Καταιγιστική η Αναγέννηση Άρτας με τους Πόντιους Κιλκίς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Καταιγιστική η Αναγέννηση Άρτας με τους Πόντιους Κιλκίς

Του Βασίλη Τσεκούρα
Μ’ έναν σούπερ Παπαγιαννόπουλο που σκόραρε «κατά ριπάς» (13 τέρματα) και μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο μέρος (21-10), η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας "χαλαρά" στο β΄ ημίχρονο, νίκησε με 36-21 τους Πόντιους Κιλκίς στο ΔΑΚ Άρτας και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

Στην αναμέτρηση δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες και ο φίλαθλος κόσμος χειροκρότησε γι’ ακόμη μία φορά τις προσπάθειες των αθλητών της Αναγέννησης. Επόμενος αντίπαλος για την αρτινή ομάδα το ερχόμενο Σάββατο ο Ζαφειράκης στη Νάουσα.
ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΙΛΚΙΣ 36-21

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-4, 10-5, 14-5, 17-8, 21-10 (ημχ.), 23-10, 27-12, 30-16, 32-19, 33-20, 36-21
Αναγέννηση Άρτας (Κωσταδήμας-Γιαμούρης): Θάνος 1, Κωνσταντίνου 3, Λάκκας 2, Γρούμπας, Παπαγιαννόπουλος 13, Λάιος, Βούγιασιτς 3, Μηλιώνης, Μπέκας, Γιαμούρης, Κάντσης 3, Μακρής 3, Βαρής 3, Δελικούρας 1, Διάρας 3, Καρατζιάς 1.
Πόντιοι Κιλκίς (Κωστόπουλος Κ.): Κωστόπουλος Γ. 4, Μαυρόπουλος 2, Ραγιόπουλος 5, Δενδράκης 2, Απατσίδης 4, Χαλκίδης, Ευαγγελόπουλος, Δασκάκης, Τσιβιντζέλης, Παπαδόπουλος 2, Παλαζής 2

Πηγή: http://www.sportsarta.gr/

10 comments

Anonymous said...

Η επά-Ανοδος του Αρτινου Χαντμπολλ ειναι εμαφανης απο τις εξαιρετικες πορειες φετος της Αναγεννησης τοσο στους ανδερς οσο και στις γυναικες αλλα και απο την εξασαφαλιση της 1ης θεσης του Πρωτεα στον 4ο Ομιλο της Β.Η μεθοδικοτητα και η δουλεια που γινεται στις ομαδες φενεται στο γηπεδο.

Anonymous said...

χαχαχαχα ...μεθοδικοτητα και δουλεια στην Αρτα...με 40ΡΗΔΕΣ και 45ΑΡΕΣ... αναπτυξη... ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε βαθος...παιδια χαλαρωστε!!!!!

Anonymous said...

η Δράμα είναι η καλύτερη ομάδα μακράν .Οι άλλες απλώς υπάρχουν

Anonymous said...

Παιδιά,χαλαρώστε....η Άρτα στους άνδρες είναι 2η και προσπαθεί για το καλύτερο με δυο σαραντάρηδες,δύο τριανταοχτάρηδες και μία πληθώρα παιχτών από 16-30....η δράμα είναι εξίσου καλή ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο...τουλάχιστον αυτές οι δύο ομάδες πάνε σε όλα τα παιχνίδια πλήρης,προσπαθούν να βγάλουν νέα παιδιά κ παλεύουν για το καλύτερο δυνατόν.Μακάρι όλες οι ομάδες να το έκαναν αυτό κ να βλέπαμε ένα καλύτερο κ ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα.

Anonymous said...

Για του λόγου του αληθές...Θάνος 25,Κωνσταντίνου 28,Λάκκας 38,Δελικούρας 19,Γρούμπας Γ.19,Παπαγιαννόπουλος 37,Λάιος 40,Γιαμούρης 39, Βούγιασιτς 28,Μηλιώνης 23,Κάντσης 26,Μακρής 21,Διάρας 27,Μπέκας 22,Βαρής 16,Λάκκας 38,Καρατζιάς 27. Νομίζω είναι ένα καλό κράμα έμπειρων κ νέων.Και το σημαντικότερο,απολαμβάνουν το άθλημα που αγαπούν τα παιδιά κ το χαίρονται...όσο για τις γυναίκες,η 1η θέση στην κανονική περίοδο κ η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ελλάδας τα λέει όλα..

Anonymous said...

5 Σαραντάρηδες οι οποίοι παίζουν βασικοί και ένας ξένος έξι και οι μικροί κομπάρσοι .Άντε αφήστε μας που θα μας πείτε ότι δεν βλέπουμε κιόλας .Άντε στη Νάουσα τώρα να δούμε με 5 ή 7 γκολ θα χάσετε

Anonymous said...

Και οι ήττες και οι νίκες και οι ισοπαλίες στον αθλητισμό είναι.Τουλάχιστον η Άρτα πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδι κ χαίρεται το άθλημα.Το ίδιο κάνει κ η Δράμα.Ελπίζω όλες οι ομάδες να παρατάσσονται πλήρης,αλλά υπάρχουν και οι δουλειές στη μέση!!!Προσπαθήστε για το χαντμπολ,χωρίς να κατηγορείτε τις προσπάθειες κάποιων ομάδων.

Anonymous said...

4 είναι,φίλε...Ο Λάκκας γραφτηκε εκ παραδρομής δύο φορές...όλοι έχουν δικαίωμα στον αθλητισμό,πάντως!!!!

Anonymous said...

Καλή επιτυχία στη Νάουσα,μακάρι να γίνει καλός αγώνας κ να κερδισει ο καλύτερος.Η Αναγέννηση δεν τρελαίνεται,όταν χάνει,χάντμπολ θέλει να παιζει κότι γινει

Anonymous said...

@9:06 Πριν μιλησεις για "κομπαρσους" καλο θα ηταν να διαβασεις και το αρθρο πριν σχολιασεις.Αν ειχες διαβασει το αρθρο θα καταλαβαινες και τον χρονο συμμετοχης που παιρνουν ολοι οι αθλητες και μαλιστα σκοραρωντας σχεδον ολοι οσοι αγωνιστηκαν.