Απονομές και οι ατομικές βραβεύσεις του Challenge trophy - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Απονομές και οι ατομικές βραβεύσεις του Challenge trophy

Η τελετή λήξης των αγώνων έγινε παρουσία της Γενικής Γραμματέας Αθλητισμού κ. Κυριακής Γιαννακίδου, η οποία μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την EHF Delegate Μόνα Φόρστρομ έκαναν την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην Ελλάδα. Την απονομή του αργυρού μεταλλίου στο Ισραήλ έκαναν ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου και η κα Κάρμεν Μανσάντο, μέλος της επιτροπής διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Το χρυσό μετάλλιο στην Βουλγαρία έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και οι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γέρζι Ελιάζ και Λίντιγια Μπόγιτς.

Ο Παντελής Χατζηιωάννου (Πρόεδρος ΟΧΕ) δήλωσε: «Θέλω πρώτα απ' όλα να ευχαριστήσω όσους
συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του τουρνουά και ιδιαίτερα απ' όλα τον φίλο μου και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, αλλά και σε όλες τους τοπικούς φορείς και την Δημοτική αρχή της Λάρισας. Θέλω ευχαριστήσω επίσης την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και ειδικότερα την Άννα και την Κάρμεν που ήταν μαζί μας από την πρώτη ημέρα αυτή της προσπάθειας. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κα Κυριακή Γιαννακίδου που για μια ακόμα φορά είναι κοντά στο χάντμπολ, είναι η καλύτερη Γενική Γραμματέας που έχει περάσει από αυτή την θέση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον διευθυντή της Ομοσπονδίας Γιάννη Καρανάσο και όλους τους υπαλλήλους, γυμναστές, προπονητές που συνέβαλαν τα μέγιστα και ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους εθελοντές, τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της ΟΧΕ Γιάννη Στρατάκη, Δημήτρη Σταυρακάκη, Κυριακή Μπακολουπούλου, Κώστα Σταματιάδης και τον Ηλία Ζαπαρτίδη.. Θέλω να συγχαρώ την ελληνική ομάδα για την παρουσία της και τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής Αθανάσιο Μανδά. Σήμερα το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ ανοίγει μία νέα σελίδα».

Ατομικές απονομές

Οι απονομές ξεκίνησαν με την κορυφαία ομάδα του τουρνουά την οποία αποτελούν οι:

Τερματοφύλακας: Κλάρα Βερσχούρεν (Βέλγιο)
Δεξί εξτρέμ: Ντένιτσα Κόλεβα (Βουλγαρία)
Αριστερό ίντερ: Λένα Μούρνου (Ελλάδα)
Πλέι μέικερ: Ελίζαμπεθ Ομορέγκιε (Βουλγαρία)

Πίβοτ: Αριάδνη Μασμανίδου (Ελλάδα)
Δεξί ίντερ: Αμίτ Ίτζακ (Ισραήλ)
Δεξί εξτρέμ: Μάουρεν Ρατζ (Βέλγιο)

Πρώτη σκόρερ: Σιρ Βίκρατ (Ισραήλ) 38 γκολ
Καλύτερη αμυντικός: Λαμπρινή Τσακάλου (Ελλάδα)
MVP: Ελίζαμπεθ Ομορέγκιε (Βουλγαρία)

2 comments

greekhandball.com said...

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την εξαιρετική διοργάνωση. Στέκομαι ιδιαίτερα στο κομμάτι της επικοινωνίας όπου Κώστας Χατζηδημητρίου και Βασίλης Γεωργιώτης, πήραν άριστα. Εξαιρετικά Αγγγλικά και βομβαρδισμός από bulletin, φωτογραφίες και αναρτήσεις στα social media. Κρίμα που η EHF δεν πρόβαλλε μια δική της διοργάνωση που ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Anonymous said...

σσσσσσσσσ η οχε κοιμαται !