Με στόχο την κορυφή η ACROPOLIS (Φωτογραφίες - Video) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με στόχο την κορυφή η ACROPOLIS (Φωτογραφίες - Video)

Του Δημήτρη Τσαβδαρίδη
Με υψηλούς στόχους και Βραζιλιάνικη ενίσχυση η ACROPOLIS βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το EBT Finals 2014. Η ομάδα των Βασίλη Χαραλαμπάκη και Γιάννη Λαζαρίδη μαζί με τον team manager Βασίλη Παμπορίδη σχεδίασαν και υλοποιούν την πορεία προς την κορυφή της Ευρώπης. Ήδη φιλοξενούνται στο Κιλκίς τέσσερα βασικά στελέχη της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Βραζιλίας, ο Gil Vicente Pires, Diogo Vieira, Bruno Carlos και Gulliver Wellington Esteves και μαζί με τον Γερμανό Martin Städtler ανεβάζουν τον πήχη της διοργάνωσης και τις προσδοκίες όλων μας πολύ ψηλά!

Φωτογραφίες AVANT GARDE
Φωτογραφίες ACROPOLIS


Στην Ελλάδα ταξίδεψε και ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας κ. Antônio Guerra Peixe για να δει από κοντά την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου, επίσης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει αθλητές τους οποίους θα αντιμετωπίσει με τις Εθνικές τους ομάδες, στο 6ο παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Handball το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Recife της Βραζιλίας από 22-27 Ιουλίου 2014. Ο κ. Antônio Guerra Peixe συμμετείχε ενεργά στην προπόνηση προσφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις του και τις εμπειρίες του στην Ελληνική ομάδα

Ο Βασίλης Χαραλαμπάκης στο video που ακολουθεί μας παρουσιάζει τους Βραζιλιάνους Παγκόσμιους Πρωταθλητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν το EBT Finals 2014 ως μία πολύ μεγάλη πρόκληση καθώς είναι μοναδική ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους έναν Ευρωπαϊκό τίτλο καθώς σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν κατακτήσει τα πάντα. Ο Gulliver Wellington Esteves και Martin Städtler είχαν κατακτήσει την 2η θέση με τον Παναιτωλικό το 2011 στη Fuengirola της Ισπανίας.

Ο Γιάννης Λαζαρίδης δήλωσε πως στόχος της ACROPOLIS είναι να προφέρουν καλό θέαμα και να κατακτήσουν αυτό που αξίζουν.

Ο Βασίλης Παμπορίδης τόνισε την επαγγελματική δουλειά που γίνεται στην ACROPOLIS.



No comments