Πρεμιέρα του EURO ανδρών - Ζωντανά όλα τα παιχνίδια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρεμιέρα του EURO ανδρών - Ζωντανά όλα τα παιχνίδια

Η καρδιά του Ευρωπαϊκού χάντμπολ από σήμερα και για τις επόμενες δυο εβδομάδε θα χτυπά στη Δανία, όπου 16 ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την κατάκτηση του τίτλου που κατέχει η Δανία από το 2012 στη Σερβία. Στο τουρνουά υπάρχει και Ελληνικό χρώμα με τη συμμετοχή του Σωτήρη Μίγκα ως ενος εκ των παρατηρητών της διοργάνωσης. Και τα 47 παιχνίδια θα μεταδοθούν ζωντανά σε live streaming από το κανάλι της EHF στο YouTube. Το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει τις μεταδόσεις Ισλανδία - Νορβηγία (17:00), Τσεχία - Αυστρία (19:00), Ισπανία - Ουγγαρία (19:15) και Δανία - ΠΓΔΜ (21:30)

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α΄όμιλος: Δανία, Τσεχία, ΠΓΔΜ, Αυστρία
Β' όμιλος: Ισπανία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Νορβηγία
Γ΄όμιλος: Σερβία, Γαλλία, Πολωνία, Ρωσία
Δ' όμιλος: Κροατία, Σουηδία, Λευκορωσία, Μαυροβούνιο

Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι τρείς πρώτοι στους δυο ομίλους της κύριας φάσης και μετά οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο χιαστί μεταξύ τους για τους ημιτελικούς, για να βγεί το ζευγάρι του τελικού. 

5 comments

Anonymous said...

Admin μπράβο γαι τα links

Anonymous said...

σωστος ο admin !

Anonymous said...

Μπράβο και στον Σωτήρη μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και να φανταστείτε οτι η ΟΧΕ τον ξήλωσε και έβαλε στη θέση του τον Βλάχο. Η αξιοκρατία στο μεγαλείο της.

Anonymous said...

Ο Σωτήρης πλήρωσε τα σπασμένα των συνδέσμων διαιτητών. Σε ένα σεμινάριο στο Κιλκίς οι πρόεδροι είχαν μαζευτεί για να συζητήσουν το ενδεχόμενο απεργίας. Ο Θύμιος κάποιον είχε πάρει τηλέφωνο και το είχε αφήσει ανοιχτό για να ακούει ο άλλος από την άλλη γραμμή τι συζητιέται! Την ίδια μέρα ο τότε πρόεδρος πήρε τηλέφωνο όλους τους προέδρους και τους ρώτησε το απλό: "Τι θέλεις;" Και από ότι έμαθα, οι πιο πολλοί δεν του μίλησαν για το οικονομικό. Ο καθένας ζήτησε κάτι προσωπικό χρησιμοποιώντας την ιδιότητά του για προσωπικό όφελος. Αυτό το σκηνικό, στο περίπου, συνεχιζόταν για πολλά χρόνια και με πρόφαση το οικονομικό κάποιοι οφελούνταν προσωπικά. Κάπου εδώ κολλάει η ιστορία σου για αξιοκρατία.

Anonymous said...

Παπαγαλάκια ηρεμήστε και αφήστε τις εξυπνάδες .Ας ψάξουν πρώτα ποιοι επωφελήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από αυτές τις καταστάσεις και μετά μιλάτε .
Μήπως έχεις ακούσει κάτι για διπλοπληρωμές ( για ρώτα λίγο) .Μήπως κάποια κορόιδα τους χρωστάνε μόνιμα λεφτά και κάποιοι άλλοι είναι ξοφλημένοι ; Και τέλος επειδή είσαι μάλλον νεαρός ή συκοφάντης και δεν μπορείς να δεις τα πράγματα σωστά και αντικειμενικά ας το αφήσουμε το θέμα ηθικής σχετικά με τα τηλέφωνα (ανοικτά-κλειστά) άφησε το εντελώς γιατί καίει .Και ποιοι δεν μίλαγαν για τα οικονομικά βάλε τον εγκέφαλο σου να σκεφτεί ή να ρωτήσει γιατί είσαι μικρός .Ποιοι παίζανε 10 και 12 παιχνίδια την εβδομάδα γιατί άλλοι απείχαν και φωνάζανε για τα λεφτά . Σίγουρα ήταν από την πόλη που εσύ μένεις .