Την ήττα γνώρισε ο Παναιτωλικός από τον Ζαφειράκη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Την ήττα γνώρισε ο Παναιτωλικός από τον Ζαφειράκη

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Παναιτωλικού στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή 23/03/2014 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Κ. Αγρινίου, για την Α2 Εθνική κατηγορία χειροσφαίρισης ανδρών Ελλάδος, από τον Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 25-28.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατές άμυνες και στα δύο μισά του γηπέδου και έτσι το σκορ στο 10ο λεπτό ήταν ισόπαλο 5-5. Στη συνέχεια η ομάδα του Ζαφειράκη εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της ομάδας του Παναιτωλικού στην επίθεση και έτσι
βγάζοντας πολλούς αιφνιδιασμούς προηγήθηκε στο 20ο λεπτό με 7-10 και έκλεισε το ημίχρονο με διαφορά 6 τερμάτων υπέρ της 11-17.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Παναιτωλικού ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και παίζοντας δυνατή άμυνα έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν το σκορ στο 40ο λεπτό σε 17-20 και να προηγηθούν στο 50ο λεπτό με 22-21.

Στο σημείο αυτό εμφανίστηκε η κούραση από την υπερπροσπάθεια που έγινε από όλους τους παίκτες να γυρίσουν το παιχνίδι και μια αδράνεια στην άμυνα και λάθος επιλογές στην επίθεση επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να πάρει ξανά μια διαφορά δύο τερμάτων στο 55ο λεπτό με 23-25 και στο τέλος να πάρει τη νίκη με 25-28.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που έκαναν για να πάρουν την πολύτιμη νίκη στο κυνήγι της παραμονής στην κατηγορία.Ευχαριστούμε θερμά αυτόν τον υπέροχο κόσμο που γέμισε το κλειστό γυμναστήριο και στάθηκε δίπλα στους παίκτες μας από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και τους περιμένουμε να είναι και πάλι εκεί στους δύο εναπομείναντες αγώνες στην έδρα μας.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν : ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Τ/Φ)-ΡΑΙΚΟΣ ΣΠ. (Τ/Φ)-ΜΠΑΖΟΥΛΑΣ (Τ/Φ)-ΠΥΡΠΗΡΗΣ (1)-ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ (1)-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ (6)-ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ (2)-ΡΑΙΚΟΣ ΚΩΝ. (5)-ΛΑΓΟΣ (1)-ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (1)-ΛΙΟΚΑΥΤΟΣ-ΔΗΜΟΣ-ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΟΜΗΤΡΟΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΥ (8)

Για τον Ζαφειράκη Νάουσας :ΨΩΜΙΑΔΗΣ-ΒΛΑΧΟΣ (9)-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ (4)-ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΟΤΖΙΟΣ (2)-ΤΣΑΤΣΑΣ (2)-ΤΣΑΓΚΕΡΑΣ (2)-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ (5)-ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ (4)-ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΕΝΤΡΑΣ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗΣ

Πηγή: Δελτίο τύπου

No comments