Μεγάλη νίκη του Έσπερου Καλλιθέας επί του Κένταυρου Αγριάς - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεγάλη νίκη του Έσπερου Καλλιθέας επί του Κένταυρου Αγριάς

Μεγάλη νίκη του Έσπερου Καλλιθέας επί του πρωτοπόρου του δευτέρου ομίλου της εθνικής Κένταυρου Αγριάς με 21-17...Ο Έσπερος μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό και έχοντας ως όπλο την άμυνα του κατάφερε να μην χάσει την πρωτοπορία στο σκορ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού έχοντας μάλιστα δεχτεί στο πρώτο ημίχρονο μόλις 3 γκολ σε 30 ολόκληρα λεπτά...στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι πολύ δυνατά και μάλιστα περίπου στα μέσα της δεύτερης περιόδου η διαφορά έφτασε και στα 7 γκολ 21-14..εκεί ο Κένταυρος αντέδρασε και με ένα σερί 0-3 κατάφερε να κλείσει την διαφορά στα 4 γκολ με το τελικό
21-17. Με αυτήν την νίκη ο Έσπερος εξασφάλισε ουσιαστικά την δεύτερη θέση του ομίλου του που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ 21-17
5λεπτα: 1-1, 2-1, 2-2, 4-2, 5-2, 7-3 ΗΜ 7-4, 10-5, 13-8, 16-12, 20-14, 21-17  ΤΕΛΙΚΟ
ΕΣΠΕΡΟΣ (ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ): ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ , ΚΑΛΑΤΖΑΚΗΣ , ΚΟΤΕΛΙΔΑΣ(3) , ΑΝΔΡΟΝΗΣ(3) , ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΣ(1) , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(1) , ΔΑΛΕΚΟΣ(1) , ΒΡΕΤΤΟΣ(4) , ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ(1) , ΧΑΡΡΟΣ(2) , ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΨΑΡΡΟΣ(2) , ΠΟΛΛΑΚΗΣ(3) , ΤΥΜΠΑΠΟΓΛΟΥ

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ (ΤΣΙΑΠΑΣ Ι.): ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ , ΜΠΟΥΡΓΑΚΗΣ , ΣΚΕΤΟΠΟΥΛΟΣ , ΛΟΙΖΟΥ(1) , ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ (5) , ΑΝΔΡΕΟΥ(4) , ΜΙΜΙΚΟΣ(1) , ΣΩΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ(1) , ΚΑΤΣΑΡΟΣ(1) , ΠΗΝΑΚΗΣ, ΑΔΑΡΑ, ΚΕΦΑΛΑΣ, ΑΣΑΡΙΔΗΣ(4)
ΔΙΛΕΠΤΑ 11-5
ΠΕΝΑΛΤΙ 4/4 - 5/5
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ - ΜΕΡΤΙΝΙΑΝ



5 comments

Anonymous said...

Αυτα ειναι ομαδα με μεσο ορο 50φευγα ετοιμη για πρωταθλητισμο.Ειναι λιγο μικροτερη απο την αλλη "μεγαλη" δυναμη του αθληματος τον ΓΣ.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,και την αλλη υπερδυναμη ΑΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.Μπραβο στην αναπτυξη της ΟΧΕ.

Anonymous said...

12:25 Που εγραψες αυτο το πικροχολο σχολιο, εισαι πολυ λαθος και θα σου εξηγησω γιατι.
Δεν ξερω αν το προβλημα σου ειναι η ΟΧΕ ή ο Εσπερος, αλλα το Ελληνικο χαντμπωλ συνεχιζει......να υπαρχει απο τετοιου τυπου ομαδες, δηλαδη απο ανθρωπους που εχουν παιξει πολλα χρονια, το αγαπανε πραγματικα και προσπαθουν να παιξουν γιατι δεν θελουν να σταματησουν. Αυτες οι ομαδες....που ειναι πολλες πιστεψε με, που εχουν πολλους 33αρηδες......αν διαλυθουν, το αθλημα τωρα την στιγμη που μιλαμε, που ειναι σε πολυ ασχημη περιοδο( χωρις χρηματα, αδυναμη ομοσπονδια και αλλα τοσα προβληματα) θα διαλυσει, διοτι αυτοι οι 30ρηδες.... ειναι αυτοι που στηριζουν το αθλημα, σε πολλες πλευρες. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΣΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ.
Αυτο το οποιο θα σου προτεινα....ειναι πριν τσουβαλιασεις τους παντες σε ενα σχολιο...να διαχωρισεις τις ομαδες εκεινες που εχουν μεγαλους σε ηλικια παικτες...που κατεβαινουν απο αγωνα σε αγωνα....χωρις σοβαροτητα και με κινδυνο να χτυπησουν και οι ιδιοι κ οι αντιπαλοι, με την αλλη πλευρα, στην οποια θα ενταξω και τον Εσπερο (που ναι κανει πρωταθλητισμο απεναντι σε ομαδες με μεσο ορο 20-23χρονων, κ τον τιμα αυτο), τις ομαδες εκεινες που εχουν μεγαλους παικτες σε ηλικια αλλα κανουν 3-4 προπονησεις την εβδομαδα, δειχνουν μια σοβαροτητα, εχουν αξιοπρεπεια, παιζουν κανονικο χαντμπωλ....εστω και αργο, εχουν οργανωση, και κυριως την θεληση να προσφερουν και να παιξουν ακομα.
Μπορω να σου πω ομαδες μεγαλυτερης κατηγοριας με πολυ μικροτερο μεσο ορο ηλικιας....που με το ζορι εχουν 7 ατομα στην προπονηση.
Εννοειται....οτι δεν εχω καμια διαθεση να θιξω κανεναν.
Ομως ειναι αδικο....πολυ, κατα την γνωμη μου...να ειρωνευεσαι αθλητες που εχουν ειτε εχουν παιξει σε υψηλο επιπεδο ειτε οχι...σεβονται το αθλημα που αγωνιζονται.
Η Πολιτεια που ανεφερες, αν την εχεις δει φετος......εχει μεσο ορο ηλικιας...σιγουρα μικροτερο απο 30 (μην κοιτας μεμονομενα 1-2 ατομα).....αλλα στα πλαισια που μπορει, προσπαθει να κανει οτι καλυτερο....τουλαχιστον με αξιοπρεπεια.
Η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο.....αν εκεινος που αγωνιζεται ειναι αξιοπρεπης, καλος αθλητης και προσπαθει σωστα να προσφερει. Δεν νομιζω αν σε 1-2 χρονια δεις τον Καρυπιδη κ τους αλλους της γενιας του να παιζουν στην Α2-Β και να εισαι τοσο απαξιωτικος.
Πιστεψε με........πολυ περισσοτερο καλο στο αθλημα θα κανει το να κοπει η γκρινια η μιζερια των ιδιων των χαντμπωλικων για αλλους χαντμπωλικους.....απο το να σταματησει να παιζει ερασιτεχνικα ενας 33αρης κ βαλε το αθλημα που αγαπαει.
Μακαρι να υπηρχε η δυνατοτητα για υποδομες, αναπτυξη και πανισχυρες ακαδημιες για ολες τις ομαδες.......αλλα αυτο δεν υπαρχει αυτη την στιγμη.
Μπορω να σου πω ονοματα αθλητων που επαιξαν μεχρι μεγαλη ηλικια και ηταν πολυ καλοι.....ανταγωνιστικοι...και αξιοπρεπεστατοι....!!
καλο βραδυ.

Anonymous said...

Αυτο που προτιστα θα επρεπε να σε ενδιαφερει στην ηλικια που εισαι ειναι το πως θα μεταφερεις τις γνωσεις σου εσυ και οι υπολοιποι παλαιμαχοι στα νεα παιδια που πρεπει ο συλλογος να μαζεψει (που δεν το κανει και γιαυτο στηριζεται σε σενα) για να εχει συνεχεια το αθλημα.Οσον αφορα το παιχτικο θα επρεπε η ομοσπονδοια να διοργανωνει σοβαρο πρωταθλημα παλαιμαχων ετσι ωστε να μπορεις και εσυ ο 45ης και οχι 33ης να παιζεις το αθλημα που αγαπας και να γυμναζεσαι σωστα οπως ειπες.Ειμαστε το μονο αθλημα που εχει παλαιμαχους αθλητες σε πλειοψηφια να παιζουν σε Α1 και Α2 .Δεν βοηθας το αθλημα παιζωντας σε μεγαλες κατηγοριες οντας 45ης αλλα μονο το κομπλεξ σου οτι εισαι ακομα ικανος,παιχταρας.ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:Μην βοηθας τους ανικανους της ομοσπονδιας να νομιζουν οτι διοργανωνουν σοβαρα πρωταθληματα και να κοροιδευουν ολους μας για αναπτυξη και προοδο.Αν φυγεις οπως ειπες και διαλυσει το αθλημα δεν θα εχουν που να σταθουν και να κρατηθουν αυτοι οι απαραδεκτοι.Το αθλημα θα βρει τον δρομο του απο ανθρωπους που εχουν ιδρωσει φανελα, ματωσει το σωμα,και πονεσει για ητες και χαρει για νικες.

Anonymous said...

Συμφωνω σε ολα οσα λες......με την προυποθεση.....οτι ο καθε συλογος.....πρεπει να εχει γηπεδο.....ωρες για προπονηση.....(που το χαντμπωλ στα περισσοτερα γηπεδα του δινουν τις πιο λιγες κ ακαταλληλες ωρες) και χρηματα για να φτιαχτουν οι υποδομες.
Αλλωστε αν διαβασες το σχολιο πανω λεει οτι μακαρι να υπηρχαν οι καλυτερες υποδομες κ ακαδημιες.
Τωρα για τις ηλικιες....στην Πολιτεια δεν υπαρχει κανεις σε τετοια ηλικια, και στον Εσπερο 2 ατομα αν δεν κανω λαθος ειναι πανω απο 37 (με αποδοση παικτη μικροτερης ηλικιας οταν τους ειδα). Στην πλειοψηφια ειναι αθλητες γυρω στα 32-33.
κανενας δεν παιζει γιατι νομιζει οτι ειναι παικταρας.......ολοι παιζουν γιατι ειναι αρωστοι με το αθλημα και το αγαπανε.
ας γινει πρωταθλημα σοβαρο παλαιμαχων......αλλα μην τους κατηγορεις....δεν παιζουν σε μεγαλη κατηγορια, αλλα στην μικροτερη, δεν εχει πιο κατω.
Εσενα κ μενα δεν θα επρεπε να με νοιαζει οτι αν φυγουν οι μεγαλοι....κ διαλυθει το αθλημα....το οτι δεν θα εχουν που να σταθουν κ να κρατηθουν οι απαραδεκτοι......αλλα το να "μην διαλυσει το αθλημα".
Σημασια εχει κ νομιζω οτι συμφωνουμε απολυτα σε αυτο.....οτι το αθλημα θα ξαναφτιαχτει και θα συνεχισει να υπαρχει απο εκεινους που ιδρωσαν κ ματωσαν την φανελα και κυριως το αγαπησαν το αθλημα.

Anonymous said...

Οι υποδομες δεν χρειαζονται χρηματα αλλα σωστη οργανωση και μερακι γιατι ειναι ανταποδοτικες.Αυτο που εμενα ενδιαφερει ειναι το αθλημα να εχει σωστη συνεχεια και να στηριζεται σε γερα θεμελια,φτιαχνοντας αθλητες που να παιζουν σωστα το αθλημα.Αυτο γινεται μονο εαν το μαθαινουν σωστα σε μικρη ηλικια και απο ειδικευμενους προπονητες.Ετσι εσεις οι παλαιμαχοι θα επρεπε να πηγαινατε στην σχολη προπονητων να αναβαθμιζατε τις γνωσεις σας και να βοηθησεται τον καθε συλλογο να δημιουργει ακαδημιες.Το αθλημα που αγαπας σβηνει γιατι δεν υπαρχουν ανθρωποι να δημιουργησουν καινουργιους παιχτες και νεα μαγια.Ετσι βολευεται και η ανικανη ΟΧΕ και καθεται μα σταυρωμενα τα χερια.Οσον αφορα τον Καρυπιδη που ανεφερες θα σε ρωτησω κατι και θα καταλαβεις ολο το νοημα.Ξερεις καποιον ελληνα παιχτη που επαιξε σε υψηλο επιπεδο στο εξωτερικο και να ηρθε πισω σε μεγαλη ηλικια να παιξει εστω σε Α2?Δεν θα το κανει ποτε γιατι ειδε και καταλαβε πως ειναι το αθλημα στο εξωτερικο σωστα δωμημενο με τον καθενα να εχει τον ρολο του.