Βαθμός χρυσάφι για τον Παναιτωλικό - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Βαθμός χρυσάφι για τον Παναιτωλικό

Ισόπαλοι με σκόρ 33-33 ήρθαν Παναιτωλικός και Καλλιθέα Βέροιας σ' ενα χορταστικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Η ομάδα του Αγρινίου πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, που την τιμητική τους δεν είχαν οι άμυνες αλλά οι επιθέσεις των δύο ομάδων η ομάδα του Παναιτωλικού βρέθηκε να προηγείται στο 10ο λεπτό με 6-5 και στο 20ο με 8-7 με το ημίχρονο να κλείνει στο 15-15!!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας ανέβασε την απόδοση της και έτσι μετά το 40ο λεπτό που
το παιχνίδι ήταν και πάλι ισόπαλο 22-22 κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά τριών τερμάτων στο 45 της αναμέτρησης 24-27 σημείο στο οποίο οι παίκτες του Παναιτωλικού αντέδρασαν άμεσα και μείωσαν την διαφορά στο ένα τέρμα στο 50ο λεπτό σε 28-29!!

Η ομάδα της Βέροιας με δύο καλές άμυνες προηγήθηκε στο 55ο λεπτό 31-33 αλλά ο Παναιτωλικός κατάφερε να ισοφαρίσει 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού και να μη δεχθεί γκολ στην τελευταία επίθεση της Καλλιθέας και έτσι να φτάνουμε στην τελική ισοπαλία 33-33.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΓΦΣ :

Σπυρόπουλος (Τ/Φ)- Ράικος Σπ. (Τ/Φ)- Μπαζούλας (Τ/Φ)- Δήμος (1)- Λιόκαυτος- Γεωργομήτρος- Γουργολίτσας (2)- Συράκος- Γιαννιώτης (9)- Παπανίκος (6)- Ράικος Κων. (5)- Λαγός (4)- Τσικριτέας- Φωτόπουλος (1)- Γεωργίου (5)- Σκάνδαλος

Α.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τριγώνης (Τ/Φ)- Καραπείδης (7)- Πρωτογέρης (5)- Γιούπης (9)- Μάρτος (4)- Χασιώτης- Κάτσιος- Φυκατάς- Γιακουμόπουλος (8)- Νικολαίδης- Κόγιας- Ουσουλτζογλου- Βολκος- Παπαδόπουλος.

Πηγή: Δελτίο τύπου

No comments