Στην Α1 γυναικών η PASTAZI ΠΑΝΟΡΑΜΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στην Α1 γυναικών η PASTAZI ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Την πιo σημαντική της στιγμή έζησε η ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ το απόγευμα του Σαββάτου24/5  στο ΔΑΚ Κατερίνης όπου στέφθηκε πρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας γυναικών μετά τη νίκη της επί του μαχητικού Άρη Νίκαιας.

Μια μεγάλη στιγμή για ένα σύλλογο που στοχεύοντας στην ανάδειξη της χειροσφαίρισης, κατάφερε ξεκινώντας από το απόλυτο μηδέν πριν από πέντε χρόνια, να φτάσει φέτος στην αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου του Πανοράματος και στην αγωνιστική καταξίωση του γυναικείου τμήματος, έχοντας 21 συμμετοχές στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΧΘ και 5 συμμετοχές σε πανελλήνια
αναπτυξιακά  πρωταθλήματα!

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς ήταν ένας αγώνας "όλη η χρονιά"! Οι αθλήτριες της PASTAZI ΠΑΝΟΡΑΜΑ έδειξαν ότι το κατάλαβαν αυτό από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το παρκέ και έβγαλαν στο γήπεδο ψυχή και αποφασιστικότητα. Μετά από ένα σχεδόν ισόπαλο δεκαπεντάλεπτο, οι προσαρμογή της άμυνας στις επιθετικές λύσεις του Άρη Νίκαιας έδωσε το καθαρό προβάδισμα των 5 γκολ στο ημίχρονο. Οι επιθετική παρουσία της ομάδας ήταν πιο σοβαρή και γι αυτό πιο αποτελεσματική. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα ανέβασε ταχύτητα, παραμένοντας σοβαρή και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη με 27-18. Σε ένα τέτοιο αγώνα που τη μάχη την κερδίζει η καλή συνολική απόδοση όλων των αθλητριών δεν  αρμόζει να ξεχωρίσει κανείς τις "διακριθείσες". Η διάκριση ανήκει σε όλες τις αθλήτριες της PASTAZI ΠΑΝΟΡΑΜΑ, παρούσες και απούσες, που συνέβαλαν σε μια μεγάλη επιτυχία. Μπράβο λοιπόν σε όλες!

1. Δέσποινα Κοπανέλλου

2. Στέλλα Αργυροπούλου

3. Εύα Κοκτσίδου

4. Αθηνά Αθανασοπούλου

5. Ελένη Λάλα

6. Δανάη Γούσιου

7. Αντιγόνη Μαστρογιάννη

8. Ναταλία Αλεξανδρίδου

9. Έλενα Σαγρή

10. Μαργαρίτα Λάμπρου

11. Ειρήνη Ντελή

12. Ελένη Βογιατζή

13. Χρύσα Τσομπανίδου

14. Αθηνά Αλεξιάδου

15. Ελένη Ρομέο

16. Εύα Κώττα

17. Ναταλία Κώττα

18. Ειρήνη Παπαδοπούλου

19. Έρια Μπριάζα

Πηγή: http://www.aeppanorama.gr/

No comments