Παρέμεινε αήττητος στη Νεα Κίο ο Διομήδης. Την Παρασκευή στην Κυψέλη (20:00) η στέψη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παρέμεινε αήττητος στη Νεα Κίο ο Διομήδης. Την Παρασκευή στην Κυψέλη (20:00) η στέψη

Ο Διομήδης ήταν ο μεγάλος νικητής του 2ου τελικού της Α1 Ανδρών, αφού επικράτησε 29-24 της ΑΕΚ στην Νέα Κίο και οδήγησε την σειρά των τελικών σε 3ο και τελευταίο αγώνα την Παρασκευή (20:00) στο κλειστό του Πανελληνίου.

Εξαιρετική εμφάνιση από τους γηπεδούχους στο β' ημίχρονο που πέτυχαν πολλά γκολ στην κόντρα, αλλά και από το κέντρο άμυνας της ΑΕΚ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με τον Διομήδη να προηγείται 10-7 (22:00) και 11-8 (25'), αλλά την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 11-11 στο 28' και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με ελαφρύ προβάδισμα (12-11) των γηπεδούχων.

Εντελώς διαφορετική εικόνα στο β' μέρος με τους «Λύκους» να πραγματοποιούν ένα ξέσπασμα το
δεκάλεπτο 35-45 και με επιμέρους σκορ 7-1 να παίρνουν προβάδισμα 21-15. Στην συνέχεια ο Διομήδης όποτε ήθελε σημείωνε γκολ, ενώ η επίθεση της ΑΕΚ ήταν πολύ προβλέψιμη, έχοντας χάσει και τον Ζούγιοβιτς (έσπασε την μύτη του) από το πρώτο ημίχρονο.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ- ΑΕΚ 29-24
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-3, 5-5, 9-7, 10-8, 12-11 (ημχ.), 14-13, 18-15, 20-15, 24-19, 27-22, 29-24

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Ζαραβίνας 1, Χαντέλης, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς, Μάλλιος 11, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 3, Σαμαράς 6, Σπέντζος, Ανανιάδης 1, Δεληγιάννης, Λοίζος, Μαστορογιάννης 4, Χατζηκωνσταντίνου, Τάσκοβιτς 1.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 4, Μπακαούκας, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 4, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς, Νικολαϊδης 1, Σανίκης 2, Αλβανός 4, Καρυπίδης 7, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 2, Χερουβείμ. Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, κόκκινη: 54:37 Παπαδιονυσίου (τρία δίλεπτα), 59:58 Δημητρούλιας, δίλεπτα: 5-9, πέναλτι: 5/6-2/2.

Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα έγραψαν για τον τραυματισμό του Ζούγιοβιτς που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και επίσης: «Στο 59:58 τιμωρήθηκε με δίλεπτη ο Ράκσεβιτς και ενώ κατευθυνόταν στον πάγκο της ομάδας του, ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το κέντρο του γηπέδου και επιτέθηκε λεκτικά στον παίκτη της ΑΕΚ και τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στο ίδιο λεπτό οπαδός της γηπεδούχου ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να πλησιάσει παίκτες της ΑΕΚ, συγκρατήθηκε και απομακρύνθηκε από αστυνομικές δυνάμεις».



Δηλώσεις
Γιάννης Αρβανίτης (προπονητής ΑΕΚ): «Πολύ κακό ματς, πολλά νεύρα και καθόλου καθαρό μυαλό. Δίκαιη η νίκη του Διομήδη. Εμείς βγάλαμε πολύ εκνευρισμό, πράγμα αδικαιολόγητο για την εμπειρία και το επίπεδο της ομάδας. Ο τίτλος θα κριθεί στο 3ο ματς, όπως και πέρσι».

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής Διομήδη): «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή για εμάς. Επιστρατεύσαμε όλες τις ικανότητες μας απέναντι στην καλύτερη επίθεση που έχουμε αντιμετωπίσει στην Ελλάδα. Δείξαμε μεγάλη ενέργεια και πάθος. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την εισβολή μου στο γήπεδο, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Νόμιζα ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι και ήθελα να προστατέψω τον νεαρό αθλητή μου».



Καθησυχαστικά νέα για Ζούγιοβιτς

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για την κατάσταση του Πέταρ Ζούγιοβιτς ο οποίος αποχώρησε με φορείο από τον αγώνα μετά τον τραυματισμό του στο κεφάλι. Ο παίκτης αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο και λίγα λεπτά αργότερα φορείο μπήκε στο γήπεδο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί ανησύχησαν αρχικά καθώς ο παίκτης είχε χτυπήσει στο μάτι και στην μύτη ενώ αυτό που τους προβλημάτισε ήταν πως η μια κόρη του ματιού ήταν μεγαλύτερη. Ο παίκτης έκανε και μαγνητική στο κεφάλι και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν καθησυχαστικά. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" βρέθηκαν στο νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα και αφού υπέγραψαν ο παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα. Αύριο ωστόσο θα υπάρξει νέα ιατρική εκτίμηση της κατάστασης του.

14 comments

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Όταν μια ομάδα δεν βάζει γκολ από την περιφέρεια και έχεις καλό τερματοφύλακα, δεν βγάζεις την ομάδα έξω.
Όταν όλα τα γκολ τα τρως από πιβοτ, βάζεις όλους τους παίχτες να πατάνε στα 6 μέτρα.
Τι δεν καταλαβαίνεις!!!!!!!

Anonymous said...

ευχαριστουμε Αρβανιτη.

Anonymous said...

Ρε χρηστο κουκη τι μας γραφεις για χαντμπωλ.δε θελουμε.τον συντροφο καστοριαδη προτιμουμε με τα μανιφεστα του.αντι να γραψεις για εργατες ανεργους κ μεταναστες μας γραφεις για πιβοτ ιντερ κ πλει μεικερ;ταξικη συνειδηση δεν εχεις;

Anonymous said...

Προεδρε η ομαδα θελει ανανεωση.Κρατα τους 4 εμπειρους και μετα νεο αιμα.Δουλεψε την ομαδα 3 χρονια και μετα να πας να χτυπησεις ευρωπη.Προς το παρον ολοι μαζι για να πανηγυρισουμε την παρασκευη το δευτερο νταμπλ.

Anonymous said...

δυστυχως ο Διομηδης παιζει χαντ μπωλ δεκαετιας 1980. πολυ ξυλο σε συγκεκριμενους παικτες και καταστροφικο παιχνιδι με πολλα κρυφα φαουλ (που δεν δινονται ολα)για να μην αναπτυχθει ο αντιπαλος.οι περισσοτεροι παικτες του επρεπε να φευγουν με κοκκινη καρτα. επιθετικα προσπαθει μονο στην κοντρα οταν εχει δεχθει γκολ να τρεξει.σε οργανωμενη αμυνα δεν βγαζει γκολ εκτος αν του δωσουν πεναλτυ.στα πρωτα τεσσερα γκολ στο τελευταιο αγωνα των play off τα δυο ηταν με πεναλτυ και ειχε χασει και αλλα δυο πεναλτυ.χαμηλου επιπεδου ομαδα που δεν μπορει να κοντραρει την ΑΕΚ με αντικειμενικη διαιτησια.κατι κατσικηδες και μιχαηλιδηδες κλπ. τον κανουν να την κοντραρει και να φαινεται στο γηπεδο.για ενα τετοιο παιχνιδι θα επρεπε να ορισθουν διεθνεις διαιτητες.

Anonymous said...

Τρομερη αναλυση.η αεκ εφαγε 4 γκολ στη σειρα απο το κεντρο αλλα δε φταιει ο αρβανιτης.επισης τα πεναλτι ειναι ανακαλυψεις των ρεφερι αλλα στο β ουτε πεναλτι δε μπορουσε να κανει η αεκ κ τα τρωγε αμασητα.επισης καμια αναφορα για την τρομερη ικανοτητα της αεκ να ανακοπτει την κοντρα του διομηδη.το 14-14 εγινε 18-14 απο τεσσερις σερι αιφνιδιασμους.αλλα αυτο ειναι αναχρονιστικο χαντμπωλ ετσι;

Anonymous said...

Για τον 7.09 ασχολησου με το τάβλι , το handball δεν το χεις , κουράζεσαι τζάμπα

Anonymous said...

εσυ που δεν παιζεις ταβλι και ξερεις χαντ μπωλ μαθε να διαβαζεις. η τρομερη αναλυση ηταν για δυο παιχνιδια πριν.προφανως δεν τον ειδες τον αγωνα και επειδη εισαι στον κοσμο σου εγραψες να ξεφορτωσεις.το 50% των πεναλτυ που πηρε στον συγκεκριμενο αγωνα ο διομηδης ηταν ανακαλυψη των κατσικομιχαηλιδηδων.τωρα βεβαια εκει κατω εχετε και τα πουλαιν του μεγαλου νικολιτσα (αποτυχημενος διαιτητης ποδοσφαιρου ηρθε να κανει την μεγαλη καριερα του στο χαντ μπωλ του αλικακου) καραπανο, χρονη.πες μας λοιπον που εμαθες χαντ μπωλ ναπαμε και εμεις να βελτιωθουμε.

Anonymous said...

εσυ που δεν παιζεις ταβλι και ξερεις χαντ μπωλ μαθε να διαβαζεις. η τρομερη αναλυση ηταν για δυο παιχνιδια πριν.προφανως δεν τον ειδες τον αγωνα και επειδη εισαι στον κοσμο σου εγραψες να ξεφορτωσεις.το 50% των πεναλτυ που πηρε στον συγκεκριμενο αγωνα ο διομηδης ηταν ανακαλυψη των κατσικομιχαηλιδηδων.τωρα βεβαια εκει κατω εχετε και τα πουλαιν του μεγαλου νικολιτσα (αποτυχημενος διαιτητης ποδοσφαιρου ηρθε να κανει την μεγαλη καριερα του στο χαντ μπωλ του αλικακου) καραπανο, χρονη.πες μας λοιπον που εμαθες χαντ μπωλ ναπαμε και εμεις να βελτιωθουμε.

Anonymous said...

4.43 αν δεν εισαι ο 7.09 τραβά να κανεις δίδυμο μαζι του στο τάβλι ,θα είστε αχτυπητοι στο ..... Φευγα . Είπαμε το handball δεν το έχετε . Κουραζεστεεεε !!!

Anonymous said...

Ξερει καποιος αν το αυριανο παιχνιδι ειναι τηλεοπτικο;

Anonymous said...

Βλαχοσπύρο άναψε λαμπάδα στο Σταυρακάκη. Σε εσωσε από μεγάλες περιπέτειες μεγάλε.

Anonymous said...

5,48 εχεις κουραστει και το αθλημα σε εχει αποβαλει.επειδη δεν εχεις να πεις κατι μην γραφεις και χαλας μελανι.αααα και σβηστο (μυαλο) γιατι καιει και πληρωνεις αδικα στη δεη.