Στο ρελαντί πήρε το ντέρμπι η Αναγέννηση - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο ρελαντί πήρε το ντέρμπι η Αναγέννηση

Tου Βασίλη ΤσεκούραΜε άμυνα «από γρανίτη» και πολλές επιλογές στην επίθεση, υπερίσχυσε κατά κράτος σε όλα τα επίπεδα και εδραιώθηκε στην 2η θέση του ομίλου. Μετά το 20΄ και τις χαμένες τελικές προσπάθειες, το 9-6 έγινε 14-8 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα από το 40΄ και μετά η Αναγέννηση δέχτηκε μόλις ένα τέρμα και το 19-12 εκτοξεύθηκε στο 25-13 στο 55΄. Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους αθλητές της Αρτινής ομάδας, με πολύ καλή διαχείριση από τον πάγκο. Το αξιοσημείωτο του αγώνα ήταν ότι το κλειστό γυμναστήριο ήταν γεμάτο και οι φίλαθλοι χειροκρότησαν την μεγάλη
εμφάνιση της Αναγέννησης. Όμορφη ατμόσφαιρα έδωσε και ο ΣΑΦ αλλά και οι νεαροί φίλαθλοι με ταμπούρλα και τρομπέτες. Σούπερ εμφάνιση από τον Παπαγιαννόπουλο, που ήταν και πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα. Την Τετάρτη η Αναγέννηση ταξιδεύει στην Κέρκυρα όπου θα δώσει τον εξ’ αναβολής αγώνα με τον τοπικό Φαίακα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 27-15
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-4, 9-6, 12-7, 14-8 (ημχ.), 15-8, 19-12, 23-12, 24-12, 25-13, 27-15. Πέναλτι: 4/7 – 2/4
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Κωσταδήμας-Γιαμούρης): Θάνος 1, Κωνσταντίνου 2, Δεληκούρας, Λάκκας 1, Νασιούλας, Γρούμπας, Γιαμούρης, Παπαγιαννόπουλος 6, Λάιος 2, Βούγιασιτς 5, Μπέκας, Κάντσης 5, Μακρής 2, Τσιάτσος, Διάρας 3, Καρατζιάς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Συράκος): Δήμου, Πυρπυρής, Σωτηρόπουλος 1, Γεωργομήτρος 1, Ράικος, Συράκος 2, Γιαννιώτης 4, Μπαζούλας 1, Γουργουλίτσας, Ράικος, Λαγός 1, Φωτόπουλος, Γεωργίου 5.

Πηγή: http://www.sportsarta.gr/

6 comments

Anonymous said...

Αν καταφερει να κερδισει κερκυρα εκτοσ γιαννενα εκτοσ και δραμα εντος εχει ελπιδες για ανοδο.παιζει κ στη βεροια εκτος ομως

Anonymous said...

Δυσκολο το βλεπω για α1 δραμα,βεροια καλυτεροι απο αρτα.Nομιζω

Anonymous said...

Αν η βεροια δεν ειχε -5 στην αρχη τοτε το συζητουσαμε.η ομαδα που μου αρεσε περισσοτερο ηταν τα γιαννενα οταν επαιξαν μαζι μας στον πρωτο γυρο πραγματικα πολυ καλη ομαδα.προχτες που παιξαμε καμμια σχεση ,μας ελεγαν οτι εχουν τραυματισμους αλλα δεν ξερψ τι ισχυει πραγματικα. παντωσ η δραμα παιζει μονη της πλεον για την ανοδο.ισως αν χασει στην βεροια την αλλη αγωνμιστικη αποκτησει νοημα το πρωταθλημα

Κερκυραίος said...

Έχοντας δει ως τώρα όλες τις ομάδες πλην Άρτας με την οποία παίζουμε αύριο εντός -αλλά είδα στο youtube τον αγώνα τους με Καστοριά-προσωπικά πιστεύω οτι μετά τη Δράμα η καλύτερη ομάδα είναι η Βέροια και ακολουθούν Γιάννενα-Άρτα.Τα Γιάννενα όντως είχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών που τους έκοψαν πολύ,αν είχαν και άλλες ομάδες παρόμοια προβλήματα δεν το γνωρίζω.
Πολλά συγχαρητήρια στη Βέροια για το ωραίο παιχνίδι της,την πολύ καλή ατμόσφαιρα φιλοξενείας στις άλλες ομάδες αλλά και για το γεγονός οτι παρόλο που ξεκίνησε με -5 όχι μόνο δεν το παράτησε,αλλά έχει τόσο εξαιρετική πορεία ώστε σήμερα θα ήταν 2η και θα κυνηγούσε τη Δράμα για την άνοδο.





Anonymous said...

Αν εξαιρεσεις τον Θερμαικο που αποχωρησε και ηταν εξ αρχης αδυναμος οι υπολοιπες ομαδες ειναι ανταγωνιστικες. Η Δραμα φαινεται να εχει ξεφυγει για την ανοδο αν και μπορει να χασει βαθμους μεχρι το τελος. Την επομενη αγωνιστικη παιζει στη Βεροια , η οποια αν δεν ειχε το -5 θα ηταν δευτερη με 14 βαθμους. Παντως απο την αρχη του πρωταθληματος ακουγοταν πως η Δραμα θελει την ανοδο. Αν η Αρτα κερδισει μεσα στην Κερκυρα την Τεταρτη και η Δραμα χασει στη Βεροια θα φουντωσει λιγο η μαχη της πρωτης θεσης.

Κερκυραίος said...

Φαίακας-Άρτα 30-27 σήμερα το απόγευμα στο εξ'αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής.
Καλό,ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι.Πολύς ο κόσμος στην κερκίδα που χάρηκε το ματς.Η Άρτα αν και καθημερινή ήρθε πλήρης και μπράβο της,σίγουρα όλοι τους θα είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά τα κατάφεραν και ήρθαν.Ο Φαίακας με 2 ελλέιψεις αντρών λιγότερες σε σχέση με το προηγούμενο εντός με τη Δράμα,αν και πάλι όχι πλήρης,παρόλα αυτά η σημερινή του δυναμικότητα ήταν πιο κοντά στην πραγματικότητα.