ΑΕΚ με Διομήδη ο τελικός των playoffs. Αναμονή για το πλεονέκτημα έδρας εως την άλλη Πέμπτη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

ΑΕΚ με Διομήδη ο τελικός των playoffs. Αναμονή για το πλεονέκτημα έδρας εως την άλλη Πέμπτη

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος μετά την νίκη της με 26-21 επί του μαχητικού Ποσειδώνα Λουτρακίου στην Κυψέλη για την 1η αγωνιστική της Β΄φάσης. Η «Ένωση» πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ με 23 πόντους. Η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη είχε από την αρχή τα ηνία του ματς, πραγματοποιώντας σερί 4-0 και μετατρέποντας το 2-3 σε 6-3 στο 6:34. Από τότε δεν ξαναέχασε το προβάδισμα, ενώ η διαφορά στο σκορ έφτασε ακόμα και τα 8 γκολ (24-16) λίγο πριν το φινάλε.

«Στόχος μας είναι το νταμπλ. Έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί για 60 λεπτά. Έπαιξαν και
τα νεαρότερα παιδιά. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον», σχολίασε ο Χριστόφορος Μπακαούκας, ενώ ο Γιώργος Πέρρος από πλευράς Ποσειδώνα επεσήμανε: «Ήταν μια γιορτή. Ευχαριστηθήκαμε το ματς μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος κουραστήκαμε και η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια».

ΑΕΚ- ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 26-21
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 5-3, 7-4, 8-5, 10-5, 13-7 (ημχ.), 16-9, 18-12, 20-13, 22-15, 24-17, 26-21
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Ράκσεβιτς 4, Μπακαούκας 6, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 4, Οικονόμου, Ζούγιοβιτς 1, Αλβανός 2, Καρυπίδης 6, Τσαούσης, Παπαδιονυσίου 2, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος, Χερουβείμ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς1, Τσικογιαννόπουλος 4, Βαμβακάς 5, Πέρρος 5, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς 1, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης.
Διαιτητές: Καραπάνος- Χρόνης, δίλεπτα: 3-3, πέναλτι: 3/4-2/2

Φωτό: www.enwsi.gr

22 comments

Anonymous said...

δεν καταλαβαινο τον λογο να πεξουνε αεκ δουκας και διομιδης λουτρακι

Anonymous said...

Αδερφέ πονεσαν τα ματιά μας!!!!!!

Anonymous said...

Εδώ θα γίνουν ματς για τις θέσεις 3 έως 4. Παντελώς άχρηστα ματς

Anonymous said...

Λαθη ειναι λογικο να γινονται αλλα οχι κ να επαναλαμβάνονται.το συστημα των playoff ειναι τραγελαφικο,οι ομαδες παιζουν παιχνιδια χωρις λογο κ πρεπει αναίτια να υποστουν οικονομική επιβάρυνση κ οι αθλητες τους καταπόνηση!οι κοψτε τα playoff η καντε τα οπως παλια που κρατουσαν ζωντανο το ενδιαφέρον

Anonymous said...

εδω ακουγεται οτι θα γινουν 2 ομηλοι Α1 τι λετε τωρα

Anonymous said...

ρε παιδια ειναι το νεο συστημα της ΟΧΕ για παραπανω διαφημισεις ξερετε ποσα παραπανω εσοδα βγαζουνε οι ομαδες απ τη ναικ ασικς κι αντιντας ασε τα εισητηρια καθε χαρτακι επι 30 ευρω δεν ειναι και λιγα λεφτα στην ΟΧΕτος ολοι ειναι γατες !!

Anonymous said...

Για το στοίχημα θα γίνουν οι αγώνες 3-4. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Anonymous said...

σχολίασε ο Γιώργος Πέρρος από πλευράς Ποσειδώνα επεσήμανε: «Ήταν μια γιορτή. Ευχαριστηθήκαμε το ματς μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα. Προσπαθήσαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο τέλος κουραστήκαμε και η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια». Μπράβο Πέρρο ωραία τα είπες. Αν δεν κουραζόσασταν η ΑΕΚ δεν θα κέρδιζε. Αν κατάλαβες αυτό τότε ήσουν σε άλλο γήπεδο

Anonymous said...

Αφηστε τον περρο και κοιταξτε να αλλαξετε το τριτοκοσμικο συστημα του πρωταθληματος.Παντελη κ επιτροπη πρωταθληματος ξυπνατε!Γελανε μαζι μας..πρωταθλημα-πλει-οφ-κοντρα πλει-οφ-κοντρα τελικοι και ξυσε τα α@@@@@@ σου.Κρανακη τελειωνε με τα συστηματα πρωταθληματος αλλα πρεμιερ λιγκ στο ελλαντα εισαι..η γερμανοι τελειωνουν 25 μαιου εμαθα!!!κ εδω το νωριτερο 27 αν οχι 31!!!που πατε ρεεε..με 500€ μεσο ορο αμοιβων προ αθλητη!!χαχαχαχαχχ..

Anonymous said...

θα θέλαμε φίλε ο μέσος όρος αμοιβών να είναι 500€

Firs said...

10.46 αυτό κατάλαβες από αυτά που είπε ο Πέρρος;Η ΑΕΚ έχει έναν Μπακαούκα που παίζει ένα ημίχρονο. Αν έπαιζε στον Ποσειδώνα θα έπαιζε όλον τον αγώνα γιατί απλά θα ήταν αντικατάστατος.Καταλαβαίνεις λοιπόν πως το ρόστερ της ΑΕΚ της δίνει το δικαίωμα και τέτοιους παίκτες να τους χρησιμοποιεί μόνο ένα ημίχρονο.
Αν η πέραν της κανονικής 7 αδας του κάθε Ποσειδώνα είχαν πίσω τους άλλους 5 ισάξιους αντικαταστάτες τότε θα έβλεπες τη διαφορά!Τώρα κάθε ομάδα έχει μια καλή 7 αδα άντε και 2 καλούς αναπληρωματικούς,οπότε το βάρος κ η κούραση χαντακώνει τους βασικούς.Πιο λιανά δεν γίνεται γκέκε!

Anonymous said...

1:56 εχεις απολυτο δικιο!!Ανοιχτηκα πολυ..50-250€ μεσο ορο.....ισως!!!

Anonymous said...

Αγαπητε φιρς εχεις την εντυπωση απο αυτο που βλεπεις μεχρι τωρα οτι η αεκ εχει παραπανω απο 7-8 παικτες;;;;Τοτε μαλλον δεν σκαμπαζεις!Με το ζορι 8 κ τα ρεστα.....αστα να πανε!!!Σαν το γιοφυρι της αρτας,ολημερις το χτιζανε το βραδυ γκρεμιζοταν!!Καταλαβαινεις...απλα οι βασικοι ειναι μακραν σε ποιοτητα και ετσι γινεται η διαφορα!Με αυτος τους 7-8 βεβαια θα ημουν και εγω πρωτος μαγκας κ αρχιπροπονηταρας αφου απλα στην ελλαδα ειναι σαν να παιζει ο γαυρος με ατην την ομαδα β'εθνικη!!εχω αδικο;;;

Anonymous said...

Στο τέλος κουραστήκαμε και η ΑΕΚ κέρδισε δίκαια
Mάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις, ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις 4.17

Anonymous said...

Το συστημα των πλει οφ ειναι απλα απαραδεκτο.τελος!14 ομαδες α1 κ πρωταθλητης ο 1ος!Ετσι επιβραβευεις την καλυτερη,δυνατοτερη κ συνεπεστερη ομαδα.Ολα τα αλλα ειναι απλα περιττα κ ψαροκωσταινιωτικα!

Anonymous said...

Του χρονου αλλαγη συστηματος.Τερμα τα πειραματα!!!το πολυ πολυ εαν ειναι αναποφευκτο τελεσπαντων το πρωτο κομματι των φετινων πλει οφ με τη μεταφορα των βαθμων κ να βγαινει ο πρωτος.κουραστηκε το πλει οφ κ οι τελικοι κ οι εδρες και τα πλεονεκτιματα με μειονεκτημα και σε δουλεια να βρισκομαστε.Πονεσε το κεφαλι μας απο τους υπολογισμους με βαθμους κ μισους βαθμους και παπ@@@ια μαντολες!!..κομπιουτερακι θελει.εδω λεφτα να φαμε δεν εχουμε διοργανωνουμε μιση ντουζινα παιχνιδια επιπλεον!!πως θα πληρωθουν συν της αλλης ολα αυτα ρε;;Α ρε @@@@@ που θελετε εσεις οι της οχε

Anonymous said...

12.54 επειδη δεν καταλαβαινουμε. Μας εξηγεις τι εννοεις. <> Ημουν στο γηπεδο και οι Οικονομου, Νικολαιδης, Παπαδιονυσιου, επαιξαν περισσοτερη ωρα απο τους 7-8 που εσυ φανταζεσαι. Οσο δε για τους Παπαδοπουλο, Τσαουση που μαλλον τους θεωρεις γεφυρι της Αρτας πηραν νταμπλ περσι. Αθρισμα 7-8 που λες εσυ και 5 που λεω εγω 12-13. Ε ναι μαλλον εχεις δικιο. Χαχαχαχαχαχα

Anonymous said...

Το παραπανω σχολιο ειναι για τον 11.23.

Anonymous said...

1:46 επειδη εγω πολλα χρονια εξω-μεσα απο τον χορο μαλλον κανεις πλακα φανταζομαι γιατι αλλιως μιλας για αλλο σπορ!!Κατ'αρχην..οι πρωτοι που ανεφερες χωρις τους υπολοιπυς που εννοω εγω δεν κερδιζουν ουτε τον φοιβο.Κ επαιξαν περισοτερη ωρα γιατι το ματς αν θυμαμαι καλα πηγε σε 15 λεπτα 10-5..ανοιξιατικος περιπατος δηλ με τους παικτες που δεν φανταζεσαι εσυ!!δευτερον με την ασφαλεια αυτων των παικτων στο μυαλο μπαινω κ εγω κ κανω κολοτουμπες .πραγμα που ουτε παλι συμβαινει φαντασου!!!!τριτον το πρωταθλημα περσι ποιος το πηρε;;;;;..κανε μου τη χαρη ρε φιλε.. μπακα καφατος αλβανο (μπαλομενος των τελικων) πηραν το νταμπλ κ αι σαν καθαρο αουτσαιντερ μαλιστα που ψυχολογικα παιζει μεγαλο ρολο!!! Τον τρελο παριστανεις τωρα η εισαι απο δαυτους κανενας;ετσι οπως λες πρωταθλημα εχει παρει η μιση ελλαδα απο παικτες.Οποτε σιγουρα εχω δικιο.καλο βραδυ

Anonymous said...

Τελικα εισαι απο τους εμπαθεις ασχετους. Πολλες δικαολογιες. Η ασφαλεια, η ψυχολογικη υποστηριξη, και αλλες αδιαφορες χαζομαρες που βρισκεις για να μειωσεις αθλητες σου η συναθλητες σου δικαιολογοντας γιατι εσυ δεν εγινες τιποτα. Ειτε ως παιχτης ειτε ως προπονητης αφου εισαι πολλα χρονια στο χωρο.Εχεις σιγουρα δικιο. Καλη νυχτα και σ εσενα.

Firs said...

Εδώ μέσα είναι να τρελλαίνεσαι.Η ΑΕΚ
πήρε 7 παίκτες μεταγγραφή[οτι καλύτερο κυκλοφορούσε]έφυγε ο Μπαλωμένος από τα βαριά χαρτιά και δεν έχει βάθος η ΑΕΚ.Τι να πεις διαφορετικό άθλημα παρακολουθούμε.

Anonymous said...

Έτσι μπράβο παιδιά, συνεχίστε να φαγώνεστε. Είμαι σίγουρος ότι αυτές οι συζητήσεις θα καταλήξουν κάπου και θα βγει νόημα. Εκτός του ότι τον πρωταθλητή τον ξέραμε από το καλοκαίρι με τις μεταγραφές της ΑΕΚ, τι άλλο να πω; Τονίζω ότι δεν είμαι ΑΕΚ, αλλά πέρα από αυτήν και τον μισό Διομήδη, τι άλλο υπάρχει στο πρωτάθλημα; Θέλετε να αναρωτηθούμε καλύτερα αν θα υπάρχει πρωτάθλημα και του χρόνου; Και όλα τα άλλα κάντε τα πέρα..