Ακαδημία Πάτρας προς ΟΧΕ: "Μας δείχνετε την πόρτα εξόδου" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ακαδημία Πάτρας προς ΟΧΕ: "Μας δείχνετε την πόρτα εξόδου"

Με επιστολή προς την ΟΧΕ, η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας δηλώνει την αποχή της από τη Γενική Συνέλευση της 29ης Μαρτίου 2014. Στην επιστολή την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος κ. Χ. Δεβελέγκας και η Γενική Γραμματέας κ. Α. Γκοτσοπούλου, διαμαρτύρονται για την αδιαφορία της ΟΧΕ στην επιστολή που είχαν στείλει στις 23/3//2014 με την οποία ζητούσαν να ενημερωθούν για τον μη ορισμό της Εφηβικής Ομάδας στα μπαράζ για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του θεσμού. Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή με χαρακτηριστικές εκφράσεις απογοήτευσης αλλά και επισημάνσεις για τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης.

Προς: ΔΣ/ΟΧΕ


Κύριε Πρόεδρε.

Με μεγάλη μας λύπη σας αναφέρουμε ότι δεν πρόκειται να παραβρεθούμε στην γ.σ. τις 29ης Μαρτίου διότι διαμαρτυρόμαστε και κατά την άποψη μας δεν συντρέχει λόγος να δώσουμε το παρόν μιας και η αντιμετώπιση που τυγχάνουμε από μέλη της διοίκησης σας σε σχέση με τον σύλλογο μας δεν είναι η πρέπουσα.

Σαφώς και είστε ενήμερος για την μη συμμετοχή μας στο εφηβικό πρωτάθλημα που δεν μας συμπεριλάβατε στους αγώνες μπαράζ . Περιμέναμε ότι και την ύστατη ώρα θα μας απαντούσατε τους λόγους μη συμμετοχής μας αν όχι εγγράφως, έστω και με ένα τηλεφώνημα. Από την στιγμή που δεν το πράξατε εμμέσως πλην σαφώς μας υποδεικνύεται ότι:

- ή προφανώς δεν μας έχετε συμπεριλάβει στα οποιαδήποτε σχέδια σας για το "αύριο του αθλήματος" που θα συζητήσετε στην γ.σ. ,
- ή προφανώς απλά μας "δείχνετε την πόρτα εξόδου", διότι διαμαρτυρηθήκαμε για τα αυτονόητα.

Τέλος επιτρέψτε μας κατά την ταπεινή μας άποψη κάποιες επισημάνσεις για τα θέματα της γ.σ.

1. Για να ψηφίσετε τον τερματισμό καταβολής οδοιπορικών μετακινήσεων, έπρεπε πρώτα να μας έχετε εξοφλήσει όσα μας χρωστάτε.

2. Για τις αποζημιώσεις διαιτητών-κριτών πριν τον αγώνα, έχετε την υποχρέωση όπως μας "επιβάλατε" τα τελευταία χρόνια προφασιζόμενοι την οικονομική κρίση να τα πληρώνουμε όλα εμείς, πρώτα να το πράξετε και εσείς και μετά να μπει σε διαβούλευση ο τρόπος πληρωμής των παραπάνω με εναλλακτικές λύσεις.

3. Για το παράβολο που πρέπει να καταβάλουμε όπως αναφέρεστε πριν την έναρξη της νέας περιόδου, για τα έξοδα των μοριοδοτημένων πρωταθλημάτων , για την πληρωμή των μετακινήσεων, διαιτητών, κριτών, παρατηρητών, κ.λ.π., νομίζουμε ότι έστω και η κουτσουρεμένη επιχορήγηση από το κράτος, φτάνουν και περισσεύουν για τα παραπάνω.

4. Τα λειτουργικά έξοδα της ΟΧΕ, ενώσεων και ΤΕ, αμοιβές υπαλλήλων, αμοιβές εθνικών προπονητών και ανάπτυξης, αμοιβές μελών ΔΣ ΟΧΕ, εθνικών ομάδων, κ.λπ., σας καθιστούμε αποκλειστικά υπεύθυνους να ψάξετε χορηγίες για να συντηρήσετε όλα τα παραπάνω μιας και εκλέγεστε από εμάς για την ανάπτυξη του αθλήματος.

5. Ποιος ο ρόλος σας τελικά από την στιγμή που αποφασίσατε για εμάς, χωρίς εμάς, έχοντας φροντίσει νωρίτερα να μας ‘’σερβίρετε’’ έτοιμες λύσεις που σας βολεύουν;

6. Μήπως τελικά δεν σας χρειαζόμαστε και επιτέλους μόνοι μας οι πρόεδροι όλων των ομάδων να δημιουργήσουμε μια άτυπη λίγκα και να διαχειριζόμαστε τα χρήματα του κράτους για τα πρωταθλήματα εθνικών κατηγοριών και μοριοδοτούμενων ηλικιακών πρωταθλημάτων και εσείς να ψάξετε να βρείτε χορηγίες να τις διαχειριστείτε για την ανάπτυξη του αθλήματος;

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Χ. ΔΕΒΕΛΕΓΚΑΣ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:  Α. ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

4 comments

Anonymous said...

Μία λύση υπάρχει : να τους καταγγείλουμε στην ΓΓΑ , ώστε να μπουν ορκωτοί λογιστές , όπως στην ΕΟΠΕ , για να μάθουμε κι εμείς , πως έγινε η διαχείριση του δημοσίου χρήματος

Anonymous said...

Άθλιες διαχειριστή αυτού του site ο μόνος λόγος που το έχεις ειναι για το δικό σου συμφέρον όλοι ξέρουμε τι μούτρα είσαι απο πάντα ..Έχεις κάνει τόσες ανηθικότητας που ερχεταιη ώρα να υποστείς τις συνεπειες

greekhandball.com said...

@11.58
Οκ τιμωρέ. Περιμένω. Άλλωστε από απειλές και "συστάσεις" χόρτασα τον προηγούμενο μήνα. Καλή συνέχεια :-)

Anonymous said...

ρε αγράμματο σκουπίδι , ρε κάφρε της ανυποληψίας , ρε βάρος του πλανήτη , κρύψου στη σκουληκότρυπα σου, κι άσε τον Παπαχαρτοφύλλη ήσυχο. Ευτυχώς που υπάρχει κι αυτός και μαθαίνουμε κάποια πράγματα σκουληκαντέρα .