Φινάλε σήμερα για το Βριληττός. Φίλιππος-Κροάσια και Παρτίζαν-Ισραήλ 1 οι ημιτελικοί - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Φινάλε σήμερα για το Βριληττός. Φίλιππος-Κροάσια και Παρτίζαν-Ισραήλ 1 οι ημιτελικοί

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ
Την αήττητη πορεία της συνέχισε στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» η μοναδική ελληνική ομάδα που βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Φίλιππος χωρίς να δυσκολευτεί και παρουσιάζοντας στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμορφο θέαμα και εξαιρετικά τακτικά και τεχνικά στοιχεία νίκησε τη Σεν Ραφαέλ με 26-24 και πέρασε στους «4» όπου θα αντιμετωπίσει την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά Κροάσια Ζάγκρεμπ.
Οι Γάλλοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των παικτών του Τάσου Χατζηπαρασίδη. Η μοναδική στιγμή που βρέθηκαν μπροστά στο σκορ ήταν στο… 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά στον αγώνα υπήρχε μόνο μία ομάδα. Η διαφορά στο σκορ υπέρ των Βεροιωτών αυξανόταν σχεδόν με αριθμητική
πρόοδο και σταθεροποιήθηκε στο μέγιστο των +7 τερμάτων (10-3, 15-8, 16-9).
Η κυριαρχία του Φιλίππου αμφισβητήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Σεν Ραφαέλ παίζοντας πιο πιεστική άμυνα να μαζεύει τη διαφορά και να μειώνει σε 19-17 στο 30’. Οι Βεροιώτες αντιμετώπισαν αρκετά επιθετικά σε αυτό το διάστημα, αλλά η μείωση της διαφοράς στα δύο τέρματα χτύπησε… καμπανάκι. Αμέσως, η άμυνα του Φιλίππου έγινε πιο πιεστική, οι Βεροιώτες έκλεψαν, μπάλες, βγήκαν στον αιφνιδιασμό και στο 36’ το σκορ ήταν 24-18.
Οι Γάλλοι όμως δεν τα παράτησαν. Με άμυνα 3-3 αντεπιτέθηκαν και μείωσαν εκ νέου στα δύο τέρματα (25-23 ένα λεπτό πριν το τέλος), ο τερματοφύλακας Αντουάν Λε Κόμπτ κράτησε μόνος του την επόμενη επίθεση του Φιλίππου, η Σελ Ραφαέλ όμως έχασε τη μπάλα έγινε το 26-23 υπέρ του Φιλίππου και ουσιαστικά τέλειωσε το παιχνίδι. Η Σεν Ραφαέλ θα αντιμετωπίσει για τις θέσεις 5-8 τη Νόβι Βελιγραδίου.

Δηλώσεις
Νίκολα Μπογίνοβιτς (προπονητής Σ. Ράφαελ): «Συγχαρητήρια στον Φίλιππο. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα, δεν αποτελεί έκπληξη για εμάς η απόδοση του. Είχε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση. Στα πρώτα 20 λεπτά είχαμε κακή απόδοση και η διαφορά του σκορ δεν μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε την νίκη, παρά την μεγάλη προσπάθεια και βελτίωση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».
Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Φιλίππου):  «Ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο. Δεν είναι η πρώτη φορά που σε αυτές τις ηλικίες κερδίζουμε ομάδες από κορυφαίες σχολές. Αυτό που πρέπει είναι να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη σε ποιο μεγάλες ηλικίες».
Ντράγκαν Άτζις (προπονητής Εθνικής Μαυροβουνίου και λέκτορας στο διεθνές σεμινάριο): «Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το παιχνίδι του Φιλίππου και την ποιότητα της ομάδας του. Είχε πολύ καλές επιλογές στην άμυνα και στην επίθεση και είδα μία σχολή διαφορετική που δεν περίμενα. Είναι κέρδος για τις ελληνικές ομάδες αυτά τα ματς, όπως και το αυριανό με την Κροάσια. Η διοργάνωση είναι εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα και το αγωνιστικό επίπεδο πολύ υψηλό».

ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 24-26
Τα πεντάλεπτα: 1-5, 3-8, 6-12, 9-16(ημχ.), 12-18, 16-19, 18-23, 24-26
ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ (Ν. Βογίνοβιτς): Λεκόμτ, Λε Ιρ, Γκιλσέρ 3, Μπουρασό 3, Βογίνοβιτς 6, Αγνέλ, 1 Σπανολί 1, Ντε Μπερνάρ, Φιλού, Μπαρτού, Ντεσκά 6, Ουλέτ Μπουαλί 3, Ελ Ουν, Γκουγιό
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τ. Χατζηπαρασίδης): Στεριόπουλος, Στεμπάρη, Πασχούλας, Ταραμονλής 2, Ναυροζίδης, Σαράφης 3, Παπαδόπουλος, Κοντόπουλος, Τζιμπούλας 6, Μπαλτατζής 3, Κουκουτσίδης 7, Ζούζος, Κωσταράκης, Γκαράς 5, Χοργός
Διαιτητής: Τζαφερόπουλος, Λιακόπουλος Δίλεπτα: 1-3 Πέναλτι: 2/4 - 0/0

ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ 1

Η Εθνική Ισραήλ 1 ήταν η  μεγάλη νικήτρια στον ισραηλινό εμφύλιο της προημιτελικής φάσης του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η πρώτη ομάδα επικράτησε της Εθνική Ισραήλ 2 με 32-18 σε ένα ματς το οποίο είχε κάποια στοιχεία ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο. Το Ισραήλ 1 είχε το προβάδισμα στο σκορ, προηγήθηκε με 8-4, για να μειώσει σε 8-7 το Ισραήλ 2, χωρίς όμως να έχει συνέχεια η αντεπίθεσή του.
Ετσι το Ισραήλ 2 θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του Παρτίζαν-Ρούνταρ για τις θέσεις 5-8, ενώ το Ισραήλ 2 τη νικήτρια του ίσιου αγώνα.
Ντιέγκο Ρέι (προπονητής Ισραήλ): «Ήταν παράξενη, αλλά ωραία εμπειρία. Ήταν σαν προπονητικό διπλό, αλλά είχαμε πει στους αθλητές πριν το ματς να το δουν σαν να παίζουν με πάθος και μαχητικότητα σαν να είναι δύο ομάδες από διαφορετική χώρα. Νομίζω το χάρηκαν και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (1) - ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (2) 32-18
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 4-2, 8-4, 13-7(ημχ.), 20-10, 26-12, 29-15, 32-18
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (1) (Ν. Ρέι): Νταγιάν 5, Βακνίν, Σχνάιντερ 2, Μάνο 2, Σχέμεν 5, Σλουκ 2, Σαμσόνοβ 2, Λομπρόζο 7, Γκέρρα, Ζάρο 3, Ζόρετ 2, Μπαράκ, Αβνή, Κόχεν, Αχαρόνη 2
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (2) (Σ. Τουμπούλ): Χαμίσχα, Κράο, Έξμποργκ 1, Ζεγκάινοβ, Τακάτς 7, Ζιετλέρ 2, Τούρκενιτς 2, Ράστρον 1, Σχιούμαν, Γιαρίν 3, Μπεν Αμί, Άτζμον, Μπαρ 1, Βάισμαν, Ζέμαν 1
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Λιακόπουλος Δίλεπτα: 3-1 Πέναλτι: 2/3 - 2/2

ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Η ΚΡΟΑΣΙΑ
Η Κροάσια Ζάγκρεμπ ήταν η μεγάλη νικήτρια της σερβοκροατική μονομαχία των προημιτελικού του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Επικρατώντας με 19-17 της Νόβι Βελιγραδίου και πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Παίζοντας και οι δύο ομάδες χάντμπολ υψηλού επιπέδου και τεκμηριώνοντας αγωνιστικά πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ουσιαστικά ήταν ένας πρόωρος τελικό, το θέαμα που προσέφεραν καθήλωσε τους θεατές στο κατάμεστο «Φιλίππειο».
Με τα κίνητρα και των δύο ομάδων να μην έχουν να κάνουν μόνο με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σημαντικό στοιχείο του αγώνα ήταν το πάθος και η δύναμη (χωρίς να ξεφεύγει από το πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας).
Η Νόβι ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, αιφνιδίασε την Κροάσια και προηγήθηκε πολύ γρήγορα με 4-1. Οι Κροάτες αντέδρασαν σχεδόν αμέσως, αφού πρώτα ξεπέρασαν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των υπόλοιπων αθλητών τόσο από τις ξένες ομάδες (Παρτίζαν, Ρούνταρ) αλλά και τις ελληνικές τάχθηκαν υπέρ της Νόβι δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα με συνθήματα.
Με ένα σερί 3-0 το 8-6 υπέρ των Σέρβων μετατράπηκε σε 9-8 υπέρ των Κροατών και από εκείνο το σημείο και μετά το  μεγάλο ντέρμπι ουσιαστικά άρχισε από την αρχή.
Με δυνατές άμυνες, τακτική συμπεριφορά και τεχνική κατάρτιση που δύσκολα βρίσκει κανείς σε ομάδες αυτής της ηλικίας, η πρωτοπορία στο σκορ άλλαζε χέρια συνέχεια.
Το καθοριστικό σημείο του αγώνα ήρθε στο 32 όταν η Κροάσια πήρε διαφορά δύο τερμάτων (16-14) υποχρεώνοντας τη Νόβι να αρχίσει να κυνηγάει στο σκορ προσπαθώντας να ισοφαρίσει χωρίς όμως επιτυχία. Οι Κροάτες έφτασαν στο +3 (19-16 στο 30:10) και κάπου εκεί φάνηκε να κρίνεται το ματς, αν και οι Σέρβοι μείωσαν με πέναλτι στο 39:05 στο τελικό 19-17.
Η Νόβι θα παίξει για τις θέσεις 5-8 κόντρα στην ηττημένη του αγώνα Σεν Ραφαέλ – Φίλιππος, ενώ ο νικητής από το ίδιο ζευγάρι θα είναι ο αντίπαλος της Κροάσια στα ημιτελικά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κάζο Ίλιας (προπονητής Κροάσια): «Είδαμε ένα ματς πολύ δυνατό και όμορφο, ανάμεσα σε δύο πολύ καλά προετοιμασμένες και δουλεμένες ομάδες. Η άμυνα μας ήταν το κλειδί της νίκης μας. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το κύπελλο, αλλά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες που πρέπει να κερδίσουμε».
Ν. Μαξίμοβιτς (προπονητής Νόβι): «Σε αυτές τις ηλικίες νομίζω ότι το επίπεδο του αγώνα ήταν ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή. Οι ομάδες έχουν πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είδαμε πολύ καλές άμυνες, διαφορετικές επιλογές στην επίθεση και εξαιρετικές επεμβάσεις. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Μας λείπουν τέτοια ματς στην Σερβία σε αυτές τις ηλικίες. Ελπίζω η Κροάσια να κατακτήσει το κύπελλο γιατί είναι μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα».

ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΡΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 17-19
Τα πεντάλεπτα: 4-2, 7-5, 8-8, 10-10(ημχ.), 13-13, 14-14, 16-17, 17-19
ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Ν. Μαξίμοβιτς): Τάσιτς, Τόμoβ 5, Ατζίτς 2, Ντράγκανιτς, Γκολούμποβιτς 1, Μπιοκαμίν, Σάμαρτζιτς, Μιλούνοβιτς 7, Ίβκοβ, Στοΐκοβιτς 1, Καρτσέουσα, Κόστιτς 1, Λιούμπισιτς, Μισίμκοβιτς, Ποτούνοβιτς
ΡΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (M. Νέμετς): Πούριτς, Βρίμπιτς, Φριτζ, Σβέτινα, Πλάμινιτς 6, Μπένκοβιτς 1, Στάρτσεβιτς 2, Σαφράνκο 1, Ντρούζινετς, Κράλιεβιτς 3, Γιαβόρ 2, Ρόβης, Κρέσιμιρ 4, Κάιμπα, Κασάρ
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Λιακόπουλος Δίλεπτα: 3-2 Πέναλτι: 3/3 - 3/3


ΣΤΟΥΣ «4» ΚΑΙ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ
Συμπληρώθηκε κατά τα τρία τέταρτα το παζλ των ημιτελικών του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» με την Παρτίζαν να επικρατεί με 19-14 της Ρούνταρ Πλιέβλιε στον 3ο προημιτελικό.
Η σερβική ομάδα δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα από τους Μαυροβούνιους που θα παίξουν για τις θέσεις 5-8 με αντίπαλο την Εθνική Ισραήλ 2.
Η Παρτίζαν στον ημιτελικό της Μ. Τρίτης θα αντιμετωπίσει την Εθνική Ισραήλ 1.
Ιγκόρ Μάσκοβιτς (προπονητής Ρούνταρ): «Η ομάδα μου έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν ότι καλύτερο μπορούσαν. Ξέραμε ότι η Παρτιζάν ήταν το φαβορί. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια».
Ακιμ Κόμνενιτς (προπονητής Παρτιζάν): «Κάναμε ένα πολύ καλό ματς, παρά την κούραση. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα. Τώρα θα παίξουμε με το Ισραήλ που είναι μία δυνατή ομάδα και φαβορί για την πρόκριση».
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ - ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ 19-14
Τα πεντάλεπτα: 3-1, 6-3, 6-4, 8-5(ημχ), 12-6, 16-10, 18-13, 19-14
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Α. Κόμνεμιτς): Γκάιτς Ν., Τσάνακ 1, Χάιντιν 3, Τσαΐροβιτς 1, Γκάιτς Ρ., Γιέντιτς, Νίκολιν, Μπάρατς 2, Γκόικοβιτς 1, Στάνιτς 1, Βίζτσινα 7, Μίτιτς, Βέλιοβιτς, Μίτσιτς 2, Κρίστιτς 1
ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ (I. Μάσκοβιτς): Αχντίελιτς, Μίλοβιτς, Ντραγκάσεβιτς 3, Μάτοβιτς, Ζίχντοβιτς, Τσβίγιοβιτς, Τοπάλοβιτς, Κλέπο 1, Ντίβλοβιτς 1, Κοβάτσεβιτς, Βογίχοβιτς 7, Βούκας, Ντρόμπχιακ, Πάχτοβιτς, Κλάτσαρ 2. Διαιτητες: Ράλλη Χ., Ράλλη Σ. Δίλεπτα: 3-0 Πέναλτι: 0/1 – 2/3

ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 2
Μια κλάση ανώτερη ήταν δεύτερη εθνική ομάδα του Ισραήλ στο παιχνίδι με τη Ρούνταρ για τις θέσεις 5-8, παίρνοντας τη νίκη με 27-14. Οι Μαυροβούνιοι φάνηκαν πιο κουρασμένοι από τους αντιπάλους τους, που έδειξαν να μην έχουν κίνητρο μετά την ήττα τους από την Παρτίζαν τέσσερις ώρες νωρίτερα. ΟΙ Ισραηλινοί είχαν υποκύψει στα προημιτελικά στους συμπατριώτες τους, από την πρώτη εθνική ομάδα του Ισραήλ.
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (2) - ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ 27-14
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-2, 8-2, 13-8 (ημχ.), 15-9, 18-10, 20-12, 27-14
ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛ (2) (Σ. Τουμπούλ): Χαμίσχα 3, Κράο 4, Έξμποργκ 2, Ζεγκάινοβ, Τακάτς 4, Ζιετλέρ, Τούρκενιτς 2, Ράστρον 7, Σχιούμαν, Γιαρίν 1, Μπεν Αμί, Άτζμον 1, Μπαρ 2, Βάισμαν, Ζέμαν 1
ΡΟΥΝΤΑΡ ΠΛΙΕΒΛΙΑ (I. Μάσκοβιτς): Αχντίελιτς, Μίλοβιτς, Ντραγκάσεβιτς, Μάτοβιτς, Ζίχντοβιτς 1, Τσβίγιοβιτς, Τοπάλοβιτς 2, Κλέπο, Ντιούλοβιτς, Κοβάτσεβιτς 1, Βογίχοβιτς 2, Βούκας 2, Ντρόμπχιακ 5, Γκρούιτσιτς, Κλάτσαρ 1
Διαιτητές: Ράλλη Χ., Λιακόπουλος Δίλεπτα: 5-2 Πέναλτι: 1/1 - 2/3


Η ΝΟΒΙ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ ΠΑΕΙ ΓΙΑ 5η-6η ΘΕΣΗ
Η νικήτρια του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2013» Νόβι Βελιγραδίου, θα παίξει εναντίον της δεύτερης ομάδας του Ισραήλ για την πέμπτη θέση αύριο, τελευταία μέρα του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» μετά τη νίκη της με 22-18 από της Σαν Ραφαέλ στο τελευταίο παιχνίδι της τρίτης μέρας του τουρνουά. Οι Γάλλοι ,που ήταν πίσω στο σκορ σε όλο το παιχνίδι, θα αντιμετωπίσουν αύριο την Ρούνταρ με τρόπαιο την έβδομη θέση.
ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ – ΣΕΝΤ ΡΑΦΑΕΛ 22-18
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-4, 9-5, 10-6(ημχ.), 15-9, 18-13, 20-16, 22-18
ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Ν. Μαξίμοβιτς): Τάσιτς, Τόμoβ, Ατζίτς 5, Ντράγκανιτς, Γκολούμποβιτς 2, Μπιοκαμίν, Σάμαρτζιτς 1, Μιλούνοβιτς 3, Ίβκοβ 2, Στοΐκοβιτς 4, Καρτσέουσα, Κόστιτς 1, Λιούμπισιτς 2, Μιλίνκοβιτς, Ποτούνοβιτς 1
ΣΕΝΤ ΡΑΦΑΕΛ (Ν. Βογίνοβιτς): Λεκόμτ, Λε Ιρ, Γκιλσέρ 4, Μπουρασό 5, Βογίνοβιτς 3, Αγνέλ, Σπανολί 2, Ντε Μπερνάρ, Φιλούζ 1, Μπαρτού 1, Ντεσκά 1, Ουλέτ Μπουαλί, Ελ Ουν, Γκουγιό
Διαιτητές: Ράλλη Χ., Ράλλη Σ. Δίλεπτα: 3-1 Πέναλτι: 0/1 - 0/1 Κόκκινη Κάρτα: 38:36 Ατζίτς (3x2΄)

ΣΤΗΝ 9Η ΘΕΣΗ ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Βριλήσσια και Φαίακας έπαιξαν ελεύθερο και γρήγορο χάντμπολ στο τελευταίο τους παιχνίδι στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Η αθηναϊκή ομάδα νίκησε με 24-22 και τερμάτισε ένατη, ενώ οι Κερκυραίοι, που κατέβαλαν φιλότιμη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να «γυρίσουν» το ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα, κατατάχθηκαν δέκατοι.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΦΑΙΑΚΑΣ 24-22
Τα πεντάλεπτα: 6-3, 10-7, 13-11, 15-14 (ημχ.), 17-16, 21-21, 24-22
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σ. Τοντόροβιτς): Αρώνης 4, Δαπόλας 1, Ζωγραφίδης 11, Μαυροκέφαλος, Ιωαννιδης, Κρητικός 1, Λάσκος 1, Οικονόμου, Μαΐστρος, Σωτηρίου, Κοτσιώνης, Φλώρος, Λισίκατος 1, Τομαδάκης 5, Τσαγκαράκης
ΦΑΙΑΚΑΣ (Σ. Παγιατής): Παγιατής Γ. 7, Σουρβίνος Π. 4, Σοκλάνης 2, Κοντζιάλης, Σουρβίνος Α. 6, Πάλας, Φιλάρετος 3, Παπαδόπουλος, Σοφιανός, Προσαλέντης, Γκούσης, Παγιατής Λ., Πουλής, Κονισπολιάτης
Διαιτητές: Ράλλη Χ., Ράλλη Σ. Δίλεπτα: 2-3 Πέναλτι: 0/0 - 0/0

 ΣΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ Η ΠΥΛΑΙΑ

Η Πυλαία Κωνσταντινουπολιτών κατέλαβε την 11η θέση στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 22-18 του Φοίβου Συκεών που αρκέστηκε στην 12η θέση. Η Πυλαία πήρε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ με τον Φοίβο να καταφέρνει να βρίσκεται κοντά μέχρι το ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια η διαφορά έφτασε μέχρι και το +6 (18-12 στο 30’).
ΦΟΙΒΟΣ – ΠΥΛΑΙΑ 18-22
Τα πεντάλεπτα: 2-4, 3-6, 3-7, 6-9(ημχ.), 10-12, 12-18, 14-20, 18-22
ΦΟΙΒΟΣ (Α. Καρακεχαγιάς): Γιαγκούλας, Μεγκίδης, Γεωργαντόπουλος 5, Δήμος 1, Παναγιωτίδης 1, Μπόσκος, Καρακεχαγιάς, Αθανασιάδης 3, Σιγκιρίδης, Θωίδης, Μίγας 8, Μαρκατάτος, Αρβανίτης, Φώτογλου, Καλαϊτζής
ΠΥΛΑΙΑ (Α. Βραχιολίδης): Χουζούρης, Σακελλάρης 5, Νικολαΐδης, Νεγκάκης Γ. 3, Μπροίκος 1, Τσόχας 1, Νεγκάκης Δ. , Αρβανίτης 8, Παπαδόπουλος 1, Παπαγεωργίου, Κουκμίσης 3, Κατεχής, Λασκαρούδης, Βεργόπουλος
Διαιτητής: Λιακόπουλος, Δίλεπτα: 1-4 Πέναλτι: 3/3 - 0/0

 ΣΤΗ 13η ΘΕΣΗ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Τη 13η θέση κατέλαβε ο Πανιώνιος στους αγώνες κατάταξης στο 2ο Διεθνές Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 20-15 της Δράμας 1986 σε ένα ματς που ουσιαστικά κρίθηκε μετά το 30’. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Πανιώνιος είχε την πρωτοπορία στο σκορ χωρίς όμως να καταφέρνει να ξεφύγει, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο με καλύτερες επιλογές και πιο σφιχτή άμυνα έφτασε εύκολα στη νίκη.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ. Σ. – ΔΡΑΜΑ 1986 20-15
Τα πεντάλεπτα: : 0-1, 1-3, 6-8, 9-8(ημχ.), 10-9, 14-12, 18-14, 20-15
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.(Γ. Κρασαβίδης): Γκόρο, Νταφέρμος, Τσικριτζής, Ατσίδης, Γιαννόπουλος, Αλεξάλης, Ζάγκας, Παπαδόπουλος, Τσαλαπάτης, Αλαχούζος, Ανδριτσάκης, Μπαξεβανίδης Θ., Κοντός, Ρεπούλιας, Μπαξεβανίδης Κ.
ΔΡΑΜΑ 1986 (Σ. Βαλαβάνης): Γκαμότσος, Ακογιούνογλου, Φραγκούλης, Κρανάς, Μαλαμίδης, Χιλιώτης, Τρουμπούκης, Καμπάνταης, Τσαβλός, Παστρικός, Παγωνίδης, Γιαννακοπουλος, Μελισσόπουλος, Στρατηγέλης, Ντέλιας
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος Δίλεπτα: 1-3 Πέναλτι: 2/2 - 0/1

ΣΤΗΝ 16η ΘΕΣΗ Ο ΠΑΟΚ
Στα πέναλτι κρίθηκε η 15η θέση του 2ου Διεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που διεξάγεται στο «Φιλίππειο» της Βέροιας. Η Μάλτα ήταν αυτή που πανηγύρισε στο τελευταίο της παιχνίδι στη διοργάνωση τη μοναδική της νίκη με 22-21 στα πέναλτι (19-19 κανονική διάρκεια) αφήνοντας τον ΠΑΟΚ στην τελευταία θέση.Οι Θεσσαλονικείς αν και προηγήθηκαν στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο 30’ με 14-11 με τους Μαλτέζους όμως να μην καταφέρουν να κρατήσουν τη διαφορά. Το παιχνίδι στο τελευταίο πεντάλεπτο πήγες γκολ-γκολ με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι.
Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με αποτυχημένες προσπάθειες, ο ΠΑΟΚ πήρε το προβάδισμα με 2-1, αλλά έχασε το τέταρτο πέναλτι και οι Μαλτέζοι ισοφάρισαν σε 2-2. Το τελευταίο πέναλτι του «δικέφαλου» του Βορρά σταμάτησε από τον τερματοφύλακα της Μάλτας που πήρε τη νίκη με το εύστοχο χτύπημα του Αντρέα Κασάρ.
ΠΑΟΚ – ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΛΤΑΣ 21-22 πεν.
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-6, 7-6, 9-7(ημχ.), 10-12, 11-14, 15-16, 19-19 (κ.α.), 21-22 (πεν.)
ΠΑΟΚ (Α. Παπαβασίλης): Γκράσιελ, Βολιώτης, Κιάκος 1, Βαϊτσης 1, Σκιτούπης 4, Γιαννακίδης 2, Ντίνας 1, Εμμανουήλ 2, Παπαβασιλείου, Ιωάννου, Δούμτσης, Καμπίτσης 4, Παπαβασίλης 6
ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΛΤΑΣ (M. Στανίσλιεβιτς): Σουλτάνα, Κασάρ Α. 7, Κρετς, Φένετς 3, Ντέλια 7, Κασάρ Ξ. 1, Γκρουπέτα 2, Σιαντάρ 2, Μπονέλλο, Σκικλούνα, Φαρούτζια
Δίλεπτα: 0-1 Πέναλτι: 2/3 - 0/0


Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 14/4/2014
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θέσεις 15-16: ΠΑΟΚ –Μάλτα 21-22
Θέσεις 13-14: Πανιώνιος –Δράμα 1986  20-15
1ος προημιτελικός: Ισραήλ 1 – Ισραήλ 2  32-18
2ος προημιτελικός: Νόβι Βελιγραδίου – Κροάσια Ζάγκρεμπ  17-19
3ος προημιτελικός: Παρτίζαν – Ρούνταρ 19-14
4ος προημιτελικός: Σεν Ραφαέλ – Φίλιππος Βέροιας 24-26
Θέσεις 11-12: Φοίβος – Πυλαία 18-22
Θέσεις 9-10: Βριλήσσια- Φαίακας 24-22
Θέσεις 5-8 Ισραήλ 2 – Ρούνταρ 27-14
Θέσεις 5-8 Νόβι Βελιγραδίου – Σεν Ραφαέλ 22-18

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μ. ΤΡΙΤΗ
15/4/2014
14:00 1ος ημιτελικός: Ισραήλ 1 - Παρτίζαν
14:50 2ος ημιτελικός: Κροάσια Ζάγκρεμπ – Φίλιππος Βέροιας
15:40 Θέσεις 7-8: Ρούνταρ- Σεν Ραφαέλ
16:30 Θέσεις 5-6: Ισραήλ 2- Νόβι Βελιγραδίου
17:20 Αγώνας βετεράνων Φιλίππου Βέροιας – Προπονητών ομάδων
18:10 Μικρός Τελικός
19:00 Τελικός
20:00-21.30 Τελετή Λήξης
22:00 Πάρτυ αθλητών

Εκ του γραφείου Τύπου
vrilittospressoffice@gmail.com
vrilittoshandball@gmail.com

  • Click to enlarge image DRAMA-PANIONIOS2.JPG
  • Click to enlarge image ISR.JPG
  • Click to enlarge image O.C..JPG
  • Click to enlarge image PAOK-MALTA1.JPG
  • Click to enlarge image filippos-rafael2.JPG
  • Click to enlarge image filippos-s.rafael.JPG
  • Click to enlarge image foivos-pylaia.JPG
  • Click to enlarge image foivos-pylaia3.JPG
  • Click to enlarge image isr-isr.JPG
  • Click to enlarge image isr-isr2.JPG
  • Click to enlarge image novi-croat.JPG
  • Click to enlarge image novi-croat2.JPG
  • Click to enlarge image novi-s.rafael2.JPG
  • Click to enlarge image novi=croat4.JPG
  • Click to enlarge image partizan-rudar1.JPG
  • Click to enlarge image partizan-rudar2.JPG
  • Click to enlarge image partizan-rudar3.JPG
  • Click to enlarge image rudar-isr.JPG
  • Click to enlarge image s.rafael-novi1.JPG
  • Click to enlarge image vrilissia-faiakas 1.JPG
  • Click to enlarge image vrilissia-faiakas3.JPG

No comments