Η τελετή έναρξης του Βριληττός 2014 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Η τελετή έναρξης του Βριληττός 2014

Παρά την βροχόπτωση που άλλαξε τα σχέδια των διοργανωτών με την τελετή έναρξης να πραγματοποιείται στο «Φιλίππειο» αντί στην είσοδο του Δημαρχείου, τίποτα δεν ήταν ικανό να χαλάσει την γιορτή για την αυλαία του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Mπορεί η παρέλαση στο κέντρο της πόλης να ματαιώθηκε, αλλά οι Σύλλογοι Κρητικών, Ποντίων και Βλάχων της περιοχής, εκπροσωπούμενοι από μικρά παιδιά, δημιούργησαν με τους χορούς τους πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.
Όλα τα παιδιά των αποστολών το χάρηκαν ιδιαιτέρως και συμμετείχαν ενεργά χειροκροτώντας
ρυθμικά τις χορογραφίες των συνομήλικων τους.
Σε ένα κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο από γονείς και φιλάθλους του αθλήματος, οι 16 ομάδες παρουσιάστηκαν στο κοινό της Βέροιας, ενώ έγινε η ανάκρουση επτά Εθνικών Ύμνων, της Κροατίας, της Γαλλίας, της Μάλτας, του Ισραήλ, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας και της Ελλάδας.
Η όμορφη και σεμνή τελετή ολοκληρώθηκε με την Δήμαρχο Βέροιας κα Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη, η οποία κήρυξε την έναρξη των αγώνων.
Όλοι έδωσαν ραντεβού για αύριο Σάββατο στις 08:30 στην πρεμιέρα των αγώνων.

Στους χαιρετισμούς τους οι διοργανωτές επεσήμαναν:

Χαρούλα Ουσουλτζόγλου- Γεωργιάδη (Δήμαρχος Βέροιας): «Η Βέροια υποδέχεται όλες τις ομάδες στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και τις διαβεβαιώνει πως θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να συμμετάσχουν σε ένα επιτυχημένο τουρνουά, και η διαμονή τους εδώ να τους αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Ελπίζω πως η διοργάνωση θα γίνει θεσμός και θα συνεχίζει να διεξάγεται εδώ, σε αυτόν τον τόπο που είναι η μητρόπολη του χάντμπολ στην Ελλάδα. Μια πόλη με έναν τεράστιο μνημειακό πλούτο που ελπίζω πως θα ανακαλύψουν όλα αυτά τα παιδιά που βρίσκονται εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή διαμονή».
Χρήστος Καψάλης (εκπρόσωπος ΟΧΕ): «Εκ μέρους της ΟΧΕ πρώτα θέλω να συγχαρώ τους εμπνευστές αυτή της επιτυχημένης διοργάνωσης που σίγουρα καλύπτει στο έπακρο κάθε σκέψη για ανάπτυξη του αθλήματος, σε μια πόλη που αγάπησε, αγαπά και ζει για το άθλημα του χάντμπολ. Σε μια πόλη που γνώρισε το άθλημα σε όλη τη χώρα. Εδώ που γεννήθηκαν μεγάλοι παίκτες και προπονητές. Ελπίζω οι διοργανωτές να το σκεφτούν πολύ σοβαρά και να μείνει για πάντα εδώ».
Θεολόγος Βαλαβάνης (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ): «Σας ευχαριστούμε από βάθη καρδιάς που βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστούμε τον δήμο Βέροιας, τον αθλητικό οργανισμό ΚΑΠΑ, τους αθλητές, τους προπονητές και τους εθελοντές. Υποσχόμαστε ότι θα περάσετε πέντε αξέχαστες ημέρες».
Παναγιώτης Σαράφης (μέλος Δ.Σ. Φιλίππου Βέροιας): «Καλώς ήρθατε στη Βέροια. Αυτό το τουρνουά είναι για εσάς. Παίξτε καλά, παίξτε δυνατά, παίξτε με τιμή».
Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος (Πρόεδρος Συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί): «Σας καλωσορίζω στη Βέροια. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή σας εδώ. Θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε με ελληνική μουσική, να επισκεφτείτε τους τάφους της Βεργίνας και να αποκτήσετε πολλές εμπειρίες».

Εκ του γραφείου Τύπου
vrilittospressoffice@gmail.com
vrilittoshandball@gmail.com
www.vrilittos.gr

8 comments

Anonymous said...

Νομίζω οτι στο αθλημα μας εχει χαθεί το μέτρο. Μου κάνει εντύπωση οτι το site της ΟΧΕ , εχει ενα απίστευτο αφιέρωμα σε κάθε παιχνίδι του Βριλλητος. Δεν το λέω απο εμπάθεια αλλα πρεπει να υπάρχει ενα μέτρο. Το Βριλλητος ειναι μια ιδιωτική αθλητική διοργάνωση και τιποτα παραπάνω . Γιατι τόσο θόρυβος τελικά. Επι την ευκαιρία βγήκε ενα πολυ ωραίο promo video απο το DIOMIDIS CUP, αλλα και εκει να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα .... ειναι μια άψογη ΙΔΙΩΤΙΚΗ πρωτοβουλία που αφήνει χρήματα στην πόλη στο σωματείο κτλ.. Τα παραπάνω δυο τουρνουα ειναι καλά και μπράβο που γίνονται όμως μέχρι εκεί.
Με αυτή την έννοια μίλησα για μέτρο. Θα ήταν πιο σημαντικο για το άθλημα να γράφονται στο επίσημο site της ΟΧΕ και για τις μικρότερες κατηγορίες, η για το απαξιωμένο γυναικείο η τελος πάντων για τα αναπτυξιακά ανα περιφέρεια . Και ολα αυτά γιατι ....? για να υπηρετεί η ΟΧΕ τον καταστατικό της ρόλο , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ των σωματείων δηλαδη ...εφ´οσον χρήματα δεν δίνονται , μεγάλες προοπτικές επισης δεν υπάρχουν, δώστε τουλάχιστον 5 λεπτά δημοσιότητα σε σωματεία σε ενώσεις σε αθλητες το έχουν ανάγκη .... Ειναι μεγάλη ανάγκη για το άθλημα το μην σβήσει ουτε ενα σωματείο , ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΒΟΗΘΉΣΤΕ έστω με αυτόν τον τρόπο.

Anonymous said...

Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα. Και πέρυσι που το Βριλλητός γινόταν την ίδια περίοδο με το FINAL 6 των εφήβων, το site της ΟΧΕ είχε λεπτομερέστατες και συχνότατες αναρτήσεις για το συγκεκριμένο τουρνουά, σε αντίθεση με το FINAL 6, που μια φορά την ημέρα έκανε ανάρτηση για τα αποτελέσματα της κάθε μέρας, και την τελευταία μέρα, ενώ ο Πρωταθλητής ήταν γνωστός από το πρωί της 2/5/13, εμείς τον μάθαμε το απόγευμα κατά τις 18.30. Αν περιμέναμε δε να τον μάθουμε από το παρόν blog... από Μ.Πέμπτη που τελείωσε το FINAL η ανάρτηση έγινε μετά το Πάσχα...

Anonymous said...

Καλημερα φίλοι,
Συμφωνώ απόλυτα και με τους δυο πιο πάνω. Ο υπεύθυνος απο ΟΧΕ δεν θελω να κατονομάσω και δεν ξΈρω ( ουτε με ενδιαφέρει ) ποιος ειναι ... Πρεπει λιγο να ψαχτεί να βρει κανά ωραίο θεματάκι , να το παει λιγο πιο μπροστά το ολα θέμα , στο χαντμπολλ εκτος´ που μας εχει φάει το κουτσομπολιό ψάχνουμε πάντα το μεγάλο, το βαρύγδουπο , ας ξεκινήσουμε πχ απο τα μικρά και σιγα σιγα να βελτιωνόμαστε. Ας δώσουμε χώρο σε ομάδες σε ανθρώπους που και αξία έχουν και κάτι καλο μπορούν να μας πουν . Τώρα ΒΡΙΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ DIOMIDIS CUP, μια χαρά διοργανώσεις ειναι και καλα που γίνονται όμως μην ξεχνιόμαστε, για την τσέπη τους γίνονται και φυσικά μπράβο τους αλλα μην ακούσω καμμιά ηλιθιότητα για προσφορά στο αθλημα που αγαπάμε κτλ κτλ. Προσφορά στο αθλημα έχουν οι ελάχιστοι παράγοντες που δίνουν χρήματα για τις μετακινήσεις για τα χειρουργία των αθλητων και τόσα αλλα......
Ετσι ειναι παιδια οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους.

Anonymous said...

Φίλε κάνεις λάθος. Το Βριληττός είναι ιδιωτική πρωτοβουλία. Το Diomidis cup είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων που με αβάντα της ΟΧΕ το παίρνει ο Διομήδης για να βγάζει μπαγιόκο. Γι αυτό δεν το έδωσαν στην Πάτρα. Ντροπή Παντελή...

Anonymous said...

Η αλήθεια είναι πως το μέτρο έχει χαθεί. Και πέρυσι που το Βριλλητός γινόταν σχεδόν ταυτόχρονα με το FINAL 6 των εφήβων, οι αναρτήσεις του site της ομοσπονδίας ήταν τακτικότατες και λεπτομερέστατες για το τουρνουά, σε αντίθεση με το FINAL 6 που αναρτούσαν μια κάθε βράδυ με τα αποτελέσματα της ημέρας. Όσο για τον πρωταθλητή ενώ ήταν γνωστός από το πρωί της Μ.Πέμτης 2/5/13, εμείς τον μάθαμε από το site της Ομοσπονδίας το απόγευμα μετά τις 18.30. Άν περιμέναμε δε να τον μάθουμε από το παρόν blog ... το θυμήθηκε μετά το Πάσχα...

Anonymous said...

Διαβάζω στο blog της ΟΧΕ γιά την ανάπτυξη (handball-greece.blogspot.gr) με ημερομηνία 4/3/14:
"Αγαπητοί φίλοι της χειροσφαίρισης,
ύστερα απο 3 και πλέον χρόνια απουσίας, επαναλειτουργεί το blog της Ανάπτυξης. Στόχος του αυτή τη φορά, δεν είναι μόνο η απλή ενημέρωση για τις δράσεις της, αλλά κυρίως να προσφέρει όσο το δυνατόν στο γενικότερο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΟΧΕ. Μέσα από τις ηλεκτρονικές του σελίδες, σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνονται οι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής για τη διδακτική της χειροσφαίρισης στα σχολεία, αλλά και οι προπονητές μας για διάφορα προπονητικά θέματα και σύγχρονες μεθόδους προπόνησης. Οι στόχοι του αναπτυξιακού προγράμματος έχουν κατεύθυνση την εξάπλωση του αθλήματος, την εισαγωγή του στα Δημοτικά Σχολεία και βεβαίως την εξέλιξη των νεαρών αθλητών και αθλητριών μας.
Εύχομαι η νέα προσπάθεια να συμβάλλει με τον καλύτερο τρόπο στην κατάρτιση και εξέλιξη των προπονητών μας και να τους εφοδιάσει με περισσότερες και νέες γνώσεις για να υποστηρίξουν το έργο τους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Παντελής Χατζηιωάννου."

Σχετικά με τους αγώνες και τα τουρνουά, η μόνη ανάρτηση αφορά την πρώτη φάση των σχολικών αγώνων κάποιων Λυκείων του Πειραιά. Από τότε έως τώρα έχουν γίνει κάποια τουρνουά, η ημιτελικά φάση των εφήβων, και βέβαια οι αγώνες της Εθνικής ομάδας Νέων στα Σκόπια. Προφανώς για τον διαχειριστή του συγκεκριμένου blog της ΟΧΕ, όλα αυτά δεν είχαν και μεγάλη σημασία για να ασχοληθούν μαζί τους. Ας μας πουν γιά ποιά ανάπτυξη ενδιαφέρονται;

Anonymous said...

ΤΗΝ Ακαδημία Πάτρας κ. Παντελή που την ξεχασατε στο εφηβικό ΤΗΝ περιλαμβανεται στην ανάπτυξη;

Anonymous said...

Φίλε 6.12, 13 Απριλίου, αν μόνο αυτό είδες από το μπλοκ της ανάπτυξης,τότε, ναι έχεις δίκιο, για ποια ανάπτυξη μιλάμε....να είσαι καλά....