ορισμους τι τους εδωσες; ο Βλαχος τελικα ηταν καλη κινηση αφου τα πουλεν του Τολιος Θεοδοσακης πανε με τον κολλητο τους για να σπασουν το εννιαιο μετωπο ολα εισαι τυχερος που δεν γινεται πανελληνιο σεμιναριο για οικονομικούς λόγους πάντα θα σε ξεφτιλιζαμε μπροστα σε ολους τους διαιτητες.

Anonymous said...

Απεργια τέλος.οι αγωνες αρχιζουν το σαββατοκυριακο αφου εσπασαν την απεργια μετα απο διαφωνια του συνδεσμου θεσσαλονικης με την Αθήνα

Anonymous said...

Καλα μεγαλε μην εισαι και τοσο σιγουροσ

Anonymous said...

Μπορούν οι υπεύθυνοι της ομοσπονδίας να μας πουν τι θα γίνει?θα περιμένουμε πάλι να βγει ανακοίνωση πέμπτη στις 22.45? Πως θα προλάβουν τα σωματεία να κλείσουν λεοφωρεία κ να κανονίσουν οι ερασιτέχνες αθλητές τις δουλειές τους? Έλεος πια. Και να προσληφθεί άμεσα ενας γνώστης για να βρει χορηγούς.δεν πάει άλλο αυτό το παραμυθι.κύριε βιολιτζή κ κύριε σταυρακάκη είστε υπεύθυνοι μάρκετινγκ.παραιτηθείτε κ αφήστε κάποιον πουμπορεί να δουλέψει κ να φερει χρήματα στην ομοσπονδία.

Anonymous said...

Προς: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΚΟΙΝ: ΚΕΔ/ΟΧΕ



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ύστερα από συζήτηση που έγινε ,με τα μέλη του συνδέσμου μας,θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό το σκεπτικό,στο οποίο  καταλήξαμε,σχετικά με την αποχή που συμμετέχουμε .
Όλοι αγωνιούμε για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το αγωνιστικό κομμάτι του αθλήματος, εξαιτίας του αδιεξόδου των συνομιλιών με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας.
Ωστόσο η τελευταία επιστολή που λάβαμε από την Ομοσπονδία φανερώνει την αγωνία που βιώνουν οι διοικούντες της,καθώς και όλοι οι φορείς του αθλήματος.
Η θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας,είναι  σταθερή απο την πρώτη στιγμή,σχετικά με το εφάπαξ πόσο που μπορεί άμεσα να καταβάλει ,πράγμα που δηλώνει ειλικρίνεια και σύνεση (βάση προϋπολογισμού τριμήνου που μας παρουσίαζε),ωστόσο το χρονικό περιθώριο που ζητάει μέχρι την Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας ,θεωρούμε ότι θα έπρεπε να δοθεί ως δείγμα καλής θέλησης από την πλευρά μας .
Άλλωστε,το χρέος δεν πρόκειται να διογκωθεί,αφού θα  προκαταβάλονται τα έξοδα των μετακινήσεων.
Υπεύθυνη για την κατάσταση που βιώνουμε,δεν είναι μόνο η Ομοσπονδία,μερίδιο ευθύνης φέρουμε κι εμείς καθώς μείναμε άπραγοι, μετά την πρώτη κίνηση που κάναμε τον Σεπτέμβριο του 2012,όταν και διεκδικούσαμε καλύτερη αντιμετώπιση στο θέμα της καταβολής των αποζημιώσεων των αγώνων.
Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στους αγώνες δεν θα διακόψει τις συνομιλίες για την ανεύρεση λύσης καθώς και την προσπάθεια των υπευθύνων της Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση του προβλήματος,ώστε να μην το βρει μπροστά της στο κοντινό μέλλον.
Αν κάποιος διαφωνεί για τα πόσα που παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ή γνωρίζει κάτι περισσότερο για το οικονομικό κομμάτι της υποθέσης,ας μιλήσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σοβαρά ,ώστε να κάνουμε δικαιολογημένα την στάση μας ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ βάζοντας τέλος στις κακοήθειες και στα κουτσομπολιά που οργιάζουν τον τελευταίο καιρό.

Υ.Γ. : Διαφωνούμε κάθετα με τον πόσο των δώδεκα ευρώ,που προτείνε η Ομοσπονδία, ως αποζημίωση για τους Ηλικιακούς Αγώνες.
Η μείωση θα πρέπει να γίνει αλλού· αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη!

Ο Πρόεδρος Θεοδοσάκης Ιωάννης


Ο Γενικός Γραμματέας



Δελόγλου Βασίλης

Anonymous said...

Δεν μπορεί να την εγραψε ο Θεοδοσακης τετοια επιστολή. Κάποιος άλλος την εγραψε. Αφού ρε καλέ συναδελφε ήταν έτσι από την αρχή, γιατί δεν επαιξες την προηγούμενη εβδομάδα; Δεν νευριάζω μαζί σου αλλά σε λυπάμαι για την κατάντια σου....

Anonymous said...

Για πες μας ρε Θεοδοσάκη τα μέλη του συνδέσμου σου την ξέρουν την ανακοίνωση ;
Τι διαφορετικό περιέχει από αυτά που συζητήθηκαν στην συνάντηση ,και γιατί δεν έπαιξες από την αρχή .
Είσαι για λύπηση πραγματικά αλλά θα εξαφανιστείς από τον χώρο γιατί είσαι ανεπιθύμητος πλέον .Επαναστάτης να σου τύχει από Λευκό Πύργο .Ώρε κάτι παλικάρια που βγάζει η Σαλόνικα

Anonymous said...

Θεοδοσακη αν σου βαστάει βγάλε τα χρωστούμενα 3 χρόνων για σενα και τους διεθνείς του συνδέσμου σου. Να μάθουν οι συνάδελφοι την αλήθεια. Και που σαι. Απο αυριο αλλαξε τα γραφεία του συνδέσμου σου απο το Καυτατζόγλειο στη Μικρα στο Ιωάννης Μελισσανιδης. Ειναι το κατάλληλο μέρος.

Anonymous said...

Ο Θεοδοσάκης άλλαξε άθλημα .Έγινε πρόεδρος στην ρυθμική γυμναστική .Μην τον απασχολείται με θέματα χάντμπολ πλέον .Μόνο για θέματα που έχουν σχέση με την Ρυθμική θα μπορεί να σας απαντήσει .Είναι ειδικός .

Anonymous said...

ρε θεοδοσακη πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος σαν και σένα που πιστεύει αυτούς της οχε? μερικοί άνθρωποι γεννήθηκαν να είναι πιόνια , όπως εσύ .
Σίγουρα την επιστολή δεν την έγραψες εσύ , είναι ΚΑΘ΄ΥΠΟΔΕΙΞΗ από το νικολίτσα (μήπως).
Ποιό είναι λάθος σου?
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ.
κι εγω σε λυπάμαι.

Anonymous said...

ρε παλικαρια φαγωθήκατε με τον θεοδοσακη ....οικογενοια εχει ο ανθρωπος του ταξανε μεταθεσουλα κάθε μερα λαρισα είναι ο τυπος τωρα παει κοντα στο σπιτι του στα πα....α του τα υπολοιπα ...

Anonymous said...

οι κόρακες θα σπασετε την απεργία ,τα σωματεια τα ρωτήσατε θα κατέβουν στα γήπεδα ?

Anonymous said...

Δηλ. Για να καταλάβω η διάφορα της Θες/νίκης με τους υπόλοιπους συνδέσμους διαβάζοντας τις επιστολές και τα σχόλια ειναι στο ποσο που πρέπει να καταβάλει η ΟΧΕ 50.000 η 100.000 σε όλα τα αλλα συμφωνούν με την πρόταση της ΟΧΕ. Δηλ αν θα πάρουν οι διαιτητές απο 400 η απο 800 Ε . Ε τώρα τι να πω ...

Anonymous said...

σωστος 8.09 αυτη ειναι η διαφορα...αν παρουν 100.000 δηλαδη 400 γιουρο παραπανω θα σωθουνε...αλλα το κανουν αυτο γιατι καποιοι ξερουν και τους συμβουλευουν...ερχετε και η προταση απο την αθηνα η μαλλον απο τον συμβουλατορα της αθηνας...τον γνωστο κοντο... αν διαβασατε σωστα την νεα επιστολη της θςσσαλονικης ειναι μετα απο αποφαση ολου του συνδεσμου αν καταλαβα καλα οπως την διαβασα.ας στειλουν και οι αλλοι συνδεσμοι επιστολες για να δουμε τι αντιπρωσοπευουν και ποιος ειναι απο πισω τους...

Anonymous said...

8.43 εισαι πολυ βλακαs τελικα εχειs μεγαλο προβλημα....

Anonymous said...

ρε φελε 8.43 δηλαδή τι περιμενες να σου πουνε από σαλονικη ότι η αποφαση είναι του αγγελουδη ?

Anonymous said...

Η προσπάθεια για να σπάσει η αποχή έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, και για αυτό όλη η πίεση έπεσε στη βόρεια Ελλάδα, διότι το Σάββατο όλα τα παιχνίδια είναι στη βόρεια Ελλάδα. Εκτός από το Διομήδης-Δούκας που για αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει μία μετακίνηση. Κατά την Ομοσπονδία, δεν πρέπει να χαθεί άλλη αγωνιστική στην Α1 ανδρών. Σπάμε λοιπόν το μέτωπο με έναν βορειοελλαδίτικο σύνδεσμο, γίνεται η αγωνιστική και κερδίζουμε χρόνο για το άλλο Σαββατοκύριακο.

Anonymous said...

8:54 το μεγαλο προβλημα ειναι οτι εχεις μεγαλη πικρα...
10:42 τα φαντασματα τα βλεπεις και οταν κοιμασαι?

Anonymous said...

Συνήθως, τα φαντάσματα τα βλέπω στο ξύπνιο μου. Για παράδειγμα όταν βλέπω εσένα!

Anonymous said...

Κύριοι μερικές προτάσεις για το θέμα της διαιτησίας.
1) Άμεση κατάθεση 50.000€ έναντι χρωστούμενων στους διαιτητές.
2) Δέσμευση για καταβολή του υπόλοιπου ποσού εντός δύο ετών (50% έως 31/12/2014 και το υπόλοιπο 50% έως 31/12/2015).
3) Πληρωμή όλων των κατηγοριών πριν από την έναρξη κάθε αγώνα.
4) Κατάθεση του κόστους μεταβίβασης, για αγώνα εκτός έδρας σε έναν από τους δύο διαιτητές, εντός τριών εργάσιμων ημερών μετά την διεξαγωγή κάθε αγώνα.
5) Μείωση της αποζημίωσης των αγόνων για τις κατηγορίες Α1 ανδρών, γυναικών κατά 15% και αύξηση της αποζημίωσης κατά 10% στις ΜΗ ΕΘΝΙΚΕΣ κατηγορίες. (Έτσι θα έρθουν νέοι διαιτητές στα γήπεδα).
6) Άμεση παύση ορισμού διαιτητών από Νότια Ελλάδα για αγώνες στην Βόρεια Ελλάδα και αντίστροφα. (Περιορισμός χιλιομετρικών αποστάσεων, για ορισμούς διαιτητών, εκτός εάν δεν υπάρχουν διαιτητές, να γίνεται ορισμός από σύνδεσμο που είναι πιο κοντά).
7) Δέσμευση όλων των συνδέσμων διαιτησίας, για κοινή γραμμή αντιμετώπισης θεμάτων.
8) ΆΜΕΣΑ οργάνωση ομοσπονδίας διαιτητών.

Anonymous said...

θεοδοσακη τι κρίμα οι αλλοι συνδεσμοι δεν θα σου κανουν το χατηρι δεν πειραζει θα σου μεινει κι εσενα η σταμπα του απεργοσπαστη κολλητου της ΟΧΕ και όλοι θα σε βλέπουν όπως σου αξιζει σαν χαφιέ δεν θελ να στενοχωριθεις παντα είχε ατομα σαν κι εσενα και στο παρελθον. μαγκες το σιγουρο ειναι οτι αν δεν μπουν τα 100000 δεν γινονται παιχνιδια

Anonymous said...

,μερίδιο ευθύνης φέρουμε κι εμείς καθώς μείναμε άπραγοι,
Μπράβο ρε Θεοδοσάκη μαλώσαμε κιόλας που παίζαμε τόσο καιρό τζάμπα . Α ρε Θεοδοσάκη τι πιόνι είσαι που σε χρησιμοποιούν και κάνεις και κολοτούμπες;

Anonymous said...

Φίλε 11:25
1)Είσαι ένας από τους μπλά μπλά
2)Ποιες είναι οι προτάσεις σου, να αλλάξω πλευρά στον ύπνο;;;;
3)Εάν δεν μπορείς να συντηρήσεις την ομάδα σου, άλλαξε ομοσπονδία και αφού κόπτεσαι για το καλό του αθλήματος, μήν ζητιανεύεις χρήματα από τους αθλητές του συλλόγου.
ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, με ξένα κόλλυβα κηδεία κάνεις

Anonymous said...

Θεοδωσάκη η ανδροπρέπεια και η αξιοπρέπεια είναι δυο έννοιες που πρέπει να τις βγάλεις από το λεξιλόγιο σου… κρίμα, μην στεναχωριέσαι θα σε καμαρώσουμε και πάλι στα σαλόνια της Α1, γιατί μόνο για Α1 δεν είσαι.

Anonymous said...

Γράφει πουθενά, η ανακοίνωσε ο σύνδεσμος της Θεσσαλονίκης ότι θα κατεβούν να διαιτητεύσουν αγώνες;;;
Ποιος το είπε και πού το γράφει ρε παιδιά, να μου το πει κάποιος !!!!!

Anonymous said...

Πιστεύουμε ότι η συμμετοχή στους αγώνες δεν θα διακόψει τις συνομιλίες για την ανεύρεση λύσης καθώς και την προσπάθεια των υπευθύνων της Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση του προβλήματος,ώστε να μην το βρει μπροστά της στο κοντινό μέλλον.
Εκεί το λέει παπαγαλάκι του Λευκού Πύργου .Αλλά είδατε το κράξιμο που φάγατε και το ρεζιλίκι ότι την επιστολή την έγραψε άλλος και κάνετε κολοτούμπα τώρα .Ντροπή αυτή την λέξη δεν την μάθατε στα παιδικά σας χρόνια .Και αλήθεια πείτε σ' αυτόν που έγραψε την επιστολή το σωστό είναι ποσό και όχι πόσο .Υπάρχουν και τόνοι .Και δεύτερο από 15 Ιανουαρίου την είχατε έτοιμοι την επιστολή ;Έτσι δικαιολογείται η στάση του Θεοδοσάκη στην συνάντηση στην Ομοσπονδία .

Anonymous said...

Μήπως κάποιοι πραγματικά δεν θέλουν να ξαναρχίσουν οι αγώνες και δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα; Γιατί δεν βάζουν τα λεφτά αυτά που έχουν στους διαιτητές αφού έτσι και αλλιώς τα χρωστάνε .Δεν μπορώ να καταλάβω βλέπουν το καράβι να πηγαίνει στα βράχια και αυτοί αμέριμνοι χορεύουν και κάνουν ηλιοθεραπεία !

Anonymous said...

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ έλεος αρχίστε τωρα τα πρωταθλήματα . Σας δίνουν οτι αντέχουν . Στην τσέπη τους τα βάζει η ΟΧΕ ..... απλα δεν έχουν να δώσουν . Το μόνο που κερδίζετε ειναι να σας βρίζει όλος ο κόσμος . ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΙΑ έχεις μεγάλη ευθύνη στην αδιαλλαξία και την εμπάθεια που δείχνεις.

Anonymous said...

9.32 τώρα που γράφεις παιρνεις υπερωρίες !!!!!

Anonymous said...

8.2 μαλλον παλι δεν καταλαβες.η παραγραφοσ στην επιστολή λεει'πιστευουμε ότι η συμμετοχη στους αγωνες',για να εννοει ότι η θεσσαλονικη θα παιξει θα επρεπε να γραφει'πιστεύουμε ότι η συμμετοχη ΜΑΣ στους αγωνες'οποτε ασε τις υποθεσεις για τα παπαγαλάκια κορακα της διαιτησίας.ασε επιτελους και εμας τους αθλητες να παιξουμε.εμεις την πληρωνουμε.

Anonymous said...

παπ να μας πεις ποια σχολια σου αρεσουν να στα στελνουμε στο email για εγκριση λαμογιο κι εσυ

Anonymous said...

αρχισαν οι εκπτωσεις....η αθηνα θελει τωρα 80.000!!!και σε κρυφη επιστολή που εστειλε.στο βορρα λενε για τουμπες...αλλα στην αθηνα κανουν φλικ φλακ......με τα ποδια ανοιχτα....

Anonymous said...

γιατι ρε αθηνα να μην προκαταβαλουν τα οδοιπορικα?για να μεγαλωνει το δικο μας χρεος με μετακινισεις?ενω εσεις εχετε σχεδόν μηδενικα χιλιόμετρα...βεβεια ειδατε ότι δεν θα εχει τωρα ταξιδάκια προς βορρα οποτε οθτε χοντρο μπαγιοκο...παλι για την παρτη σας....ευχαριστούμε αλλα δεν θα παρουμε κυριε στρατο...και επρεπε να ζητήσετε να βαλουν τα λεφτα στην τραπεζα που δουλευει ο κυριος στρατος για να εχουν και βαλερ οι αθηναιοι...μονο για την υβριστικη επιστολή εχετε δικοιο.

Anonymous said...

προκαλω την θεσσαλονικη να εμφανισει την κρυφη επιστολη ΤΩΡΑ
το σκεπτικο της μη καταβολης των οδοιπορικων ειναι η εξης: την προυγουμενη εβδομαδα προφορικά η ομοσπονδια ειχε προτεινει 70000 και μετά στην επιστολή της εγγραφως τοέκανε 50000 και πληρωμενα οδοιπορικα.

το τρικ ειναι το εξης. τα οδοιπορικά για τις αγωνιστικές μεχρι τον μαρτιο που προτεινει η ομοσπονδια δεν ξεπερνουν τις 5000 ευρω οποτε εριξαν τοποσο στα 50000 δηλ συνολο 55000 αντι για 70000 και υπολογισαν οτι θα φανει τελειο αλλα οποιος ξερει να υπολογιζει δεν ειναι κοροιδο αλλα εκει στην ΟΧΕ μας περνανε για πολυ ζωα εχουε να κανουμε με πονηρους ανθρωπους που εβγαλαν ανακοινώσεις επικινδυνες για το αθλημα

Anonymous said...

Αγαπητε φιλε γιαννη εμεισ κρυφεσ επιστολεσ δεν στελνουμε σαν αθηνα!
Σε ενημερωνω οτι ολοεσ οι επιστολεσ πανε και στην οχε και σε ολουσ τουσ συνδεσμουσ και δεν μασ τισ υπαγορευει κανεισ μα κανεισ!!!!!
Τωρα στο διαταυτα.. την προηγουμενη δευτερα ειρωνευοσουνα και τον προεδρο και τον γγ. αν δεν κανω λαθοσ !! τα πουλεν σου παραλαγαν να παιξουμε γιατι χανουν τα στανταρακια τουσ ξερεισ ποιοι ειναι αυτοι!! ειναι αυτοι που για να παιξουν περα απο το νομο θεσσαλονικησ θελουν τα λεφτα μπροστα και οταν τουσ το λεσ σου απαντανε ειμαστε εμεισ κυριοι!!!! α και να μην το ξεχασω ειπεσ στη συναντηση οτι παντα η αθηνα τα κανει πλακακια!!τωρα ποιοσ τα εκανε πλακακια ασε !! εμεισ αποστολη τησ προτασησ μασ με τιτλο: Ορθη Επαναληψη ,,δεν στειλαμε και δεν θα στειλουμε ποτε!!!
Αντε πανε τωρα α

Anonymous said...

αν φτανουν οι διαιτητες της θεσσαλονικης να σφυριξουν τα παιχνιδια θα γινει διαφορετικά παπαλα αγωνιστική

Anonymous said...

Ξεκουραστείτε όλοι δεν έχει αγωνιστική .Καλό απόγευμα .

Anonymous said...

1.15. Μπράβο φιλε για το σκεπτικό σας στην Αθήνα ,πολυ σωστό , βλέπω όμως σας πήρε λίγες μέρες να το καταλάβετε . Γιατι δεν το κάνατε την Παρασκευή το βράδυ ? μετα την επιστολή της Θες/νίκης το καταλάβατε ? σε δυο μέρες θα στείλετε και άλλη επιστολή που θα λέει 60.000 ?Κυριακουλια ξεφτιλιζεστε κανεις δεν παίρνει σοβαρά έναν με τέτοιες διαπραγματευτικες ικανότητες !!! Έχω 70 χιλιαρικα ΤΩΡΑ να τα αφήσω ? για γέλια είστε

Anonymous said...

Τελειώσατε το γκαραγκιοζιλικι αυτα έχουν αυτά σας δεινουν. Ξεφτιλίζεσται το αθλημα .

Anonymous said...

Οταν με το καλο αποφασισουν οι διαιτητες να σφυριξουν (γιατι εδω κ 2 εβδομαδες) κανενας δεν μπορει να προγραμματισει τιποτα απο την προσωπικη του ζωη, καλο θα ειναι να δειξουν κ οι αθλητες (μεσω του φορεα που τους εκπροσωπει) αν εχουν τα κοτσια να πουνε και αυτοι τα θελω τους, γιατι ολο αυτο το πανηγυρι γινεται στις δικες τους πλατες.
Αυτο που επρεπε να κανουν οι αθλητες το εκαναν οι διαιτητες κ αν το τραβηξουν μεχρι τελους θα ειναι κ μεγαλοι μαγκες, οσο για τους αθλητες......ας κατσουν να κοιτανε ποιοι μοιραζονται τα λεφτα, εστω κ τα λιγα.

Anonymous said...

σωστοσ ο 3.00μμ. αν στο σχολιο σου αντικαταστήσεισ το αθήνα με το Θεσσαλονίκη , την παρασκευη με την τεταρτη, το Θεσσαλονίκη με το ΟΧΕ, το Κυριακούλιασ με το Θεοδοσακησ και το 70 με τα 120 εχεις την απάντηση.

Anonymous said...

4.22 που εισαι και ο 1.16 σε παρακαλώ στο πληκτρολόγιο εχει κάπου δίπλα στο Ε και το ςςςς πατά το ρε φιλε μας έβγαλες τα ματια !!!! Όσο για την απάντηση σου , μόνος σου την σκεφτηκες η πήρες και την βοήθεια του κοινού ?

Anonymous said...

πηρα τη βοηθεια αυτου που εγραψε την επιστολη του θεοδοσακη. ο 4.22

Anonymous said...

παιδια μας τα πρηξατε εδω στη θεσσαλονικη.βαλτε λεφτα να τελειωνουμε.την ο.χ.ε. την ψηφιζουν τα σωματεια οχι οι διαιτητες γι'αυτο εδω κολλαει το εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου

Anonymous said...

xaxaxaxaxaxaxaxa
παπ θα σε τρελλάνω βρες τροπο να με εντοπίσεις είναι ευκολο
ο τρελος του χωριου
το χαντμπολ δεν ταιριαζει σε ανθρωπακια με τουρκαλβανικη νοοτροπια .
μελεούνηδες και κουτοπονηροι το φέρατε σε ανυποληψία

Anonymous said...

Η ομοσπονδία αδιαφορεί για το άθλημα,παραγοντες,αθλητές κ σωματεία μόνο κ μόνο από το γεγονός ότι δε βγάζει μία ανακοίνωση από την Τρίτη,για να γνωρίζουν τα σωματεία αν θα παίξουν ή οχι.Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο.Αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της οχε.για πείτε μου,σε ποιο γήπεδο τηλεοπτικό έχει τοποθετηθεί τάπητας,που έχει η οχε στις αποθηκές? Πότε έδειξε έναν γυναικείο τελικό? Πότε έδειξε μία εθνική νέων στα προκριματικά? Πότε ασχολήθηκαν με ένα all star game? Πότε προγραμμάτισαν από νωρίτερα τους αγώνες σε ημερομηνίες κ ώρες? Πότε έγινε τηλεοπτική διαφήμιση του τελικού?πότε ζητήθηκε ένα ολυμπιακό ακίνητο για αποκλειστική χρήση του χάντμπολ?

Anonymous said...

Ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ....ποτέ ποτέ!!!!ωραίο ακούγεται το σύνθημα στην περίπτωση αυτή!!!!

Anonymous said...

50 % δίνουν σε όποιον σύνδεσμο σπάσει την απεργία . Άντε παίξτε όλοι οι διαιτητές να πάρετε τα μισά λεφτά σας . Από έγκυρη πηγή τα νέα.

Anonymous said...

Σαββατοκύριακο λέω να πάω στα Καμμένα Βούρλα για ιαματικά λουτρά. Να το τολμήσω ή θα αρχίσουν οι αγώνες και εγώ θα κάνω τα μπάνια μου;

Anonymous said...

βάζετε όλους απέναντι σας με την στάση σας. το χάνετε το δίκιο σας. θα τα βρείτε μπροστά σας εάν το συνεχίσετε. κοιτάτε το δάκτυλο και θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια σας. μην το συνεχίζετε.

Anonymous said...

Στην Ελλαδα παντα υπαρχει ενας "εφιαλτης" να δουμε στην περιπτωση αυτη εδω ποιος θα ειναι!

Anonymous said...

Τελικά η ΟΧΕ παίζει με τα νεύρα μας, γιατί δεν μας λέει ποια ήταν η απάντηση του Ανδριανού και της ΓΓΑ στο οικονομικό πρόβλημα;

Anonymous said...

Όταν σας ρωτάνε τι χρήματα παίρνετε δεν απαντάει κανείς σας. Χανοντε ξαφνικά οι παλλικαραδες. Σιωπή. Όπως τα σχεδιάζατε εις βάρος των σωματείων και του αθλήματος. Και ξαναγυρίσω και ερωτώ.
Πόσα χρήματα είναι η αμοιβή σας από κάθε σωματείο, σε κάθε παιχνίδι και πόσα παιχνίδια παίζετε το Σαββατοκύριακο; Πόσα σας δίνει η Ομοσπονδία...ή μάλλον σας αποζημιώνει έστω θεωρητικά κάθε παιχνίδι;
Για να δούμε θα βρεθεί ένας μάγκας να μας αναλύσει τις αμοιβές σας; Να μάθουμε και εμείς πόσα χρήματα εισπράττετε σε κάθε Σαββατοκύριακο; Τα γραπτά μένουν.
Θα απαντήσει κανείς ή ξαφνικά θα πέσουν τίτλοι τέλους.

Anonymous said...

10.36 κονομάνε περίπου 543 ευρώ την εβδομάδα άρα 543χ4εβδομάδες χ7 μήνες .Σύνολο 15204 ευρώ το χρόνο .
Παπαγάλε αφού κερδίζουν οι διαιτητές γιατί δεν έγινες και εσύ .
Ξέχασα εσύ θέλεις να προσφέρεις δωρεάν στο άθλημα . Το άθλημα κατάντησε εδώ που κατάντησε από κάποιους σαν και εσένα .

Anonymous said...

εχουμε και λεμε
1)τέλος οι αγώνες
2) η γγα δεν δινει λεφτα
3) βαζει ορκωτους λογιστες
4)θα εχουμε εκλογες
5)τα λαμογια θα τη κανουν με ελαφρα
6) ετοιμαζετε νεα κινηση απο β.ελλαδα
7) οι διαιτητες θα χασουν τα μισα λεφτα (κουρεμα)
8)το τελευταιο ειναι εκπληξη
# οσοι αγαπατε το χαντμπολ προσεξτε ποιους θα ψηφίσετε
ο τρελος του χωριου

Anonymous said...

Ένας είναι αυτός που για την πάρτη του έχει κάνει άνω κάτω ένα άθλημα Τίποτε δεν μένει κρυφό τότε θα πληρώσεις ακριβά για όλα τα ρουσφέτια και τα ξεπουλήματα που έχεις κάνει για να σερνεις ένα άθλημα στο οποίο δεν έχεις προσφέρει τίποτα

Anonymous said...

Πάλι κίνηση από Β.Ελλάδα .
Είδα την προκοπή τόσα χρόνια.Γιατί τώρα από που είναι οι πιο πολλοί ; άντε γεια και αυτό το Σαββατοκύριακο , εγώ θα πάω στην Παναγιά της Τήνου για να κάνω κανένα τάμα μπας και λήξει η απεργία .Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι καλό να αρχίσει το πρωτάθλημα .Υπεύθυνη στάση από κανένα φορέα δεν είδα .Ακόμα και η ανακοίνωση του ΠΣΑΧ άτομο της ομοσπονδίας την έγραψε . Πιο μπαμ δεν γινόταν ούτε δελτίο τύπου της ΟΧΕ να ήταν .Μαγκιά να έχετε να σκεφτείτε το άθλημα και όχι την θεσούλα σας . Αλλά είναι γλυκιά και καλή η εξουσία . Τι λες Γιώργο;

Anonymous said...

ΡΕ 29 Ιανουαρίου 2014 - 10:53 μ.μ. δεν θέλω τσάμπα. Γιαυτό ρωτάω. Να ξέρω τι θα παίρνω τώρα που θα γίνω διαιτητής.
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά την ήθελα πιο αναλυτικά.
Δεν πειράζει. Μου έμαθες με τον τρόπο σου ότι δεν έχετε βάλει τίποτα απο την τσέπη σας και είναι πολύ ωραίο αυτό και επίσης βάζετε και στην τσέπη σας ότι περισσεύει.
Και βέβαια την ειρωνεία σου που δεν θα την χρειαστώ.
Να σαι καλα.
Όσο για το που κατάντησε το άθλημα κοίτα τον καθρέφτη σου και θα πάρεις τις απαντήσεις σου.
Να σαι καλα που μου άνοιξες τα μάτια και με οδήγησες στο συμπέρασμα ότι μόνο εάν πληρώνεσαι εκ του ασφαλούς, βγάζεις χρήματα.

Anonymous said...

Γνώμη.
Θα έπρεπε ήδη η ΟΧΕ να έχει βάλει χρήματα στο Λογαριασμό των διαιτητών έστω και αυτά που μπορεί και να μην καταναλώνει προσπάθειες συμβιβασμού ώστε να ξεκινήσουν οι αγώνες. Διαπραγμάτευση σε οφειλόμενα δεν γίνεται. Και στην τελική αυτός που φταίει είναι ο πρώην πρόεδρος ο Χαλκίδης που μέσα σε μια νύχτα άλλαξε τον τρόπο καταβολής των χρημάτων ώστε οι διαιτητές να είναι επιχορηγοί της ΟΧΕ αλλά και να χρησιμοποιούνται για ειδικούς σκοπούς και για αναριχήσεις. Όποιος έχει θυμιτικό θα το καταλάβει. Όσο για τους φίλους διαιτητές να και μια φορά που παρότι υπάρχουν διαφωνίες οι αγώνες αναβλήθηκαν

Anonymous said...

11.31 Κοιτάω στον καθρέφτη και απάντηση δεν παίρνω .Επειδή εσύ και κάποιοι άλλοι φίλοι σου βολεμένοι δεν τους ακουμπάνε αυτά μπορείς να μου πεις πιο το όφ΄λος κάποιου διαιτητή να πάει στο Κορωπί ή στα Γλυκά Νερά με 15 ευρώ και να μην τα πάρει ποτέ; Πιο το κέρδος του να πάει στην Σαλαμίνα με 30 ευρώ από Αθήνα ; Αν μου πεις ότι υπάρχει και η Α1 για πες μου δεν υπάρχουν μετακινήσεις εκεί αλλά βλέπεις μόνο τα 100 ευρώ . Γιατί στις υπόλοιπες κατηγορίες η μεγαλύτερη αμοιβή είναι 45 ευρώ .Έλα λοιπόν να πας εσύ να παίξεις στα Χανιά στην Κέρκυρα στην Αλεξανδρούπολη , στο Βόλο , στο Αμύνταιο και σε πολλές άλλες περιοχές . Για ηλικιακά δεν συζητάω θα πλουτίσεις θα παίζεις αγώνες θα κάνεις διαδρομές και θα τα πάρεις .
Ενώ εσύ κάθε 1 τα έπαιρνες και θα τα παίρνεις . Έλα λοιπόν να πλουτίσεις εσύ .

Anonymous said...

Ρε παπαγαλακι τησ οχε η τησ αναπτυξησ 11,31 εγω παιζω 2 α1 το μηνα δηλαδη 200 και κανα α2 και παω στα 350 το μηνα .οταν παω βορεια ελλαδα ποσα θα χαλασω ?? να σου πω με το κτελ 65 και θα γινψ κουδουνι να παω να παιξω και με το τραινο 50 πανω κατω να τελειωσω στισ 8 να γυρναω με μια τσαντα στον ωμο σαν λακαμασ για να παρω το βραδυνο τραινο να γυρισω στισ 6 το πρωι σπιτι μου η να παω χανια για 40,.50 αλλα με εξασφαλισμενα ακτοπλοικα εισητηρια αλλα να φυρνμαω σαν φανταροσ απο τισ 8 το πρωι στο δρομο!!!
Ελπιζω να μην χρειαστω την ειρωνεια σου!!!
Ακαι καλημερα σε ολουσ τουσ καλοπληρωμενουσ και διπλιοπληρωμενουσ ξερουν αυτοι!!
καλημερα παναγιωτη ,νικολακη και σια
Πανο πεσ στον πεθερο να δωσει καλημερεσ στο στελιο!!!

Anonymous said...

30 Ιανουαρίου 2014 - 11:46 π.μ. δεν βλέπεις τίποτα στον καθρέπτη σου γιατί η αλαζονεία σου σε έχει τυφλώσει.

Anonymous said...

30 Ιανουαρίου 2014 - 12:15 μ.μ. δεν σε υποχρέωσε κανείς να γίνεις διαιτητής.
Τόσα είχαν τόσα σου έδιναν και με αυτά βολεύτηκαν γενιές και γενιές.
Σου έταξε κανείς περισσότερα και δεν τα πήρες; Και η Ομοσπονδία θα ήθελε περισσότερα για να σου καλύψει πιο γρήγορα τα έξοδα σου, που απο κοινού έχετε συμφωνήσει, αλλά δεν της δίνουνε. Τι να κάνει. Να απεργήσει; Να διαχειριστεί καλύτερα; Το θέμα μας είναι η ΟΧΕ ή η απόφαση σας για αποχή;
Η Ομοσπονδία θα κριθεί απο τις επιλογές της στις εκλογές της και στην Γ.Συνέλευση.
Το ζήτημα δεν είναι της ΟΧΕ αλλά όλων.
Ποιός δεν έχει προβλήματα;
Απο ποιόν τομέα της κοινωνίας δεν έχουν κοπεί χρήματα; Αυτο τι σημαίνει; Στυλώνω τα πόδια μου και δεν κουνιέμαι; Εδω δεν είναι δημόσια υπηρεσία μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει θα πέσει το παραδάκι. Οποιο και να ειναι αυτό.
Για το κόστος των οδοιπορικών δεν είδα να κάνετε πόλεμο στην διοίκηση σας για να σας βρεί χρήματα; Αλλά όλοι στο εύκολο θύμα... το Χάντμπολ
Όταν ξεκινήσατε κάποιος οι κάποιοι σας παραμύθιασαν με τα χρήματα.
Σίγουρα δεν ήταν οι παίκτες και οι ομάδες.
Αυτοί τι φταίνε; Και εσύ αύριο που θα πάρεις την διασφάλιση και θα ξεκινήσουν οι αγώνες τετάρτη σάββατο, ρώτησες τον εργαζόμενο άμισθο στην πλειοψηφία παίκτη του χάντμπολ εάν θα πάρει ρεπό απο την δουλειά του για να έρθει να παίξει ώστε να υπαρχει το χάντμπολ στην ελλάδα; Τον ρώτησες εάν θα πληρωθεί ή θα δουλέψει την Κυριακή για να αναπληρώσει το ρεπό της τετάρτης και χάσει την οικογενειακή του θαλπωρή;
Γιατί να συμβαίνουν όλα αυτά;
Για τον Στάθη και τον Χρήστο και τον Γιώργο και τον Στράτο για τον Κώστα. όλοι διπλοπληρωμένοι είσαστε. Μην βγάζεις τον εαυτό σου απο έξω.
Είσαι άδικος. Δώσε χαιρετισμούς στην θεία μου τον θείο μου τον ξάδελφο μου και στους συμπαίκτες μου.

Anonymous said...

Γεια σου ρε παναγιωτη εχειs πλακα τελικα!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

30 Ιανουαρίου 2014 - 12:56 μ.μ.

Τα είπες πολύ ωραία αλλά μάλλον τσάμπα μιλάς...

Σε λίγο όλο και κάποιος θα πετάξει μία εξυπνάδα και θα βρει ένα δάχτυλο να κρυφτεί από πίσω...

Anonymous said...

ΑΠΟ X-RAY
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Η τελευταία ανακοίνωση της ΟΧΕ έλεγε:
«Λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των διαιτητών, ματαιώνονται όλοι οι αγώνες του προσεχούς τριημέρου»
Για τους νοήμονες του χώρου όμως, έπρεπε να λέει:
«Λόγω του συνεχιζόμενου εσωτερικού ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑ του γιατρού με τον supervisor, που τώρα είναι απασχολημένος κάπου αλλού σε μεγάλα κόλπα και δεν προφταίνει, οι αγώνες του προσεχούς τριημέρου ματαιώνονται»
Για τους γνωρίζοντες του χώρου το πρόβλημα ξεκινάει με πρώτους και καλύτερους τους λεβέντες του ΠΣΑΧ και τους λοιπούς συγγενείς μαζί με τους οποίους έχουν συστήσει άτυπο αδελφάτο… Επιδιώκοντας εδώ και πολλά χρόνια να ρυθμίζουν τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΟΧΕ, με άλλα λόγια να το παίζουν αδελφές με δανικούς πισινούς … όπως θα έλεγαν και κάποια παιδιά της πιάτσας.
Τώρα όμως που έφτασε η ώρα της κρίσης το «Αδελφάτο» αντιμετωπίζει δύο κυρίως προβλήματα . Πρώτον δεν είναι εύκολο να στρατολογήσει σωματειακούς παράγοντες από τους οποίους ουσιαστικά βιοπορίζεται και δεύτερον βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ποιος θα μπορούσε να διοίκηση την ΟΧΕ και θα είναι συνεπής εγγυητής των συμφερόντων τους.
Φυσικά το «αδελφάτο» όπως όλα τα «αδελφάτα» του κόσμου φρόντισε να έχει μαγειρέψει την επόμενη μέρα. Οι τελικές αποφάσεις για τα τεκταινόμενα στην ΟΧΕ θα παρθούν αυτό το Σαββατοκύριακο σε επαρχιακή πόλη της Βορείου Ελλάδας όπου θα συνευρεθούν ορισμένα από τα μέλη, αυτοί δηλαδή που κινούνται στο παρασκήνιο και θα επικυρώσουν την λύση.
Ο νυν ΠΡΟΕΔΡΟΣ ο γιατρός δηλαδή, συνεχίζει να κάνει το βαρύ πεπόνι και δεν υποβάλει την παραίτησή του απειλώντας να πάρει μαζί του στο βυθό πρόσωπα και πράματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει, όχι γιατί είναι μωροφιλόδοξος ή κατάλαβε ότι τον χρησιμοποίησαν μέχρι σήμερα για να κάνει το αδελφάτο την δουλειά του στις δύσκολες μέρες. Κυρίως όμως εμποδίζεται από το στενό περιβάλλον που απαρτίζεται από κάποιους γραφικούς τύπους με αυτοκρατορικές ιδέες και μικροσυμφέροντα, επίσης το σωματειακό του περιβάλλον, που τρέμει από φόβο ότι θα μείνει απροστάτευτο στους πέντε ανέμους και στους λύκους που τον περιμένουν στο πρώτο μονοπάτι να τον κατασπαράξουν.
Αμέσως μετά την παραίτησή του γιατρού, ο οποίος εδώ που τα λέμε δεν έχει και άλλη επιλογή, ξαναπαίρνει άμεσα μπροστά οι μηχανή με ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ που θα προέλθει από αναδιάρθρωση του Δ.Σ. Θα δούμε κάτι ανάλογο με την περίπτωση του κ. Σίμου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ κάτω από αυτές τις συνθήκες θα είναι υποχρεωμένοι αφού εν μέρει δικαιώνονται για τον αγώνα τους (γκρεμίζοντας έναν πρόεδρο), κάτω λοιπόν από τις νέες εξελίξεις, θα μπούνε πάλι στα παιχνίδια με νέα διαπραγματευτική δυνατότητα και θα καθορίσουν το μέλλον τους. Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάνε ότι το αδελφάτο θα τους περιμένει και αυτούς στη γωνία για μελλοντικό εξευτελισμό. Έτσι λειτουργούν όλες οι στοές του κόσμου.
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ λοιπόν χρησιμοποιήθηκαν μέχρι σήμερα για άλλοθι στην κόντρα αυτοί που δεν ήταν κομματική αλλά σούπερ πολιτική στο εσωτερικό του Δ.Σ. της ΟΧΕ
Για το ρόλο των λοιπών συγγενών θα τα πούμε σύντομα.
Οπότε να είστε σίγουροι ότι την επόμενη βδομάδα θα έχουμε εξελίξεις .

Anonymous said...

oκουιζ: ποια η διαφορα του "αδερφατου" που λεει ο κυριλατος Χ ΡΑΥ , από το " πουσταραδες " που λεει ο τρελος του χωριού ?
ε ?